Jump to content

Ρ800: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

MorFeAs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@alex_gr

Πολυ καλη ιδεα και σιγουρα θα αγορασω (αν φερεις και το αμαξακι κιολας...:p)

Μολις τωρα το ειδα οτι ο florinaperis εγινε μοντερατορας....μπραβο..:)

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114

@alex_gr

Πολυ καλη ιδεα και σιγουρα θα αγορασω (αν φερεις και το αμαξακι κιολας...:p)

Μολις τωρα το ειδα οτι ο florinaperis εγινε μοντερατορας....μπραβο..:)

πανταχού παρών ο πέρης!

....απαράδεκτα παραδεκτός....

http://olatsaba.blogspot.com

Αρχικό Μήνυμα από τον xenbast

πανταχού παρών ο πέρης!

Όλοι είμαστε πάντα παρόντες εδώ :) :cool:

Λοίπουν και αρκετοί από το παλιό site...

fabo114 thank you... :)

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Βοηθεια καποιος?

Παιδια μου συμβαινει το παρακατω:Εκανα format στο pc μου,και τωρα δεν μπορω να κανω εγκατασταση το usb cradle.Εχω χασει το cd με τους drivers και ειναι αδυνατη η εγκατασταση στην usb θυρα μια που ζηταει καποιους drivers συγκεκριμενα τους DCU-11 ,που δεν υπαρχουν στο site

της se (μονο οι DSS-20 που ηδη κατεβασα.)Μηπως μπορει καποιος να μου τους στειλη στο παρακατω mail η να τους ανεβασει καπου,γιατι οπως καταλαβαινετε εχω μεγαλο προβλημα,και αντε τωρα να προμηθευτω τα cd απο την se. :'( :'( :'( :'(

Ευχαριστω εκ'των προτερων το mail μου ειναι dimitrist1972@yahoo.gr.

D.T

Μια ακόμη ερώτηση ρε παιδιά... :rolleyes: έχετε μιλήσει πουθενά στο φόρουμ για όλες τις ρυθμίσεις (email, wap, mms gprs κτλ) που αφορούν το P800 και την Vodafone?? :worry: Τι ακριβώς χρειάζεται να προσθέσω? Ευχαριστώ... :)

Προς: Omen

Μπορείς να ζητήσεις τις ρυθμίσεις από την Vodafone. Σου τις στέλνουν με sms και γίνεται εγκατάσταση αυτόματα στον πίνακα ελέγχου. Αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα, μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Προς: dimi Αν δεν σου τους στείλει κάποιος άλλος φίλος από εδώ, θα δω στο cd όταν πάω σπίτι και θα σου τους στείλω.

Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis

Προς: Omen

Μπορείς να ζητήσεις τις ρυθμίσεις από την Vodafone. Σου τις στέλνουν με sms και γίνεται εγκατάσταση αυτόματα στον πίνακα ελέγχου. Αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα, μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Προς: dimi Αν δεν σου τους στείλει κάποιος άλλος φίλος από εδώ, θα δω στο cd όταν πάω σπίτι και θα σου τους στείλω.

Φιλε peris ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση,αλλα τσαμπα ο πανικος μου, τους βρηκα στο internet (Με ενα πιο "ψυχραιμο" ψαξιμο!!)Και τωρα ολα ειναι o.k.

P.S Καλοριζικος σαν Moderator εισαι πολυ ενταξει...και σου αξιζει!

D.T

Αρχικό Μήνυμα από τον dimi

... τους βρηκα στο internet (Με ενα πιο "ψυχραιμο" ψαξιμο!!)Και τωρα ολα ειναι o.k.

:) ok.

Αρχικό Μήνυμα από τον dimi

P.S Καλοριζικος σαν Moderator εισαι πολυ ενταξει...και σου αξιζει!

Ελα με τα γλυψίματα στον άχρηστο Moderator... :o Ούτε μια δουλειά της προκοπής δε μπορεί να κάνει... Του δώσαμε το P800 Forum και το έχει πάρει εργολαβία... :rolleyes:

Πάει χαλαρά για το βραβείο του χειρότερου...

Τσσσ... σιγά την προσφορά... :D :happy:

P.S. Καλά έλεγα να μη σε δεχτούν... :wacko: :p

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αρχικό Μήνυμα από τον Mythozz

Νάτος! Εσύ ήσουν αυτός! :alien:

:p :p :p :)

Παιδια απορια!!!

Στο memory stick εχει 2 φακελους, media files και system. Λοιπον τσεκαρω την χωρητικοτητα απο το properties του file manager του tracker και μου βγαζει 11mb,αλλα το tracker και η διαχειριση αποθηκης δειχνει οτι εχω μονο 1mb διαθεσιμο.Που ειναι τα υπολοιπααααα;;;;

Gilles smiles!

Και κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο τηλέφωνό μου....

Σήμερα το απόγευμα ενώ είχα το κινητό στην βάση του αυτοκινήτου και στον φορτιστή και άκουγα mp3 τραγούδια από το "Ηχος" και όχι από το Unreal Player ενώ έπαιζε ένα κομμάτι, ξαφνικά σταμάτησε να παίζει και έβγαλε στην οθόνη (σαν screensaver) έναν κύβο που κοβόταν σε κομμάτια και μετά ξανα-ενωνόταν! Σαν να έπαιζε screen saver! Πάτησα ένα κλικ και με ξαναπήγε στο "Ηχος" και πάτησα το Play και συνέχισε να παίζει κανονικά!!!

Τι ήταν αυτο;?;?

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το

Αρχικό Μήνυμα από τον DrMaslow

Σαν να έπαιζε screen saver! Πάτησα ένα κλικ και με ξαναπήγε στο "Ηχος" και πάτησα το Play και συνέχισε να παίζει κανονικά!!!

Τι ήταν αυτο;?;?

Όντως είναι η προστασία οθόνης :)

Κάνε κλικ στο εικονίδιο της μπαταρίας στο κινητό, μετά "Ρυθμίσεις" και επιλέγεις "Προστ. Οθόν." και σε πόσα λεπτά να "τρέχει" ο screensaver.

Αρχικό Μήνυμα από τον jor1ge

Παιδια απορια!!!

Στο memory stick εχει 2 φακελους, media files και system. Λοιπον τσεκαρω την χωρητικοτητα απο το properties του file manager του tracker και μου βγαζει 11mb,αλλα το tracker και η διαχειριση αποθηκης δειχνει οτι εχω μονο 1mb διαθεσιμο.Που ειναι τα υπολοιπααααα;;;;

Στα properties των φακέλων βλέπεις το πόσο μέγεθος καταλαμβάνουν στον C (υποθέτω εκεί κοίταξες). Στον file manager του Tracker, είδες τον ελεύθερο χώρο μάλλον που περισσεύει από τον δίσκο.

Το d κοιταξα Πέρη.Λοιπουν 4mb αναθεμα τα.

Τεσπα,περιμενω την 128αρα να ξεμπερδευω με την χωρητικοτητα!

Gilles smiles!

Αρχικό Μήνυμα από τον jor1ge

Το d κοιταξα Πέρη.Λοιπουν 4mb αναθεμα τα.

Τεσπα,περιμενω την 128αρα να ξεμπερδευω με την χωρητικοτητα!

Δεν δείχνουν πάντα με αξιόπιστο τρόπο τα ΜΒ που περισσεύουν, τα προγράμματα. Άλλο δείχνει το Tracker, άλλο το Handy Day κ.λ.π. Επίσης, λόγω του file system, κάποιος χώρος από τον D πηγαίνει "χαμένος". Γιαυτό κάποιοι χρησιμοποιούν κάποιον card reader ώστε να φορμάρουν μέσω του pc την κάρτα μνήμης του Ρ800, ώστε να μείνει ελεύθερος περισσότερος χώρος. Δεν το έχω κάνει αυτό, όμως είναι κάποια παιδιά από εδώ που το έχουν δοκιμάσει. Χρήσιμο αυτό, ειδικά στις κάρτες μνήμης με μεγάλη χωρητικότητα (σαν αυτή που περιμένεις).

Οπότε και κάποιοι άλλοι, θα σου προτείνουν και κάποιες λύσεις σχετικά με αυτό.

Αρχικό Μήνυμα από τον Mythozz

Ελα με τα γλυψίματα στον άχρηστο Moderator... :o Ούτε μια δουλειά της προκοπής δε μπορεί να κάνει... Του δώσαμε το P800 Forum και το έχει πάρει εργολαβία... :rolleyes:

Πάει χαλαρά για το βραβείο του χειρότερου...

Τσσσ... σιγά την προσφορά... :D :happy:

D.T

καλησπέρα σε όλους. ένα ερώτημα όσν αφορά το pdf+. γνωρίζει κανείς γιατί το pdf+ στην πλειονότητα των περιπτώσεων κολλάει στο μηνυμα drawing και αρκετές φορές αρνείται πεισματικά να ανοίξει επόμενη σελίδα ενός άρθρου pdf π.χ. με 4 σελίδες?? είναι θέμα μνήμης? το έχω setup στο d. Μνημη available στο τηλ. 8mb. το έχω σετάρει στο d γιατι όταν την πρωτη φορά το εβαλα στο c, μετά από restart to p800 δούλευε μόνο σαν τηλ (είχαν εξαφανιστεί όλα τα εικονίδια). κάποιος μήπως έχει κάποι hint? θα βοηθούσαν 64 ή 128mb ?? τhanx

Προς: argic

Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Δεν μου κάνει κάτι τέτοιο εμένα. Έχω φορτώσει π.χ. το TubeHelp.pdf 260kb περίπου και δεν μου κάνει κολλήματα. Με μεγαλύτερα αρχεία pdf, ίσως υπάρχουν κάποια προβλήματα κατά την διάρκεια της φόρτωσης. Είχα δοκιμάσει κάποια άλλα αρχεία όταν το πρωτοέβαλα στο κινητό και θυμάμαι που δεν άνοιγαν μερικά αρχεία. Έπειτα δοκίμασα με κάποια μικρότερα αρχεία και δεν υπήρχε πρόβλημα.

Δοκίμασε να κλείσεις με το Handy Day π.χ., τις όποιες ανοιχτές εφαρμογές και να τρέξεις μετά το PDF+, ώστε να έχει περισσότερη μνήμη ελεύθερη.

Δεν έχει σχέση το αν θα το τρέξεις σε memory των 64ΜΒ ή των 128ΜΒ, γιατί πιστεύω ότι είναι θέμα ελεύθερης μνήμης στο λειτουργικό και όχι ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου.

περη μάλλον το πρόβλημα έγκειται στο ότι ζορίζεται όταν τα pdf είναι μεγάλα σε μέγεθος και έχουν και σχέδια μέσα τους. τα μονα running apps είναι το tracker, το Alaunch, και το tele. Πιστεύεις ότι 8 ΜΒ εσωτερικής μνήμης δεν είναι αρκετά?

Έμμεσα μου απάντησες (εάν κατάλαβα καλά, πως δεν θα κερδίσω τίποτα ιδιάιτερο , πέρα από extra αποθηκευτικό χώρο.. εφόσον αγοράσω 64mb ή 128mb, έτσι δεν είναι??)

και κάτι άλλο.. έχει τύχει σε κανέναν από μας που έχει το bluetooth ΗΒΗ-60 να του κολλάει το τηλέφωνο??? εμένα προσωπικά στη Θεσσαλονίκη, μου έχουν αλλάξει 2 συσκευές p800 και 1 HBH-60 και λύση δεν βρέθηκε. Ακόμα περιμένουν απάντηση από Σουηδία.!!! και το πρόβλημα παραμένει

Αρχικό Μήνυμα από τον argic

Έμμεσα μου απάντησες (εάν κατάλαβα καλά, πως δεν θα κερδίσω τίποτα ιδιάιτερο , πέρα από extra αποθηκευτικό χώρο.. εφόσον αγοράσω 64mb ή 128mb, έτσι δεν είναι??)

Με την 64αρα, το ίδιο μου έκανε όπως είπα παραπάνω. Δεν είναι θέμα μεγαλύτερου stick. Σίγουρα ζορίζεται με μεγαλύτερα αρχεία. Εκτός και αν είναι κάτι άλλο που μας διαφεύγει και κάποιος φίλος γνωρίζει περισσότερα, ώστε να μας πει την γνώμη του.

Για το HBH-60 δεν γνωρίζω κάτι σχετικά με το πρόβλημα (δεν έχω το HBH-60 ή κάποιο άλλο). Να υποθέσω ότι έχεις την τελευταία έκδοση firmware στο κινητό;

το firmware που έχω

Τηλέφωνο CXC162002 R2F

bluetooth r5a

Πρόγραμμα R2B03

CDA R4Α02

Ξέρω ότι έχει βγει η R2D αλλα στο bluetooth δεν άλλαξαν τίποτα για αυτό δεν το πήγα για νέα αναβάθμιση. μην ξεχνας τι έχω τραβήξει και ποσες επισκεψεις έχω κανει στο service για να τους πεισω ότι κολλούσαν και τα 2 προηγούμενα τηλέφωνα. και το τριτο αναβαθμισμένο τα ίδια κάνει αλλά κουράστηκα να βρίσκομαι στο service και να τους αποδεικνύω πως όντως κάτι δεν πάει καλά στη συνεργασία bluetooth ΗΒΗ-60 και P800. πλέον, όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτό, στις 3 μέρες κάνει το κόλλημά του και απλά βγάζω την μπαταρία και φτου και από την αρχή

ΥΓ. Προσωπικά μόνο αυτό το ουσιαστικο πρόβλημα έχω αντιμετωπίσει το οποίο ακόμη δεν έχει λυθεί.

Υπάρχει κανείς άλλος με αυτό το πρόβλημα???!!!

Φίλε μου και γω αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ΗΒΗ-60. Πήγα για έλεγχο μόνο το bluetooth γιατί πολύ απλά θα μου έλεγαν για αναβάθμιση του Ρ800!!!!!! Το έλεγξαν αλλά για εμένα πάλι τα ίδια! Μάλλον δεν γλυτώνω να πάω πάλι και το κινητό (τα νεύρα μου για το backup). :wacko:

Ευχαριστώ florinaperis! Δεν μπορώ να καταλάβω τι είχε συμβει και μου μπήκε ξαφνικά το screensaver με τον κύβο ενώ έχω άλλο ενεργοποιημένο screensaver! Και δεν καταλαβαίνω γιατί σταμάτησε να παίζει τα τραγούδια! Anyway δεν το ξαναέκανε! Ευχαριστώ!!!!

Πάντως, σχετικά με τα bluetooth πολλά τρελά γίνοντε! Εγώ χρησιμοποιώ το bluetooth handsfree της Νοκια (γιατί μου έμεινε από τοτε που είχα το 3650) και σας λέω με σιγουριά οτι δουλεύει πολύ καλύτερα με το Ρ800 παρά με το 3650!!!!!! Είναι πολύ πιο συμβατό με το Ρ800 απ' ότι με το 3650 :lol: :lol: :lol: Με το 3650 ουτε φωνητική κλήση δεν έκανε ενώ τώρα με το Ρ800 δουλεύουν ΟΛΑ άψογα! Και δουλευε άψογα ανέκαθεν (δηλαδή ακόμα και πριν κάνω την αναβάθμιση)!!!!!!

Αυτά!

Bye

Makis

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...