Jump to content

myphone POLL: Hot September, έρχονται τα καλύτερα της χρονιάς

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Hot Σεπτέμβριος: Ποια συσκευή πιστεύετε ότι θα κλέψει την παράσταση;  

584 members have voted

1. 1. Hot Σεπτέμβριος: Ποια συσκευή πιστεύετε ότι θα κλέψει την παράσταση;

• Apple iPhone 6
      209
    • Samsung Galaxy Note 4
      234
    • Motorola 360
      29
    • Sony Xperia Z3
      19
    • Nokia 830
      20
    • Nokia 730
      9
    • Meizu MX4
      34
    • Huawei Ascend Mate 7
      9
    • Motorola X+1
      13
    • Motorola G+1
      8

Recommended Posts

Προσωπικά περιμένω να δω το ΝΟΤΕ 4 , όμως πιστεύω η μεγάλη έκπληξη θα είναι το BlackBerry Passport

θα έχει να δώσει κάτι νέο , που δεν θα είναι απλά μια KAIZEN προσέγγιση όπως τα απερχόμενα Iphone , Note

Κι εγώ αυτό πιστεύω οτι θα γίνει. Ξέρουμε πολύ καλά το κοινό της. Κρατάω μόνο μια επιφύλαξη γιατί όλο και αυξάνονται οι γυναίκες με note, πράγμα που δείχνει ότι δεν τους ενοχλεί το μεγάλο μέγεθος.

Το πρόβλημα μου μωρέ ήταν όταν ήμουν εν κινήσει που έπρεπε οπωσδήποτε να χρησιμοποιώ δύο χέρια.

φαντάζομαι ότι αυτό σχετίζεται με ότι το NOTE χρειάζεται τσάντα που συνήθως έχουν οι κυρίες μαζί , και όχι τσέπη

Edited by poseidon2004

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

• Απαντήσεις 156
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχει ήδη ξυπνήσει , στο 11,5% κοντεύει πια , γιατί νομίζεις ότι βγάζει 4,7 και 5,5 ιντσες κινητά;

Αν βγουν αληθινες ολες οι φημες και βγει με 1gb ram/οχι 32gb εκδοση/χαλια μπαταρια θα πεσει κατω απο 10% και δικαιως.Και πολλα χρονια πιστευω κρατησε το να πουλας μουρη με iphone το βαρεθηκε ο κοσμος.Παλι καλα που ειναι και η google και δειχνει το σωστο δρομο με το android και η samsung με κινητα οπως το νοτε που κανουν τα παντα.

Κωνσταντινε ειρωνικα το λεω

Εγω δεν ασχολουμε καν με οτιδηποτε προσθετει μουρη

Για τους κατοχους (φιλους μου) το λεω που κανενας (μα κανενας) δεν ξερει τι εχει μεσα η συσκευη τους και απλα το μοστραρουν σε καφετεριες πανω στο τραπεζι γιατι ειναι αιφον

Αυτοι οι πελατες ειμαι σιγουρος οτι θα τιμησουν το 6αρι ...

και αυτοί τώρα θα έχουν ένα πρόβλημα τώρα που μεγάλωσε και δεν θα χωράει ανάμεσα στα ποτήρια :rolleyes:.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Ενημερωτικα παντως επειδη οι εποχες αλλαζουν και ισως δεν το παιρνουμε χαμπαρι στις φετινες διακοπες ειδα πολυ περισσοτερα βλεμματα να πεφτουν στο note 3 μου παρα στο iphone της συζυγου.Δε νομιζω πλεον οτι κανει καμμια εντυπωση το iphone.

Βεβαια τα θεωρω χαζα ολα αυτα απλα το αναφερω για οσους λενε για μουρη...

