Jump to content

Ρ800: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

MorFeAs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@florinaperis

Ευχαριστώ πολύ φίλε!! :)

Θα δοκιμάσω σωστή αποφόρτιση - φόρτιση μερικές φορές και αν δεν κάνει δουλειά, τότε format!...

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@florinaperis

Ευχαριστώ πολύ φίλε!!

Me too!!!

Με ένα format λύθηκε το πρόβλημα.

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sportbilly1981 (17 Δεκ. 2003 , 19:06)

Peri mipws exeis link gia ta ellhnika gia kinhto me ekdosi oranizer cxc162002 r2f? plesase help... :!:

Δεν υπάρχει κάτι στο site της SE. Δοκίμασε όμως να κατεβάσεις το cxc162001 R1F και όταν το κατεβάσεις, κάνε μετονομασία στο τέλος το αρχείο με την Ελληνική γλώσσα, αλλάζοντας το κομμάτι που αφορά την έκδοση. Ότι κενά υπάρχουν ανάμεσα στις λέξεις και στους αριθμούς στο αρχείο της γλώσσας, μην τα σβήνεις. Απλά άλλαξε το cxc162001 R1F.sis σε cxc162001 R2F.sis και δες αν το δεχτεί κατά την εγκατάσταση στο κινητό.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (17 Δεκ. 2003 , 22:21)

Δεν υπάρχει κάτι στο site της SE. Δοκίμασε όμως να κατεβάσεις το cxc162001 R1F και όταν το κατεβάσεις, κάνε μετονομασία στο τέλος το αρχείο με την Ελληνική γλώσσα, αλλάζοντας το κομμάτι που αφορά την έκδοση. Ότι κενά υπάρχουν ανάμεσα στις λέξεις και στους αριθμούς στο αρχείο της γλώσσας, μην τα σβήνεις. Απλά άλλαξε το cxc162001 R1F.sis σε cxc162001 R2F.sis και δες αν το δεχτεί κατά την εγκατάσταση στο κινητό.

Tzifos prepei na paw gia anavathmisi...... :cry:

Mou leei na egatasthsw lo language compability version :!: :!: :worry:

http://bilder.bild.t-online.de/BTO/auto/special/opeltest/fotogalerien/opel__astra__opc/2691446-116x105,property=Bild.jpg

MIO P350- DESTINATOR 6- SD 256 MB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sportbilly1981 (18 Δεκ. 2003 , 00:43)

Tzifos prepei na paw gia anavathmisi...... :cry:

Mou leei na egatasthsw lo language compability version :!: :!: :worry:

Απλά δεν κάνει αυτή η έκδοση. Μια αναβάθμιση χρειάζεται σίγουρα στο λειτουργικό όμως. Αν μπορείς και είναι εύκολο, κάνε την αναβάθμιση.

(Εκτός και αν έχει βρει κάποιος, κάποια πατέντα για την γλώσσα στο firmware που έχεις και δώσει κάποια λύση).

1)Ενω ειχα στον c 7.1ΜΒ, ξαφνικα βλεπω χωρις να κανω καμμια εγκατασταση (μονο 3-4 τηλεφωνα προσθεσα) ειδα την αποθηκη στα 5,9ΜΒ.Την ανοιξα ξανα και ξανα παλι τα ιδια.Γιατι μου το κανει και πως διορθωνεται?και ποιο ειναι το οριο για να μην κολλησει?

2)Το rider στο μαγαζι που εχω ΧΡ δουλευει αψογα.

Στο σπιτι ομως με 98,αφου περασα το προγραμμα οδηγησης που μου εστειλε ο περης ολα φαινοταν ενταξει...το εικονιδιο με το καλωδιο στο μενου εργασιων αρχισε να κινειται αλλα μολις εβαλα το κινητο στο rider (κι ενω μου εμφανισε το εικονιδιο με το κινητο στο μενου εργασιων)το καλωδιο σταματησε να κινειται.......

μπαινω απο την επιφανεια εργασιας και μου δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο...

Αλλα δεν κανει ουτε συγχρονισμο και οταν παω να φορτωσω μια εφαρμογη απο το p/c μου βγαζει οτι δεν ειναι συνδεδεμενο.......

Το πιο κουφο βεβαια ειναι οτι πηρα backup αφου το δεχεται...και μολις εκανα κλικ στο backup,το καλωδιο αρχισε να κουνιεται παλι στο μενου εργασιων και ολα γιναν κανονικα.....θα τρελαθω...

Μολις βγαζω το κινητο απο το rider, το καλωδιο στο μενου εργασιων αρχιζει να δουλευει παλι....μολις το βαζω επανω σταματαει....

ΠΕΡΗ ΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ

Χρήστης:Nokia 9500-7610, Qtek 2020-S100, SE P900 .

softwares & games 9500 εδώ

1)Ενω ειχα στον c 7.1ΜΒ, ξαφνικα βλεπω χωρις να κανω καμμια εγκατασταση (μονο 3-4 τηλεφωνα προσθεσα) ειδα την αποθηκη στα 5,9ΜΒ.Την ανοιξα ξανα και ξανα παλι τα ιδια.Γιατι μου το κανει και πως διορθωνεται?και ποιο ειναι το οριο για να μην κολλησει?

Στο σπιτι ομως με 98,αφου περασα το προγραμμα οδηγησης που μου εστειλε ο περης ολα φαινοταν ενταξει...το εικονιδιο με το καλωδιο στο μενου εργασιων αρχισε να κινειται αλλα μολις εβαλα το κινητο στο rider (κι ενω μου εμφανισε το εικονιδιο με το κινητο στο μενου εργασιων)το καλωδιο σταματησε να κινειται.......

Αλλα δεν κανει ουτε συγχρονισμο και οταν παω να φορτωσω μια εφαρμογη απο το p/c μου βγαζει οτι δεν ειναι συνδεδεμενο.......

Το πιο κουφο βεβαια ειναι οτι πηρα backup αφου το δεχεται...και μολις εκανα κλικ στο backup,το καλωδιο αρχισε να κουνιεται παλι στο μενου εργασιων και ολα γιναν κανονικα.....θα τρελαθω...

Μολις βγαζω το κινητο απο το rider, το καλωδιο στο μενου εργασιων αρχιζει να δουλευει παλι....μολις το βαζω επανω σταματαει....

ΠΕΡΗ ΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ

ΠΕΡΗ ΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ

gia sas 8a i8ela mia boi8ia exo to p800. energopio to Bluetooth gia na stilo dedomena se allo kinito. mporo na stilo mono fotografies,video mono eki exi tin epilogi apostoli iparxi tropos na stilo kai hxous (midi,wave.mp3)

spacer.png

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος theangel (18 Δεκ. 2003 , 08:09)

ΠΕΡΗ ΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ

Σχετικά με την μνήμη, άλλο πρόγραμμα θα σου δείξει ότι υπάρχουν π.χ. 7ΜΒ ελεύθερα και άλλο πρόγραμμα θα σου δείξει ότι υπάρχουν 5ΜΒ. Δεν το κάνει συγκεκριμένα στο δικό σου κινητό, αλλά και σε όλα τα άλλα. Η διαχείρηση της μνήμης είναι λίγο... x-files υπόθεση. Σε κάποια σημεία μπορεί να βρίσκονται αρχεία που "δεν χρειάζονται", όπως η cache από Opera και έτσι να βλέπεις την μνήμη να χάνεται απλά και μόνο επειδή άνοιξες 1-2 σελίδες με τον Opera.

Στο c:\system\data\Opera\cache βρίσκοντα τα αρχεία αυτά π.χ.

Υπάρχει ένα κολπάκι για να μεταφέρεις, με μια αλλαγή στο *.ini του Opera, την cahce στον D, ώστε να μην χάνεται ο χώρος στο C.

Δες αν χάνεις χώρο από αυτό.

Σχετικά με την σύνδεση της βάσης, φτιάξε τις ρυθμίσεις όπως είναι και στον άλλο υπολογιστή που το δοκίμασες (θύρες,) και απενεργοποίησε firewall και άλλες εφαρμογές αυτού του είδους. Κάνε επίσης μια απεγκατάσταση/εγκατάσταση στο Pc suite.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreas443 (18 Δεκ. 2003 , 08:27)

gia sas 8a i8ela mia boi8ia exo to p800. energopio to Bluetooth gia na stilo dedomena se allo kinito. mporo na stilo mono fotografies,video mono eki exi tin epilogi apostoli iparxi tropos na stilo kai hxous (midi,wave.mp3)

Αν επιλέξεις το εικονάκι με τι γραμμές και όχι αυτό με την νότα, στο κάτω μέρος του προγράμματος για τους ήχους, θα δεις όλα τα κομμάτια. Κάνε κλι σε ένα αρχείο ήχου για να ανοίξει σε ξεχωριστό παράθυρο και μετά από το μενού επέλεξε να κάνεις αποστολή με τον τρόπο που θέλεις.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (18 Δεκ. 2003 , 14:35)

Σχετικά με την μνήμη, άλλο πρόγραμμα θα σου δείξει ότι υπάρχουν π.χ. 7ΜΒ ελεύθερα και άλλο πρόγραμμα θα σου δείξει ότι υπάρχουν 5ΜΒ. Δεν το κάνει συγκεκριμένα στο δικό σου κινητό, αλλά και σε όλα τα άλλα. Η διαχείρηση της μνήμης είναι λίγο... x-files υπόθεση. Σε κάποια σημεία μπορεί να βρίσκονται αρχεία που "δεν χρειάζονται", όπως η cache από Opera και έτσι να βλέπεις την μνήμη να χάνεται απλά και μόνο επειδή άνοιξες 1-2 σελίδες με τον Opera.

Στο c:\system\data\Opera\cache βρίσκοντα τα αρχεία αυτά π.χ.

Υπάρχει ένα κολπάκι για να μεταφέρεις, με μια αλλαγή στο *.ini του Opera, την cahce στον D, ώστε να μην χάνεται ο χώρος στο C.

Δες αν χάνεις χώρο από αυτό.

Σχετικά με την σύνδεση της βάσης, φτιάξε τις ρυθμίσεις όπως είναι και στον άλλο υπολογιστή που το δοκίμασες (θύρες,) και απενεργοποίησε firewall και άλλες εφαρμογές αυτού του είδους. Κάνε επίσης μια απεγκατάσταση/εγκατάσταση στο Pc suite.

οπως το ειπες ...ητανε η cache στον opera μου ξαναπηγε στα 7 μολις την εσβησα.........αυτο το c:\system\data.....απο που βγαινει.....εχω κατεβασμενο το swfileman και οταν το ανοιγω μου βγαζει ....

c:

custom

documents

sysdata(μονο το camcoder εχει)

slopfile.ini

αν μπορεις γραψε και για το κολπο με την cache στον d:

και για τον ελευθερο χωρο στον c: που πρεπει να αφηνουμε για να μην κολλησουμε

Οσο για το rider και τα χαζα που μου κανει,τωρα που θα παω σπιτι θα το κανω απεγκατασταση.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος theangel (18 Δεκ. 2003 , 19:37)

οπως το ειπες ...ητανε η cache στον opera μου ξαναπηγε στα 7 μολις την εσβησα.........αυτο το c:\system\data.....απο που βγαινει.....εχω κατεβασμενο το swfileman και οταν το ανοιγω μου βγαζει ....

c:

custom

documents

sysdata(μονο το camcoder εχει)

slopfile.ini

αν μπορεις γραψε και για το κολπο με την cache στον d:

και για τον ελευθερο χωρο στον c: που πρεπει να αφηνουμε για να μην κολλησουμε

Στα preferences του Fileman, τσέκαρε τις επιλογές για να σου δείχνει και τα system folders.

