Jump to content

Ρ800: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

MorFeAs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostis100 ( 1 Μάι. 2004 , 10:54)

εχω την version 4.0 . Απλα , βγαζουν μηνυματα και με πεταει σχεδον εξω αφου αναγκαζομαι να πω <ναι> για να κλεισει η εφαρμογη . Λες να φταινε τα ****** που χρησιμοποιουμαι ;) ?

( η αναβαθμιση στο Ρ800 παντως ειναι πολυ προσφατη)

Ο Booster ποτέ δεν τα πήγαινε πάρα πολύ καλά.

Να κάνεις απεγκετάσταση μια εφαρμογή από αυτές που λες ότι δημιουργούν πρόβλημα και να την εγκαταστήσεις στον άλλο δίσκο από ότι την είχες πριν.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis ( 1 Μάι. 2004 , 19:36)

Ο Booster ποτέ δεν τα πήγαινε πάρα πολύ καλά.

Να κάνεις απεγκετάσταση μια εφαρμογή από αυτές που λες ότι δημιουργούν πρόβλημα και να την εγκαταστήσεις στον άλλο δίσκο από ότι την είχες πριν.

ολες τιε εφαρμογες τις βαζω στην καρτα .....ετσι κι αλλιως στο τηλεφωνο δεν χωρανε πλεον........εφαρμογη που δεν μπαινει στην καρτα ειναι πρακτικα αχρηστη !!!! :D

:)

Σβήσε το φάκελο αν τυχόν έχει παραμείνει από το c:/system/apps και αν υπάρχει κάποιο αρχείο στο c:/system/install

Κάνε ένα ρεστάρτ στο κινητό,και μετά ακολούθησε τη διαδικασία εγκατάστασης.Μην ξεχάσεις στο τέλος να ξανακάνεις ρεστάρτ!

thanks bill al;la tipota!!!

greenglish???? pote ksana!!! iPHONE?????

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος basilis69 ( 1 Μάι. 2004 , 23:32)

a ksexasa poy tha brw to app booster to 4?

Άφησε ένα mail και θα στο στείλω! :)

129026.png?1640591734

Παιδια υπαρχει τροπος να βλεπω ελληνικα στα e-mail μου μεσω του wap yahoo γιατι μου τα βγαζει κινεζικα τα γραμματα μηπως θελω καποια fonts?
myphone_2.png

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gboy ( 2 Μάι. 2004 , 13:55)

Παιδια υπαρχει τροπος να βλεπω ελληνικα στα e-mail μου μεσω του wap yahoo γιατι μου τα βγαζει κινεζικα τα γραμματα μηπως θελω καποια fonts?

Ναι,χρειάζεσαι κι εσύ αυτά τα fonts!

Ξέρεις τί πρέπει να κάνεις! :)

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 2 Μάι. 2004 , 14:21)

Ναι,χρειάζεσαι κι εσύ αυτά τα fonts!

Ξέρεις τί πρέπει να κάνεις! :)

ειναι ευκολο να μου πεις τι διαδικασια θελει και αν εχεις και τα fonts thanks.

zaninio@in.gr

myphone_2.png

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gboy ( 2 Μάι. 2004 , 15:45)

ειναι ευκολο να μου πεις τι διαδικασια θελει και αν εχεις και τα fonts thanks.

zaninio@in.gr

Tα περνάς στο c:/system/fonts et voila! :)

Κράτησε όμως κι ένα backup τα προηγούμενα αρχεία για καλό και για κακό! ;)

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 2 Μάι. 2004 , 15:57)

Tα περνάς στο c:/system/fonts et voila! :)

Κράτησε όμως κι ένα backup τα προηγούμενα αρχεία για καλό και για κακό! ;)

Κοιτα στο c: system δεν εχω φακελο fonts μηπως φταιει οτι πανω εχω μονο αγγλικη γλωσσα?

myphone_2.png

Εαν εχει κανεις καμια περισια βαση συγχρονισμου για P900 η P800

ενδιαφερομε να την αγορασω γιατι την δικια μου την εχασα

Ακομα ξερει κανεις που μπορω να βρω πενακια για το π900?

στο γερμανο εχουν μονο σετ με hands free θηκη στα 30 ευρω.

μια βαση συγχρονισμου ποσο εχει περιπου?

rij_gr@yahoo.com

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gboy ( 2 Μάι. 2004 , 23:15)

Κοιτα στο c: system δεν εχω φακελο fonts μηπως φταιει οτι πανω εχω μονο αγγλικη γλωσσα?

Φτιάξε ένα φάκελο εσύ :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis ( 4 Μάι. 2004 , 16:15)

Φτιάξε ένα φάκελο εσύ :)

εφτιαξα φακελο εβαλα μεσα τα greek fonts αλλα παλι κινεζικα τα βλεπω μεσα στο e-mail μου απο yahoo μηπως θελει κατι αλλο?

myphone_2.png

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gboy ( 4 Μάι. 2004 , 16:27)

εφτιαξα φακελο εβαλα μεσα τα greek fonts αλλα παλι κινεζικα τα βλεπω μεσα στο e-mail μου απο yahoo μηπως θελει κατι αλλο?

Φτιάχνεις τον φάκελο και περνάς τις γραμματοσειρές μέσα.

Κάνεις επανεκκίνηση στο κινητό.

Άνοιξε μετά την σελίδα του yahoo που θέλεις.

Αν δεν σου δείχνει πάλι τις γραμματοσειρές, δοκίμασε σε κάποιο άλλο wap site με Ελληνικά, για να δεις αν είναι οκ εκεί.

Δεν ξέρω τι παίζει με την κωδικοποίηση του Yahoo.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis ( 4 Μάι. 2004 , 16:52)

Φτιάχνεις τον φάκελο και περνάς τις γραμματοσειρές μέσα.

Κάνεις επανεκκίνηση στο κινητό.

Άνοιξε μετά την σελίδα του yahoo που θέλεις.

Αν δεν σου δείχνει πάλι τις γραμματοσειρές, δοκίμασε σε κάποιο άλλο wap site με Ελληνικά, για να δεις αν είναι οκ εκεί.

Δεν ξέρω τι παίζει με την κωδικοποίηση του Yahoo.

Ναι τα εκανα ολα αυτα αλλα τιποτα, ενω στο wap myphone βλεπω ελληνικα και πριν βαλω τα fonts ,απλα επειδη παιρνω το ταχυδρομειο μου μεσω wap yahoo ελεγα καποιος χρηστης που ισως κανει το ιδιο με βοηθησει ,ευχαριστω παντως.

myphone_2.png

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gboy ( 4 Μάι. 2004 , 18:02)

Ναι τα εκανα ολα αυτα αλλα τιποτα, ενω στο wap myphone βλεπω ελληνικα και πριν βαλω τα fonts ,απλα επειδη παιρνω το ταχυδρομειο μου μεσω wap yahoo ελεγα καποιος χρηστης που ισως κανει το ιδιο με βοηθησει ,ευχαριστω παντως.

με opera μπαινεις στο yahoo η με τον εσωτερικο browser; ο εσωτερικος browser κανει νερα στο yahoo, δοκιμασε με opera που εχει και encoding στης ρυθμισεις και αλλαξε το encoding και θα δεις την σελιδα κανονικα.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mathios ( 4 Μάι. 2004 , 20:36)

με opera μπαινεις στο yahoo η με τον εσωτερικο browser; ο εσωτερικος browser κανει νερα στο yahoo, δοκιμασε με opera που εχει και encoding στης ρυθμισεις και αλλαξε το encoding και θα δεις την σελιδα κανονικα.

Mε τον εσωτερικο μπαινω ενταξει δεν θελω να αλλαξω browser αλωστε οπου μπαινω βλεπω κανονικα ελληνικα μονο e-mail στο yahoo δεν μπορω να διαβασω τα βγαζει κινεζικα, μηπως υπαρχει κανα αλλο wap e-mail να γραφτω που να δειχνει στο Ρ800 τα e-mail μου με ελληνικα?

myphone_2.png

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gboy ( 4 Μάι. 2004 , 22:37)

Mε τον εσωτερικο μπαινω ενταξει δεν θελω να αλλαξω browser αλωστε οπου μπαινω βλεπω κανονικα ελληνικα μονο e-mail στο yahoo δεν μπορω να διαβασω τα βγαζει κινεζικα, μηπως υπαρχει κανα αλλο wap e-mail να γραφτω που να δειχνει στο Ρ800 τα e-mail μου με ελληνικα?

δεν ξερω,παντως σου συνιστω να βαλεις τον opera θα εχεις και τα 2 browser και θα τα δουλευεις αναλογα με της περιπτωσεις,ετσι κανω εγω (και πολλοι αλλοι)
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Οπως και ναχει thanks παντως αν καποιος φιλος βλεπει τα e-mail του μεσα απο το Ρ800 κανονικα ελληνικα ας μου πει ποιο ειναι να γραφτω thanks.
myphone_2.png

νομιζω το Ρ800 μου τα επαιξε για τα καλα , του εκανα ενα Master Reset , και πηγα να περασω τα Ελληνικα , και αφου τα περασε ζητησε restart το τηλεφωνο , ωραια μεχρι εδω , ελα ομως που ΔΕΝ ξεκιναει το τηλεφωνο!!!! , τεσπα βρηκα τροπο να το ανοιξω ( με πατημενο το power button συνεχεια ) και του εκανα ενα format απο το κρυφο μενου ( 4 φορες το εχω κανει μεχρι τωρα ) αλλα τιποτα , εξακολουθει να παρουσιαζει το ιδιο προβλημα.

καμια λυση κανεις? η θα πρεπει αυριο να το παω στον φιλο μου τον Βασιλη στο Service στην συνοπης?????

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

egw sou leo na tou bgaleis thn mpataria kai na to afhseis ws aurio isws sinel8ei ;) kati tetoia koufa ginonte polles fores alal pantws den eimai kai sigouros ti enoeis twra les den anoigh alla an kratas to koubi patimeno anoigh? kai an anoigh den pezei mea kanonika ti ginete gia eksiga
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

egw sou leo na tou bgaleis thn mpataria kai na to afhseis ws aurio isws sinel8ei ;) kati tetoia koufa ginonte polles fores alal pantws den eimai kai sigouros ti enoeis twra les den anoigh alla an kratas to koubi patimeno anoigh? kai an anoigh den pezei meta kanonika ti ginete gia eksiga
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 6 Μάι. 2004 , 00:05)

egw sou leo na tou bgaleis thn mpataria kai na to afhseis ws aurio isws sinel8ei ;) kati tetoia koufa ginonte polles fores alal pantws den eimai kai sigouros ti enoeis twra les den anoigh alla an kratas to koubi patimeno anoigh? kai an anoigh den pezei mea kanonika ti ginete gia eksiga

ε τωρα θα τρελαθω μιλαμε :blink: , ξαφνικα εκει που καθομουν το τηλεφωνο ανοιξε ΜΟΝΟ ΤΟΥ και μου ζηταει PIN :blink: , τωρα δεν ξερω τι παιχτηκε αλλα καλου κακου αυριο το πρωι θα το παρω στο σερβις να του ριξει μια ματια.

ΥΓ ποια S/W εκδοση ειναι η τελευταια?

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 6 Μάι. 2004 , 00:30)

ε τωρα θα τρελαθω μιλαμε :blink: , ξαφνικα εκει που καθομουν το τηλεφωνο ανοιξε ΜΟΝΟ ΤΟΥ και μου ζηταει PIN :blink: , τωρα δεν ξερω τι παιχτηκε αλλα καλου κακου αυριο το πρωι θα το παρω στο σερβις να του ριξει μια ματια.

ΥΓ ποια S/W εκδοση ειναι η τελευταια?

Αντε καλορίζικο!!! :rolleyes: :rolleyes:

Καλύτερα όπως λές και εσύ πήγαινε μιά βόλτα για μία αναβάθμιση!!!

Καλού κακού!!

Tι εγινε βρε παιδια κανεις δεν βλεπει το ταχυδρομειο του μεσω Ρ800 και να διαβαζει τα email του ελληνικα και οχι κινεζικα να μου πει ποιο ειναι να γραφτω?
myphone_2.png

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...