domal Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 τωρα στα γεραματα και εγω αποφασισα να αρχισω να μαθαινω κιθαρα και αγορασα μια ηλεκτρικη (παλιοροκας) υπαρχει κανενα site να κατεβασουμε μαθηματα για αρχαριους ??? τουλαχιστον τα βασικα ακορντα για ροκ ??? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 δυστυχώς τα περισσότερα sites έχουν μαθήματα με πληρωμή... ρίξε πάντως μια ματιά εδώ http://www2.guitarmasterclass.net/ και στο http://www.ultimate-guitar.com/ έχει πάαααααααααρα πολλά tabs & chords! και εδώ http://www.8notes.com/guitar_chord_chart/Gm.asp για όλα τα ακόρντα! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Φυσικά κ δν χρειάζετε να ξεκινήσεις με κλασσική πρώτα! (Μιλάει η εμπειρία:lol:) Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaforius Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 egw ksekinisa sta 19 akoustiki kithara. to eidos pou mou aresei einai to metal. twra eimai 20 kai meta apo ena xrono akoustiki 8a arxisw hlektriki. den nomizw oti einai aparaithto na kses kapoio allo organo prin arxiseis hlektriki apla egw to ekana gia na apoktisw mousiki empeiria kai genikws na dw an "to xw". ksekinisa autodidaktos an kai o pateras mou einai mousikos, parola auta spoudaza se alli poli kai ta evgaza pera monos mou me vivlia kai internet :P genikos pote den einai arga den uparxei logos na viazeste oute kanones, texni einai h mousiki ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Μάγκες εγώ έκανα κλασσική κιθάρα για 4 χρόνια πριν αρκετό καιρό όμως. Σκέφτομαι να αρχίσω ηλεκτρική τώρα...Πιστεύω πως αν συνηθίσω λίγο την ηλεκτρική θα αρχίσω να θυμάμαι και αυτά που ήξερα από την κλασσική. Ο φίλιππος νάκας έχει ένα πλήρες πακέτο 200 ευρώ για αρχάριους.(washburn)Τι λέτε αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Γειά σας παιδιά, Είμαι 19 ετών και πριν περίπου 2 χρόνια σταμάτησα την ηλεκτρική κιθάρα,για λόγους χρόνου (δουλειά,σχολείο κτλπ!)Παρόλα αυτα,δεν είχα μάθει και πολλά (μερικές συχορδίες,νότες,κτλπ) τα βασικά δηλαδή. Ακόμα και τώρα ο χρόνος μου ειναι σχετικά περιορισμένος,άλλα πάντα είχα τεράστια θέληση να μάθω... Στο δάσκαλο που μάθενα ήταν σχετικά αργά...και γι'αυτό θέλω να ξεκηνίσω μόνος μου με τη βοήθεια κάπιου βιβλίου.Πλέον το αποφάσησα και ήδη έχω βρεί ένα οικονομικό πακετό που πιστεύω είναι ιδανικό για αρχή! 1.Μήπως έιναι αργά? τρελένομαι...να ξανά αρχίσω!! 2.Μήπως γνωρίζεται κάποιο βιβλίο για αρχάριους ή καπιο site που θα μπορούσε να με βοηθήσει??? 3.Και μία ερώτηση στους μεταλ/ροκ λάτρες:happy: τη γνώμη έχετε για τη συγκεκρίμενη κιθάρα...μπορεί να πιάσει ήχους heavy κτλπ? http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=1_11_1106&products_id=1959 Ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδιά! Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Tην Ibanez αυτή την έχει ένας φίλος, για αρχάριο είναι πολύ καλή, τώρα για τον ήχο δεν ξέρω αν και νομιζω πως από μια Fender στην ίδια τιμή πιάνει πιο heavy ηχο. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 παιδια ειμαι 16 και σκεφτομαι να αρχισω τα μαθηματα μαλλον βιολιου. τι λετε εχασα το τρενο οπως λεει και ο τιτλος του θεματος??? η ηλεκτρικη κιθαρα γιατι ειναι πιο ευκολη απο την κλασσικη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Tην Ibanez αυτή την έχει ένας φίλος, για αρχάριο είναι πολύ καλή, τώρα για τον ήχο δεν ξέρω αν και νομιζω πως από μια Fender στην ίδια τιμή πιάνει πιο heavy ηχο. φεντερ στα 228 ευρω? Συγνωμη αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι τετοιο.. Δεν το λεω με κανενα "υφακι" για να μην παρεξηγηθουμε.. Απλως νομιζω οτι δεν υπαρχει.. Φιλε μου ψαχνεις κατι σε πακετο οπως αυτη η ιμπανεζ που εχεις βαλει η και με μια κιθαρα μονο θα ησουν οκ? Εννοω εχεις ενισχυτη και τα σχετικα? Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Όταν λέω Fender σε τέτοια τιμή,εννοώ Squier by Fender. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 slash7, δεν έχω φίλε ούτε ενισχυτή ούτε κάτι άλλο σχετικό.Και για να μην τα αγοράζω ένα ένα,είπα να πάρω ένα οικονομικό πακέτο όπως αυτό που έδειξα στο link. Μπορείς να μου προτείνης κάτι άλλο φίλε? Θα το εκτιμούσα πολύ! Μιας και είμαι αρχάριος!:cool: Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 A ok stergiane.. Σορρυ δεν το πιασα..;) Κοιτα φιλε μου, η αληθεια ειναι οτι πακετο δεν βρισκεις ευκολα. Οποτε το συγκεκριμενο που εχεις βρει ειναι καλο αφου εισαι κι αρχαριος.. Αλλωστε οι ιμπανεζ ειναι καλες κιθαρες. Εως ποσα μπορεις/θες να δωσεις? Συγνωμη αν γινομαι αδιακριτος. Αν δεν θες μην απαντησεις εννοειται.. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 λοιπον θελω να αρχισω μαθηματα μπαγλαμα και θελω να ρωτησω τους σχετικους επι του θεματος, θα μπορω αργοτερα να παιζω με μεγαλη ευκολια και αλλα οργανα οπως κιθαρα και μπουζουκι??? επισης ειναι δυσκολο σαν οργανο?? θα δυσκολευτω να μαθω?? πρεπει να παω σε καποιο ωδειο, παραδοσιακο ωδειο η καπου εξω..?? ειμαι καπως ασχετος γιατι. σε ενα ωδειο τι διδακτρα υπαρχουν και τι τιμες θα πετυχω σε ωδεια αλλα και σε ''ιδιαιτερα μαθηματα''??? ευχαριστω elega kai gia violi alla to ksanaskeftika kai allaksa gnomi............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklordvader77 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Για όσους ρωτανε αν το χουν χασει το τραίνο: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! Στο ωδείο που πάω, ξέρω ανθρώπους 50 χρονών, με 2 δουλειές που πάνε κ μαθαινουν μια χαρα.. Αν πιστευετε πως εχετε μερακι.. ορμήστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 και γω μια απο τα ιδια παιδια. σε δυο βδομαδες θα αγορασω κιθαρα-ενισχυτη απο ενα φιλο μου και θα μαθω μονος μου και απο το ιντερνετ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paintball4ever Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 tom12 και εγω επαιζα μπουζουκι.η διαφορα με το μπαγλαμα ειναι στο μεγεθος και στο ποσο μεγαλα δαχτυλα εχεις.αν τ δαχτυλα σου ειναι μεγαλα δεν τηα μπορεσεις να παιξεις τοσο ευκολα οσο στο μπουζουκι.για το ωδειο δεν ειναι και πολυ ακριβο περιπου 50Ε το μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexis Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Το να ξεκινήσει κανείς κιθάρα είναι κάτι που μπορεί να το κάνει κανείς σε οποιαδήποτε ηλικία θέλει. Αυτό που πραγματικά μετράει είναι πόσο πολύ το θέλει και όχι ποια ηλικία ξεκινάει. Παίζω κιθάρα απο το 1985. Αν κάποιος πραγματικά το θέλει να μάθει κιθάρα θα μπορούσα να βοηθήσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Kai εγω ρε παιδια θελω να ξεκινησω να μαθω κιθαρα ηλεκτρικη.Αλλα δεν ξερω που να παω κανα καλο ωδειο να βρω στην αθηνα που ειμαι τωρα.Αν εχει κανεις προτασεις ας μου πει Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Kai εγω ρε παιδια θελω να ξεκινησω να μαθω κιθαρα ηλεκτρικη.Αλλα δεν ξερω που να παω κανα καλο ωδειο να βρω στην αθηνα που ειμαι τωρα.Αν εχει κανεις προτασεις ας μου πει Μπορείς να κάνεις και με δασκαλο σπίτι,εγώ αυτό κάνω,πιο χαλαρα... Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 καλησπέρα παιδιά, μήπως ξέρει κάποιος από εσάς κάποιο site κάλο για μαθήματα κιθάρας? ή κάποιο e-book... thnx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 και εγω ενδιαφερομαι αν ξερει καποιος ας ενημερωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 εξαρταται απο το τι θες να μαθεις. αν σε ενδιαφέρει η συνοδευτική κιθαρα, να παιζεις δλδ ακορντα για να συνοδεψεις μια φωνη εγω εχω βρει σημαντικη βοηθεια στο www.justinguitar.com εχει αμέτρητα βιντεάκια στο youtube και προσωπικα με βοηθησε πολυ στα πρωτα μου βηματα στο συγκεκριμενο ειδος παιξιματος. Δοκιμασέ το και μια συμβουλή. Μην βιάζεσαι!! Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Φιλε μου δοκιμασε το Learning how to play guitar for complete idiots ειναι πολυ καλο βιβλιο που θα σε δυσκολεψει αρκετα για να μαθεις να παιζεις σωστα! επισης κατεβασε το powertab και μερικα τραγουδια σε μορφη .tab για να τα παιξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Φιλε μου δοκιμασε το Learning how to play guitar for complete idiots ειναι πολυ καλο βιβλιο που θα σε δυσκολεψει αρκετα για να μαθεις να παιζεις σωστα! επισης κατεβασε το powertab και μερικα τραγουδια σε μορφη .tab για να τα παιξεις χεχε πολύ ενθαρρυντικό!!! :):):) μαλλον σου ξεφυγε ενα -δεν- Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Θα υπόθεσω ότι αναφέρεσαι σε ηλεκτρική κιθάρα. Αν όχι, πάρε ηλεκτρική :p Λοιπόν, ένα καλό forum για να κατεβάσεις pdf, μαθήματα, ταμπλατούρες. backing track και βιβλία είναι το GuitarBT. Έχει και αρχάριο και προχωρημένο υλικό: guitarbt.com Καλός τρόπος για να βελτιωθείς είναι να μαθαίνεις τραγούδια. Μπορείς να κατεβάσεις ταμπλατούρες από το ultimate-guitar.com για ξένους καλλιτέχνες και από το kithara.vu [επίσης: http://partitoures.blogspot.com] για ελληνικά Άλλα site με αρκετό υλικό είναι τα εξής: infiniteguitar.com guitarshredshow.com myguitarsolo.com sevenstring.org/forum guitarmessenger.com ibreathemusic.com berkleeshares.com guitarnoise.com guitarness.com/forum Noμίζω είναι αρκετά αυτά. Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts