hotfixus Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Σας ευχαριστώ όλους. Ακολούθησα το δρόμο του flashify για backup, καθώς και με twrp όλο το κινητό. Έβαλα του franco μιας και αυτος ακούγεται πιο έντονα στα forum. Από εδώ και περά χρειάζεται κάτι ακόμα; δηλαδή μπορώ να ρυθμίσω κάποια πράγματα ή είναι προτιμότερο να το αφήσω default. ευχαριστώ. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 paranoid φοραει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Στο ρώσικο 4pda.ru εχουν έναν "διαγωνισμό" με Themes for OpO (CM11) - εκει έχει και preview Εχω κατεβασει και δοκιμάσει αρκετά από αυτά (μερικα είναι εξαιρετικά) και μπορείτε να δοκιμάσετε αρκετά από αυτά στο dropbox μου... Εγκαθίστανται εύκολα σαν .apk και ενεργοποιούνται ως themes κλασικά... Φίλε, ευχαριστώ από καρδιάς για τα θέματα! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Ποιο από αυτά τα θέματα έχει μπλεδάκι μέσα μπόλικο; :) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 (edited) Flux, μπλε με στυλ και όχι κιτς. Άμα θες και μπλε+άσπρο βάζεις Flux White. Απλά γραμματοσειρά θέλει την default, γιατί η δική του έχει κάποια προβλήματα. Edited September 8, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Ξέρετε πως μπορω με nova launcher στον app drawer να κανει sort τα apps βαση το ποτε γίναν download ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Ξέρετε πως μπορω με nova launcher στον app drawer να κανει sort τα apps βαση το ποτε γίναν download ? Δεν γίνεται αυτό που ζητάς. Ταξινομούνται μόνο με αλφαβητική σειρά. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Ξέρετε πως μπορω με nova launcher στον app drawer να κανει sort τα apps βαση το ποτε γίναν download ? Εδώ είσαι . αν εννοείς αυτό Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Εδώ είσαι . αν εννοείς αυτό Εμένα δεν μου εμφανίζει τέτοιες επιλογές. Σίγουρα εχεις nova launcher ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrous Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 paranoid φοραει κανεις? εγω εχω paranoid, και παει πολυ καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Εμένα δεν μου εμφανίζει τέτοιες επιλογές. Σίγουρα εχεις nova launcher ? Nova launcher prime έχω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Nova launcher prime έχω Κ εγώ nova prime αλλά δεν μουβτις εμφανίζει... Wtf :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Κ εγώ nova prime αλλά δεν μουβτις εμφανίζει... Wtf :confused: Έχεις το φουλ πακέτο σίγουρα; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Έχεις το φουλ πακέτο σίγουρα; Ναι. Nova Launcher Prime... Θα τρελαθω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Για δειτε και ποιες εκδοσεις εχετε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Ναι. Nova Launcher Prime... Θα τρελαθω ! 2.3 έχω σπασμένο φουλ. Τώρα τι να σου πω. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 2.3 έχω σπασμένο φουλ. Τώρα τι να σου πω. 3.1 έχω εγώ πληρωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Ο apex εχει σιγουρα αν τυχον σε ενδιαφερει στη free εκδοση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Επειδη ακομα υπαρχει ενα θεματακι με το touch διαβαζα μεσα στο xda οτι καποιοι το λυνουν προσωρινα τουλαχιστον με καποιες αλλαγες μεσω Terminal. Δεν αναφερομαι στο multitouch. Οι εντολες που πρεπει να γινουν ειναι οι ακολουθες: 1. download terminal 2. Open, type "su". Ensure it says root@A0001 or something like that. 3. Paste this command in: cat /sys/class/input/input0/baseline_test 4. Press enter. Δεν χρειαζεται να κανουμε reboot. Ομως αν κανεις reboot για οποιονδηποτε λογο τοτε πρεπει να το ξαναγραψεις. Οποιος θελει δοκιμαζει με δικη του ευθυνη!Εγω θα το κανω αργοτερα να δω πως παει. Δεν χαλαει η συσκευη με τετοια αλλαγη παντως. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Επειδη ακομα υπαρχει ενα θεματακι με το touch διαβαζα μεσα στο xda οτι καποιοι το λυνουν προσωρινα τουλαχιστον με καποιες αλλαγες μεσω Terminal. Δεν αναφερομαι στο multitouch. Οι εντολες που πρεπει να γινουν ειναι οι ακολουθες: 1. download terminal 2. Open, type "su". Ensure it says root@A0001 or something like that. 3. Paste this command in: cat /sys/class/input/input0/baseline_test 4. Press enter. Δεν χρειαζεται να κανουμε reboot. Ομως αν κανεις reboot για οποιονδηποτε λογο τοτε πρεπει να το ξαναγραψεις. Οποιος θελει δοκιμαζει με δικη του ευθυνη!Εγω θα το κανω αργοτερα να δω πως παει. Δεν χαλαει η συσκευη με τετοια αλλαγη παντως. Ναι κιεγώ το διάβασα αυτό, αλλά δεν καταλαβαίνω, το cat γιατί το διορθώνει αυτό;;;;.... Το cat σου τυπώνει τα περιεχόμενα του αρχείου στο stdout ξερωγώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Όχι θεματακι... Θεματαρα έχει στο touch... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Λοιπόν επειδή έχω μπροστά μου 2 oneplus ,το ένα με το μοντακι κ το άλλο χωρίς,δεν είδαμε καμια διαφορά! Μάλλον για placebo παει.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 (edited) Αρα δεν ειναι μονο ενας που εχει προβλημα στο multitouch.... Λοιπόν επειδή έχω μπροστά μου 2 oneplus ,το ένα με το μοντακι κ το άλλο χωρίς,δεν είδαμε καμια διαφορά! Μάλλον για placebo παει.. Ε ναι αφού το cat δε βγάζει κανένα νόημα.... Άμα ήταν τίποτα του στυλ cat /path/to/file1 > /path/to/file2 να πω οκ Για δες μήπως δεν αντέγραψες όλες τις εντολές.... Edited September 8, 2014 by ShevaGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Όχι θεματακι... Θεματαρα έχει στο touch... Ποιό θεματάκι ή θεματάρα έχει το κινητό ρε παιδιά στο multitouch? Γιατί έχω το κινητό πάνω από μήνα και δεν έχω αντιληφθεί κάτι. Τόσο άσχετος είμαι? Για δώστε περιγραφή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Αρα δεν ειναι μονο ενας που εχει προβλημα στο multitouch.... Ε ναι αφού το cat δε βγάζει κανένα νόημα.... Άμα ήταν τίποτα του στυλ cat /path/to/file1 > /path/to/file2 να πω οκ Για δες μήπως δεν αντέγραψες όλες τις εντολές.... Όχι όλα τα αντεγραψα. Απλα δεν κανει τπτ απο οτι δείχνει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts