mitsos Δημ. April 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Re paidia pwleitai twra to p800 kainourgio?Episis sto preview tou edw sto myPhone leei pws kanei 290euros!Isxuei? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. April 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2004 Η τιμή ισχύει P800 όμως δεν βρίσκεις πια σε αυτή την τιμή την οποία είχαν τα Voda Shops και τα TIM centers... :( Εγω βρήκα μόνο σε Cosmote Shop αλλά 608 euro! :blink: Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. April 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ki egw vrika se ote 400 euros!Aksizei pisteuete se auth tin timh?:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. April 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gboy (16 Απρ. 2004 , 00:57) Βρε παιδια να ρωτησω κατι εδω και λιγο καιρο το Ρ800 οταν κανω κλησεις, που και που μικροφωνιζει το ακουστικο κανει κατι σαν σφυριγμα εχει καποιος ακουσει κατι τετοιο να μου πει τη γνωμη του ,ευχαριστω εκ των προτερων. Δοκίμασε να χαμηλώσεις την ένταση του ηχείου, ότι ακούγεται δηλαδή από το μπροστινό ηχείο και δες αν κάνει πάλι το ίδιο. Αν δεν κάνει αυτό το σφύριγμα και αυτό γίνεται μόνο όταν έχεις τέρμα την ένταση του ακουστικού όταν μιλάς με κάποιον, τότε πήγαινέ το στο service να το τσεκάρουν. Δεν πρέπει να το κάνει αυτό σε όποιο σημείο και αν έχεις την ένταση του ακουστικού (αυτό συμβαίνει όταν είναι κοντά το μικρόφωνο και το ηχείο, αλλά στην περίπτωση του κινητού, δεν πρέπει να γίνεται). Δεν ξέρω αν (λέμε τώρα), έχεις πειράξει με κάποιον τρόπο (ίσως με εξωτερικό hardware) την ευαισθησία του μικροφώνου. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. April 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bad_freddy (16 Απρ. 2004 , 01:28) Μια ερώτηση: Εχω εγκαταστήσει στο κινητό μου την εφαρμογή "SMS Reminder" η οποία κάθε φορά που άνοιγα το κινητό ξεκινούσε και αυτή και έτσι μου υπενθύμιζε τα εισερχόμενα μηνύματα μου... Τώρα τελευταία όμως κάτι έχει γίνει και 8/10 φορές που θα ανοίξω το κινητό η εφάρμογη δεν θα ξεκινήσει με αποτέλεσμα να πρέπει όταν και αμα το θυμηθώ να ανοίξω την εφαρμογή και να πατήσω το "Turn On" για να λειτουργήσει... Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ρυθμίσω έτσι ώστε να ενεργοποιούνται αυτόματα κάποιες εφαρμογές με την ενεργοποίηση του κινητού? ΥΓ. Το περίεργο επίσης είναι πως όταν τύχει και ξεκινήσει απο μόνο του το "SMS Reminder" στο SMan φαίνεται οτι έχει ξεκινήσει και το "SMS Tones" και το "Screensaver for P800" χωρίς να εχω κάνει εγω κάποια ρύθμιση ενω όταν δεν ξεκινήσει το SMS Reminder δεν ξεκινούν ούτε τα άλλα δύο...! :wacko: :blink: Κατέβασε το Autostart: http://www.handango.com/pictures/513/as-small.gif "Simply choose your favourite applications and add them to the AutoStart list. These applications will be automatically launched when you turn your phone on, so they're ready and waiting for you to use..." 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. April 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2004 Μπορει καποιος φιλος να μου στειλει τις ρυθμισεις του πινακα ελενχου στο Ρ800 για το GPRS θελω να μπαινω ιντερνετ σε wap sites πχ. wap.myphone.gr εχω τον εσωτερικο browser πηρα τις ρυθμισεις μεσω sms απο cosmote αλλα και παλι δεν μπορω να συνδεθω μηπως πρεπει να φτιξω καποιες ρυθμισεις στο κινητο? zaninio@in.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minicooper Δημ. April 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2004 sto memory stick eno eixa arxeia peripou 30mb tora mou bgazei oti exo 123mb...apla ekana install kapoia progs kai ta epaikse..mipos mporei na boithisei kaneis? ti na kano? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. April 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minicooper (17 Απρ. 2004 , 15:10) sto memory stick eno eixa arxeia peripou 30mb tora mou bgazei oti exo 123mb...apla ekana install kapoia progs kai ta epaikse..mipos mporei na boithisei kaneis? ti na kano? Βγάλε την κάρτα μνήμης και κλείσε το κινητό. Ξεκίνησέ το πάλι και όταν μπει στο λειτουργικό βάλε την κάρτα πάλι μέσα. Δες αν δείχνει σωστέ το μέγεθος. Με ποιό πρόγραμμα ελέγχεις το μέγεθος της κάρτας; (υπάρχει διαφορά στο τι δείχνει το handy day, το Tracker κ.λ.π.). 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minicooper Δημ. April 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2004 me ton file manager apo mama...thanks PERIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minicooper Δημ. April 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2004 pali ta idia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. April 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minicooper (17 Απρ. 2004 , 15:22) pali ta idia... Αν θυμάσαι ποια εφαρμογή έβαλες (τελευταία προφανώς) και μετά ίσως δημιουργήθηκε το πρόβλημα, κάντην απεγκατάσταση. Έχεις κάνει τίποτα στην κάρτα, με κάποιον card reader μέσω pc; (αλλαγή στο file system) Η διαφορά που αναφέρεις είναι πολύ μεγάλη (από τα 30ΜΒ να δείχνει 123ΜΒ). Mp3 μήπως έχεις περάσει μέσα ή μήπως έχεις βιντεάκια; Αν το κινητό δεν έχει κάτι από τα παραπάνω και στο έκανε στα καλά καθούμενα (μετά από την εγκατάσταση κάποιων εφαρμογών, δεν ανεβαίνει έτσι το μέγεθος των MB), πρέπει να κάνεις φορμάτ στην κάρτα μνήμης... ------------ (κάνε "Edit" όταν θέλεις να προσθέσεις ή να αλλάξεις κάτι σε ένα μήνυμα που έχεις ήδη κάνει). 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minicooper Δημ. April 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2004 ta ekana uninstall alla tipota...videos kai mp3 exo alla kammia sxesi me toso megethos opos eipa, mallon pao gia format eyxaristo gia to endiaferon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. April 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2004 βρε παιδια ας βοηθησει καποιος που μπαινει ιντερνετ μεσω COSMOTE και βλεπει σελιδες wap μεσω gprs με το Ρ800 για να ρυθισω το δικο μου γιατι θα μεινω χωρις υπολογιστη λιγες μερες και θελω να μπαινω με το Ρ800 στο wap του myphone. zaninio@in.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. April 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gboy (17 Απρ. 2004 , 15:42) βρε παιδια ας βοηθησει καποιος που μπαινει ιντερνετ μεσω COSMOTE και βλεπει σελιδες wap μεσω gprs με το Ρ800 για να ρυθισω το δικο μου γιατι θα μεινω χωρις υπολογιστη λιγες μερες και θελω να μπαινω με το Ρ800 στο wap του myphone. zaninio@in.gr Πήγαινε εδώ και ακολούθησε την διαδικασία. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. April 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2004 ενταξει σε ευχαριστω θα το δοκιμασω και αυτο μηπως βγαλω ακρη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 που μπορω να βρω ενα p800? μια εβδομάδα τώρα ψάχνω αλλά τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cepheus Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Hello friends!Mono 2 aporioules... a) Mporw apo toys fakelous "install" poy vriskontai sta C kai D, na svhsw ta arxeiakia .sis, meta apo tis egatastaseis twn programmatwn? 8a doulevoun ta antistoixa programmata meta? b) To vrady prin koimh8w o C eixe xwro 4,5MB kai to prwi pou ksypnhsa 2MB! Einai logiko? H' akomh koimamai kai vlepw efialth??? ............ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cepheus (19 Απρ. 2004 , 17:57) Hello friends!Mono 2 aporioules... a) Mporw apo toys fakelous "install" poy vriskontai sta C kai D, na svhsw ta arxeiakia .sis, meta apo tis egatastaseis twn programmatwn? 8a doulevoun ta antistoixa programmata meta? b) To vrady prin koimh8w o C eixe xwro 4,5MB kai to prwi pou ksypnhsa 2MB! Einai logiko? H' akomh koimamai kai vlepw efialth??? ............ :) 1) θα δουλεύουν τα προγράμματα, όμως δεν θα μπορείς να τα κάνεις απεγκατάσταση. Χρειάζονται τα sis στο folder "install" 2) Μήπως άνοιξες τον Opera και είδες σελίδες στο ίντερνετ; Χωρίς λόγο, είναι περίεργο να "έφυγαν" τα MB από τον C. Κλείσε και άνοιξε το κινητό πάλι και δες αν είναι οκ. Ο ελεύθερος χώρος στους δίσκους, δεν φαίνεται να είναι πάντα ο ίδιος. Διαφέρει σε κάθε πρόγραμμα που το τσεκάρει (tracker, handy day κ.λ.π.). 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cepheus Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 1)Ok tote...ki elega na anakthsw etsi xwro sto C...svhnontas ta .sis :( 2)Ax, vre Perh...Me to idio programma elegksa thn xwrhtikothta prwi kai vrady, anoigokleisa to kinhto (swstotera...to ekleisanoiksa:)), Opera de xrhsimopoiw.....ayta... Pali me matiaksan mou fainetai! Thanks a lot friend, anyway!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periptero Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ .AMR ΣΕ .MP3 ???? :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoskliv Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Κατεβάζω το remote for P800 από εδώ http://www.forsep800.narod.ru/apps.html αλλά το .app δεν μου το αντιγράφει με file manager μεσα στο κινητό. Τί άλλο μπορώ να κάνω; Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας (6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Πριν από ένα περίπου μήνα απέκτησα ένα ολοκαίνουργο P800. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα έκανα άψογο συγχρονισμό μεταξύ του P800, των δύο PC μου (δουλεία/σπίτι)me Outlook2000 και ενός Palm m100. Ξαφνικά όμως, από την προηγούμενη εβδομάδα δεν γίνεται συγχρονισμός στο Ημερολόγιο και μόνο!!! ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ POST. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Παίδες, ξέρει κανεις πως μπορω να "αλαφροσω" την μνήμη του κινητου από κρυφά αρχεία (help η άλλων γλωσσών) γιατί έχω μόνο 5 ΜΒ μνήμη ελέυθερη και δεν ξέρω γιατί! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gdamprxp (19 Απρ. 2004 , 12:49) που μπορω να βρω ενα p800? μια εβδομάδα τώρα ψάχνω αλλά τιποτα ενας φιλος μου εχει 2 στο μαγαζι του στην κουτα μεσα καινουργια,αλλα εισαι μακρια... Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manoskliv (20 Απρ. 2004 , 13:01) Κατεβάζω το remote for P800 από εδώ http://www.forsep800.narod.ru/apps.html αλλά το .app δεν μου το αντιγράφει με file manager μεσα στο κινητό. Τί άλλο μπορώ να κάνω; δοκιμασε αλλη διαδρομη,π.χ κανε extract παλι απο την αρχη στην επιφανεια εργασιας και απο εκει αποκοπη μετα επικολληση στο τηλ μεσω file manager. Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts