ipred Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Χρησιμοποιώ αυτόν που είχε από << μαμά >> και συμπληρώνω ότι μέχρι στιγμής ( 5 μέρες ) τώρα όλα καλά και η διάρκεια της μπαταρίας πράγματι πολύ καλύτερη, σε sleep mode ατελείωτη, 1% κατανάλωση για σχεδόν 4,5 έως 5ώρες. Εγώ χωρίς Nova δεν ζω οπότε θα περιμένω απάντηση από κάποιον που να τον χρησιμοποιεί στην 5.0.2. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Ναι το ροοταρα πραγματικα μπορει να εχασα την εγγυηση,αλλα εχω αλλο κινητο.....GR :rolleyes: Για να καταλαβω το ροοτ το κανετε για να περασετε την lolipop? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από τεχνικής απόψης αξίζει μιας και προσφέρει μεγαλύτερη ανάλυση, μπαταρία ( στα χαρτιά) , κάμερα ( στα χαρτιά) ενώ έχει εξίσου και λίγο πιο δυνατό επεξεργαστή. Από εμφάνιση, σαφώς όχι. Αν πάντως βάζεις θήκη στα κινητά σου, το design και την αίσθηση τα χαλάς ούτως ή άλλως οπότε δεν σε νοιάζει. Από πρακτικότητα, κερδίζεις μεγαλύτερη οθόνη αλλά χάνεις ευκολία χρήσης με το ένα χέρι. Δοκιμασα στα public to s5 neo νομιζω με 5.1.1(;) και δεν εχει καμια σχεση με το κινητο μας..ειναι πολυ πιο αργο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Εγώ χωρίς Nova δεν ζω οπότε θα περιμένω απάντηση από κάποιον που να τον χρησιμοποιεί στην 5.0.2. :) Τον χρησιμοποιώ πριν καιρο τον NOVA PRIME ειναι αριστος εκει που υπαρχει θεμα ειναι το TeslaUnread γιατι βγαζει αν εχεις μηνυματα οτι θελει γιαυτο χρησιμοποιω το Missed It! το οποιο δουλευει αρκετα καλα. Τωρα για τον ΝOVA τι να σου πω αφου τον εχεις θεωρω οτι ειναι απο τους καλυτερους και ελαφροτερους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 @zorbas100 , στην 5.0.2 τον χρησιμοποιείς δλδ ; Αν ναι μου επιβεβαιώνεις ότι όταν πατάς εκκαθάριση όλων δεν σου κάνει redraw ( σαν να κάνει επανεκκίνηση για 2 δευτερόλεπτα ο launcher και να φορτώνει τα στοιχεία της αρχικής οθόνης από την αρχή ) ; Αυτό που αναφέρεις με τα notifications , το είχες θέμα και με την 4.4.4; ( σε μένα δουλεύει καλά το tesla unread στην 4.4.4 ) Sorry που ζητώ να επιβεβαιώσεις, απλά είναι κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί σε μένα να φαίνονται σημαντικές ενώ άλλοι χρήστες να μην δίνουν απλά σημασία.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Για να καταλαβω το ροοτ το κανετε για να περασετε την lolipop? Ναι ,και για να πεταξουμε σαβουρα,ωστε να ελευθερωθει το κινητο και να δειξει τις αρετες του.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 @zorbas100 , στην 5.0.2 τον χρησιμοποιείς δλδ ; Αν ναι μου επιβεβαιώνεις ότι όταν πατάς εκκαθάριση όλων δεν σου κάνει redraw ( σαν να κάνει επανεκκίνηση για 2 δευτερόλεπτα ο launcher και να φορτώνει τα στοιχεία της αρχικής οθόνης από την αρχή ) ; Αυτό που αναφέρεις με τα notifications , το είχες θέμα και με την 4.4.4; ( σε μένα δουλεύει καλά το tesla unread στην 4.4.4 ) Τον NOVA τον χρησιμοποιώ αρκετό καιρο πριν ειχα ένα s4 Mini. Και σε μενα στην 4.4.4 δουλευε μια χαρα τα πρόβληματα τα ειχα στην 5.0.2 τωρα οσο για την εκκαθάριση δεν εχω παρατηρησει κατι νομιζω ότι εχει αριστη λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Καλημέρα Χθες μου ηρθε κ μενα η 5.0 αλλά μονο μεσω kies. Ειπα να την κανω μπας κ διορθωθει το θέμα με το fingerprint αλλά τζίφος. Η διαδικασία της αναβαθμισης δεν ολοκληρωνεται ποτέ. Εκανα wipe cache μπας και , αλλα κ παλι τίποτα. Ξέρετε τι μπορεί να φταιει? Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Καλημέρα Χθες μου ηρθε κ μενα η 5.0 αλλά μονο μεσω kies. Ειπα να την κανω μπας κ διορθωθει το θέμα με το fingerprint αλλά τζίφος. Η διαδικασία της αναβαθμισης δεν ολοκληρωνεται ποτέ. Εκανα wipe cache μπας και , αλλα κ παλι τίποτα. Ξέρετε τι μπορεί να φταιει? 1. Ίσως να φταίει το ίδιο το πρόγραμμα. Κάνε απεγκατάσταση και του kies και όποιου driver σχετίζεται με τη samsung και επανεγκατάσταση. 2. Η θύρα usb. Δοκίμασε σε άλλη θύρα. 3. Θέμα των Windows. Δοκίμασε να τρέξεις το kies με compatibily mode ή ως administrator. Αν πάλι δεν γίνει τότε την ώρα που φαίνεται να έχει φτάσει στο 100% η διαδικασία , άνοιξε τον task manager και κλείσε τη διεργασία του kies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 1. Ίσως να φταίει το ίδιο το πρόγραμμα. Κάνε απεγκατάσταση και του kies και όποιου driver σχετίζεται με τη samsung και επανεγκατάσταση. 2. Η θύρα usb. Δοκίμασε σε άλλη θύρα. 3. Θέμα των Windows. Δοκίμασε να τρέξεις το kies με compatibily mode ή ως administrator. Αν πάλι δεν γίνει τότε την ώρα που φαίνεται να έχει φτάσει στο 100% η διαδικασία , άνοιξε τον task manager και κλείσε τη διεργασία του kies. Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα τα δοκιμασω και αν δν γινει κατι θα το στειλω κατευθείαν στο σέρβις γιατι ετσι και αλλιως εχει θεμα το δακτυλικο αποτυπωμα Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskar26 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Τι θεμα εχει το δακτυλικο αποτυπωμα.Για να ξερουμε και εμεις,μηπως εχουμε θεμα και δεν το γνωριζουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Εμενα ρε παιδια το συστημα με το δακτυλικο αποτυπωμα δουλευει μια χαρα....το ενεργοποιησα, αλλα μετα απο καμμια βδομαδα το βαρεθηκα και το σουταρα και ξαναγυρισα στις συνηθειες μου.σε καθε περιπτωση υπαρχουν καλουδια με τις νεοτερες συσκευες και τις αναβαθμησεις αλλα αν δεν βοηθουν στην βελτιωση των συνηθειων του χρηστη και προκαλουν αλλαγες που δυσκολα χωνευονται τοτε problem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Συνδεσα το κινητο στο kies και μου γραφει οτι ειναι το πιο προσφατο λογισμικο.μετα πηγα στα εργαλεια -προετοιμασια αναβαθμισης υλικολογισμικου και μου βγαζει μηνυμα να οτι θα γινει ενημερωση στο κινητο και να παρω back up. Γνωριζει κανεις τι ειναι αυτο;ειμαι στην 4.4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Συνδεσα το κινητο στο kies και μου γραφει οτι ειναι το πιο προσφατο λογισμικο.μετα πηγα στα εργαλεια -προετοιμασια αναβαθμισης υλικολογισμικου και μου βγαζει μηνυμα να οτι θα γινει ενημερωση στο κινητο και να παρω back up. Γνωριζει κανεις τι ειναι αυτο;ειμαι στην 4.4.4 Δεν ειναι αυτο φιλε μου,καιεγω νομιζα ετσι αλλα στο τελος το ροοταρα...:X Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Τι εννοεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Τι εννοεις; οτι δεν ειναι αυτη η αναβαθμιση στην 5.0.2... Εγω βαρεθηκα να περιμενω και το ροοταρα,περασα official την 5.0.2 ,εβγαλα την σαβουρα και παει μπαλα το κινητο...:rolleyes: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 οτι δεν ειναι αυτη η αναβαθμιση στην 5.0.2... Εγω βαρεθηκα να περιμενω και το ροοταρα,περασα official την 5.0.2 ,εβγαλα την σαβουρα και παει μπαλα το κινητο...:rolleyes: Όταν λες σαβουρα τι εννοεις ? Ποιες εφαρμογές απεκατέστησες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Όταν λες σαβουρα τι εννοεις ? Ποιες εφαρμογές απεκατέστησες ? ηταν branded ..cosmote..παει αυτο,και οτι εφαρμογες που δεν εσβηναν χωρις ροοτ και δεν τις χρειαζομουν... Αληθεια ποσο antuntu βγαζετε οπως εισαστε....??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zak81 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 ηταν branded ..cosmote..παει αυτο,και οτι εφαρμογες που δεν εσβηναν χωρις ροοτ και δεν τις χρειαζομουν... Αληθεια ποσο antuntu βγαζετε οπως εισαστε....??? στο δικο μου περασα την ελληνικη λολιποπ με οντιν και μου εβγαλε στο antutu περιπου 52500.το κινητο δουλευει πολυ ωραια με την λολιποπ.ολα αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 στο δικο μου περασα την ελληνικη λολιποπ με οντιν και μου εβγαλε στο antutu περιπου 52500.το κινητο δουλευει πολυ ωραια με την λολιποπ.ολα αψογα τοσο βγαζει και εμενα..... Μια ενσταση μονο,οταν καλω/καλουνε,μου ανοιγει η ανοιχτη ακροαση...bug η εχω κανει ρυθμιση λαθος.....:worry: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akist25 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 παιδια εχω ενα προβλημα με το κινητο,κλεινει μονο του,εκει που μιλαω οταν το κλεινω,μετα απο λιγο το κοιταω ας πουμε να δω τι ωρα ειναι και ειναι κλειστω,παταω το παουερ μπατον και δεν ανοιγει,πρεπει να βγαλω την μπαταρια για να δουλεψει,,ξερετε τι παιζει?θα τπ παω στο service αλλα ρωταω αν εχει κανενανς προβλημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 τοσο βγαζει και εμενα..... Μια ενσταση μονο,οταν καλω/καλουνε,μου ανοιγει η ανοιχτη ακροαση...bug η εχω κανει ρυθμιση λαθος.....:worry: Την είχες ενεργοποιησει κάποια στιγμή κι έμεινε έτσι; Δοκίμασε να κάνεις μια κλήση και μετά να την απενεργοποιησεις. Δες αν στο κάνει στις επόμενες κλήσεις. Μου το είχε κάνει κι εμένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Δεν είναι bug του τηλεφωνου καποια εφαρμογή κανει τη ζημια θυμισου από ποτε στο κανει διαφορετικα την επαναφορά δεν την γλυτώνεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeorge Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Έκανα και εγώ την αναβάθμιση με odin δεν έχω παρατηρήσει κάτι εκτός από μία κλήση που μπήκε η ανοιχτή ακρόαση. Επίσης την πέρασα από πάνω χωρίς φορματ! Παράθεση Γιώργος...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ελα που δεν θυμαμαι....θα αρχιζω να αφαιρω μια-μια να δω:wacko: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Θα ήθελα αν γίνεται να ζητήσω μια χάρη από κάποιον που έχει βάλει Nordic 5.0.2 και από κάποιον με Greek 5.0.2. Πηγαίνοντας με το file explorer σας στο System/etc και σκρολάροντας προς τα κάτω, θα βρείτε το αρχείο gps.conf. Aνοίξτε το και πείτε μου αν μπορείτε την περιοχή του NTP server στη 1η σειρά. Θέλω να δω αν ο server είναι κοινός north america σε όλες τις firmwares ανεξαρτήτως χώρας ή αν χρησιμοποιείται εκείνος της κάθε χώρας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts