zpapant Δημοσιεύτηκε September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 2, 2014 το iphone 4s εχει πεσει αρκετα σε τιμη περιπου 280 ευρω καινουργιο ειναι απο τις ποιο ποιοτικες συσκευες σε υλικα και γενικα καλη συσκευη αξιζει η αγορα του τι λετε ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 το iphone 4s εχει πεσει αρκετα σε τιμη περιπου 280 ευρω καινουργιο ειναι απο τις ποιο ποιοτικες συσκευες σε υλικα και γενικα καλη συσκευη αξιζει η αγορα του τι λετε ;;; Εξαρτάται από το τι θες.... Για μένα όχι. Αν μάλιστα είναι με τα 8gb ιδίως τότε οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Αν το έχεις για κλήσεις fb viber κλπ είναι τέλειο. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zpapant Δημ. September 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 η χρηση του θα ειναι για κλησεις, fb, mail λίγο σερφαρισμα σε καποιες σελίδες δηλαδη οτι εγραψε ο NickTheGreek99. να αυτο με τα 8 γιγα εννοω enigma84 αλλα και τωρα που εψω 16 γιγα καρτα στο κινητο μου ειναι σχεδον αδεια. ρωταω περισσοτερο γιατι εχω αντροιντ και καλο ειναι αλλα καποιες φορες κολαει και θελω να ξεμπερδεψω με αυτα το κολληματα. δοκιμασα και γουιντοους συσκευη καλη σφαιρα σε ταχυτητα αλλα απο κατασκευη οχι και τοσο καλη. κατι ακομα για οσους εχουν δουλεψει και τα δυο ειναι ευκολη η μεταβαση απο το ενα λειτουργικο στο αλλο; οι επαφες παραδειγμα μεταφερονται ευκολα ; συγνωμη αν σας ζαλιζω αλλα ειμαι ζεστος για τη συσκευη αυτη και θελω να ξερω αν αξιζει να δωσω τα λεφτα γιατι η αμεσως επομενη συσκευη της απλ κοστιζει σχεδον αλλα τοσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos29 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Για μένα δεν αξίζει.Με αυτα τα χρήματα πέρνεις το nexus 5.Και σίγουρα δε θα εχεις κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 τό μόνο κακό ειναι ότι δεν θα πάρει άλλες αναβαθμίσεις. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 τό μόνο κακό ειναι ότι δεν θα πάρει άλλες αναβαθμίσεις. iOS 8 έρχεται και στο iPhone 4s. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doom4 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 με 280 ευρώ βρίσκεις πολύ καλύτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Και η κουτσή Μαρία το έχει (κυριολεκτικά!!!!!). :lol: Όλες οι ψωνάρες με ένα τέτοιο είναι μονίμως στο χέρι. Και χωρίς μονάδες λόγω της αγοράς του........ Με ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ νυχτερινή φωτο. Έχει πολύ πράμμα να πάρεις μ'αυτά τα λεφτά. Αν πας κι από Κίνα πλευρά........ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) η χρηση του θα ειναι για κλησεις, fb, mail λίγο σερφαρισμα σε καποιες σελίδες δηλαδη οτι εγραψε ο NickTheGreek99. να αυτο με τα 8 γιγα εννοω enigma84 αλλα και τωρα που εψω 16 γιγα καρτα στο κινητο μου ειναι σχεδον αδεια. ρωταω περισσοτερο γιατι εχω αντροιντ και καλο ειναι αλλα καποιες φορες κολαει και θελω να ξεμπερδεψω με αυτα το κολληματα. δοκιμασα και γουιντοους συσκευη καλη σφαιρα σε ταχυτητα αλλα απο κατασκευη οχι και τοσο καλη. κατι ακομα για οσους εχουν δουλεψει και τα δυο ειναι ευκολη η μεταβαση απο το ενα λειτουργικο στο αλλο; οι επαφες παραδειγμα μεταφερονται ευκολα ; συγνωμη αν σας ζαλιζω αλλα ειμαι ζεστος για τη συσκευη αυτη και θελω να ξερω αν αξιζει να δωσω τα λεφτα γιατι η αμεσως επομενη συσκευη της απλ κοστιζει σχεδον αλλα τοσα Ποια wp δεν έχουν καλή κατασκευή; Σε wp το 925 μια χαρά είναι σε αυτά τα λεφτά. Επίσης τι android έχεις για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.... Edited September 2, 2014 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ούτε καν. Xiaomi mi3 και μοιράζεις πόνο. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doom4 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 http://www.techgear.gr/meizu-mx4-announced-92103/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 για κανενα λογο μιλαμε για μοντελο 3 χρονων παλιο και θα δωσεις 280 ? ουτε καν.. και μπορει να παρει το νεο λειτουργικο αλλα για ελα μετα να δουμε αν θα λαγκαρει η οχι.. ειπαμε να χουμε και μια λογικη ρε παιδια.. με 280 παιρνεις πολυ καλυτερα κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Μια χαρα ειναι φιλε! Το πηρε φιλος μου πριν 2 μηνες! Δουλευει αψογα ! Μηδεν λαγκ ολα smooth και κομπλε! Εγω θα σου προτεινα βεβαια να ψαξεις και μεταχειρισμενο το iphone 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 3 ετών κινητό είναι πολύ παλιό. Η τεχνολογία τρέχει. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diablo13 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 δεν δίνεις σε μένα τα 280 από το να πάρεις αυτό το πράμα? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zpapant Δημ. September 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 enigma84 από wp κάτι 630 και ενα κομη που εχω δει δε θυμαμαι πιο ηταν :O δε μου αρεσαν σε κατασκευη τωρα εχω ενα lg l9 II και απο τοτε που το εκανα αναβαθμιση ψιλοκολλαει και η μπαταρια του αρχιζει και κανει κολπα κι εγω δεν ημουν και πολυ για iphone αλλα τις προαλλες που ημουν σε καποιο ενημερωτικο υπαλληλων μιας τραπεζας και ακουγα τους τονιζαν οτι τα iphone ειναι πολυ πιο σιγουρα και ασφαλη απο τα αντροιντ για τις συναλαγες στο συνολο τους λιγο αυτο λιγο τα κολληματα που δεν εχει ειπα να το κοιταξω αλλα απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι ειστε κατα ευχαριστω ολους για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 enigma84 από wp κάτι 630 και ενα κομη που εχω δει δε θυμαμαι πιο ηταν :O δε μου αρεσαν σε κατασκευη τωρα εχω ενα lg l9 II και απο τοτε που το εκανα αναβαθμιση ψιλοκολλαει και η μπαταρια του αρχιζει και κανει κολπα κι εγω δεν ημουν και πολυ για iphone αλλα τις προαλλες που ημουν σε καποιο ενημερωτικο υπαλληλων μιας τραπεζας και ακουγα τους τονιζαν οτι τα iphone ειναι πολυ πιο σιγουρα και ασφαλη απο τα αντροιντ για τις συναλαγες στο συνολο τους λιγο αυτο λιγο τα κολληματα που δεν εχει ειπα να το κοιταξω αλλα απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι ειστε κατα ευχαριστω ολους για τις απαντησεις Το 4s δεν εχει καμια σχεση με το l9ii ουτε με το 630! Κια σχεση ομως! Απειρα ανωτερο στα παντα! Αλλα σκεψου το μπορεις να μαζεψεις κι αλλα και να πας σε κατι παραπανω οπως 5 k 5s αμα θες αποκλειστικα iphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligato Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 One plus one κοιτα το στο youtube και δεν θα απογοητευτεις με την τιμη του και τα χαρακτηριστικα του:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Δεν αξίζει ούτε ένα ευρώ κινητό 4 ετών. Θα είσαι ολη τη μέρα με ένα φορτιστή στο χέρι. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Δεν αξίζει ούτε ένα ευρώ κινητό 4 ετών. Θα είσαι ολη τη μέρα με ένα φορτιστή στο χέρι. το 2011 βγήκε..εντάξει δεν εχει και τοσο τραγική αυτονομία, εξάλλου καινούριο σκέφτεται να το πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 το 2011 βγήκε..εντάξει δεν εχει και τοσο τραγική αυτονομία, εξάλλου καινούριο σκέφτεται να το πάρει. τόσο καιρό στο ράφι όμως έχει σαπίσει λίγο η μπαταρία ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Mε 8€ είναι σαν καινούριο όμως.:) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Mε 8€ είναι σαν καινούριο όμως.:) και παλι ειναι κλοπη σε αυτα τα λεφτα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 το 2011 βγήκε..εντάξει δεν εχει και τοσο τραγική αυτονομία, εξάλλου καινούριο σκέφτεται να το πάρει. kana 150-160 eyrο καινούργιο λέει παραπανω ουτε για αστειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts