Jump to content

Ρ800: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

MorFeAs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anoredis ( 9 Ιαν. 2004 , 08:27)

Peris ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και πάλι. Δοκίμασα πολλές φορές με γενική επαναφορά αλλά το πρόβλημα μένει...

Όσο για την R2F που είπα, άκουσα οτι κυκλοφορεί στο NET έτσι ώστε να μπορεί να την έχει ο καθένας

Κάνε φορμάτ από το κρυφό μενού και όχι από τον πίνακα ελέγχου. (κράτα backup για ότι χρειάζεσαι πρώτα).

Φορμάτ με κλειστό το flip:

jog Πάνω (μία φορά)

*

jog Κάτω (μία φορά)

jog Κάτω (μία φορά)

*

jog Κάτω (μία φορά)

*

Για τα Ελληνικά, δες εδώ.

Ότι υπάρχει στο site μόνο είναι διαθέσιμο. Δεν είμαι βέβαιος όμως, για το αν κατεβάσεις την cxc162001 R1F και κάνεις μετονομασία το R1F σε R2F. Ίσως γίνει έτσι κάτι (νομίζω).

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

βασικά η έκδοση R2F είναι η έκδοση λογισμικού του τηλεφώνου. Η SE στο site της βάζει την έκδοση για το ORGANIZER που για την R2F είναι αντίστοιχα η CXC162001 R2B03 οπότε με βολεύει το πρωτο στη σειρά.

Για να δούμε...

Thanx man

ουδείς ήξερε πρίν μάθει...

α, και κατι άλλο ρε παιδια.. Μήπως έχει ψάξει να βρεί κανείς που ακριβώς αποθηκεύονατι τα SMS μας? Περισσότερο το θέλω για να μην παίρνω την Vodafone κάθε φορά που κάνω format και χανω τα sms που ρυθμίζουν mms κλπ(ναι, ξερω οτι υπάρχουν και στο ΝΕΤ αλλά μερικα δεν δουλεύουν).

Η καλύτερα αφήστε το! Θα συνεχίσω να παιρνω τη Vodafone! Τι φωνάρες έχουν αυτές οι κοπέλες ρε παιδί μου...? Χαίρομαι να τις ακούω κάθε φορά...! :D

Paidia please an ginetai kapoios na mou pei ti prepei na kanw gia na kanw save to arxeio contacts.cdb kai to mail mou gia na kanw format. Vasika to provlhma den einai na to kanw save alla oti den mporw na kanw copy-paste meta to format. An exei kapoios odhgies as mou steilei giati den mporw na psaxnw 80 selides kai to search den leei se poia selida einai.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anoredis ( 9 Ιαν. 2004 , 17:12)

α, και κατι άλλο ρε παιδια.. Μήπως έχει ψάξει να βρεί κανείς που ακριβώς αποθηκεύονατι τα SMS μας? Περισσότερο το θέλω για να μην παίρνω την Vodafone κάθε φορά που κάνω format και χανω τα sms που ρυθμίζουν mms κλπ(ναι, ξερω οτι υπάρχουν και στο ΝΕΤ αλλά μερικα δεν δουλεύουν).

Η καλύτερα αφήστε το! Θα συνεχίσω να παιρνω τη Vodafone! Τι φωνάρες έχουν αυτές οι κοπέλες ρε παιδί μου...? Χαίρομαι να τις ακούω κάθε φορά...! :D

Ολα τα μηνυματα (sms/mms/αυτοματες ρυθμισεις κ.λπ) βρισκονται στο c:\system\mail.....αντιγραφεις ολο τον φακελο και εισαι οκ....για να τον ξαναβαλεις πρεπει μετα το φορματ να ανοιξεις το pc suite και να ξεκινησεις ενα μπακαπ....οταν το κινητο μπει σε backup mode κλεισε το pc suite και χωρις να βγαλεις το κιν. απο τη βαση ανοιξε με τον filemanager τον c:\ και βαλε τον φακελο mail στην θεση του.....αν ωστοσο μπερδευτηκες σου προτεινω ενα φουλ μπακαπ του c:\ και εισαι ετοιμος.....αν και μαλλον σε βλεπω να παιρνεις στην βοντα....για ποιο λογο αραγε......??? :rolleyes: :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lefti ( 9 Ιαν. 2004 , 19:36)

Paidia please an ginetai kapoios na mou pei ti prepei na kanw gia na kanw save to arxeio contacts.cdb kai to mail mou gia na kanw format. Vasika to provlhma den einai na to kanw save alla oti den mporw na kanw copy-paste meta to format. An exei kapoios odhgies as mou steilei giati den mporw na psaxnw 80 selides kai to search den leei se poia selida einai.

Για τα μηνυματα απανταω στο παραπανω ποστ.....για τις επαφες ισχυει το ιδιο αλλα θα πρεπει να βαλεις το κινητο σε μπακαπ mode και για να αντιγραψεις το αρχειο στο πισι γιατι αν απλως το αντιγραψεις στο πισι με το τηλεφωνο ανοιχτο θα ειναι 0bytes αδειο δηλαδη... :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fabo114 ( 9 Ιαν. 2004 , 21:14)

Ολα τα μηνυματα (sms/mms/αυτοματες ρυθμισεις κ.λπ) βρισκονται στο c:\system\mail.....αντιγραφεις ολο τον φακελο και εισαι οκ....για να τον ξαναβαλεις πρεπει μετα το φορματ να ανοιξεις το pc suite και να ξεκινησεις ενα μπακαπ....οταν το κινητο μπει σε backup mode κλεισε το pc suite και χωρις να βγαλεις το κιν. απο τη βαση ανοιξε με τον filemanager τον c:\ και βαλε τον φακελο mail στην θεση του.....αν ωστοσο μπερδευτηκες σου προτεινω ενα φουλ μπακαπ του c:\ και εισαι ετοιμος.....αν και μαλλον σε βλεπω να παιρνεις στην βοντα....για ποιο λογο αραγε......??? :rolleyes: :cool:

Fabo114 ευχαριστώ φίλε! Κατάλαβα αλλά την αμαρτία μου θα την ξανακάνω! :D

Και πάλι thanks man! :)

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου δώσει λεπτομερείς οδηγίες για το πως γίνεται το backup? Ενδιαφέρομαι κυρίως για επαφές και μηνύματα... Θέλω να πάω το κινητό για αναβάθμιση και απ' ότι ξέρω στην αναβάθμιση τα περιέχομενα της μνήμης του τηλεφώνου διαγράφονται...

Υ.Γ Για τη σύνδεση του κινητού με το PC χρησιμοποιώ τη USB βάση.

offtopic

Η καλύτερα αφήστε το! Θα συνεχίσω να παιρνω τη Vodafone! Τι φωνάρες έχουν αυτές οι κοπέλες ρε παιδί μου...? Χαίρομαι να τις ακούω κάθε φορά...!

Γιατί όποτε τους παίρνω εγώ απαντάει άντρας????? :mad:

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

τελικά τζίφος με την αντιγραφή του φακελου mail. δε ξέρω γιατι αλλά παρουσιάζει κάποιο σφάλμα... :(

μάλλον θα ''αναγκαστώ'' να πάρω τις κοπελιές στη Vodafone για τις ρυθμίσεις.. :D

ξου....! αμα κάνει και απαντήσει αντρας θα του το κλείσω στα μούτρα!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος htrul18 ( 9 Ιαν. 2004 , 23:03)

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου δώσει λεπτομερείς οδηγίες για το πως γίνεται το backup? Ενδιαφέρομαι κυρίως για επαφές και μηνύματα... Θέλω να πάω το κινητό για αναβάθμιση και απ' ότι ξέρω στην αναβάθμιση τα περιέχομενα της μνήμης του τηλεφώνου διαγράφονται...

Υ.Γ Για τη σύνδεση του κινητού με το PC χρησιμοποιώ τη USB βάση.

offtopic

Γιατί όποτε τους παίρνω εγώ απαντάει άντρας????? :mad:

Πρέπει να εγκαταστήσεις πρώτα το PC suite που σίγουρα το έχεις κάνει.

Μετά απλά θα ακουμπήσεις το P800 στη βάση και θα περιμένεις λίγα sec να to "δεί" το pc. Θα καταλάβεις πότε όταν η κατω δεξιά στην οθόνη σου(εκεί που είναι το ρολόι κλπ)σου βγάλει ένα εικονίδιο του τηλεφώνου. Με κλίκ επάνω στο εικονίδιο αυτό λοιπόν το pop up menu σου δίνει κάποιες επιλογές απο τις οποίες θα διαλέξεις την: "Backup and Restore...". Έπειτα θα πατήσεις το κουμπί που λέει "Backup" πάνω αριστερά και στο επόμενο παράθυρο θα διαλέξεις αν θες να κάνεις Backup στη μνήμη τηλ. ή στη mem.card. Αφού διαλέξεις το τηλ.θα κλείσει και θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις ξανά χωρίς να το σηκώσεις απο την βάση του. Περίμενε να τελειώσει το backup και είσαι έτοιμος. Αφού κάνεις την αναβάθμισή σου μετα μπορείς εύκολα να ξαναπάρεις τα δεδομένα σου με τον εξής τρόπο: Απλά αντί για Backup θα πατήσεις το διπλανό κουμπί "Restore" αφού πρώτα επιλέξεις απο την λίστα ποιό απο τα backups που έχεις κάνει θέλεις να φορτώσεις πάλι.

***Κάνε backup σχετικά συχνά. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...

Και κάτι άλλο που μπορεί μερικά παιδιά να μην γνωρίζουν ή να μην το έχουν σκεφτεί.

Για μένα το μόνο που αξίζει μέσα στο τηλ μου είναι οι επαφές μου(περίπου 400+). Πιστεύω για πολλούς ισχύει το ίδιο. Επειδή λοιπόν με το backup εκτος απο τις επαφές βάζεις ξανά μέσα όλη την σαβούρα που μπορεί να είναι και ο λόγος που σε οδήγησε στο format, μπορείς να κάνεις το εξής:

1)Ενεργοποιείς Bluetooth ή Infrared στο pc(ό,τι έχει καθένας)από Πίνακας ελέγχου/(2η καρτέλα)Συνδέσεις/Θύρα IR ή Bluetooth.

2)Πάς στον τηλ.κατάλογο και πάνω αριστερά πατάς "Επαφές" και στο μενού που θα βγεί "Αποστ.Φακέλου". Έπειτα ο καθένας αναλόγως επιλέγει τον τρόπο με τον οποίο θέλει να κάνει το Backup του. Μπορεί να το στείλει και με MMS στο email του χωρίς να χρειαστεί να ενεργοποιήσει υπέρυθρες ή μπλέ δόντια .

Φυσικά υπάρχουν και άλλοι τρόποι αλλά πιστεύω πως αυτοί είναι οι πιο απλοί. ;)

Φιλικά,

Χρήστος Κ.

Εξαρτάται..

Αν θές ια την memory stick τότε:Πίνακας Ελέγχου/Μορφοπ.Δίσκου και πατάς Τύπος.

Αν θές για τη μνήμη του του τηλεφώνου τότε με κλειστό flip

jog Πάνω (μία φορά)

*

jog Κάτω (μία φορά)

jog Κάτω (μία φορά)

*

jog Κάτω (μία φορά)

*

εχει κανενας crack για το handy day 2004; η εστω και σπασμενο; ευχαριστω.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mathios (10 Ιαν. 2004 , 17:44)

εχει κανενας crack για το handy day 2004; η εστω και σπασμενο; ευχαριστω.

Το Handy Day 2004 μαζί με το σπάσιμό του θα τα βρεις εδώ :cool:

Για απορείες σχετικά με εφαρμογές μπορείς να ρωτάς και εδώ :cool:

Evala to Total irRemote 1.2 kai otan to kanw Register mou vgazei to mhnuma:

Application expired.

Please download and install newer version from http://psiloc.com or contact with sales@psiloc.com

to ekana remove kai to ksana egkatestisa kai pali ta idia!!!

kamoia idea kaneis?

Νόμιμος κάτοχος Imate Jasjar :superman:

http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=20539

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος BeGooD (11 Ιαν. 2004 , 14:15)

Evala to Total irRemote 1.2 kai otan to kanw Register mou vgazei to mhnuma:

Application expired.

Please download and install newer version from http://psiloc.com or contact with sales@psiloc.com

to ekana remove kai to ksana egkatestisa kai pali ta idia!!!

kamoia idea kaneis?

Το ίδιο προβλημα είχα και εγώ. Θα δοκιμάσω την έκδοση 0.8 η οποία ποιο παλιά μεν αλλά ίσως ξεπεράσει το προβλημα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anoredis (10 Ιαν. 2004 , 16:26)

Εξαρτάται..

Αν θές ια την memory stick τότε:Πίνακας Ελέγχου/Μορφοπ.Δίσκου και πατάς Τύπος.

Αν θές για τη μνήμη του του τηλεφώνου τότε με κλειστό flip

jog Πάνω (μία φορά)

*

jog Κάτω (μία φορά)

jog Κάτω (μία φορά)

*

jog Κάτω (μία φορά)

*

den ginete :( :(

~ If YoU ArEn'T EuRo YoU ArE ZeRo!! ~ :up:

http://img29.imageshack.us/img29/3507/SEbabe.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Johnies (11 Ιαν. 2004 , 19:40)

den ginete :( :(

Πιο δεν γίνεται; :)

Με κλειστό το καπάκι ή μέσα από τον πίνακα ελέγχου;

Για το flip, κλείσε το πληκτρολόγιο του κινητού (αν έχεις βγάλει το κανονικό και έχεις το εικονικό, γίνεται και πάλι με τον ίδιο τρόπο) και μετά κάνε τις παραπάνω ενέργειες.

Το ροδάκι = jog Πάνω (μία φορά)

μετά αστεράκι = *

Το ροδάκι = jog Κάτω (μία φορά)

μετά αστεράκι = *

μετά αστεράκι = *

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andy (11 Ιαν. 2004 , 23:10)

re paidia xerei kaneis pos vazoume apokriwi kanontas mia keisi na mein fenetai to noumero mas sto p800

euxaristo ek ton proteron

Κάνε αντιγραφή την επαφή που θέλεις (πήγαινε στις επαφές και μετά από το μενού της, επέλεξε την "αντιγραφή" και έπειτα κάνε επικόλληση τον αριθμό στο "τηλέφωνο", από το μενού επάνω (εκεί που είναι τα 9 εικονάκια με τις φωτογραφίες για τις άμεσες κλήσεις).

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος damoulianos (12 Ιαν. 2004 , 14:16)

Na rwthsw kai gw kati. Mhpws kserei kaneis an mporw na steilw ena arxeio (oxi eikona kai hxou) p.x. mia efarmogoula mesw infrared/bluetooth se allo kinhto. Dokimasa me to qfileman alla den ginetai...

Το αρχειο *.sis και βεβαια μπορεις.Εγκατεστημενο προγραμμα να στειλεις,στελνετε μεν αλλα δεν προκειται να δουλεψει φυσικα.Στειλε το *.sis και κανε εγκατασταση μετα.

Μόλις αγόρασα το κινητό και παρατήρησα πως

α) δεν υπάρχει T9. Υπάρχει κάποια ενημέρωση για το αν θα υπάρξει;

β) όταν πάω να γράψω SMS κρατάει ως default την Αγγλική και

όχι την Ελληνική γλώσσα. Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...