themis79 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Και από phonegallery που παρέλαβε η κοπέλα μου την προηγούμενη εβδομάδα ένα χρυσό ήταν unbranded , Και όλα κομπλέ με το κατάστημα Καλημέρα φίλε μου, πώς είναι το χρυσο απο εμφάνιση? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω δει πουθενά live, ούτε το gold, ούτε το silver. Υπάρχει κάποιος που τα έχει δει? Πώς είναι εμφανισιακά? Γιατί απο τα βιντεάκια δεν μπορω να καταλάβω πολλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Αν και η εμφάνιση είναι υποκειμενική... Μην τρελαθούμε τώρα,χρυσό κινητό σε άντρα???? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvas Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Αν και η εμφάνιση είναι υποκειμενική... Μην τρελαθούμε τώρα,χρυσό κινητό σε άντρα???? Το συγκεκριμένο χρυσό ειναι άψογο. Εχει μια μικρή νοτα χρυσού χρωματος, δεν ειναι εντονο ουτε κιτσ οπως τα χρυσα που ξερουμε. Αν και παρήγγειλα το λευκό, θα κρατουσα με ανεση το συγκεκριμένο χρυσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Το συγκεκριμένο χρυσό ειναι άψογο. Εχει μια μικρή νοτα χρυσού χρωματος, δεν ειναι εντονο ουτε κιτσ οπως τα χρυσα που ξερουμε. Αν και παρήγγειλα το λευκό, θα κρατουσα με ανεση το συγκεκριμένο χρυσο Ακριβώς αυτό. Δεν είναι το χρυσό που κάνει μπαμ είναι πολύ "απαλό". Και Εγώ θα το έπαιρνα άνετα. Αν έβγαζαν ένα στις 5.2" το είχα πάρει χθες. Ελπίζουμε το s6 να είναι έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvas Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Αρκετά ενδιαφερον παιδιά http://www.sammobile.com/2014/12/10/samsung-galaxy-alpha-is-the-first-device-to-feature-cornings-gorilla-glass-4/ Το galaxy alpha φοραει gorilla glass 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Παιδες μεχρι το τελος της εβδομάδας σκοπευω να το παραγγείλω από Kaizerstore.gr Ειχε καποιος αρνητικη εμπειρια από το συγκεκριμενο μαγαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Παιδες μεχρι το τελος της εβδομάδας σκοπευω να το παραγγείλω από Kaizerstore.gr Ειχε καποιος αρνητικη εμπειρια από το συγκεκριμενο μαγαζι? Εγώ έχω πάρει 3 κινητά τα τελευταία 2 χρόνια από εκεί με άριστες εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Παιδια καποιος που να το εχει παρει σε Sleek-Silver να μας πει εντυπώσεις REPLY=2; Eπισυνάπτω στο forum κάποιες φωτογραφίες από το Silver. Δυστυχώς δεν είναι αρκετά καθαρές ωστόσο θα προσπαθήσω να αποσπάσω και κάποιες απο εξωτερικό χώρο (αυτές προέρχονται από το unboxing). Best Programmer. Edited December 11, 2014 by Programmer added additional color info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvas Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Μια ερώτηση παιδιά: Μολις παρέλαβα και το home button μου φαινεται αρκετα σκληρό στο πάτημα. Ετσι ειναι σε ολους;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Μια ερώτηση παιδιά: Μολις παρέλαβα και το home button μου φαινεται αρκετα σκληρό στο πάτημα. Ετσι ειναι σε ολους;;; Αν εννοείς οτι δεν είναι soft στη αίσθησή του όταν το πατάς, όχι δεν είναι. Προσωπικά αυτό το ελαφρύ και αισθητό στο χέρι << κλικ >> που κάνει , μου δίνει αίσθηση στιβαρότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Όχι φίλε μου έτσι είναι λίγο σκληρό στο πάτημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Αν εννοείς οτι δεν είναι soft στη αίσθησή του όταν το πατάς, όχι δεν είναι. Προσωπικά αυτό το ελαφρύ και αισθητό στο χέρι << κλικ >> που κάνει , μου δίνει αίσθηση στιβαρότητας. Εχει σχεδόν ιδια αισθηση με του note 4. Προςωπικά την προτιμώ έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvas Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Thanks για τις απαντήσεις. Με παραξενεψε λίγο η αλήθεια είναι. Αν και εχω κάνει μονο μια φορτιση θα τολμήσω να πω οτι εχει ιδια ή και καλύτερη αυτονομία απ το Note 3. Ειναι σαφέστατα πιο γρήγορο και απίστευτα smooth. Αν και δε μεε χαλαει ιδιαίτερα, η οθόνη φαίνεται οτι ειναι 720p (ισως φταει που εχω συνηθισει την 1080p του Note και την 2040p του tab s). Γενικά ομως είναι οτι πιο όμορφο, λεπτο, γρήγορο εχω πιάσει ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδια καποιος που να το εχει παρει σε Sleek-Silver να μας πει εντυπώσεις REPLY=3; Κατάφερα και απέσπασα το κινητό από φίλο (για 1 ώρα) και επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες από το Sleek Silver σε εξωτερικό χώρο. Καλό σαββατοκύριακο σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Κατάφερα και απέσπασα το κινητό από φίλο (για 1 ώρα) και επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες από το Sleek Silver σε εξωτερικό χώρο. Καλό σαββατοκύριακο σε όλους. Ωραιο φαινεται. Μαλλον σε αυτό θα καταλληξω. Αν και τωρα που είμαι ετοιμος να κανω την παραγγελια αρχισε να τελειωνει το Silver στα περισσοτερα on Line μαγαζια που ειχα κατά νου. Ηδη τρια που το ειχαν εδώ και καιρο, από χθες δεν το εχουν διαθέσιμο σε Silver :( μιλαω για τα μαγαζια που το εχουν γυρω στα 400 ευρω, γιατι σε πιο ακριβο, το βρισκω). Αν καποιος εχει υπόψιν του καποιο μαγαζι που το εχει και ξερει ότι το μαγαζι είναι αξιοπιστο και η συσκευη είναι unbranded, ας πει. Ητε εδώ ,ητε σε pm. Αλλιως θα κανω υπομονη .:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) εγω παρελαβα σημερα απο kaizershop.gr σε μαυρο.τελειο το κινητο αλλα εχει ενα προβλημα .δεν εχει σημα καλο .μια το βρίσκει μια το χανει ,μια δείχνει οτι εχει σημα και μολις παω να παρω ειναι βουβο.πηγα αλλαξα sim τα ιδια.πηρα kaizer και κλασικα θα το στειλω και μολις παραλαβουν το στελνουν στην samsung να δουνε το προβλημα για να εγκρινουν αντικατασταση .:O Edited December 15, 2014 by lazman Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvas Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 εγω παρελαβα σημερα απο kaizer σε μαυρο.τελειο το κινητο αλλα εχει ενα προβλημα .δεν εχει σημα καλο .μια το βρίσκει μια το χανει ,μια δείχνει οτι εχει σημα και μολις παω να παρω ειναι βουβο.πηγα αλλαξα sim τα ιδια.πηρα kaizer και κλασικα θα το στειλω και μολις παραλαβουν το στελνουν στην samsung να δουνε το προβλημα για να εγκρινουν αντικατασταση .:O Μην περιμένεις αντίκατάσταση. Η Samsung κάνει αντικατασταση μονο σε ελληνικες συσκευές. Αν δεν στο κάνουν απ το κατάστημα, μην περιμένεις απ αλλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Μην περιμένεις αντίκατάσταση. Η Samsung κάνει αντικατασταση μονο σε ελληνικες συσκευές. Αν δεν στο κάνουν απ το κατάστημα, μην περιμένεις απ αλλου στην σαμσουνγκ πηρα πρωτα και τους ειπα να το στειλω εγω εκει κατευθειαν.και μου λεει μην το στείλεις σε μας γιατι ετσι δεν μπορει να γινει αντικατάσταση.μονο αν το στειλεις στο μαγαζι και μετα για ελενχο. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvas Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 στην σαμσουνγκ πηρα πρωτα και τους ειπα να το στειλω εγω εκει κατευθειαν.και μου λεει μην το στείλεις σε μας γιατι ετσι δεν μπορει να γινει αντικατάσταση.μονο αν το στειλεις στο μαγαζι και μετα για ελενχο. Ευχάριστο αυτό. Ειδοποίησε για οποια εξέλιξη γιατι μεχρι στιγμής ίσχυαν άλλα, οποτε ειναι αρκετα ενθαρρυντικό κατι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ευχάριστο αυτό. Ειδοποίησε για οποια εξέλιξη γιατι μεχρι στιγμής ίσχυαν άλλα, οποτε ειναι αρκετα ενθαρρυντικό κατι τέτοιο. ναι για να δουμε:)δευτερα θα ξαναμιλήσω και το στέλνω. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Το έστειλα σήμερα kaisershop.gr και περιμένω αντικατάσταση για να δούμε τη έχουμε να ακούσουμε.ειπαν θα το παραλάβουν και το στέλνουν στο σέρβις να τους πούνε το οκ .καμια βδομάδα δηλαδή χωρίς κινητό και βλέπουμε. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppetross Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Το έστειλα σήμερα kaisershop.gr και περιμένω αντικατάσταση για να δούμε τη έχουμε να ακούσουμε.ειπαν θα το παραλάβουν και το στέλνουν στο σέρβις να τους πούνε το οκ .καμια βδομάδα δηλαδή χωρίς κινητό και βλέπουμε. εγω παντως ειχα παρει το nokia 515 απο kaisershop με προβλημα σε ενα κουμπι και μου αλλαξανε τη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) Μόλις έκανε update 147mb γερμανικό άλφα έχω. ...γνωρίζει κανείς τι άλλαξε. ? Edited December 17, 2014 by bossgs3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μόλις έκανε update 147mb γερμανικό άλφα έχω. ...γνωρίζει κανείς τι άλλαξε. ? και γω που ρώτησα για τα δύο update που μου έκανε μέσα σε δύο μήνες που το έχω, αν γνωρίζει κανείς κάτι, ακόμα δε πήρα απάντηση. Ίσως να μη ξέρει- έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα...... όπως ούτε και γω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvas Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Εγω με το που το πηρα την προηγούμενη εβδομάδα μου το εκανε το Update και δεν ξερω τι αλλαξε απο πριν. Η ουσια ειναι οτι η συσκευη ειναι ΑΨΟΓΗ και εντελως απροβληματιστη σε ολα ενω συνάμα ειναι τοσο ομορφη με απιστευτο κρατημα. Το Note 3 μπηκε στο κουτί του και μαλλον θα παει προς πωληση την επομενη εβδομαδα. Ειλικρινά δεν το περίμενα τοσο καλο το alpha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts