Jump to content

smartphone 300-400€ Nexus 5 vs Note 3 neo

dimcreed
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά πρώην κάτοχος Apple iPhone 5 ,άλλαξα για να πάω ξανα στην android πλατφόρμα. Μπορείτε να με βοηθήσετε στην επιλογή του καλού android "αντικαταστατη"? Στο μυαλό μου είχω το Nexus 5 Όπως και το Νote 3 neo . Σας ευχαριστώ πολύ

To καλύτερο στα 400 http://europe.oppostyle.com/16-find-7a (και αναλυτική παρουσίαση http://www.myphone.gr/d/oppo/find-7a.370/review/ ) Κοιτώντας πιο κάτω πάμε στο lg g2, που είναι ίδιο με το nexus 5 αλλά με πολύ καλύτερη μπαταρία και κάμερα.

Καλησπέρα παιδιά πρώην κάτοχος Apple iPhone 5 ,άλλαξα για να πάω ξανα στην android πλατφόρμα. Μπορείτε να με βοηθήσετε στην επιλογή του καλού android "αντικαταστατη"? Στο μυαλό μου είχω το Nexus 5 Όπως και το Νote 3 neo . Σας ευχαριστώ πολύ

Για κοντά σε ios ιδεολογία πας σε nexus 5. Αν δεν είσαι αρνητικός σε κινέζικο, δες xiaomi και από ευρώπη oppo.

Το note 3 neo Πώς το βλέπετε? Το g2 το είδα αλλά μου φάνηκε λες και είναι ένα gpad σε μίνι συσκευή ,ενώ το nexus 5 Στο κατάστημα που το έπιασα μου φάνηκε πιο σπιρτατο αλλά διαβάζω πολύ άσχημα λόγια για την μπαταρια. Για.κινέζικο παιδιά μάλλον όχι... Edited by dimcreed

Το note 3 neo Πώς το βλέπετε? Το g2 το είδα αλλά μου φάνηκε λες και είναι ένα gpad σε μίνι συσκευή ,ενώ το nexus 5 Στο κατάστημα που το έπιασα μου φάνηκε πιο σπιρτατο αλλά διαβάζω πολύ άσχημα λόγια για την μπαταρια. Για.κινέζικο παιδιά μάλλον όχι...

Το nexus θα πρότεινα κι εγώ, η μπαταρία είναι απλά μέτρια, αλλά δεν νομίζω ότι είναι και προκλητική.

Αν θες lag free στα χρήματα που ζητάς υπάρχει και το HTC One Μ7. Το πήρα μετά από όλα τα nexus και δεν το μετάνιωσα.

Το note 3 neo Πώς το βλέπετε? Το g2 το είδα αλλά μου φάνηκε λες και είναι ένα gpad σε μίνι συσκευή ,ενώ το nexus 5 Στο κατάστημα που το έπιασα μου φάνηκε πιο σπιρτατο αλλά διαβάζω πολύ άσχημα λόγια για την μπαταρια. Για.κινέζικο παιδιά μάλλον όχι...

To Neo 3 είναι μια πολύ καλή επιλογή και ειδικά για τα λεφτά που στοιχίζει ,είναι σούπερ.

Καλή κάμερα και μπαταρία και φυσικά οι λειτουργίες της πένας στα συν της συσκευής.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

To Neo 3 είναι μια πολύ καλή επιλογή και ειδικά για τα λεφτά που στοιχίζει ,είναι σούπερ.

Καλή κάμερα και μπαταρία και φυσικά οι λειτουργίες της πένας στα συν της συσκευής.

Αυτο που με απασχολει ειναι το μεγεθος του Neo... δε το εχω δει σε κανενα καταστημα ,μονο το note 3

Σίγουρα το Note neo παίζει σε άλλο επίπεδο.
Φιλικά Γιώργος

Καλημερα

Αφου φευγεις απο apple, και θελεις κινητο που να ειναι android αλλα να μην σε αλλαξει και πολυ απο την νοοτροπια, και της ποιοτητας κατασκευης, αλλα και λιγο της εμφανισης, παρε το xaiomi mi3

Σχεδον στα μισα λεφτα, σπιρτατο, πανεμορφο, και πολυ δυνατο

1+7 Pro

και εγώ θα έλεγα mi3 η oppo find 7a από την Ευρώπη.

αν δεν θέλεις δες τότε το htc one M8, το Nexus δεν συνιστώ καθαρά και μόνο λόγω μπαταρίας(καλύτερη του iphone αλλά χειρότερη από τα άλλα Androids)

και εγώ θα έλεγα mi3 η oppo find 7a από την Ευρώπη.

αν δεν θέλεις δες τότε το htc one M8, το Nexus δεν συνιστώ καθαρά και μόνο λόγω μπαταρίας(καλύτερη του iphone αλλά χειρότερη από τα άλλα Androids)

Καλυτερη απο το iphone 5???? τοτε μαλλον δε θα ειναι κ τοσο χαλια οπως ακουω

Σε αυτά τα λεφτά δεν θα κάνεις μεγάλη αναβάθμιση από το iPhone 5. Σε όποιο Android και να πας

πιο κινητο δηλαδη αξιζει πιο πολλα χρηματα για να δεις το κατι παραπανω? βλεποντας τα πιο πανω δε ειδα κατι που να μου εκανε κλικ..

Καλύτερη από το 5αρι έχει. Το θέμα δεν είναι να μένεις μόνο στα σχόλια αλλά να βλέπεις και τι συνήθειες έχουν αυτοί που τα γράφουν. Μια μέρα σε βγάζει το nexus.

πιο κινητο δηλαδη αξιζει πιο πολλα χρηματα για να δεις το κατι παραπανω? βλεποντας τα πιο πανω δε ειδα κατι που να μου εκανε κλικ..

Πολύ καλά λόγια λένε για το LG G3 (32 GB) αν και κάποιες παρτίδες από τις πρώτες είχαν προβλήματα με επανεκκίνηση. Τώρα αν έχεις βρει να σπρώξεις το 5αρι και ουσιαστικά να πάρεις ένα πιο νέο τηλέφωνο χωρίς να δώσεις από την τσέπη σου, ίσως και να αξίζει. Στη θέση σου θα κράταγα το μήλο μέχρι να δω τι θα βγάλει η Google σαν αντικαταστατη του Nexus 5

Πολύ καλά λόγια λένε για το LG G3 (32 GB) αν και κάποιες παρτίδες από τις πρώτες είχαν προβλήματα με επανεκκίνηση. Τώρα αν έχεις βρει να σπρώξεις το 5αρι και ουσιαστικά να πάρεις ένα πιο νέο τηλέφωνο χωρίς να δώσεις από την τσέπη σου, ίσως και να αξίζει. Στη θέση σου θα κράταγα το μήλο μέχρι να δω τι θα βγάλει η Google σαν αντικαταστατη του Nexus 5

χτες το εδωσα φιλε μου ,ηθελα μια αλλαγη και κατι πιο friendly στο να περναω χαζομαρουλες που apple λεει οχι

χτες το εδωσα φιλε μου ,ηθελα μια αλλαγη και κατι πιο friendly στο να περναω χαζομαρουλες που apple λεει οχι

Εγω εχω το G2 οπως φαινεται και στο Avatar, ειμαι πολυ ευχαριστημενος ιδιαιτερα με μπαταρια και καμερα. Και ειναι και στο μπατζετ σου. Κοιταξε το.

το iphone 5 το φόρτιζα 2 με 3 φορές την μέρα το nexus με ίδια χρήση οριακά μου έβγαζε την μέρα το g2 με ίδια χρήση 2 μέρες το oppo find 7a και το xiaomi mi3 το ιδιο :) (μιλαω παντα για χρισι......... γιατι σε αναμονη το iphone 5 ειναι κατά πολύ καλύτερο σε χρήση και με ανοιχτή οθόνη χάνει)