Το αρχείο: c:\System\Data\Opera\Opera.ini το κάνεις αντιγραφή από το κινητό στο Pc και μετά άνοιξέ το με το notepad.

Στο σημείο που λέει: [user Prefs] βάζεις στην συνέχεια: Cache Disk=D

Να είναι έτσι:

[user Prefs]Cache Disk=D και μετά ότι έχει από μόνο του μένει όπως είναι.

Στείλτο πάλι στο κινητό στο:

c:\System\Data\Opera\ και κάνε αντικατάσταση στο άλλο Opera.ini

Επανεκκίνηση στο κινητό και είναι οκ.

Άφηνε για μνήμη στον C περίπου 4-5ΜΒ (υποθετικά μιλάμε πάντα - περίπου εκεί).

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pininfarina (18 Δεκ. 2003 , 22:57)

yparxei kanenas tropos anavathmisis tou tilefonou apo to spiti ; boro na anavathmiso to tilefono an kapios mou steilei to backup tou me tin anavathmismeni ekdosi

Gia to p800 dystixws oxi.
I'm not driving fast...just flying slow

Παιδιά κι εγώ σαν newbie ( του τηλεφώνου όχι του forum ;) ) έχω κάποιες απορίες ακόμα:

1) Πως βάζω τον δικό μου ήχο εισ. μηνύματος?

2)Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για εγγραφή video? (Aν και νομίζω πως είναι μόνο ένα).

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Γεια σας σε όλους .

Έχω την εξής απορία και αν μπορεί κάποιος να μου δόση λύση

Τα ονόματα στη λίστα των τηλεφώνων μου είναι γραμμένα με ελληνικά.

Με ανοικτό το πληκτρολόγιο η ταξινόμηση μέσο τον tabs είναι τέλεια.

Αλλά τι γίνετε με κλειστό το πληκτρολόγιο στην ανεύρεση επαφών ?

Και καλά αν το όνομα που ψάχνω αρχίζει από Γ. Αν όμως αρχίζει από Μ (Ελληνικό)

Τότε τι γίνετε ? Η μόνη λύση είναι το scroll ?

Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (18 Δεκ. 2003 , 23:02)

Στα preferences του Fileman, τσέκαρε τις επιλογές για να σου δείχνει και τα system folders.

Το αρχείο: c:\System\Data\Opera\Opera.ini το κάνεις αντιγραφή από το κινητό στο Pc και μετά άνοιξέ το με το notepad.

Στο σημείο που λέει: [user Prefs] βάζεις στην συνέχεια: Cache Disk=D

Να είναι έτσι:

[user Prefs]Cache Disk=D και μετά ότι έχει από μόνο του μένει όπως είναι.

Στείλτο πάλι στο κινητό στο:

c:\System\Data\Opera\ και κάνε αντικατάσταση στο άλλο Opera.ini

Επανεκκίνηση στο κινητό και είναι οκ.

Άφηνε για μνήμη στον C περίπου 4-5ΜΒ (υποθετικά μιλάμε πάντα - περίπου εκεί).

Ευχαριστω ρε ΠΕΡΗ..

εισαι ΠΡΩΤΟΣ :)

Αυτο δουλευει αψογα

ειχα στον c: 6.7MB και στον d:93.8MB

ανοιξα 2-3 σελεδες και πριν κανω delete cache ειδα τον d:93.1MB και τον c:6.7ΜΒ

Μετα μολις εσβησα την cache ξαναπηγα στα 93.8ΜΒ

Αρα ολα δουλευουν καλα :)

εκει που τρελλαινομαι ειναι με το πληκτρολογιο :mad: :mad:

Paidia kalispera.Apo shmera to apogeyma eimai kai egw enas apo tous 'tyxerous' katoxous tou p900...To kinhto einai apla K A T A P L I K T I K O :p :cool: :whistle: :happy: Exw mia erwthsoula gia arxi...Yparxei epilogi gia na apothiketai to binteo pou travaw sthn memory stick h to default einai ston c??

h ekdosi tou kinhtou einai:

Thlefono CXC162022 R3C006

Bluetooth CXC12529 R5D

Programma CXC162021 R2B02

CDA CDA162003/4 R2B01

http://bilder.bild.t-online.de/BTO/auto/special/opeltest/fotogalerien/opel__astra__opc/2691446-116x105,property=Bild.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sportbilly1981 (19 Δεκ. 2003 , 21:32)

Paidia kalispera.Apo shmera to apogeyma eimai kai egw enas apo tous 'tyxerous' katoxous tou p900...To kinhto einai apla K A T A P L I K T I K O :p :cool: :whistle: :happy: Exw mia erwthsoula gia arxi...Yparxei epilogi gia na apothiketai to binteo pou travaw sthn memory stick h to default einai ston c??

h ekdosi tou kinhtou einai:

Thlefono CXC162022 R3C006

Bluetooth CXC12529 R5D

Programma CXC162021 R2B02

CDA CDA162003/4 R2B01

Basika tin erwtisi prepei na tin postareis allou edw einai gia to p800 alla i apantisi einai pws nai mporeis na dialexeis pou tha grafei to video i sto c i sto d (alimono me tetoio tilephono) ;)
I'm not driving fast...just flying slow

@ htrul18

1) Πηγαίνεις: Πίνακας Ελέγχου, διαλέγεις την καρτέλα "Συνδέσεις", επιλέγεις "Λογαρ. μηνυμάτων". Στην οθόνη που θα ανοίξει, κάτω αριστερά έχει ένα πλήκτρο "Ειδοπ.", επέλεξέ το και θα βγεις σε μία οθόνη από όπου επιλέγεις ήχο για κάθε τύπο εισερχόμενου μηνύματος (sms, mms, e-mail, κλπ)

2) Εγώ χρησιμοποιώ το Camcoder αλλά δεν ξέρω εάν είναι το καλύτερο... :o

@ christopheriq

Ναι, δυστυχώς η μόνη λύση είναι το scroll...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Yiorgos (19 Δεκ. 2003 , 23:11)

Basika tin erwtisi prepei na tin postareis allou edw einai gia to p800 alla i apantisi einai pws nai mporeis na dialexeis pou tha grafei to video i sto c i sto d (alimono me tetoio tilephono) ;)

sorry gia to offtopic proigoumenws....nai to kserw oti mporeis na epilekseis c h d alla to thema einai pws kai apo pou pou kaneis aythn thn epilogi......

;)

Παιδιά μια ερώτηση και απο μένα...Αγόρασα το Π800 μεταχειρισμένο και είχε πάνω screen ptoyector...Το έβγαλα και το έπλεινα αλλα ακόμα δεν έχω καταφέρει να το κολίσω καλά....Όλο μένει αέρας σε μερικά σημεία απο κάτω...Πως στο καλό το ξανακολάς?

@ htrul18

1) Πηγαίνεις: Πίνακας Ελέγχου, διαλέγεις την καρτέλα "Συνδέσεις", επιλέγεις "Λογαρ. μηνυμάτων". Στην οθόνη που θα ανοίξει, κάτω αριστερά έχει ένα πλήκτρο "Ειδοπ.", επέλεξέ το και θα βγεις σε μία οθόνη από όπου επιλέγεις ήχο για κάθε τύπο εισερχόμενου μηνύματος (sms, mms, e-mail, κλπ)

2) Εγώ χρησιμοποιώ το Camcoder αλλά δεν ξέρω εάν είναι το καλύτερο...

Τhanks!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...