KALTS Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ρε παιδιά Lolipop πότε θα πάρουμε το S5 έχει πάρει εδώ και καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Η τιμη του πεφτει αλλα δεν βλεπω να φερνουν χρυσο και δεν καταλαβαινω τον λογο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Η τιμη του πεφτει αλλα δεν βλεπω να φερνουν χρυσο και δεν καταλαβαινω τον λογο.. Για να γινει συλλεκτικο,για οσους το εχουν....:p Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Ρε παιδιά Lolipop πότε θα πάρουμε το S5 έχει πάρει εδώ και καιρό. Πολλά μοντέλα δεν πήραν ακόμα Lollipop. Υπομονή. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Παιδια otg usb εχει δοκιμασει κανεις ? Υποστιριζει...? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Παιδια otg usb εχει δοκιμασει κανεις ? Υποστιριζει...? ναι,υποστηρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 ναι,υποστηρίζει εχω το καλωδιο,χρειαζετε και καποιο προγραμμα απο το μαρκετ ? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 εχω το καλωδιο,χρειαζετε και καποιο προγραμμα απο το μαρκετ ? όχι,δεν χρειάζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtsakiris Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Το πήρα και εγώ σήμερα σε sleek silver 337 εύρω από skroutz-μαγαζί είναι G850F δηλαδη unbranded απο ελβετια. Με μια γρήγορη ματια όμως διαπίστωσα ότι τα κομμάτια είναι λίγα και όταν τελειώνουν αργούν να έρθουν Τέλος παρατηρώ ότι πολλές σκευές είναι από Ελβετία γιατί είχαν ευνοϊκές τιμές λόγω ισοτιμίας, άλλα τώρα που πήγε το EUR-CHF στο 1-1 κλαυτά … Γενικά έως τώρα δηλώνω εντυπωσιασμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Το πήρα και εγώ σήμερα σε sleek silver 337 εύρω από skroutz-μαγαζί είναι G850F δηλαδη unbranded απο ελβετια. Με μια γρήγορη ματια όμως διαπίστωσα ότι τα κομμάτια είναι λίγα και όταν τελειώνουν αργούν να έρθουν Τέλος παρατηρώ ότι πολλές σκευές είναι από Ελβετία γιατί είχαν ευνοϊκές τιμές λόγω ισοτιμίας, άλλα τώρα που πήγε το EUR-CHF στο 1-1 κλαυτά … Γενικά έως τώρα δηλώνω εντυπωσιασμένος. Μεγεια :) Τι εννοείς οσον αφορά την τιμή; Θα ανέβει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Επειδη βλεπω και εγω οτι με το σταγονομετρο πλεον τα φερνουν το παραγγειλα και εγω στα 337 σε ασιμι. Ελπιζω μονο μην μετανοιωσω το χρωμα γιατι δεν εβρισκα λευκο. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Το πήρα και εγώ σήμερα σε sleek silver 337 εύρω από skroutz-μαγαζί είναι G850F δηλαδη unbranded απο ελβετια. Με μια γρήγορη ματια όμως διαπίστωσα ότι τα κομμάτια είναι λίγα και όταν τελειώνουν αργούν να έρθουν Τέλος παρατηρώ ότι πολλές σκευές είναι από Ελβετία γιατί είχαν ευνοϊκές τιμές λόγω ισοτιμίας, άλλα τώρα που πήγε το EUR-CHF στο 1-1 κλαυτά … Γενικά έως τώρα δηλώνω εντυπωσιασμένος. καλοριζικο..... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Μεγεια :) Τι εννοείς οσον αφορά την τιμή; Θα ανέβει; Επειδή οι παραεισαγωγές δεν γίνονται μόνο από την Ελβετία, δεν νομίζω ότι η αλλαγή ισοτιμίας μπορεί να επηρεάσει τις τιμές των κινητών στα σκρουτζομάγαζα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtsakiris Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Μεγεια :) Τι εννοείς οσον αφορά την τιμή; Θα ανέβει; ότι κατεβαίνει δεν ξανά-ανεβαίνει άπλα δεν συμφέρει μετά να το έχεις σε stock οπότε μετά γίνεται δυσεύρετο και κατόπιν παραγγελίας. ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλοριζικο..... ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ξερουμε αν η παραγωγη του σταματησε η θα σταματησει; Το παραγει ακομα η Samsung? Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ξερουμε αν η παραγωγη του σταματησε η θα σταματησει; Το παραγει ακομα η Samsung? Φυσικά και το παράγει ακόμα. Αυτο που ακούγεται ως φήμη είναι οτι δεν θα βγάλει διάδοχο (galaxy alpha 2) αλλα προσωπικά πιστεύω οτι θα συνεχιστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Καλημέρα σε όλους μεσα εδω,επειδή θελω να το αγοράσω εχω προσέξει σε ορισμένες φωτος που ποστάρουν με το κινητό στο πισω μερος του τηλεφώνου πανω στο καπάκι του γραφει 4G σε ορισμένα κινητά και σε άλλα οχι,τι παιζει με αυτό;στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ που πηγα και το είδα δεν εγραφε τίποτα αλλο παρα μονο το SAMSUNG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Καλημέρα σε όλους μεσα εδω,επειδή θελω να το αγοράσω εχω προσέξει σε ορισμένες φωτος που ποστάρουν με το κινητό στο πισω μερος του τηλεφώνου πανω στο καπάκι του γραφει 4G σε ορισμένα κινητά και σε άλλα οχι,τι παιζει με αυτό;στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ που πηγα και το είδα δεν εγραφε τίποτα αλλο παρα μονο το SAMSUNG Εχω την εντυπωση οτι ολα ειναι 4G Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εχω την εντυπωση οτι ολα ειναι 4G Όλα 4G δεν γραφουν πισω στο καπάκι,το ειδα απο κοντα στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ...αλλα εδω μέσα βλέπω φωτος που ποστάρουν ορισμένοι και πισω στο καπάκι στο κατω μερος γραφει 4G ,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνετε αυτό,δηλ σε άλλα να γραφει και σε άλλα να μην γραφει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Αυτα απο samsung hellas γραφουν πισω νομιζω ολα 4G.Τα υπολοιπα δεν το γραφουν. Μου φαινεται λιγο αντιαισθητικο που γραφουν το 4G και να πω την αληθεια προτιμω τα παραεισαγωγης που δεν το γραφουν. Βεβαια το καπακι αλλαζει ευκολα οποτε μικρο το κακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Όλα 4G δεν γραφουν πισω στο καπάκι,το ειδα απο κοντα στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ...αλλα εδω μέσα βλέπω φωτος που ποστάρουν ορισμένοι και πισω στο καπάκι στο κατω μερος γραφει 4G ,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνετε αυτό,δηλ σε άλλα να γραφει και σε άλλα να μην γραφει.... Σε αλλα γράφει ενω σε αλλα οχι. Αν δεν κανω λάθος, στα branded γράφει 4g ενω στα unbranded όχι. Το θεμα ειναι οτι ειναι ολα το ίδιο, ενω εμενα προσωπικά θα με χαλουσε να έγραφε και 4g στο back cover Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Όλα 4G δεν γραφουν πισω στο καπάκι,το ειδα απο κοντα στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ...αλλα εδω μέσα βλέπω φωτος που ποστάρουν ορισμένοι και πισω στο καπάκι στο κατω μερος γραφει 4G ,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνετε αυτό,δηλ σε άλλα να γραφει και σε άλλα να μην γραφει.... σε εμενα γραφει...αλλα απο εμπειρια,αλλον φιλων μου μην παρεις απο κωτσο.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 σε εμενα γραφει...αλλα απο εμπειρια,αλλον φιλων μου μην παρεις απο κωτσο.... οχι δεν θα παρω απο κωτσο ειναι ακριβός...γιατι ομως λες να μην παρω απο εκει: λόγω τιμής; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε αλλα γράφει ενω σε αλλα οχι. Αν δεν κανω λάθος, στα branded γράφει 4g ενω στα unbranded όχι. Το θεμα ειναι οτι ειναι ολα το ίδιο, ενω εμενα προσωπικά θα με χαλουσε να έγραφε και 4g στο back cover και εμένα με χαλάει που γραφει 4G θελω χωρίς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 οχι δεν θα παρω απο κωτσο ειναι ακριβός...γιατι ομως λες να μην παρω απο εκει: λόγω τιμής; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και εμένα με χαλάει που γραφει 4G θελω χωρίς... Αν σου τύχει να γράφει 4g, παρε ενα αλλο γνήσιο back cover κι ολα καλά https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?from=most-popular&keyphrase=galaxy+alpha+back+cover Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 ότι κατεβαίνει δεν ξανά-ανεβαίνει άπλα δεν συμφέρει μετά να το έχεις σε stock οπότε μετά γίνεται δυσεύρετο και κατόπιν παραγγελίας. αυτό πες το στο lg g3 32gb που έχει φτάσει 440 απο 380 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts