Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για τα παιδιά που έχουν δοκιμάσει τους παραπάνω τρόπους και δέν μπορούν να έχουν την επικοινωνία υπολογιστή με κινητό λόγο των driver, πηγαίνετε στη σελίδα και κατεβάστε το toolkit.Εάν ακολουθήσετε κατά γράμμα τις οδηγίες, θα πιάσει η συνταγή, το ξέρω γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα.

http://www.wugfresh.com/brt/

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ Μάνο και όλα τα παιδιά που βοήθησαν πλέον είμαι root με stock rom.Ποιά θεωρείται καλύτερη custom rom ποιον custom kernel και τι γνώμη έρχεται για τη rom του crash τον είχα αγαπημένο dev από εποχή note 3 και g3.

Ευχαριστώ Μάνο και όλα τα παιδιά που βοήθησαν πλέον είμαι root με stock rom.Ποιά θεωρείται καλύτερη custom rom ποιον custom kernel και τι γνώμη έρχεται για τη rom του crash τον είχα αγαπημένο dev από εποχή note 3 και g3.

Εγώ Φυσικά θα σου πρότεινα validus με τον δικό της κερνελ. Πολύ σταθερή, πολλές παραμετροποιησεις και εβδομαδιαία update

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η crash απ' ότι βλέπω έχει ενσωματωμένα τα Xposed και Adaway, δικό της kernel σε Permissive mode (την στιγμή που όλοι πλέον τρέχουν σε Enforcing, αλλά αυτό το έχει κάνει για να μπορεί να παίξει το Xposed) και κάποιο minimum pack με τα gapps της αρεσκείας του.

Εγώ δεν θα τη δοκίμαζα όσο και αν έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά του, επειδή θέλω τη συσκευή μου καθαρή από apps και να βάλω ό,τι θέλω ο ίδιος.

Από εκεί και πέρα οι περισσότεροι εδώ μέσα χρησιμοποιούν την Validus όπως έγραψε και ο taliban, είτε με τον δικό της kernel ή με κάποιον custom (κυρίως με τον AK).

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Πριν από λίγο βγήκε update για την validus το οποίο δεν εμφανίζεται ακόμα στην επικεφαλίδα του τοπικ, υπάρχει όμως link στην τελευταία σελίδα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες χρειάζεται κάτι να προσεξω από 4.4.4 όταν κάνω εγκατάσταση την validus επειδή είναι lollipop.

Να φλασαρεις πρώτα το νέο Firmware και μετά τη ρομ. Στο τέλος ρίξε και το τελευταίο supersu.

Δώσε λινκ φιλέ μου από το τελευταίο firmware.Επίσης βρήκα την validus rom στο xda αλλά δεν βρήκα τα gaps.

Δώσε λινκ φιλέ μου από το τελευταίο firmware.Επίσης βρήκα την validus rom στο xda αλλά δεν βρήκα τα gaps.

Gapps μπορείς να βρεις διάφορα.

Εγώ χρησιμοποιώ το full pack της Slim.

http://forum.xda-developers.com/slimroms/general/gapps-official-slim-gapps-trds-slimkat-t2792842

Βασικά μάλλον θα ηταν καλύτερα να περάσεις πρωτα τη τελευταία nightly για να περάσει και νεο μοντεμ εκτος firmware. Οπότε βαλε αυτή http://www.cmxlog.com/12/bacon/ μπες κανονικά για πρώτη φορά και μετά μη στήσεις ξανά revovery και βάλε bliss. By the way ενω στο oneplus ηταν εξαιρετική στο nexus 6 που πηγα δεν είναι καλή!!

Υπάρχει στο site της blisspop rom. Ψάξε λίγο, μην τα θες όλα έτοιμα.

Ηρέμησε λίγο φίλε μου αν δεν θέλεις μην απαντας φιλικά πάντα:)

Και το νεο firmware;σας επριξα λίγο

Μπόρεσες την πέρασες την validus;

Ναι φίλε μου όλα καλά ψάχνω εφαρμογή για κάμερα καλύτερη από της google ευχαριστώ.

Color camera, θα την βρεις εδώ και θέλει απλό install.

https://forums.oneplus.net/threads/big-camera-news-on-color-os-camera.268745/

Color camera, θα την βρεις εδώ και θέλει απλό install.

https://forums.oneplus.net/threads/big-camera-news-on-color-os-camera.268745/

Ευχαριστώ φίλε μου:o

Επίσης κάτι ακόμα όταν απενεργοποιω τα δεδομένα βγάζει ένα θαυμαστικό στη μπάρα με το σήμα έτσι είναι η aosp; Η μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση να το αφαιρεσω

Επίσης κάτι ακόμα όταν απενεργοποιω τα δεδομένα βγάζει ένα θαυμαστικό στη μπάρα με το σήμα έτσι είναι η aosp; Η μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση να το αφαιρεσω

σε μένα με την Q05 δεν μου εμφανίζει κάτι, δοκίμασε να κάνεις μια επανεκκίνηση αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

σε μένα με την Q05 δεν μου εμφανίζει κάτι, δοκίμασε να κάνεις μια επανεκκίνηση αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Θα δοκιμασω φιλέ μου.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τίποτα με την επανεκκίνηση κάποια ρύθμιση αθα είναι μάλλον της Ρομ.

Θα δοκιμασω φιλέ μου.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τίποτα με την επανεκκίνηση κάποια ρύθμιση αθα είναι μάλλον της Ρομ.

αν μπορείς ανέβασε ένα screen shot να το δούμε..

το θαυμαστικό το εμφανίζει επειδή δεν έχει σύνδεση στο internet, δεν είναι κάτι, το κάνει και σε άλλους χρήστες αν ψάξεις στο νετ. Όταν ανοίγεις το wifi ή τα δεδομένα λογικά θα φεύγει. Edited by georger_volos

Ναι, έτσι είναι. Μην ανησυχείς.

Θα το δεις αρκετές φορές και δίπλα στο εικονίδιο του WiFi, όταν δεν θα είσαι συνδεδεμένος σε κάποιο router.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks