leo06 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 σε 4g η διακύμανση ανάλογα πως το κρατάω είναι 4-5dBm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Πάντα σε 4g το εχω γυρισμένο. Ποτέ δεν είχα θέμα με το σήμα η να χάσω κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Εγω ενα μηνα που το εχω δεν μου εχει δημιούργησει θεμα με το σημα.ουτε με το 4g.οσον αφορα την μπαταρία του δεν φημίζεται για την δυναμη της αλλα σώζεται η δουλεια με το ultra saving και ετσι δεν θα χασεις κληση ουτε στο 1% . Γενικα μετα απο ενα μηνα πολυ εντονης χρησης του τηλεφωνου παραμενει απροβληματιστο. Τωρα γιατι αποσυρθηκε αν οντως ισχυει δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.ισως γιατι ειναι πολυ δυνατο και εκοβε σε πωλησεις απο flagships μοντελα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yz8826 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Ναι αλλα εχετε συγκρινει με αλλα τηλεφωνα διπλα διπλα, να δειτε αν εχουν διαφορες? Μπορει πχ. να εχεις μια γραμμη και να μην εχεις θεμα, αλλα ο αλλος διπλα να χει 4, με αποτελεσμα οταν πας σε κανα δωματιο, να πεφτει στο μηδεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 dan81 said: Εγω ενα μηνα που το εχω δεν μου εχει δημιούργησει θεμα με το σημα.ουτε με το 4g.οσον αφορα την μπαταρία του δεν φημίζεται για την δυναμη της αλλα σώζεται η δουλεια με το ultra saving και ετσι δεν θα χασεις κληση ουτε στο 1% . Γενικα μετα απο ενα μηνα πολυ εντονης χρησης του τηλεφωνου παραμενει απροβληματιστο. Τωρα γιατι αποσυρθηκε αν οντως ισχυει δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.ισως γιατι ειναι πολυ δυνατο και εκοβε σε πωλησεις απο flagships μοντελα.. Νομίζω ότι αν αποσυρθεί θα είναι για να ανοίξει δρόμο στο s6 mini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Σωστο οπου να ναι θα κυκλοφορησει και το s6 mini. Ειναι επισημο οτι το αλφα το σταματαει η εταιρια; αυτο τι σημαινει οτι θα σταματησει και η υποστηριξη οπως και οι αναβαθμισεις για το μοντελο μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yz8826 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 spirtos said: Νομίζω ότι αν αποσυρθεί θα είναι για να ανοίξει δρόμο στο s6 mini. Η συγκεκριμενη συσκευη εχει ηδη αποσυρθει απ τα τελη Δεκεμβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 yz8826 said: Η συγκεκριμενη συσκευη εχει ηδη αποσυρθει απ τα τελη Δεκεμβρη. Συγνωμη για να καταλαβω κυκλοφορησε Σεπτέμβριο 2014 και αποσυρθηκε τον Δεκέμβρη του 2014;;πως και τοσες βεβιασμενες κινησεις η samsung;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 yz8826 said: Η συγκεκριμενη συσκευη εχει ηδη αποσυρθει απ τα τελη Δεκεμβρη. Κι απο τον Δεκεμβρη μεχρι σημερα ακομα ξεστοκαρουν; Μας κανεις πλακα φανταζομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yz8826 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 (edited) panosfx said: Κι απο τον Δεκεμβρη μεχρι σημερα ακομα ξεστοκαρουν; Μας κανεις πλακα φανταζομαι.. Εχεις δικιο, γραψε λαθος. Το Δεκεμβρη ανακοινωσε η Samsung, πως σταματαει την παραγωγη το Φλεβαρη. http://english.etnews.com/20141226200003 http://www.phonearena.com/news/So-long-handsome-Samsung-Galaxy-Alpha-to-be-discontinued-as-the-Galaxy-A-series-step-in_id64180 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_alpha_may_be_discontinued_by_february-news-10611.php Τελικα απ' οτι φαινεται ξεστοκαρουν απ το Φλεβαρη και μετα. Απ' οτι μου ειπαν παντως σε καταστημα wind, δε θα το ξαναφερουν γιατι τελειωσε το στοκ και καταργηθηκε επισημα. Υγ. Και στο πλαισιο που μιλησα και στo public ειπαν πως δε θα το ξαναφερουν. Edited May 25, 2015 by yz8826 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Τοσα ακριβα υλικα φοραει το αλφα που δεν τους συμφερε η ολη κατασκευη του;; παντως με το Α5 δεν συγκρινεται,ειναι πολυ καλυτερο το αλφαδι μας. Δεν του αψησαν χωρο και χρονο να αποκτησει και αυτο το κοινο του. Παντως οσοι το πηραν δηλωνουν υπερευχαριστημενοι και οντως η συσκευη ειναι απο τις καλυτερες της σαμμυ σε αποδοση και μονο mid range δεν ειναι.τωρα για τους power users ειναι το θεμα με το exynos που ειναι κλειδωμενο και γι αυτο δεν υπαρχει support απο τους προγράμματιστες. εγω τουλαχιστον δεν ανηκω σε αυτη στην κατηγορια οποτε δεν με πειραζει καθολου.εξαλλου το exynos που φοραει ειναι καταπληκτικο απο οσο διαβαζω..τωρα exynos vs quallcom τι να πω δεν ξερω αλλη ιστορια αυτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Λογω οτι θα χρειαστει να το δωσω το κινητο και εχει μπει αγγελια,επιβεβαιωνω οτι επιτυχως γυρισα απο Γαλλικη lollipop5.0.2 σε Ελληνικη(ειναι Ελληνικο το alpha μου) κιτ κατ 4.4.4.Το μονο που χρειαστηκε ηταν ενα factory reset μεσω recovery μετα το φλασαρισμα. Ελεγξα και knox και φυσικα δεν εγραψε. Υγ.Δεν προτεινω σε καποιον να το κανει οτι κανω αν δεν ξερει.Εχω μια ανεση και μια παραπανω εμπειρια στο φλασαρισμα και φυσικα ο καθενας οτι κανει το κανει με δικη του ευθυνη.Αν δεν ξερετε καλο ειναι να μην το προσπαθησετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 panosfx said: Λογω οτι θα χρειαστει να το δωσω το κινητο και εχει μπει αγγελια,επιβεβαιωνω οτι επιτυχως γυρισα απο Γαλλικη lollipop5.0.2 σε Ελληνικη(ειναι Ελληνικο το alpha μου) κιτ κατ 4.4.4.Το μονο που χρειαστηκε ηταν ενα factory reset μεσω recovery μετα το φλασαρισμα. Ελεγξα και knox και φυσικα δεν εγραψε. Υγ.Δεν προτεινω σε καποιον να το κανει οτι κανω αν δεν ξερει.Εχω μια ανεση και μια παραπανω εμπειρια στο φλασαρισμα και φυσικα ο καθενας οτι κανει το κανει με δικη του ευθυνη.Αν δεν ξερετε καλο ειναι να μην το προσπαθησετε. Τι σκεφτεσαι να παρεις αν επιτρεπετε; Σε ρωταω γιατι εισαι power user ψαγμενος και μετράει η αποψη σου φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukouroukos Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Δεν ξερω αν είναι παροιμία περίπτωση αλλά μιας και αναφέρθηκε, παρόλο που to iphone 4 λέχτηκε ότι είχε προβλήματα σήματος, ως κάτοχος και χρήσης εδω και 4 χρόνια μπορώ να πω ότι δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το σήμα του. Σκέπτομαι και εγώ πλέον να αγοράσω το Alpha. Για τον φίλο που ανέφερε προβλήματα σήματος στο 4G ίσως θα πρέπει να ελέγξει τις συχνότητες που παίζει το 4G στις άλλες χώρες σε σχέση με την δικια μας (αν διαφέρει η μπάντα), και ίσως σε αυτό να οφείλεται ότι εδω δουλεύει καλά όπως λένε όλοι οι χρήστες σε σχέση με τις άλλες χώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 dan81 said: Τι σκεφτεσαι να παρεις αν επιτρεπετε; Σε ρωταω γιατι εισαι power user ψαγμενος και μετράει η αποψη σου φιλε μου. Δεν θα παρω αυτο που θελω δυστυχως.Για οικονομικους λογους θα το δωσω και μαλλον θα παρω για την ωρα κανα moto g να κανω την δουλεια μου. Υπο αλλες συνθηκες θα το πουλαγα μονο για το galaxy s6,αλλιως δεν ειχα σκοπο να το δωσω ημουν απολυτα ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 (edited) @yz8826, σήμα μια χαρά ακόμα και όταν πέφτει στο 1 στο 4G. Κανένα θέμα στις κλήσεις. Μπαταρία κακή για χρήστη που έχει συνεχώς ανοιχτό το 4G με ανοιχτή ή κλειστή οθόνη και κακή για gamers. Προσωπικά , 4G και γενικώς δεδομένα ανοίγω μόνο όταν πάω για καφέ. Όλες τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας είμαι με 2G και όταν θέλω να σερφάρω από το κινητό, ανοίγω wifi σε σπίτι και γραφείο. Οπότε για το δικό μου τρόπο χρήσης η μπαταρία είναι μια χαρά ( μου κρατά δύο 24ωρα κατά μ.ο). Αν θέλεις να έχεις συνεχώς ανοιχτό 4G, άσε το Alpha και στρέψου στο G2. Όσο για το λόγο που δεν πήγε καλά το Alpha όταν κυκλοφόρησε, είναι απλός και δεν χρειάζεται ψάξιμο. Η αρχική τιμή του σε σχέση με το μικρό μέγεθός του ( η μόδα επιτάσσει 5+ ίντσες και κουραφέξαλα ) και την HD ανάλυσή του. Ούτε το G2 πήγε καλά τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του , αλλά όταν η τιμή του έπεσε στα 350 και κάτω , έγινε χαμός. Edited May 25, 2015 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akist25 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 παιδια εχει περασει κανενας την 5,0,2?πως παει το alpha?εχει κανενα bug?η μπαταρια τι λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Εχω το note 3 και πολλα προβληματα με χαμηλή ληψη σηματος. Πηρα πριν κανενα μηνα το Alpha για την γυναικα μου. Το σημα του παταει κατω το note 3. Απλα. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yz8826 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Μετα απο πολυ αναζητηση και με λιγο δισταγμο ως προς την αποφαση μου, μιας και ημουν σε διλημμα μεταξυ A και Α5, λεω τελικα να παραγγειλω κ εγω το Α. Ευχομαι να μην υπαρχουν θεματα με το σημα, μιας και κατα τα λεγομενα σας ολα φαινονται οκ. Σχετικα με τη μπαταρια, δεν περιμενω τα καλυτερα, αλλα φανταζομαι με συνετη χρηση δε θα χω προβλημα, αλλα υπαρχει και η εναλλακτικη της μεγαλυτερης μπαταριας, οπου λογικα τα πραγματα εκει θα βελτιωθουν αισθητα.. Κατι που με προβληματιζει ειναι η μη υποστηριξη 64bit android, που με ψιλοσκαλωσε στην αρχη σε συγκριση με το Α5, αλλα απ' οτι φαινεται ισως να αργησει λιγο αυτη η μεταβαση, οποτε για κανα χρονο και βαλε ακομα δε θα αντιμετωπισουμε προβλημα λογικα. Η καμερα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερη σε συγκριση με το Α5, απ οτι εχω δει απο τις φωτογραφιες και τα βιντεο, κατα την αναζητηση μου στα διαφορα sites, καθως επισης και ο ηχος του εξωτερικου ηχειου λογικα. Σχετικα με το σερφαρισμα και το διαβασμα, μεταξυ των 4.7 ιντσων και των 5, υπαρχει μεγαλη διαφορα ή δε θα πρεπε να κολλαω σε αυτο? Θελω να πω, ειναι τοση η διαφορα των 5 ιντσων, που κανει ξεκουραστο το διαβασμα, ενω στις 4.7 φαινονται ολα μικροτερα, ή η διαφορα ειναι σχετικα αμελητεα? Κατι ακομα, το αλφα αντιμετωπιζει θεματα υπερθερμανσης οπως καποια αλλα τηλεφωνα ή οχι? Edited May 26, 2015 by yz8826 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) yz8826 said: Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Μετα απο πολυ αναζητηση και με λιγο δισταγμο ως προς την αποφαση μου, μιας και ημουν σε διλημμα μεταξυ A και Α5, λεω τελικα να παραγγειλω κ εγω το Α. Ευχομαι να μην υπαρχουν θεματα με το σημα, μιας και κατα τα λεγομενα σας ολα φαινονται οκ. Σχετικα με τη μπαταρια, δεν περιμενω τα καλυτερα, αλλα φανταζομαι με συνετη χρηση δε θα χω προβλημα, αλλα υπαρχει και η εναλλακτικη της μεγαλυτερης μπαταριας, οπου λογικα τα πραγματα εκει θα βελτιωθουν αισθητα.. Κατι που με προβληματιζει ειναι η μη υποστηριξη 64bit android, που με ψιλοσκαλωσε στην αρχη σε συγκριση με το Α5, αλλα απ' οτι φαινεται ισως να αργησει λιγο αυτη η μεταβαση, οποτε για κανα χρονο και βαλε ακομα δε θα αντιμετωπισουμε προβλημα λογικα. Η καμερα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερη σε συγκριση με το Α5, απ οτι εχω δει απο τις φωτογραφιες και τα βιντεο, κατα την αναζητηση μου στα διαφορα sites, καθως επισης και ο ηχος του εξωτερικου ηχειου λογικα. Σχετικα με το σερφαρισμα και το διαβασμα, μεταξυ των 4.7 ιντσων και των 5, υπαρχει μεγαλη διαφορα ή δε θα πρεπε να κολλαω σε αυτο? Θελω να πω, ειναι τοση η διαφορα των 5 ιντσων, που κανει ξεκουραστο το διαβασμα, ενω στις 4.7 φαινονται ολα μικροτερα, ή η διαφορα ειναι σχετικα αμελητεα? Κατι ακομα, το αλφα αντιμετωπιζει θεματα υπερθερμανσης οπως καποια αλλα τηλεφωνα ή οχι? Για να μην βρεθεις προ εκπληξεως μονο για το μαυρο και το λευκο υπαρχει μεγαλυτερη μπαταρια με εξτρα καπακι. Απο θερμοκρασιες δεν ειχα κανενα θεμα αν και δεν παιζω βαρια παιχνιδια.Λιγο που επαιξα το mortal kombat X δεν σηκωσε παραξενες θερμοκρασιες. Οσο για την οθονη,οσο μεγαλυτερη τοσο πιο ανετη αλλα παιζουν ρολο και τα ppi σημαντικο.Την διαφορα δεν θα την ελεγα σημαντικη και ολα συνηθιζονται. Ας πουμε εγω που πηγα στο Alpha απο το G2 που εχει full HD 5,2" οθονη ε μου φανηκε η διαφορα.Τωρα στην συγκριση Α5 και Alpha δε νομιζω να καταλαβεις και πολλα.Ισα ισα που του Alpha λογω περισσοτερων ppi να σου φανει και καλυτερη. akist25 said: παιδια εχει περασει κανενας την 5,0,2?πως παει το alpha?εχει κανενα bug?η μπαταρια τι λεει? Ειναι λιγο πιο smooth αλλα θεωρω στο συνολο η 4.4.4 ειναι πιο ωριμη και πιο σταθερη.Εχει καποια μικρα bugs η lollipop κι εχει και τα εφε της αλλα εγω που απο χτες ξαναεβαλα κιτ κατ θεωρω πως ειναι λιγο καλυτερη. Edited May 26, 2015 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akist25 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 μμμμμ λεω να κανω μια δοκιμη να το δω,και αν ειναι γυρναω και γω πισω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Πριν δύο εβδομάδες έδωσα το z3c και πήρα το Alpha σε λευκό χρώμα. Ήμου πολύ διστακτικός για τη μπαταρία του, αλλά τελικά διαψεύστηκα. Κάνω σχετικά light χρήση και μου κρατάει αρκετά. Αυτό που έψαχνα λοιπόν, μία Premium συσκευή με πολύ καλή οθόνη και φωτογραφική, τα βρήκα στο alpha. Αφού ζήλεψε και η γυναίκα μου και το πήρε προχθές σε χρυσό χρώμα, το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 panosfx said: Ειναι λιγο πιο smooth αλλα θεωρω στο συνολο η 4.4.4 ειναι πιο ωριμη και πιο σταθερη.Εχει καποια μικρα bugs η lollipop κι εχει και τα εφε της αλλα εγω που απο χτες ξαναεβαλα κιτ κατ θεωρω πως ειναι λιγο καλυτερη. Σκεφτόμουν κι εγώ να γυρίσω πίσω λόγω το ότι δεν μου κρατούσε ζωντανό το Sygic στο παρασκήνιο αλλά έκανα ένα πείραμα και πέτυχε τουλάχιστον σε μια διαδρομή που είχα ευκαιρία να το δοκιμάσω : Ξαναγύρισα από τον go launcher στον Νοva και ως δια μαγείας οι φωνητικές οδηγίες δούλεψαν ξανά κανονικά με κλειστή οθόνη. Ίσως να έτυχε απλά, ίσως ο go launcher να σκότωνε με το ενσωματωμένο cleaner του την υπηρεσία του Sygic στο backround. Θα κάνω άλλα δύο tests και αν όλα πάνε καλά τότε θα καταλάβω ότι δεν έφταιγε η lollipop και θα παραμείνω σε αυτή. Να πω και κάτι άλλο που ίσως για τους περισσότερους είναι ασήμαντο αλλά ίσως ενδιαφέρει κάποιον : Όποιος χρησιμοποιεί chrome browser να γνωρίζει ότι βάζοντας τη lollipop στο Alpha, χάνει αυτόματα το home button στον chrome ( και το κουμπί και ολόκληρη την επιλογή). Ακούγεται κουφό αλλά θα δείτε ότι ισχύει. Άλλο ένα πραγματάκι που με ενοχλεί στη lollipop του Alpha είναι ότι όταν κλείνεις κάποιον , κάποιες φορές χρειάζεται να πατήσω δυο φορές το κλείσιμο. Κάτι τέτοια πραγματάκια ( το 1ο είναι θεματάρα προσωπικά για μένα αλλά μάλλον λύθηκε όπως είπα ) με ενοχλούν στη lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) ipred said: Σκεφτόμουν κι εγώ να γυρίσω πίσω λόγω το ότι δεν μου κρατούσε ζωντανό το Sygic στο παρασκήνιο αλλά έκανα ένα πείραμα και πέτυχε τουλάχιστον σε μια διαδρομή που είχα ευκαιρία να το δοκιμάσω : Ξαναγύρισα από τον go launcher στον Νοva και ως δια μαγείας οι φωνητικές οδηγίες δούλεψαν ξανά κανονικά με κλειστή οθόνη. Ίσως να έτυχε απλά, ίσως ο go launcher να σκότωνε με το ενσωματωμένο cleaner του την υπηρεσία του Sygic στο backround. Θα κάνω άλλα δύο tests και αν όλα πάνε καλά τότε θα καταλάβω ότι δεν έφταιγε η lollipop και θα παραμείνω σε αυτή. Να πω και κάτι άλλο που ίσως για τους περισσότερους είναι ασήμαντο αλλά ίσως ενδιαφέρει κάποιον : Όποιος χρησιμοποιεί chrome browser να γνωρίζει ότι βάζοντας τη lollipop στο Alpha, χάνει αυτόματα το home button στον chrome ( και το κουμπί και ολόκληρη την επιλογή). Ακούγεται κουφό αλλά θα δείτε ότι ισχύει. Άλλο ένα πραγματάκι που με ενοχλεί στη lollipop του Alpha είναι ότι όταν κλείνεις κάποιον , κάποιες φορές χρειάζεται να πατήσω δυο φορές το κλείσιμο. Κάτι τέτοια πραγματάκια ( το 1ο είναι θεματάρα προσωπικά για μένα αλλά μάλλον λύθηκε όπως είπα ) με ενοχλούν στη lollipop. δεν κατάλαβα τι εννοείς?ποιο home button χάνεις? edit (τρεις τελιτσες πάνω δεξιά στον chrome)ρυθμίσεις-συγχώνευση καρτελών και εφαρμογών-απενεργοποιημενη Edited May 26, 2015 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannikog Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) αφου πηρα αυτο το εξαιρετικο κινητο, αρχισε το κουμπακι να μου κανει κατι περιεργο που νιωθω κατα την αφη (το κεντρικο) αλλα δεν ειναι αυτο το ζητημα μου αν και θα ηταν καλο να μαθω τι παιζει να φταιει. το εχω σε ασπρο και επειδη το εδωσα δωρο στον αδερφο μου, ο οποιος ειχε κινητο με πολυ καλυτερη μπαταρια, απογοητευτηκε με αυτη. εχω δει οτι υπαρχουν μεγαλυτερες, ομως θα χωρανε κανονικα; τι μπορω να κανω για μεγαλυτερη διαρκεια περα απο να παρω μεγαλη μπαταρια ξεχωριστη και το προγραμμα εξοικονομησης ενεργειας; επισης, αν υπαρχει αναβαθμιση απο 4.4.4, και πως θα την περασω στο κινητο. Edited May 26, 2015 by giannikog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts