Jump to content

Android στα 350ευρω για 2ετια

Nickozzz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα στους φιλους του φορουμ.Θα ηθελα μετα απο 1.5 χρονο ευχαριστης χρησης του lg 4x hd μου να κανω μια αλλαγη και εγω με τη σειρα μου.Δεν εχω σκοπο να δαπανησω πανω 350 ευρω και ψαχνωντας ειδα οτι ειχα αρκετες επιλογες αλλα η ελλειψη ραδιοφωνου στα nexus 4 κ 5 αλλα και galaxy s4 περιοριζουν τις επιλογες μου στα lg g2 και one (m7).Οποιο και να παρω απο τα 2 θα μου βγαλει 2ετια?Απο αυτονομια τι λενε οι συσκευες?Ειδα στο xda οτι το support του m7 σε ρομς ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.Εχετε καποια αλλη προταση στα ιδια λεφτα να μου προτεινετε?

g2 και έχεις ίσως την καλύτερη αυτονομία σε smartphone.Από υποστήριξη και το g2 δεν νομίζω να πηγαίνει πίσω πάντως

Από Κίνα σκέφτεσαι!? Με αυτά τα λεφτά αγοράζεις είτε το Xiaomi Mi3 64GB ( 282€ τελική), φοβερό κινητό, είτε το Oneplus One 64GB (325€ τελική), πιο καινούργιο από το Mi3 που πουλάει σαν ζεστό ψωμί αυτή την στιγμή ή LENOVO VIBE Z K910, που είναι δίκαρτο, η Lenovo αναμένεται να έρθει επίσημα στην Ελλάδα τον άλλο μήνα (221€ τελική)!?

Φιλε maddoctor δεν εχω σκευτει απο εξωτερικο και τα σχετικα (κινεζικα κλπ),επειδη δεν ημουν κ τυχερος με τις προηγουμενες συσκευες μου( η προηγουμενη πηρε υγρασια και χαλασε) κ αλλες συσκευες με διαφορα θεματα δεν θελω σε περιπτωση που παθει κατι να περιμενω τοσο καιρο για να φιαχτει το κινητο κ αν φιαχτει.Το OnePlus One ειναι αρκετα καλο κινητο το εχω δει και θα αξιζε αν το εβρισκα Ελλαδα.Κινουμαι προς lg g2 και one(m7).

Φιλε maddoctor δεν εχω σκευτει απο εξωτερικο και τα σχετικα (κινεζικα κλπ),επειδη δεν ημουν κ τυχερος με τις προηγουμενες συσκευες μου( η προηγουμενη πηρε υγρασια και χαλασε) κ αλλες συσκευες με διαφορα θεματα δεν θελω σε περιπτωση που παθει κατι να περιμενω τοσο καιρο για να φιαχτει το κινητο κ αν φιαχτει.Το OnePlus One ειναι αρκετα καλο κινητο το εχω δει και θα αξιζε αν το εβρισκα Ελλαδα.Κινουμαι προς lg g2 και one(m7).

Απο Κίνα είναι γουρουνι στο σακι, παρε LG G2

Αφού δεν θες να μπλέξεις με κίνα και να μην πας στο 64αρι oneplus one(εγώ εκεί θα πήγαινα), τότε G2 με την 32άρα έκδοση στα 340(και πέφτει) είναι η καλύτερη επιλογή, θα πάρει λογικά και την L επίσημα.

Στο one θα πήγαινα μόνο για την ποιότητα κατασκευής που δεν υπάρχει σύγκριση.

Είχα το 16άρι LG G2(μόνο παράπονο η μνήμη)και ήταν εξαιρετικό με πολύ καλό support σε roms από xda.

Από την 1η βδομάδα της κυκλοφορίας του G3, είχαμε διαθέσιμη τη rom.

Edited by bas13

Για μεταχειρισμένα το σκέφτεσαι? Πχ στα λεφτά αυτά μπορείς να βρεις note 3 και με λιγότερα nexus 5.

Αλλιως g2 για αυτονομία και οθόνη (προσπάθησε το 32αρι) ή m7 για ήχο και συνολική εμπειρία χρήσης. Το m7 θα πάρει και L σίγουρα.

Απο Κίνα είναι γουρουνι στο σακι, παρε LG G2

Είσαι πολύ λάθος εδώ.

Πάντως αφού δε θες να κινηθείς προς Κίνα, τότε LG G2 αλλά κοίτα για το 32αρι.

Επειδη βλεπω οτι προτεινετε το LG G2 με τα 32gb. Επειδη και εγω ειμαι σε αναζητηση κινητου, με προβληματιζει το οτι δεν ειναι εντος εγγυησης. Λιγο φοβαμαι να παρω το ρισκο. Εχει αλλαξει κατι η το αγοραζουμε και παρακαλαμε να μην παθει κατι;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Ολες οι απαντησεις σας ηταν πολυ χρησιμες για μενα..εκει κινουμαι και εγω προς το 32αρι το g2 εκτος κ αν βρω καποια ευκαιρια σε one(m8),g3.Σκευτηκα για μια στιγμη και το z1 της σονυ αλλα ρε παιδια πολυ παντοφλα και με αχαρο ui.Απεκλησα τα s4,nexus 5 γιατι εν ετη 2014 να σκας 350αρι και να μην εχεις ραδιοφωνο οταν εδινες 200 κ ειχες το θεωρω απλα τραγικο(ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΜΜΥ).Οσο για το one plus αν υπηρχε στην ελληνικη αγορα θα το ειχα ηδη αγορασει.Συγγνωμη αν κουρασα με αυτα που εγραψα.Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας.

Καλημέρα. Στην θέση σου θα περίμενα κανένα μήνα να βγεί το Note 4, θα μάζευα και κανένα 80άρι Ευρώ ακόμα ( που στην τελική μπορεί και να μην τα διαθέσεις όλα ) και θα πήγαινα να αγοράσω το Note 3. Πιστεύω ως συσκευή θα σε καλύψει για 2 χρόνια και έχει και full υποστήριξη από XDA και λοιπούς. ( Κάτοχος Note 2 )

Παιδια τα note δεν ειναι λιγο μεγαλα εως παντοφλες??δεν εχω ασχοληθει με τα note γενικοτερα ξερω οτι απο hardware ειναι στα τοπ αλλα δεν ειναι phablet??διαστασεις max του g2..εδω το z1 μου φαινεται μεγαλο.

Πας το βλέπεις το πιάνεις το κοιτάς καλά , καλά και αποφασίζεις εσύ . Κανένας άλλος δεν θα σου πει .

5,5 με λεπτή κατασκευή , μια χαρά είναι ... ας μην τα τσουβαλιάζουμε όλα . Και έχει και πενάκι που κάνει παπάδες .

Σε πολλούς όπως και σε εμένα , με τόση χρήση video και internet φαίνεται και είναι μικρή η οθόνη των 5,2 .

Αλλά μην παρεξηγηθώ το G2 είναι μια χαρά τηλέφωνο ...

Το g2 ξερω πως ειναι εδω κ πολυ καιρο γιατι το εχει ο αδερφος μου και ειναι αρκετα "μαζεμενο" για την οθοναρα που εχει.Εριξα μια ματια και στο huawei ascend p7 αλλα δεν με συγκινησε καθολου.Με βλεπω για g2 παιδες κερδιζει ποντους μερα με τη μερα ολο και περισσοτερους.Μακαρι να μπορουσα να ειχα και αλλες επιλογες.Οπως και να εχει ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας.