Jump to content

Ρ800: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

MorFeAs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εγω ειχα το 12planet 3 μηνες και δουλευε ρολοι,μεχρι προχτες που δεν ξανα δουλεψε. μου εβγαζε: lost connection with server προσπαθησα ξανα και ξανα μεχρι που συνδεθηκε για λιγο και ελαβα ενα μηνημα απο την hotmail που ελεγε: you are using a previous version of messenger please visit messenger .com to update ,και τελος...... δεν ξαναδουλεψε και το απεκγατεστησα. νομιζω οτι ειναι σφαλμα της msn.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis

Έχεις τσεκαρισμένη την επιλογή "Εμφάν. διαλόγου σύνδ." στον πίνακα ελέγχου στις ρυθμίσεις ίντερνετ;

Στις ρυθμίσεις wap ξετσέκαρε την επιλογή "Χρησιμ. λογαρ. WAP" από το TAB "Προτιμώμενο"

Δοκίμασε έτσι και πες μου τί έγινε.

Είναι έτσι όπως έγραψες όλα, αλλά πάλι τα ίδια.connection lost with the server,αυτό είναι το μύνημα που μου βγάζει.

Lumia 920

Αρχικό Μήνυμα από τον arisifakis

Είναι έτσι όπως έγραψες όλα, αλλά πάλι τα ίδια.connection lost with the server,αυτό είναι το μύνημα που μου βγάζει.

Αν έχεις το gnet.b-online.gr για πρόσβαση και όχι το gwap.b-online στις ρυθμίσεις και πάλι μπαίνει, τότε είναι αυτό που λέει ο φίλος mathios και είναι πρόβλημα του προγράμματος.

Προφανώς χρειάζεται κάποια νέα έκδοση.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

βγαλε το,αυτο εκανα και εγω και ησυχασα.....
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Αν έχεις το gnet.b-online.gr για πρόσβαση και όχι το gwap.b-online στις ρυθμίσεις και πάλι μπαίνει, τότε είναι αυτό που λέει ο φίλος mathios και είναι πρόβλημα του προγράμματος.

Προφανώς χρειάζεται κάποια νέα έκδοση.

το gint.b-online.gr έχω στις ρυθμήσεις με το gwap δεν δούλευε ούτε ο opera.

Lumia 920

οσον αφορα το προβλημα της telestet gprs... τι να πω μια παει σφαιρα και μια παει σερνοντας. σημερα πηγαινε καλα, χτες πηγαινε πολυ αργα. εχω telestet και εγω 9 χρονια τωρα και απο τοτε που πηρα το 800 εχω πολλα προβληματα με το gprs αλλα τα εχω συνηθησει και δεν με ενοχλει πια..... :p νομιζω οτι ουτε το τμημ εξ πελατων της telestet και της εκαστοτε εταιρειας δεν ξερει τι του γινεται,εχει καταντησει δημ υπηρεσια... δεν βγαζεις ακρη. το μονο που μπορουμε να κανουμε ολοι ειναι να ανταλλασουμε τα προβληματα μας μηπως και βρουμε μια λυση μεταξυ μας.μπραβο παντως στον florinaperis που εχει βοηθησει ολους εμας τους απογοητευμενους..... ;)

Paidia , exo kataferei stelno - perno arxeia meso Bluetooth , GPRS ktlp to mono pou denexo kataferei einai na sidnetso to PC Suite me to kinito meso Bluetooth..opoios to exei kanei tha parakalousa na mou pei analytika ti na kano..!!! thanks

Olympiakos

-=Samsung SGH - E720=-

Παιδιά καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να σταματήσω κάποιες εφαρμογές (ή services) από το να ξεκινάνε μόνες τους όταν ανοίγω το κινητούν? :!:

Υπάρχει π.χ. κάτι σαν startup directory? :confused:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

May The Force Be With You...

εχω συνδεσει το ρ800 με bluetooth στο pc και δουλευει αψογα με το pc suite αλλα για να ξεκινησεις πρεπει να κανεις ενα δεξι κλικ στο bluetooth monitor στο tray επιλεγεις quick connect στην επιλογη serial port ,σου βγαζει (λογικα) το τηλ σου και κανεις παλι κλικ και περιμενεις λιγο... και γινεται πρασινο απο ασπρο το εικονιδιο του bluetooth και ακουγεται ο ηχος συνδεσης μετα και μετα την επιτυχη συνδεση βγαινει και το εικονιδιο του ρ800 και εισαι σε συνδεση. εαν δεν δεις το τηλ σου διπλα στην επιλογη serial port επιλεγεις other devices και σου βγαινουν και αλλες επιλογες πχ search or add και συνεχιζεις και προσθετεις το δικο σου τηλ. και εισαι ετοιμος. ολα αυτα βεβαια για να γινουν πρεπει το τηλ σου να ειναι στην επιλογη bluetooth on or discoverable,καλη τυχη.

uparxei provlima me to MSN kai den exoume emeis to provlima alla mallon kapoia redirector exei allaxei mallon h microsoft, opote mallon se kapoio kainourio programma gia msn (implus, jmsn) tha paizei kanonika mexri na to xana kanei auto h MS,

TORA kati akoma POIOS MPOREI NA MOU DOSEI LUSH?

pos xrhshmopoihte to crack toy RC client ? milao gia to programma ths bitween( to programma pou perneis ton elenxo toy PC apo to kinhto)

THANKS

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Αρχικό Μήνυμα από τον Yoda

Παιδιά καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να σταματήσω κάποιες εφαρμογές (ή services) από το να ξεκινάνε μόνες τους όταν ανοίγω το κινητούν? :!:

Υπάρχει π.χ. κάτι σαν startup directory? :confused:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Autostart V1.00

Επιλέγεις ποιά προγράμματα θέλεις να ξεκινάνε ή όχι όταν μπαίνεις στο λειτουργικό.

Επίσης, τα περισσότερα προγράμματα έχουν στα preferences, επιλογή για το εάν θα ξεκινάνε όταν ανοίγει το κινητό ή όχι.

Αρχικό Μήνυμα από τον tron13

uparxei provlima me to MSN kai den exoume emeis to provlima alla mallon kapoia redirector exei allaxei mallon h microsoft, opote mallon se kapoio kainourio programma gia msn (implus, jmsn) tha paizei kanonika mexri na to xana kanei auto h MS,

TORA kati akoma POIOS MPOREI NA MOU DOSEI LUSH?

pos xrhshmopoihte to crack toy RC client ? milao gia to programma ths bitween( to programma pou perneis ton elenxo toy PC apo to kinhto)

THANKS

Με νέες εκδόσεις των προγραμμάτων θα διορθωθεί το πρόβλημα.

Εδώ και λίγο καιρό από ότι είδα ξεκίνησε όλη η ιστορία:

http://www.theregister.co.uk/content/4/33105.html

Guest lagoudakis
παιδια υπαρχει περιπτωση να χαραξω την οθονη του ρ800 μου με το πενακι?θα πεθανω αν παθει τιποτα!! :(

Αρχικό Μήνυμα από τον mathios

εχω συνδεσει το ρ800 με bluetooth στο pc και δουλευει αψογα με το pc suite αλλα για να ξεκινησεις πρεπει να κανεις ενα δεξι κλικ στο bluetooth monitor στο tray επιλεγεις quick connect στην επιλογη serial port ,σου βγαζει (λογικα) το τηλ σου και κανεις παλι κλικ και περιμενεις λιγο... και γινεται πρασινο απο ασπρο το εικονιδιο του bluetooth και ακουγεται ο ηχος συνδεσης μετα και μετα την επιτυχη συνδεση βγαινει και το εικονιδιο του ρ800 και εισαι σε συνδεση. εαν δεν δεις το τηλ σου διπλα στην επιλογη serial port επιλεγεις other devices και σου βγαινουν και αλλες επιλογες πχ search or add και συνεχιζεις και προσθετεις το δικο σου τηλ. και εισαι ετοιμος. ολα αυτα βεβαια για να γινουν πρεπει το τηλ σου να ειναι στην επιλογη bluetooth on or discoverable,καλη τυχη.

eyxaristo file tha to dokimaso

Olympiakos

-=Samsung SGH - E720=-

Προς: Amon-Ra

Όπως τα είπε ο mathios είναι.

Ρίξε και μια ματιά εδώ έπειτα από αυτά που είπε ο φίλος μας, ώστε να δεις και κάποιες άλλες παραμέτρους που μπορεί να υπάρχουν στην όλη διαδικασία (αυτή που είπε ο mathios είναι η σωστή, απλά για μια γενικότερη εικόνα στο όλο θέμα που μερικές φορές μπορεί να είναι και μπέρδεμα).

:rolleyes: Telika sindethike to PC Suite apo stin tyxi de jero.....ekei pou den iksera ti eixa kanei lathos...ksafnika emfanistike to eikonidio......................... :'(

:wacko:

telos kalo ola kala :whistle:

Olympiakos

-=Samsung SGH - E720=-

Παιδιά με το station που συμπεριλαμβανεται στο κουτί τι μπορείς να κάνεις?(Π.χ να ενωθείς με υπέρυθρες στον υπολογιστή,με καλώδιο να το φορτίσεις να δεις βιντεο τι?)

Αρχικό Μήνυμα από τον arkoudiaris

Help molis pira to kinito mou apo service mou alksane tin othoni ola kala vazo to kinito sto station kai to sximataki auto pou kanei epano kato stamataei kai den sindeete

Τσέκαρε τις θύρες από το "Διασύνδεση Σύνδεσης Τηλεφώνου" και δες σε ποιά συνδέεται. Τσέκαρε μόνο αυτή και όχι κάποια άλλη. Στο κινητό από τον πίνακα ελέγχου δώσε την μέγιστη ταχύτητα στην σύνδεση με "Καλώδιο" (κοίτα μην έχεις σαν μόντεμ το κινητό).

Κάνε μια επανεγκατάσταση του Ps Suite και κατέβασε τους drivers για το cradle.

Αρχικό Μήνυμα από τον JustMe!

Παιδιά με το station που συμπεριλαμβανεται στο κουτί τι μπορείς να κάνεις?(Π.χ να ενωθείς με υπέρυθρες στον υπολογιστή,με καλώδιο να το φορτίσεις να δεις βιντεο τι?)

Με το cradle συνδέεσαι με τον υπολογιστή μέσω του καλωδίου (σε usb πηγαίνει στον υπολογιστή). Μπορείς να κάνεις τα πάντα με την βάση. Να περάσεις αρχεία στον υπολογιστή και να βάλεις αρχεία στο κινητό. Να κάνεις Backup. Είναι μια πλήρως "ανοιχτή" σύνδεση και επικοινωνία με τον υπολογιστή (και προς το τηλέφωνο από τον υπολογιστή).

Guest lagoudakis
παιδια υπαρχει περιπτωση να χαραξω την οθονη του ρ800 μου με το πενακι?θα πεθανω αν παθει τιποτα!! :(

Αρχικό Μήνυμα από τον lagoudakis

Υπάρχει, όμως δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνει (με την καθημερινή νορμάλ χρήση του stylus) :) Αντέχει η οθόνη σε κάτι τέτοια.

Το δικό μου τόσους μήνες, έχει μερικές "γρατσουνιές-διαδρόμους", οι οποίες δεν φαίνονται παρά μόνο αν κάτσεις και κοιτάς την οθόνη... για να δεις αν έχει γρατσουνιές ;)

Με την καθημερινή χρήση και κάνοντας τις όποιες εργασίες με τον κινητό, δεν φαίνονται καν αυτές οι "γραμμούλες". Αρκεί, να μην έχεις το μυαλό σου διαρκώς σε αυτό, γιατί τότε, ακόμα και το παραμικρό θα φαίνεται πρόβλημα ;)

Στείλτο μου αν :) είναι γιατί ακόμα δεν... :confused:

Έτσι μου 'ρχεται να βάλω screenshot εδώ, γιατί όντως δεν βλέπω να γράφει για The files. Από την κεντρική σελίδα, μέχρι και το Sman 11a που έφτασα (μέσω των λογικών Links για το πρόγραμμα) και με αναζήτηση σε κάθε σελίδα για Τhe Files, δεν βρέθηκε τίποτα :wacko:

peris@myphone.gr

Edit

Το έλαβα, Thanks :)

Xαχα.....κι εγω εφαγα 1 τεταρτο για να βρω που ειναι........πας εκει που λεει droll και στη νεα σελιδα ειναι κατω κατω.......(απ'οτι θυμαμαι ετσι ειναι)....καλα και αυτοι δεν μπορουν να βαλουν ενα λινκ.....μυστηρια πραγματα........ :p

Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114

Xαχα.....κι εγω εφαγα 1 τεταρτο για να βρω που ειναι........πας εκει που λεει droll και στη νεα σελιδα ειναι κατω κατω.......(απ'οτι θυμαμαι ετσι ειναι)....καλα και αυτοι δεν μπορουν να βαλουν ενα λινκ.....μυστηρια πραγματα........ :p

Η πλάκα είναι ότι όντως δεν ήταν εκεί όταν κοιτούσα :blink:

Μετά την αποστολή του προγράμματος από τον φίλο με email σε εμένα, 1-2 ημέρες μετά (δεν θυμάμαι καλά), είδα αυτό που λέγανε τα παιδιά :wacko: Την συγκεκριμένη ημέρα, ήξερα ότι είναι εκεί το πρόγραμμα, το είχε κατεβάσει τόσος κόσμος και εγώ έβλεπα ότι έβλεπα και το προηγούμενο διάστημα πρωτού μπει η νέα έκδοση :confused:

(X-files :alien: )

Τέλος πάντων, όλα καλά :)

Ααααα ....... δεν σας ειπα.......μου επεσε το κινητο σημερα καθως περιμενα το λεωφορειο στον δρομο και μιλαμε εγιναν κατι γρατζουνιες.....συνολικα 12 γρατζουνιες και μερικες ειναι και τεραστιες...(βαθουλωματα με ασπρο χρωμα).......μιλαμε τα επαιξα.....παλι καλα που δεν πεαθε τιποτα η οθονη (δεν μπορω να καταλαβω πως βγαινει το πενακι και η msduo οταν πεφτει)....πηρα την SE και μου ειπαν να παρω στην Βουλιαγμενης (δεν απαντουσαν) και ετσι πηρα στον Καλογερακο που μου ειπαν 37,κατι € και ΦΠΑ αλλα επειδη δεν ειναι σιγουροι ειπαν να ξαναπαρω την Δευτερα για να ρωτησουν την αντιπροσωπια....

Οσο για το μαιλ που ειχα στειλει.....μαλλο το ξεχασε η κερα Ουστα (στην SE) και τους πηρα να τους το θυμησω.....(καθε φορα που παιρνω και ζηταω να μιλησω με αυτη μου ζητανε ονομα και μετα μου λενε οτι ειναι κατελημμενη).....αντε να δουμε.....

Τελος (ουφ),πηρα το φλασακι σημερα απο Τελεστετ αφου εψαξα ολη τη Στουρναρη (στο Γερμανο ειχαν στειλει μονο 1 που πουληθηκε αμεσως,στο πλαισιο ειχαν 2 αλλα ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ( :wacko: ) και δεν μπορυσαν να το πουλησουν,στη βοντα δεν ηξεραν τιποτα,στην μακριαλαντ που να ξερουν...).....το πηρα 33,65 € (τελευταιο κομματι) αν θυμαμαι καλα εχει καπου στα 38 €ετσι? ;)

Παιδια οσον αφορα την προσοψη ξερει κανενας ποσο εχει και μπορει να πει με σιγουρια?Επισης οταν λεμε προσοψη εννουμε ολο το εξωτερικο του κινητου (ακομα και τα κουμπακια).....ποια μερη ακριβως.....? :confused:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...