Αυτό το έχω προσέξει και εγώ. Μου κάνει εντύπωση μάλιστα που πολλές γυναίκες το χρησιμοποιούν κίολας. Μάλλον έχει περάσει η εποχή που έδιναν κάποιοι σημασία μόνο στο περιτύλιμα και τώρα κοιτούν τι μπορούν να κάνουν και με το περιεχόμενο της συσκευασίας.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Αυτό το έχω προσέξει και εγώ. Μου κάνει εντύπωση μάλιστα που πολλές γυναίκες το χρησιμοποιούν κίολας. Μάλλον έχει περάσει η εποχή που έδιναν κάποιοι σημασία μόνο στο περιτύλιμα και τώρα κοιτούν τι μπορούν να κάνουν και με το περιεχόμενο της συσκευασίας.

Είναι λόγω του οτι έχουν πάντοτε μια τσάντα μαζί και μπορούν να το κουβαλήσουν ελεύθερα :lol:

Εγώ πάντως έδωσα το iPhone5s και σε καλή τιμή μάλιστα.

Περιμένω τις ανακοινώσεις του Σεπτεμβρίου για να δω τι θα κάνει παρέα στο OnePlus One, η ακόμα μήπως υπάρξει συσκευή που θα με καλύψει παντού ώστε να μην έχω δεύτερη.

Για τους δύο μεγάλους έχω θέσει προϋποθέσεις.

Μ ενδιαφέρει μόνο το μεγάλο iPhone υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει μεγαλύτερη ram και τα ppi δεν θα είναι λιγότερα από του 4.7".

Κοιτάω και το note 4 μόνο αν έχει μεταλλικά bezel και μοιάζει με αυτό που είδαμε σε κάποιες διαρροές.

Παράλληλα καθοριστικό ρόλο θα παίξει το κατά πόσο υπάρχουν ορατές βελτιώσεις στο software.

Και φυσικά αναμένω διαρροές από την HTC σχετικά με το Μ9.

Με 805 και μια πραγματικά καλή κάμερα, το προτιμώ από τα δύο προηγούμενα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εχει ήδη ξυπνήσει , στο 11,5% κοντεύει πια , γιατί νομίζεις ότι βγάζει 4,7 και 5,5 ιντσες κινητά;

Με αυξηση πωλησεων :happy:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Όπως και να χει εγώ ξέρω ότι η apple παίζει στην αγορά της κινητής με 2-3 συσκευές,έναντι τον δεκάδων πού κυκλοφορούν οι υπόλοιπες εταιρείες.

Αμη τι άλλο,μόνο επιτυχία μπορώ να θεωρήσω την apple έστω κι αν δεν είναι πρώτη,έστω κι αν δεν μου αρέσουν πλέον οι 4άρες η 3,5άρες οθόνες.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εγω πιστευω οτι τα iPhone 6 και 6L θα ανεβασουν της πωλησεις της Apple, διοτι και μονο απο περιεργεια να δουν μεγαλο iPhone με πανω απο 4" θα προβουν σε αγορα του!!! Αλλα θα ειναι και απ' τα ομορφοτερα iPhone πιστευω!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Δυστυχώς ή ευτυχώς το νέο iPhone με την αύξηση της οθόνης θα κάνει νέα ρεκόρ πωλήσεων. Δεν την αύξησαν τυχαία οι ιθύνοντες. ;)

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Ήταν μία αλλαγή πού έπρεπε να γίνει καιρό τώρα.κι εννοώ την αύξηση της οθόνης

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δυστυχώς ή ευτυχώς το νέο iPhone με την αύξηση της οθόνης θα κάνει νέα ρεκόρ πωλήσεων. Δεν την αύξησαν τυχαία οι ιθύνοντες. ;)

Εγω πιστεύω το αντιθετο. Θα δείξει. Υπάρχει ηδη απογοήτευση απο ολα. Εμφανιση/ram/battery.

Εγω πιστεύω το αντιθετο. Θα δείξει. Υπάρχει ηδη απογοήτευση απο ολα. Εμφανιση/ram/battery.

Η εμφάνιση μάλλον θα είναι καλύτερη εγώ πιστεύω! Η ram, η μπαταρία και αντί να ξεκινάει από 32GB τα καταργεί! Αυτα τα τρία τελευταία είναι που προβληματίζουν περισσότερο. Εκτός κι αν τα κρατάει για το 6s τη μεγαλύτερη ram και τα 32GB εσωτερικής μνήμης! Με το 6L όμως τι γίνετε; Θα έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με το μικρό;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Η εμφάνιση μάλλον θα είναι καλύτερη εγώ πιστεύω! Η ram, η μπαταρία και αντί να ξεκινάει από 32GB τα καταργεί! Αυτα τα τρία τελευταία είναι που προβληματίζουν περισσότερο. Εκτός κι αν τα κρατάει για το 6s τη μεγαλύτερη ram και τα 32GB εσωτερικής μνήμης! Με το 6L όμως τι γίνετε; Θα έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με το μικρό;

Ετσι ακούγεται αλλα δε ξερω τι να πιστέψω. Ιδια ανάλυση με το μικρο και στις 5.5" είναι λίγο. Δεν συμφωνώ με την QHD στο note 4, ειναι υπερβολή, αλλα και η HD στο iphone 5.5 ειναι λίγη. Σ αυτες τις ιντσες θες οπωσδήποτε FHD

Μπροστά στο poll το Note4. Πολύ περίεργο αν και το ψήφισα.:confused:
Φιλικά Γιώργος

Ετσι ακούγεται αλλα δε ξερω τι να πιστέψω. Ιδια ανάλυση με το μικρο και στις 5.5" είναι λίγο. Δεν συμφωνώ με την QHD στο note 4, ειναι υπερβολή, αλλα και η HD στο iphone 5.5 ειναι λίγη. Σ αυτες τις ιντσες θες οπωσδήποτε FHD

Ακούγεται ότι θα έχει 456 ppi, οπότε είναι foul.

Τα iPhone 6 θα κάνουν ρεκόρ. Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται γι' αυτά που λες.

Εδώ δεν ενδιαφέρονται όσοι ασχολούνται και θα πειράξει τον απλό χρήστη το 1 gb ram όταν δεν ξέρει καν το είναι ram?

Να είσαι σίγουρος ότι όλοι αυτοί που αγόραζαν Note για να το παίζουν επιχειρηματίες, η γιατί ήθελαν μεγάλη οθόνη θα μετακομίσουν. Ζητούσαν μεγάλο brand name, τώρα που το βρήκαν δεν το αφήνουν.

Μόνο η τιμή θα παίξει ρόλο στις χώρες που δεν υπάρχουν επιδοτήσεις, γιατί το 6L πιστεύω θα έχει ανώτερο hardware και θα είναι ακριβότερο.

Θα ξεκινά τουλάχιστον στα 840 € η έκδοση των 16 και 940-990 των 64.

Όταν κυκλοφορήσει, το note 4 θα το βρίσκεις στα 500-550.

Και λογικά εκτός από τους οπαδούς των note, θα το αγοράσουν και όσοι δεν μπορούν η δεν θέλουν να πληρώσουν σχεδόν ένα χιλιάρικο για μια συσκευή που δεν θα είναι ανώτερη σε σύγκριση ένα προς ένα.

Με λίγα λόγια το Note θα χάσει αυτός που το αγόραζαν αναγκαστικά επειδή η Apple δεν είχε αντίστοιχη πρόταση.

Συνεπώς δεν προβλέπεται αύξηση πωλήσεων για την samsung ούτε στο note.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ακούγεται ότι θα έχει 456 ppi, οπότε είναι foul.

Τα iPhone 6 θα κάνουν ρεκόρ. Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται γι' αυτά που λες.

Εδώ δεν ενδιαφέρονται όσοι ασχολούνται και θα πειράξει τον απλό χρήστη το 1 gb ram όταν δεν ξέρει καν το είναι ram?

Να είσαι σίγουρος ότι όλοι αυτοί που αγόραζαν Note για να το παίζουν επιχειρηματίες, η γιατί ήθελαν μεγάλη οθόνη θα μετακομίσουν. Ζητούσαν μεγάλο brand name, τώρα που το βρήκαν δεν το αφήνουν.

Μόνο η τιμή θα παίξει ρόλο στις χώρες που δεν υπάρχουν επιδοτήσεις, γιατί το 6L πιστεύω θα έχει ανώτερο hardware και θα είναι ακριβότερο.

Θα ξεκινά τουλάχιστον στα 840 € η έκδοση των 16 και 940-990 των 64.

Όταν κυκλοφορήσει, το note 4 θα το βρίσκεις στα 500-550.

Και λογικά εκτός από τους οπαδούς των note, θα το αγοράσουν και όσοι δεν μπορούν η δεν θέλουν να πληρώσουν σχεδόν ένα χιλιάρικο για μια συσκευή που δεν θα είναι ανώτερη σε σύγκριση ένα προς ένα.

Με λίγα λόγια το Note θα χάσει αυτός που το αγόραζαν αναγκαστικά επειδή η Apple δεν είχε αντίστοιχη πρόταση.

Συνεπώς δεν προβλέπεται αύξηση πωλήσεων για την samsung ούτε στο note.

Πως θα επιτευχθεί τέτοιο ppi;;;

Οι μέχρι τωρα φήμες λένε οτι θα ειναι ενα μεγάλο iphone, διχως έξτρα specs και αν ισχύει δε νομίζω να συγκινήσει κανέναν κατοχο ή υποψήφιο αγοραστή note.

Αν είναι διαφορετικό απ το 4.7 με extra features και επαγγελματικο χαρακτήρα, τοτε το συζητάμε, διαφορετικά δεν νομίζω οτι θα χει ιδιαίτερη τύχη.

Πως θα επιτευχθεί τέτοιο ppi;;;

Οι μέχρι τωρα φήμες λένε οτι θα ειναι ενα μεγάλο iphone, διχως έξτρα specs και αν ισχύει δε νομίζω να συγκινήσει κανέναν κατοχο ή υποψήφιο αγοραστή note.

Αν είναι διαφορετικό απ το 4.7 με extra features και επαγγελματικο χαρακτήρα, τοτε το συζητάμε, διαφορετικά δεν νομίζω οτι θα χει ιδιαίτερη τύχη.

Μια χαρά θα πουλήσε,η πένα δεν αποτελεί μειονέκτημα για το Μήλο που πουλάει με το όνομα κυρίως.

Ετςι κι αλλιως οι πλοιοψηφια των Note χρηστών στην υποδοχή του το εχει τις περισσότερες φορές τη γραφίδα η και καθολου δεν την χρηςιμοποει και πιο πολυ για την χορταστικη οθονη την αγοράζουν οπως το ιδιο θα κανουν και με το μηλό

Μην κοροϊδευόμαστε λοιπόν.

Αςε που η γραφίδα πολυ πολυ καλύτερα αξιοποιείται σε μεγαλυτερη επιφάνεια εργασίας και με full os και οχι mobile;)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μια χαρά θα πουλήσε,η πένα δεν αποτελεί μειονέκτημα για το Μήλο που πουλάει με το όνομα κυρίως.

Ετςι κι αλλιως οι πλοιοψηφια των Note χρηστών στην υποδοχή του το εχει τις περισσότερες φορές τη γραφίδα η και καθολου δεν την χρηςιμοποει και πιο πολυ για την χορταστικη οθονη την αγοράζουν οπως το ιδιο θα κανουν και με το μηλό

Μην κοροϊδευόμαστε λοιπόν.

Αςε που η γραφίδα πολυ πολυ καλύτερα αξιοποιείται σε μεγαλυτερη επιφάνεια εργασίας και με full os και οχι mobile;)

Ε, αφου ειναι αδιάφορο το s-pen και η υλοποιηση της wacom γιατι δεν περπατάει καμιά συσκευη σ αυτες τις ιντσες; ;;;

Θελω να δω εναν πραγματικο αντίπαλο του Note, αλλα δεν πιστεύω οτι θα ρθει απ την Apple. Θα δείξει σύντομα...

Ακόμα και στην περίπτωση των περιορισμένων πωλήσων ή έστω των μη αναμενόμενων η συνταγή είναι έτοιμη όπως έγινε και με το 5c ... Θα βγούν συνολικά στοιχεία πωλήσεων και μάλιστα αποστολών όπου μέσα θα αθροίζουν όλα τα iphone (4,4s,5,5s,6,6L) από αρχής γενομένης οπότε και κάποιοι που περιμένουν να πάρουν iphone και θέλουν να δουν πρώτα το 6 αν δεν τους κάνει θα στραφούν στην προηγούμενη έκδοση.

Ε, αφου ειναι αδιάφορο το s-pen και η υλοποιηση της wacom γιατι δεν περπατάει καμιά συσκευη σ αυτες τις ιντσες; ;;;

Θελω να δω εναν πραγματικο αντίπαλο του Note, αλλα δεν πιστεύω οτι θα ρθει απ την Apple. Θα δείξει σύντομα...

Διότι στο android ο ανταγωνιςμος ειναι ανύπαρκτος με πολυ σαβούρα που κυκλοφορεί.

Και απο την άλλη η Sammy που μονη της δημιούργησε αυτήν την αγορά λογικό να εχει τον πρώτο λόγο.

Η Apple μονο που επειδή φέρει άλλο os συν οτι διαχρονικά οπως έχουμε πει πουλάει μονο με το όνομα και την αίγλη/γοητεία που εκπέμπει θα τα παει πολυ καλύτερα απο τους ανταγωνιστές του Note με android.

Επιφυλασσόμεθα αν μπει η MS σε αυτο το στίβο με πρόταση x86 μιας και ο συνδυασμός CPU-GPU που θα παρέχει η Intel δεν θα υστερεί οχι μονο σε επιδόσεις(το αντίθετο θα ελεγα) αλλα και χωρίς κανέναν συμβιβασμό ως προς την αυτονομια που μέχρι πριν 1 χρόνο ηταν προνόμιο των arm CPU αλλα οχι πλέον.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

...Τα iPhone 6 θα κάνουν ρεκόρ. Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται γι' αυτά που λες.

.......

.......

Με λίγα λόγια το Note θα χάσει αυτός που το αγόραζαν αναγκαστικά επειδή η Apple δεν είχε αντίστοιχη πρόταση...

Δυστυχώς συμφωνώ...πρακτικά η Apple μπορεί να βάλει μέσα στο νέο iPhone έναν Ζ80 και 256KB RAM και πάλι να πουλήσει σαν ζεστές τυρόπιτες έξω από ξενυχτάδικο :lol:

Για το Note διατηρώ τις επιφυλάξεις μου περί τιμής και πωλήσεων, γιατί όπως και να το κάνουμε είναι εργαλείο και κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα πάει να πάρει τη μηλομούρη αντί για την αποτελεσματικότητα και τις δυνατότητες που του δίνει το Note....

Επί του θέματος τώρα, και εγώ πιστεύω ότι η Moto με τα προϊόντα της θα τραβήξει τα φώτα -αναλογικά- περισσότερο από τους υπολοίπους.

Edited by The Ace

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Εννοείται το Note IV, το οποίο (οποία έκπληξις) φαινεται να κερδιζει και στη δημοσκόπηση :).

Με βλέπω να παρακολουθω την παρουσιαση του Note IV σε 8 μερες και να πετάω 50ευρα στην οθόνη για να το αγοράσω :p. Shut up and take my money φάση :D.

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.