sikuonas Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Για τα παιδιά που έχουν δοκιμάσει τους παραπάνω τρόπους και δέν μπορούν να έχουν την επικοινωνία υπολογιστή με κινητό λόγο των driver, πηγαίνετε στη σελίδα και κατεβάστε το toolkit.Εάν ακολουθήσετε κατά γράμμα τις οδηγίες, θα πιάσει η συνταγή, το ξέρω γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα. http://www.wugfresh.com/brt/ Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ευχαριστώ Μάνο και όλα τα παιδιά που βοήθησαν πλέον είμαι root με stock rom.Ποιά θεωρείται καλύτερη custom rom ποιον custom kernel και τι γνώμη έρχεται για τη rom του crash τον είχα αγαπημένο dev από εποχή note 3 και g3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ευχαριστώ Μάνο και όλα τα παιδιά που βοήθησαν πλέον είμαι root με stock rom.Ποιά θεωρείται καλύτερη custom rom ποιον custom kernel και τι γνώμη έρχεται για τη rom του crash τον είχα αγαπημένο dev από εποχή note 3 και g3. Εγώ Φυσικά θα σου πρότεινα validus με τον δικό της κερνελ. Πολύ σταθερή, πολλές παραμετροποιησεις και εβδομαδιαία update Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ευχαριστώ Μάνο και όλα τα παιδιά που βοήθησαν πλέον είμαι root με stock rom.Ποιά θεωρείται καλύτερη custom rom ποιον custom kernel και τι γνώμη έρχεται για τη rom του crash τον είχα αγαπημένο dev από εποχή note 3 και g3. Η crash απ' ότι βλέπω έχει ενσωματωμένα τα Xposed και Adaway, δικό της kernel σε Permissive mode (την στιγμή που όλοι πλέον τρέχουν σε Enforcing, αλλά αυτό το έχει κάνει για να μπορεί να παίξει το Xposed) και κάποιο minimum pack με τα gapps της αρεσκείας του. Εγώ δεν θα τη δοκίμαζα όσο και αν έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά του, επειδή θέλω τη συσκευή μου καθαρή από apps και να βάλω ό,τι θέλω ο ίδιος. Από εκεί και πέρα οι περισσότεροι εδώ μέσα χρησιμοποιούν την Validus όπως έγραψε και ο taliban, είτε με τον δικό της kernel ή με κάποιον custom (κυρίως με τον AK). Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Πριν από λίγο βγήκε update για την validus το οποίο δεν εμφανίζεται ακόμα στην επικεφαλίδα του τοπικ, υπάρχει όμως link στην τελευταία σελίδα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες χρειάζεται κάτι να προσεξω από 4.4.4 όταν κάνω εγκατάσταση την validus επειδή είναι lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Να φλασαρεις πρώτα το νέο Firmware και μετά τη ρομ. Στο τέλος ρίξε και το τελευταίο supersu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Να φλασαρεις πρώτα το νέο Firmware και μετά τη ρομ. Στο τέλος ρίξε και το τελευταίο supersu. Δώσε λινκ φιλέ μου από το τελευταίο firmware.Επίσης βρήκα την validus rom στο xda αλλά δεν βρήκα τα gaps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Δώσε λινκ φιλέ μου από το τελευταίο firmware.Επίσης βρήκα την validus rom στο xda αλλά δεν βρήκα τα gaps. Gapps μπορείς να βρεις διάφορα. Εγώ χρησιμοποιώ το full pack της Slim. http://forum.xda-developers.com/slimroms/general/gapps-official-slim-gapps-trds-slimkat-t2792842 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Και το νεο firmware;σας επριξα λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Υπάρχει στο site της blisspop rom. Ψάξε λίγο, μην τα θες όλα έτοιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Βασικά μάλλον θα ηταν καλύτερα να περάσεις πρωτα τη τελευταία nightly για να περάσει και νεο μοντεμ εκτος firmware. Οπότε βαλε αυτή http://www.cmxlog.com/12/bacon/ μπες κανονικά για πρώτη φορά και μετά μη στήσεις ξανά revovery και βάλε bliss. By the way ενω στο oneplus ηταν εξαιρετική στο nexus 6 που πηγα δεν είναι καλή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Υπάρχει στο site της blisspop rom. Ψάξε λίγο, μην τα θες όλα έτοιμα. Ηρέμησε λίγο φίλε μου αν δεν θέλεις μην απαντας φιλικά πάντα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Και το νεο firmware;σας επριξα λίγο Μπόρεσες την πέρασες την validus; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ναι φίλε μου όλα καλά ψάχνω εφαρμογή για κάμερα καλύτερη από της google ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ναι φίλε μου όλα καλά ψάχνω εφαρμογή για κάμερα καλύτερη από της google ευχαριστώ. Color camera, θα την βρεις εδώ και θέλει απλό install. https://forums.oneplus.net/threads/big-camera-news-on-color-os-camera.268745/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Color camera, θα την βρεις εδώ και θέλει απλό install. https://forums.oneplus.net/threads/big-camera-news-on-color-os-camera.268745/ Ευχαριστώ φίλε μου:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Επίσης κάτι ακόμα όταν απενεργοποιω τα δεδομένα βγάζει ένα θαυμαστικό στη μπάρα με το σήμα έτσι είναι η aosp; Η μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση να το αφαιρεσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Επίσης κάτι ακόμα όταν απενεργοποιω τα δεδομένα βγάζει ένα θαυμαστικό στη μπάρα με το σήμα έτσι είναι η aosp; Η μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση να το αφαιρεσω σε μένα με την Q05 δεν μου εμφανίζει κάτι, δοκίμασε να κάνεις μια επανεκκίνηση αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 σε μένα με την Q05 δεν μου εμφανίζει κάτι, δοκίμασε να κάνεις μια επανεκκίνηση αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Θα δοκιμασω φιλέ μου. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τίποτα με την επανεκκίνηση κάποια ρύθμιση αθα είναι μάλλον της Ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Θα δοκιμασω φιλέ μου. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τίποτα με την επανεκκίνηση κάποια ρύθμιση αθα είναι μάλλον της Ρομ. αν μπορείς ανέβασε ένα screen shot να το δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 αν μπορείς ανέβασε ένα screen shot να το δούμε.. Πως βγάζουμε screenshot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Το βρήκα [ATTACH]58478[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) το θαυμαστικό το εμφανίζει επειδή δεν έχει σύνδεση στο internet, δεν είναι κάτι, το κάνει και σε άλλους χρήστες αν ψάξεις στο νετ. Όταν ανοίγεις το wifi ή τα δεδομένα λογικά θα φεύγει. Edited March 22, 2015 by georger_volos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Επίσης κάτι ακόμα όταν απενεργοποιω τα δεδομένα βγάζει ένα θαυμαστικό στη μπάρα με το σήμα έτσι είναι η aosp; Η μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση να το αφαιρεσω Ναι, έτσι είναι. Μην ανησυχείς. Θα το δεις αρκετές φορές και δίπλα στο εικονίδιο του WiFi, όταν δεν θα είσαι συνδεδεμένος σε κάποιο router. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts