Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιό θεματάκι ή θεματάρα έχει το κινητό ρε παιδιά στο multitouch? Γιατί έχω το κινητό πάνω από μήνα και δεν έχω αντιληφθεί κάτι. Τόσο άσχετος είμαι? Για δώστε περιγραφή...

Δες εδώ:

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δες εδώ:

Καλά ρε παιδιά, μην τρελαθούμε τώρα - το αναπαρήγαγε κάποιος από εδώ ή υπάρχει κάποιος που το ακουμπάει στο μαξιλάρι για να το δουλέψει...!

Και οπως λενε στα σχόλια

When you put the OnePlus One on an isolated surface like a mattress or pillow, the multitouch fails completely even with just 2 fingers.

- Mine just started having the same kind of multi-touch issues, but all the time, not just when sitting on a surface. 

-Mine was the same someone on here suggested I reboot and that solved the problem- Turns out that disabling the adaptive backlight and THEN restarting the device addressed the issue. I hear a new ROM fix is coming soon.

- My One also fails with multitouch when I'm riding a horse backwards while wearing a ballerina-skirt and playing the ukelele - which happends about as often as this.

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Δες εδώ:

Μόλις το δοκίμασα με ανάλογο application και είναι μια χαρά το touch, μάλλον προβληματικό μοντέλο έχει ο τύπος.

Βρε παιδιά για άλλο πράγμα μιλάει ο prioxxx. Διαβάστε το ποστ του

Επειδη ακομα υπαρχει ενα θεματακι με το touch διαβαζα μεσα στο xda οτι καποιοι το λυνουν προσωρινα τουλαχιστον με καποιες αλλαγες μεσω Terminal. Δεν αναφερομαι στο multitouch.

@asot

Υπάρχουν φορές που το touch δεν "ακουει".

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Επειδη ακομα υπαρχει ενα θεματακι με το touch...

Όχι θεματακι... Θεματαρα έχει στο touch...

Δεν μας λέτε και μας, την θεματάρα?

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Παιδιά άλλο το multitouch και άλλο γενικά το touch. Το multi το έφτιαξαν. Τώρα περιμένουμε να φτιαχτεί στο επόμενο update. Δοκιμαστε να πληκτρολογησετε γρήγορα ,δεν είναι κ οτι καλύτερο.
Δημήτρης

Παιδιά άλλο το multitouch και άλλο γενικά το touch. Το multi το έφτιαξαν. Τώρα περιμένουμε να φτιαχτεί στο επόμενο update. Δοκιμαστε να πληκτρολογησετε γρήγορα ,δεν είναι κ οτι καλύτερο.

Αυτό το έχω παρατηρήσει κ εγώ αλλά πίστευα είναι μέχρι να συνηθησω το keyboard μιας και έρχομαι απο HTC one m7 αλλά μάλλον δεν είναι αυτό.

Edit: έχετε να προτείνεται κάνα άλλο καλό keyboard ?

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε το SwiftKey δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Κάτσε ρε φίλε, τι στατιστικό είναι αυτό;

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε Swype :-)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ποιό θεματάκι ή θεματάρα έχει το κινητό ρε παιδιά στο multitouch? Γιατί έχω το κινητό πάνω από μήνα και δεν έχω αντιληφθεί κάτι. Τόσο άσχετος είμαι? Για δώστε περιγραφή...

Δεν μας λέτε και μας, την θεματάρα?

Το touch της συσκευής είναι για γέλια. Όταν θέλει δουλεύει όταν θέλει όχι.

Όπως είπε κάποιος παραπάνω δοκιμάστε να γράψτε στο πληκτρολόγιο με το Stock keyboard και μετά ελάτε να γελάσουμε παρέα.

Εάν βάλεις το SwiftKey ίσως να το σώζει λιγάκι μιας και το Τ9 είναι εξαιρετικό, γιατί χρειάζεται να πατηθει πολλές φορές κάποιο εικονίδιο για δουλέψει σωστά.

Edited by geovass

Σου γράφω λοιπόν απο το στοκ πληκτρολόγιο και δεν έχω χασει ουτε ενα πάτημα......

Μάλλον κάτι συμβαίνει με την συσκευή σου

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σου γράφω λοιπόν απο το στοκ πληκτρολόγιο και δεν έχω χασει ουτε ενα πάτημα......

Μάλλον κάτι συμβαίνει με την συσκευή σου

Μη το ξεχειλωνουμε το θέμα. Πρόβλημα με τους touch drivers υπάρχει και είναι αποδεκτό από τη cm ομάδα.

Δεν είναι ένα θέμα που φαίνεται στο πληκτρολόγιο μόνο, όταν γράφεις swype ιδιαίτερα. Μερικές φορές μπορείτε να το διαπιστώσετε όταν πχ προσπαθήσετε να κάνετε zoom in/out σε μια φωτογραφία /κείμενο. Η οθόνη δεν υπακούει με τίποτα.

Μετά από μια επανεκκίνηση το πρόβλημα στρώνει.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εγώ μια εβδομαδα τώρα με κάθε μέρα 6 ώρες οθονη τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με το touch που αναφέρεται εκτος από στοκ keyboard που δε το έχω συνηθίσει κ μάλλον είναι δικο μου θέμα που καποιες φορες δεν έχω πατήσει κάποιο κουμπί. Εδώ πιο πανω μας είπατε κιόλας οτι με ενα cat σε ένα αρχείο διορθώνει το πρόβλημα...ποιον να πιστέψω... Η συσκευή είναι πύραυλος, οποιος πιστεύει οτι έχει πρόβλημα με το touch μπορεί να το στείλει πίσω κ να ζητήσει αντικατασταση και να μη spammarei εδώ. Αν θέλετε όλοι εσείς που έχετε πρόβλημα δημιουργηστε νεο thread.

Εγώ μια εβδομαδα τώρα με κάθε μέρα 6 ώρες οθονη τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με το touch που αναφέρεται εκτος από στοκ keyboard που δε το έχω συνηθίσει κ μάλλον είναι δικο μου θέμα που καποιες φορες δεν έχω πατήσει κάποιο κουμπί. Εδώ πιο πανω μας είπατε κιόλας οτι με ενα cat σε ένα αρχείο διορθώνει το πρόβλημα...ποιον να πιστέψω... Η συσκευή είναι πύραυλος, οποιος πιστεύει οτι έχει πρόβλημα με το touch μπορεί να το στείλει πίσω κ να ζητήσει αντικατασταση και να μη spammarei εδώ. Αν θέλετε όλοι εσείς που έχετε πρόβλημα δημιουργηστε νεο thread.

Χαίρομαι που δεν έχεις βρει πρόβλημα στην συσκευή σου.

Θελεις δεν θέλεις όμως να το παραδεχτείς η συσκευή έχει θέμα.

Εάν διάβαζες όλα τα thread θα καταλαβαίνεις εάν έχω η όχι επικοινωνίσει μαζί τους για αλλαγή.

Η συσκευή είναι πολύ γρήγορη συμφωνώ αλλά τα κακώς κείμενα πρέπει να λέγονται.

Spamming δεν κάνω ποτέ οπότε δες το αλλιώς σε παρακαλώ.

Edited by geovass

Δεν αποκλειω το γεγονός να υπαρχουν ελαττωματικές συσκευές , παντου υπάρχουν αυτά. Εδώ το thread είναι για άλλο λογο ομως κ όχι για αναφορά προβλημάτων συσκευης. Γιαυτό είπα να κάνετε νεο thread.

Αυτό διαβάσαμε στο xda όπου σε κάποιους ελυνε κάπως το θέμα. Από κει κ πέρα το μετέφερα εδώ κ το δοκίμασα ο ίδιος σε 2 τηλέφωνα κ δεν έκανε τπτ. Άμα θέλετε να μη λέμε τπτ για το κινητό ας το κλείσουμε το thread. Οι touch drivers έχουν θεματακι σε όλα τα τηλέφωνα. Από κει κ πέρα δεν είναι απαραίτητο να το καταλάβει κάποιος ούτε περιμένω να το καταλάβει. Είπαμε η συσκευή τα σπάει δεν αντιλεγει κανείς.

Δημήτρης

Αυτό είναι άλλο που λες και άλλο το σχόλιο "το touch του τηλ είναι για γέλια"

Δεν αποκλειω το γεγονός να υπαρχουν ελαττωματικές συσκευές , παντου υπάρχουν αυτά. Εδώ το thread είναι για άλλο λογο ομως κ όχι για αναφορά προβλημάτων συσκευης. Γιαυτό είπα να κάνετε νεο thread.

Δεν είναι θέμα συσκευής... Είναι θέμα cm firmware.

Follow me on XDA

Όσο το είχα αυτα που παρατήρησα όσον αφορά το touch και την απόκριση είναι ότι κάποιες φορές όταν πληκτρολογούσα μεγάλα κείμενα κυρίως στον browser, κάποιες φορές πατούσα χωρίς να γίνεται τίποτα και μετά έπεφταν τα γράμματα μαζεμένα. Αυτό το έχω δει και σε άλλες συσκευές.

Στο άνοιγμα εφαρμογών μεσολαβεί ένα κομπιασμα από την στιγμή που θα πατήσεις μέχρι που θα εμφανιστεί η εφαρμογή. Δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα αφού ανοίγει αμέσως αλλά μοιάζει σαν να καθυστερεί να δοθεί η εντολή. Θέμα απόκρισης δηλαδή.

Επίσης κάποιες φορές, δεν έπιανε το double tap για zoom Στις φωτογραφίες στον browser και πάλι.

Μικρά προβληματάκια που αν δεν δουλεύεις παράλληλα άλλες κορυφαίες συσκευές δεν τα αντιλαμβάνεσαι εύκολα.

Το ζήτημα είναι να διορθωθούν γρήγορα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Θελουμε αλλο launcher ωστε να γινει "κυκλικο" το μενου κ να μην φρεναρει στην πρωτη κ τελευταια σελιδα αντιστοιχα?
Shit Happens!!!

Για να τελειώσει το θέμα με το αν υπάρχει πρόβλημα με τους touch drivers ή όχι, μπορείτε παρακάτω να διαβάσετε παρακάτω λεπτομέρειες από την ομάδα της cm:

https://forums.oneplus.net/threads/touch-screen-issues-on-the-oneplus-one-and-how-oneplus-is-failing-its-users.106208/

Follow me on XDA

Αυτό είναι άλλο που λες και άλλο το σχόλιο "το touch του τηλ είναι για γέλια"

Σαφώς η αποψη που δόθηκε όπως λες είναι εσφαλμενη. ;)

Δημήτρης

Το καλυτερο ηταν το swype αλλα αρχισε να κολλαει τωρα τελευταια.Εναλλακτικες(του swift) είναι της LG(από το 3) φλασαρε το είναι πολύ καλο.Εξισου της google αλλα χανει σε λεξικο και θα πρεπει να περασεις καποιες καινούργιες λεξεις τυπωνοντας ένα ένα τα γραμματα.

Χρισημοποιω το kii (αγορασμενο) με χαλια λεξικο αλλα σου δινει την δυνατοτητα να κανεις back-up το λεξικο στο κινητο σου,επισης είναι σφαιρα,και με χιλιες δυο παραμετροποιησεις .

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Το καλυτερο ηταν το swype αλλα αρχισε να κολλαει τωρα τελευταια.Εναλλακτικες(του swift) είναι της LG(από το 3) φλασαρε το είναι πολύ καλο.Εξισου της google αλλα χανει σε λεξικο και θα πρεπει να περασεις καποιες καινούργιες λεξεις τυπωνοντας ένα ένα τα γραμματα.

Χρισημοποιω το kii (αγορασμενο) με χαλια λεξικο αλλα σου δινει την δυνατοτητα να κανεις back-up το λεξικο στο κινητο σου,επισης είναι σφαιρα,και με χιλιες δυο παραμετροποιησεις .

αυτό του lg είναι port μόνο για cm ?

Εγω το χρησιμοποιω σε ολες τις ρομ τωρα εάν το λενε πορτ η καπως αλλιως δεν γνωριζω.Αυτο που κανω είναι να κατεβαζω το ζιπ. και να το φλασαρω.Παρακατω ο σύνδεσμος της εφαρμογης.

Εδώ ο σύνδεσμος θα καταλάβεις:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2793602

Does the phone need to be rooted?

it needs root it doesnt work 20c kitkat version

Edited by sikuonas
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks