Jump to content

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω παλι το wifi δεν το κλεινω ποτε, και δεν βλεπω να εχει καμια φοβερη επιπτωση στην μπαταρια.

Αυτή τη στιγμη ας πουμε που δειχνει 1ημερα και 6 ωρες με μπαταρια, το wifi μονιμα ανοιχτο εχει καταναλωσει μολις 5%. Δεν νομιζω ότι είναι και τοσο τραγικη η καταναλωση για να καθομαι να ανοιγοκλείνω το wifi.

Και να το έχεις ανοιχτό αλλά το κινητό να μην το χρησιμοποιήσω πάλι είναι το ίδιο.για μεσαία χρήση είναι εντάξει η μπαταρία του.δεν διαφωνώ. Φυσικά κ οποίος θέλει "λογικό" σε μέγεθος κινητό με κανονική χρήση και καλή μπαταρία απλά κοιτάει για άλλη συσκευή.

Δεν θαψαμε την συσκευή. Απλά η μπαταρία του δεν...

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άντε ντε... Έχουμε βαρεθεί να μετράμε μέρες εδώ μέσα. Μάλλον κάποιοι αγοράζουν κινητό για να το κοιτάνε. Κλειστό. Αν το ανοίξουν νομίζουν ότι χρεώνονται.....

Προσωπικά δεν έχω την εντύπωση πως χρεώνομαι και ούτε το έχω για να το κοιτώ , αλλά δεν είμαι και εξαρτημένος από το κινητό μου ή οτιδήποτε τέτοιου είδους πράγματα. Μου αρέσουν πάρα πολύ αγαπώ τη τεχνολογία με εξυπηρετούν, αλλά εγώ τα κουμαντάρω και όχι αυτά εμένα.... δε τα κουβαλάω μαζί μου εκεί που και ο βασιλιάς πάει μόνος του......

Λυπάμαι για το ύφος μου, αλλά είναι ανάλογο του δικού σου.:mad:

Edited by Leonid111

Μια ερωτηση σαυτους που εχουν τη extended..κανα 5ωρο με 5μιση ωρες βγαζει το κινητο με ανοιχτη οθονη? αλλα εννοιεται ανοιχτη με πειραγμα οχι απλα με κοιταγμα,,,,
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Και να το έχεις ανοιχτό αλλά το κινητό να μην το χρησιμοποιήσω πάλι είναι το ίδιο.για μεσαία χρήση είναι εντάξει η μπαταρία του.δεν διαφωνώ. Φυσικά κ οποίος θέλει "λογικό" σε μέγεθος κινητό με κανονική χρήση και καλή μπαταρία απλά κοιτάει για άλλη συσκευή.

Δεν θαψαμε την συσκευή. Απλά η μπαταρία του δεν...

Δεν ειπα ότι προσπαθεις να θαψεις τη συσκευη, ουτε εγω προσπαθω να την σπρωξω. Δεν είμαι υπάλληλος της sumsung.

Και ακριβως επειδή δεν εχω κανενα λογο να πω ότι το alpha είναι η κορυφαια συσκευη που κυκλοφορει, ειπα παραπανω για ποιους χρηστες κανει.

οσο για το wifi ειπα ότι το 5% που καταναλωνει, για μενα δεν είναι λογος να καθομαι να το ανοιγοκλείνω. Για καποιον αλλον ισως και να είναι,.

Από εκει και περα όταν περνεις ένα κινητο με μπαταρια 1860 mAh οσο καλη διαχείριση και να κανει η συσκευη στην ενεργεια που καταναλωνει, δεν παυει να είναι μια μικρη μπαταρια. Δεν μπορεις να περιμενεις θαυματα.

Οποτε για καποιον που θελει κινητο που θα το ξετιναζει,καθε μερα ολη μερα, με το συγκεκριμενο θα βγαζει μια μερα το πολύ η μπαταρια. Αυτό είναι δεδομενο. Οποτε αποφασιζει ότι δεν του κανει.

Εγώ παιδιά full χρήση για 2 μέρες δεν έβγαλα με κανένα τηλέφωνο,δηλαδή 8 ώρες οθόνη και 1 ωρα κλήσεις,άρα τις 4 ώρες οθόνη και 30 λεπτά κλήσεις που μου δίνει το alpha την ημέρα άνετα τις θεωρώ υπεραρκετες για την χρήση μου που δεν την θεωρώ και λαιτ.Η κάθε συσκευή θα πρέπει να βγάζει άνετα την ημέρα του χρήστη αν δεν την βγάζει τότε έχει θέμα και ψάχνει για άλλη συσκευή,το galaxy alpha για μένα έχει καλή μπαταρία και τα περισσότερα που έχουν γραφτεί δεν ισχύουν είναι πιο πολύ ψυχολογικά λόγο του μικρού μεγέθους της.:)

Προσωπικά δεν έχω την εντύπωση πως χρεώνομαι και ούτε το έχω για να το κοιτώ , αλλά δεν είμαι και εξαρτημένος από το κινητό μου ή οτιδήποτε τέτοιου είδους πράγματα. Μου αρέσουν πάρα πολύ αγαπώ τη τεχνολογία με εξυπηρετούν, αλλά εγώ τα κουμαντάρω και όχι αυτά εμένα.... δε τα κουβαλάω μαζί μου εκεί που και ο βασιλιάς πάει μόνος του......

Λυπάμαι για το ύφος μου, αλλά είναι ανάλογο του δικού σου.:mad:

Μια χαρά είναι το ύφος σου. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Γεια σας παιδιά,είμαι νέος στο forum,έχω ένα iPhone 4s,αλλά θέλω να πάρω το alpha,άκουσα πολύ καλά λόγια(εκτός από την μπαταρία που είναι μικρή,αν και αυτό δεν με πειράζει γιατί στο iPhone τόσο μου κρατάει όποτε είμαι συνηθισμένος)περιμένω να δώσω το δικό μου κινητό για να πάρω το alpha ,το είδα σε 2 χρώματα στο blue και το gold εσείς πιο λέτε;μου αρέσουν και τα δυο!!!!!

Γεια σας παιδιά,είμαι νέος στο forum,έχω ένα iPhone 4s,αλλά θέλω να πάρω το alpha,άκουσα πολύ καλά λόγια(εκτός από την μπαταρία που είναι μικρή,αν και αυτό δεν με πειράζει γιατί στο iPhone τόσο μου κρατάει όποτε είμαι συνηθισμένος)περιμένω να δώσω το δικό μου κινητό για να πάρω το alpha ,το είδα σε 2 χρώματα στο blue και το gold εσείς πιο λέτε;μου αρέσουν και τα δυο!!!!!

Αν και αυτό που ρωτάς είναι πολύ υποκειμενικό, εμένα μου αρέσει πιο πολύ από όλα το Gold έχει μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση και για αυτό το πήρα σε αυτό το χρώμα. Τα γούστα όμως δεν είναι όλων τα ίδια. Δες εσένα πιο σου << κάθεται >> καλύτερα στο μάτι!

Αν και αυτό που ρωτάς είναι πολύ υποκειμενικό, εμένα μου αρέσει πιο πολύ από όλα το Gold έχει μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση και για αυτό το πήρα σε αυτό το χρώμα. Τα γούστα όμως δεν είναι όλων τα ίδια. Δες εσένα πιο σου << κάθεται >> καλύτερα στο μάτι!

Εγω δεν το εψαξα..κατευθειαν στο gold πηγα...αλλα οπως λεει ο φιλος.....υποκειμενικο ειναι...ποιο θα σου κανει κλικ....

android or ios or wm......who cares.....???

Χθες αγορασα το κιτ μπαταριας με τα 2500mah και το καπακι..σουπερ στο μεγεθος και στην εφαρμογη και απο τα πρωτα δειγματα φαινεται οτι το επιθυμητο των 5 με 5,30 ωρων με ανοιχτη οθονη ειναι εφικτο:)

Χθες αγορασα το κιτ μπαταριας με τα 2500mah και το καπακι..σουπερ στο μεγεθος και στην εφαρμογη και απο τα πρωτα δειγματα φαινεται οτι το επιθυμητο των 5 με 5,30 ωρων με ανοιχτη οθονη ειναι εφικτο:)

Απο που το πηρες και ποσο αν επιτρεπεται;

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Εσείς που έχετε το κιτ με τα 2500 mah,οι θήκες σιλικόνης που φοράμε συο τηλέφωνο εφαρμόζουν μετά;

Κατα την άποψη μου καλύτερα να επισκεφθείς ένα κατάστημα που να έχει το κινητό να το δεις από κοντά...Κι εγώ στην αρχή πήγαινα για gold αλλά τελικά από κοντά μου φάνηκε πολύ

διαφορετικό.

Βαραινει αισθητα το κινητο ? Αν και εχω μαζι power bank....παντα....σκεφτομαι κ μια γεματη μπαταρια......

Παιδια η γνωμη μου ειναι να το παρετε για τους εξης λογους..

1.το κινητο αποκτα ενα μικρο ανεπαισθητο ογκο και κανει το κινητο πιο ευκολο στο πιασιμο και πιο γεματο γιατι πριν ειχα την αισθηση του ψευτικου προφανως λογω μικρου βαρους

2.το καπακι κουμπωνει τελεια και δεν ξερω πως αλλα δεν αφηνει καθολου κουφια σημεια στην πλατη ..

3. με μια πρωτη μετρηση απο χθες που το ειχα στα 100% ειμαι τωρα στις 3.42 λεπτα με ανοιζτη οθονη και στο 45%..

Και ειναι μολις η πρωτη φορτιση!

Το αγορασα απο σκρουτζομαγαζο στην καλλιθεα στα 49.90 και μαζι ειχε το εξτρα καπακι που ειναι εξισου καλο με το κανονικο συν μια πλαστικη θηκουλα ασπρη για αποθηκευση της αλλης

θηκη δεν εχω βαλει ακομα και δεν ξερω αν ταιριαζει και μαλλον δεν θα βαλω γτ ακομα και αν χαλασει το καπακι θα μπορω να προμηθευτω δευτερο να το αλλαξω

Edited by navouxodonosoras

Παιδια η γνωμη μου ειναι να το παρετε για τους εξης λογους..

1.το κινητο αποκτα ενα μικρο ανεπαισθητο ογκο και κανει το κινητο πιο ευκολο στο πιασιμο και πιο γεματο γιατι πριν ειχα την αισθηση του ψευτικου προφανως λογω μικρου βαρους

2.το καπακι κουμπωνει τελεια και δεν ξερω πως αλλα δεν αφηνει καθολου κουφια σημεια στην πλατη ..

3. με μια πρωτη μετρηση απο χθες που το ειχα στα 100% ειμαι τωρα στις 3.42 λεπτα με ανοιζτη οθονη και στο 45%..

Και ειναι μολις η πρωτη φορτιση!

Το αγορασα απο σκρουτζομαγαζο στην καλλιθεα στα 49.90 και μαζι ειχε το εξτρα καπακι που ειναι εξισου καλο με το κανονικο συν μια πλαστικη θηκουλα ασπρη για αποθηκευση της αλλης

θηκη δεν εχω βαλει ακομα και δεν ξερω αν ταιριαζει και μαλλον δεν θα βαλω γτ ακομα και αν χαλασει το καπακι θα μπορω να προμηθευτω δευτερο να το αλλαξω

Exει σε ολα τα χρωματα...? Εχω το gold.....

Exει σε ολα τα χρωματα...? Εχω το gold.....

εκει ειχε παντως ασπρο και μαυρο..και απο το λιγο που εψαξα σε αλλα δεν ειδα να εχει σε αλλα χρωματα..

Να πω εδω πως σε αλλο γνωστο φορουμ αγγελιων καποιος τυπος πουλαει σκετη μπαταρια 2500mah και αναφερει οτι δεν χρειαζεται εξτρα καπακι και μπαινει σαυτο που υπαρχει ηδη..δεν ξερω ομως κατα ποσο ισχυει αυτο

Γεια σας παιδια κατοχος lg g3 16gb και σκεφτομαι να παω στο alpha.εχει κανει κανεις αυτην την μεταβαση να μας πει εντυπωσεις.παντως μια βολτα απο το πλαισιο που πηγα και το ειδα απο κοντα μου αρεσε και σε 4k video που το συγκρινα με το g3 μου φαινοταν πιο ωραια η απεικονιση του alpha.καμερα πισω στα ιδια επιπεδα.παντως επειδη εθχε πολυ κοσμο δεν μπορεσα να το κοιταξω παραπερα.σε σχεση ταχυτητας,σηματος,4g,θερμοκρασιων συγκριτικα με το g3 πως τα παει για να εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη?

Με νορμαλ μπαταρια....οσο παει στρωνει προς το θετικο.....

http://i.imgur.com/HtOZX73.png

http://i.imgur.com/aggElkC.png

Edited by tarirs

εκει ειχε παντως ασπρο και μαυρο..και απο το λιγο που εψαξα σε αλλα δεν ειδα να εχει σε αλλα χρωματα..

Να πω εδω πως σε αλλο γνωστο φορουμ αγγελιων καποιος τυπος πουλαει σκετη μπαταρια 2500mah και αναφερει οτι δεν χρειαζεται εξτρα καπακι και μπαινει σαυτο που υπαρχει ηδη..δεν ξερω ομως κατα ποσο ισχυει αυτο

Δεν νομιζω να χωραει...ειναι πιο φουσκωμενη.....

Δεν νομιζω να χωραει...ειναι πιο φουσκωμενη.....

αυτο του ειπα και γω και μαλιστα οταν του ανεφερα οτι πως γινεται να κομπωνει απο τη στιγμη που τιο παχαινει κατα 1,2 χιλιοστα δεν μου απαντησε

αυτο του ειπα και γω και μαλιστα οταν του ανεφερα οτι πως γινεται να κομπωνει απο τη στιγμη που τιο παχαινει κατα 1,2 χιλιοστα δεν μου απαντησε

Οι χρονοι μου πως σου φαινοντε....?:happy:

• The title was changed to Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)