dani89 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ευχαριστημενος χρηστης τσεχικης 5.0.2 ! Ευτυχώς ολα κυλάνε τελεια μέχρι τωρα. Νιωθω το κινητό ένα τσακ πιο γρήγορο κιολας Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ευχαριστημενος χρηστης τσεχικης 5.0.2 ! Ευτυχώς ολα κυλάνε τελεια μέχρι τωρα. Νιωθω το κινητό ένα τσακ πιο γρήγορο κιολας Όχι για πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Όχι για πολύ.. Για πιο λογο....???:worry: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Εγώ έχω greek 5.02 και το γράφει αυτό north America server Αυτό τι ρόλο παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Όχι για πολύ.. Ναι, αλήθεια τι εννοείς; Εγώ έχω την Ελληνική 10 μέρες τώρα και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ναι, αλήθεια τι εννοείς; Εγώ έχω την Ελληνική 10 μέρες τώρα και όλα καλά. και εγω ειμαι αριστη,,αποδοση και στην μπαταρια....:rolleyes: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μολις ηρθε και σε μενα επιτελους. Το δικο μου ειναι ελβετικο(AUT). Αν εξαιρεσω την ασπριλα που δεν την εχω συνηθισει ακομα, κατα τα αλλα μιση ωρα που το δουλεψα παει σφαιρα. Δεν εντοπισα καποιο προβλημα. και η οθονη σαν να καταναλωνει λιγοτερη μπαταρια. Πριν ετρωγε πιο πολυ νομιζω. Προεγκαταστημενες εφαρμογες της συσκευης ομως με αφηνει να απεγκαταστησω ελαχιστες. Νομιζα οτι η lol σε αφηνε να επεμβεις σε ολες :-( Υπαρχει κατι αλλο καινουργιο που φερνει αυτη η εκδοση και αξιζει το ενδιαφερον? Γιατι προς το παρον δεν εντοπισα κατι, περα απο την επιλογη να εμφανιζει τις ειδοποιησης στην αρχικη οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zak81 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μολις ηρθε και σε μενα επιτελους. Το δικο μου ειναι ελβετικο(AUT). Αν εξαιρεσω την ασπριλα που δεν την εχω συνηθισει ακομα, κατα τα αλλα μιση ωρα που το δουλεψα παει σφαιρα. Δεν εντοπισα καποιο προβλημα. και η οθονη σαν να καταναλωνει λιγοτερη μπαταρια. Πριν ετρωγε πιο πολυ νομιζω. Προεγκαταστημενες εφαρμογες της συσκευης ομως με αφηνει να απεγκαταστησω ελαχιστες. Νομιζα οτι η lol σε αφηνε να επεμβεις σε ολες :-( Υπαρχει κατι αλλο καινουργιο που φερνει αυτη η εκδοση και αξιζει το ενδιαφερον? Γιατι προς το παρον δεν εντοπισα κατι, περα απο την επιλογη να εμφανιζει τις ειδοποιησης στην αρχικη οθονη. σου ηρθε ΟΤΑ το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Για πιο λογο....???:worry: Γιατί είναι πιο βαριά από kitkat και θα το δεις στην πορεία όσο βάζεις/βγαζεις εφαρμογές. Κι εμένα μια χαρά ήταν στην αρχή αλλά μετά από τόσους μήνες έχει αρχίσει να μου την δίνει το lag που εμφανίζει σε κάποιες περιπτώσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Εγώ το μόνο που έχω να πω μετά από δέκα μέρες με τη 5.0.2 είναι πως σε όλα είναι μια χαρά , αλλά αυτό που είχα δει τις πρώτες 5 με 6 μέρες, δηλαδή την αύξηση διάρκειας ζωής της μπαταρίας, χωρίς τίποτα να έχω αλλάξει, επανήλθε στα επίπεδα που ήταν και με την Κιτ Κατ. Κανένα πρόβλημα δεν είχα και έτσι, αλλά η μόνη διαφορά προς το + που είχα δει τώρα για κάποιο λόγο δεν ισχύει , σε όλα τα άλλα οκ, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο, μόνο αλλαγή στο << περιβάλλον λειτουργείας >> . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Ελα που δεν θυμαμαι....θα αρχιζω να αφαιρω μια-μια να δω:wacko: Έκανα και εγώ την αναβάθμιση με odin δεν έχω παρατηρήσει κάτι εκτός από μία κλήση που μπήκε η ανοιχτή ακρόαση. Επίσης την πέρασα από πάνω χωρίς φορματ! Δεν είναι bug του τηλεφωνου καποια εφαρμογή κανει τη ζημια θυμισου από ποτε στο κανει διαφορετικα την επαναφορά δεν την γλυτώνεις.. Την είχες ενεργοποιησει κάποια στιγμή κι έμεινε έτσι; Δοκίμασε να κάνεις μια κλήση και μετά να την απενεργοποιησεις. Δες αν στο κάνει στις επόμενες κλήσεις. Μου το είχε κάνει κι εμένα.. τοσο βγαζει και εμενα..... Μια ενσταση μονο,οταν καλω/καλουνε,μου ανοιγει η ανοιχτη ακροαση...bug η εχω κανει ρυθμιση λαθος.....:worry: Έχεις ενεργοποιήσει να εκφωνείται το όνομα καλούντος για αυτό. Κ της γυναίκας μου το Α5 που έχει το 5,0,2 έχει αυτό το bug. Το S5 πχ φίλου δεν το κάνει... Είναι πολύ σπαστικό, το ανέφερα κ γω πριν 1-2 σελίδες. Όταν έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή εκφώνηση ονόματος καλούντος όταν πάρεις τηλέφωνο ή σε πάρουν είναι ενεργοποιημένη η ανοιχτή ακρόαση. Αν πας Ρυθμίσεις - Γλώσσα κ Εισαγωγή - Εκφώνηση Ειδοποίησης και ξετικάρεις ότι είναι τικαρισμένο, θα σταματήσει να το κάνει αυτό με την ανοιχτή ακρόαση. Βλακεία βέβαια γιατί εμένα με βολεύει πολύ να εκφωνεί το όνομα του καλούντος. Edited October 23, 2015 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Έχεις ενεργοποιήσει να εκφωνείται το όνομα καλούντος για αυτό. Κ της γυναίκας μου το Α5 που έχει το 5,0,2 έχει αυτό το bug. Το S5 πχ φίλου δεν το κάνει... Είναι πολύ σπαστικό, το ανέφερα κ γω πριν 1-2 σελίδες. Όταν έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή εκφώνηση ονόματος καλούντος όταν πάρεις τηλέφωνο ή σε πάρουν είναι ενεργοποιημένη η ανοιχτή ακρόαση. δεν το ελεγες πιο πριν να μην του κανω hard....δεν πειραζει να ειναι καλα το titanium.....;) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) δεν το ελεγες πιο πριν να μην του κανω hard....δεν πειραζει να ειναι καλα το titanium.....;) Εγώ εκτός από αυτό το σπαστικό bug, έχω και άλλο πρόβλημα που έγραψα κ 1-2 σελίδες πριν.. Η ένταση της εκφώνησης των ονομάτων που με καλούν είναι πολύ χαμηλή κ σχεδόν δεν ακούγεται αν είναι το τηλέφωνο 2 μέτρα μακρυά... Και έχω δοκιμάσει τα πάντα κ δεν μπορώ να το δυναμώσω... Edited October 23, 2015 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 σου ηρθε ΟΤΑ το update? Το update μου ηρθε χθες το απογευμα κατευθειαν στο κινητο, χωρις να κανω τιποτα εγω. Σημερα βλεπω οτι τη δειχνουν και στα sites με τα update. Χθες δεν την εδειχναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Φλάσαρα κι εγώ την 5.0.2 ( την Nordic με factory reset και πριν και μετά ) και το μόνο πράγμα που με ενόχλησε πολύ αρχικά ήταν το ότι η stock gallery συνεχίζει όπως στη γαλλική lollipop να έχει τρελό πρόβλημα στην απεικόνιση png φωτογραφιών : http://s7.postimg.org/qny8v5ojb/5_0_2_alpha_stock_gallery_vs_gallery_KK.jpg >Επίσης η stock εφαρμογή επαφών συνεχίζει να είναι βαριά αλλά δεν με απασχολεί γιατί χρησιμοποιώ το πανάλαφρο και άκρως παραμετροποιήσιμο True phone dialer and contacts. >Στα sms το κατέβασμα του πληκτρολογίου γίνεται πλέον smooth και όχι διπλά κοφτά όπως στην kitkat. >H κατανάλωση ram σε σχέση με τη πρώτη γαλλική lollipop έχει βελτιωθεί αρκετά ( 910mb χρησιμοποιούμενη μετά από restart και φόρτωση των 4 συνολικά widgets μου στις home screens ). >To deep sleep της μπαταρίας μου φαίνεται ίδιο με την kitkat που είχε επίσης πολύ καλό deep sleep. >Στα υπόλοιπα δεν εντοπίζω καμιά διαφορά ως τώρα αλλά είμαι και χρήστης που δεν χρησιμοποιεί σχεδόν τίποτα stock οπότε τις όποιες αλλαγές έγιναν στις stock εφαρμογές δεν θα τις μάθω ποτέ. >GPS δεν έχω δοκιμάσει. Γενικά με εξαίρεση το πρόβλημα της stock συλλογής με τις png φωτογραφίες που λύνεται απλά μέσω χρήσης άλλης εφαρμογής συλλογής από το store , δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω τίποτα και τις επόμενες μέρες.:) Edited October 23, 2015 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Μολις μου ηρθε και μενα η lolipop. Να αναβαθμισω η θα το μετανιωσω; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις μου ηρθε και μενα η lolipop. Να αναβαθμισω η θα το μετανιωσω; Εγκατασταθηκε χωρις να προλαβω να την διακοψω...πρεπει να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα την αναβαθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Μολις μου ηρθε και μενα η lolipop. Να αναβαθμισω η θα το μετανιωσω; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγκατασταθηκε χωρις να προλαβω να την διακοψω...πρεπει να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα την αναβαθμιση; Καλό θα ήταν να κάνεις. Συγχρόνισε πριν την επαναφορά τον google λογαριασμό σου και όποιον άλλο, μετέφερε φωτό και ότι άλλα αρχεία θες στο pc σου και κάνε το. Δεν θα έχεις κανένα θέμα με την τελευταία lollipop εκτός από την κακή απεικόνιση png φωτογραφιών στην εφαρμογή συλλογής ( βάζεις άλλη) οπότε μην ανησυχείς.:) Edited October 24, 2015 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeorge Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Αφού τελειώσαμε με την 5.02 να περιμένουμε την 5.1; Παράθεση Γιώργος...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Αφού τελειώσαμε με την 5.02 να περιμένουμε την 5.1; Βάσει της Samsung, θα πάρουμε την 6.0 το 2ο 3μηνο του 2016. Δεν ξέρω αν θα μπουν στη διαδικασία να εκδόσουν την 5.1 ενδιάμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καλό θα ήταν να κάνεις. Συγχρόνισε πριν την επαναφορά τον google λογαριασμό σου και όποιον άλλο, μετέφερε φωτό και ότι άλλα αρχεία θες στο pc σου και κάνε το. Δεν θα έχεις κανένα θέμα με την τελευταία lollipop εκτός από την κακή απεικόνιση png φωτογραφιών στην εφαρμογή συλλογής ( βάζεις άλλη) οπότε μην ανησυχείς.:) Δεν μου αρεσει καθολου το ασπρο μενου και οι ειδοποιησεις ετσι οπως εμφανιζονται.. Αν θελω να παω κιτ κατ μπορω; Επισης τι καλυτερο εχει απο την κιτκατ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Παιδιά υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη να με βοηθήσει να περάσω την lollipop γιατί δεν το έχω ξανακάνει με το Odin και φοβάμαι λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Δεν μου αρεσει καθολου το ασπρο μενου και οι ειδοποιησεις ετσι οπως εμφανιζονται.. Αν θελω να παω κιτ κατ μπορω; Επισης τι καλυτερο εχει απο την κιτκατ; Nαι μπορείς μέσω Odin. Πρόβλημα θα έχεις μόνο αν η kitkat rom που θα κατεβάσεις θα έχει κάποιο θέμα. Πχ σε εμένα είχε προσωρινά μπρικάρει το κινητό όταν είχα πάει να του βάλω την ελληνική kitkat που είχα κατεβάσει, ενώ αντίθετα με τη πορτογαλική, η διαδικασία κύλισε εύκολα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Προσωπικά το μόνο υπερ που μπορώ να διακρίνω στη lollipop είναι ότι είναι κάπως πιο smooth σε ορισμένες κινήσεις ( πχ σκρολαρίσμα αρχικών οθονών , ανεβοκατέβασμα πληκτρολογίου). Το άλλο καλό είναι ότι δίνει περίπου 3000 παραπάνω πόντους στο benchmark ( από 50000 πάμε στις 53000) για τους λάτρεις των μετρήσεων επιδόσεων. H διαφορά φυσικά των 3000 πόντων είναι ουσιαστικά ένα τίποτα. Τώρα για όσους βλέπουν μεγάλες διαφορές, πιστεύω ότι τις βλέπουν γιατί πιθανόν έκαναν format αφού την έβαλαν και το format είναι στην πραγματικότητα αυτό που τους κάνει να βλέπουν μεγάλη διαφορά και όχι η lollipop. Άλλο που μπορεί να τους αρέσει είναι το ui της lollipop ( λευκό και πιο minimal). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Nαι μπορείς μέσω Odin. Πρόβλημα θα έχεις μόνο αν η kitkat rom που θα κατεβάσεις θα έχει κάποιο θέμα. Πχ σε εμένα είχε προσωρινά μπρικάρει το κινητό όταν είχα πάει να του βάλω την ελληνική kitkat που είχα κατεβάσει, ενώ αντίθετα με τη πορτογαλική, η διαδικασία κύλισε εύκολα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Προσωπικά το μόνο υπερ που μπορώ να διακρίνω στη lollipop είναι ότι είναι κάπως πιο smooth σε ορισμένες κινήσεις ( πχ σκρολαρίσμα αρχικών οθονών , ανεβοκατέβασμα πληκτρολογίου). Το άλλο καλό είναι ότι δίνει περίπου 3000 παραπάνω πόντους στο benchmark ( από 50000 πάμε στις 53000) για τους λάτρεις των μετρήσεων επιδόσεων. H διαφορά φυσικά των 3000 πόντων είναι ουσιαστικά ένα τίποτα. Τώρα για όσους βλέπουν μεγάλες διαφορές, πιστεύω ότι τις βλέπουν γιατί πιθανόν έκαναν format αφού την έβαλαν και το format είναι στην πραγματικότητα αυτό που τους κάνει να βλέπουν μεγάλη διαφορά και όχι η lollipop. Άλλο που μπορεί να τους αρέσει είναι το ui της lollipop ( λευκό και πιο minimal). Αν περασω κιτκατ μεσω odin γραφει ο knox? Να περασω της χωρας που ειχε πριν; Επισης δεν ειδα καμια διαφορα στο antutu.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Αν περασω κιτκατ μεσω odin γραφει ο knox? Να περασω της χωρας που ειχε πριν; Επισης δεν ειδα καμια διαφορα στο antutu.. Χθες το antutu εδειξε 46000 σημερα 52000! Χωρις να εχω προσθαφαιρεσει κατι. Με λολιποπ και τις 2 φορες!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Παιδιά καλημέρα, Στην αναβάθμιση με KIES είχα πρόβλημα και τώρα είμαι με κίτρινο θαυμαστικό. Το emegerncy software recovery που μου προτείνει το KIES να κάνω σταματάει όταν προσπαθεί να βρει το κινητό αφού κατεβάσει το απαραίτητα αρχεία ή αν ξεκινήσει την εγκατάσταση την σταματάει στο 0% για κάνα εικοσάλεπτο. Μπορεί κανείς να βοηθήσει ή θα αναγκαστώ στο τέλος να περάσω την lollipop με odin; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts