Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

....στα δικά μας τώρα δοκιμαζω απο εχθες τον Franco με τη validus και δείχνει να τα πηγαινει πολύ καλά σε θέμα μπαταρίας αύριο θα έχω ολοκληρωμένη γνωμη

Να έδινε ρε μαμώτο και πιο συχνά updates. :(

Όσον αφορά προηγούμενο μου post σχετικά με την αυτονομία των kernel, ο τελευταίος boeffla έχει κάνει προόδους, πιάνει πλέον τα νούμερα SOT που είχα δει με τον franco (και σήμερα θα βγάλει update με kernel φτιαγμένο σε καινούρια έκδοση linux), ενώ και η οθόνη ανοίγει στιγμιαία όταν έχω εισερχόμενη κλήση, την ώρα που με τον AK καθυστερούσε πάρα πολύ.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ο Franco έχει 3 4 συσκευές που βγάζει κερνελ φτιάχνει από το μηδέν και την εφαρμογή του και δεν δίνει και πολύ χρόνο για το opo σε κάθε περίπτωση αν δεν είμαστε ικανοποιημένοι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιές
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Εμένα τον boeffla δεν τον θέλει με τπτ το κινητό μου. Δεύτερη φορά που τον δοκίμασα δεν πάει καλά. Τώρα είμαι σε Φράνκο μετά από πολύ πολύ καιρό. Αν και βαρέθηκα με slim. Λέω να βάλω την validus
Δημήτρης

Ο Franco έχει 3 4 συσκευές που βγάζει κερνελ φτιάχνει από το μηδέν και την εφαρμογή του και δεν δίνει και πολύ χρόνο για το opo σε κάθε περίπτωση αν δεν είμαστε ικανοποιημένοι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιές

Εγώ θα έλεγα 3-4 minimum. Έχω την εντύπωση ότι έχει (και υποστηρίζει) πολύ περισσότερες.

Όσον αφορά το OPO μια χαρά ασχολούνταν, απλά έχω την εντύπωση ότι δεν θέλει να ασχολείται όσο δεν υπάρχει CM12S.

Σε σχετική μου ερώτηση στο G+ όταν είχαν βγει οι official CM12 Nightlies για το αν βγάλει kernel, μου είχε γράψει πως θα το σκεφτεί, αν και δεν" πολύ-καίγεται" για κάτι τέτοιο. Τελικά έβγαλε μία και μοναδική έκδοσή.

Τώρα σχετικά μ' αυτό που έγραψες ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, ναι, δεν αντιλέγω, αλλά όταν έχεις αγοράσει μία εφαρμογή από το Play θέλεις να υπάρχει και η ανάλογη υποστήριξη (δεν αναφέρομαι μόνο για μένα, εγώ την έχω αγορασμένη από όταν πρωτο-αγόρασα το Nexus 4).

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Εμένα τον boeffla δεν τον θέλει με τπτ το κινητό μου. Δεύτερη φορά που τον δοκίμασα δεν πάει καλά. Τώρα είμαι σε Φράνκο μετά από πολύ πολύ καιρό. Αν και βαρέθηκα με slim. Λέω να βάλω την validus

Αντε ρε Δημήτρη βάλε τον Βέλγο σου είπα θα σου αρέσει η validus

Εγώ θα έλεγα 3-4 minimum. Έχω την εντύπωση ότι έχει (και υποστηρίζει) πολύ περισσότερες.

Όσον αφορά το OPO μια χαρά ασχολούνταν, απλά έχω την εντύπωση ότι δεν θέλει να ασχολείται όσο δεν υπάρχει CM12S.

Σε σχετική μου ερώτηση στο G+ όταν είχαν βγει οι official CM12 Nightlies για το αν βγάλει kernel, μου είχε γράψει πως θα το σκεφτεί, αν και δεν" πολύ-καίγεται" για κάτι τέτοιο. Τελικά έβγαλε μία και μοναδική έκδοσή.

Τώρα σχετικά μ' αυτό που έγραψες ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, ναι, δεν αντιλέγω, αλλά όταν έχεις αγοράσει μία εφαρμογή από το Play θέλεις να υπάρχει και η ανάλογη υποστήριξη (δεν αναφέρομαι μόνο για μένα, εγώ την έχω αγορασμένη από όταν πρωτο-αγόρασα το Nexus 4).

Ναι εχεις δίκιο αυτό που λέω ότι η συσκευή μου δεν εξαρτάται από τον κερνελ του αν δεν ασχολείται κακό δικο του απο τη στιγμη που έχει και paid app στο store

Και η νέα Ρομ μας επίσημα λέγεται oxygen;;https://forums.oneplus.net/threads/meet-the-oneplus-rom-oxygenos.256294/

Να δούμε στις 12 φλεβαρη που θα ερθει

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Και η νέα Ρομ μας επίσημα λέγεται oxygen;;https://forums.oneplus.net/threads/meet-the-oneplus-rom-oxygenos.256294/

Να δούμε στις 12 φλεβαρη που θα ερθει

Lollipop δηλαδη οχι?

Δεν το επιασα αυτο με την νεα ρομ να πω την αληθεια.

Η μηπως θα ειναι λολλιποπ αλλα οχι cyanogen?

Lollipop δηλαδη οχι?

Δεν το επιασα αυτο με την νεα ρομ να πω την αληθεια.

Η μηπως θα ειναι λολλιποπ αλλα οχι cyanogen?

Lollipop θα είναι αλλά όχι cyanogen

Δημήτρης

Έχω την εντύπωση ότι με την νέα validus το κινητο είναι πιο γρήγορο. Να δούμε και την μπαταρία του.

Και με την παλιά γρήγορο ήταν επι τη ευκαιρία δεύτερη φόρτιση με Franco στη validus και πήραμε αυτό sot ηταν γύρω στα 25 λεπτα καθόλου άσχημα κατα την γνώμη μου

Εβαλα και γω επιτέλους validus. Πολύ γρήγορη ,μου αρεσει αρκετα! Ακόμα δεν έβαλα κερνελ μιας και θελγ να την δω ετσι για αρχή!
Δημήτρης

Δημήτρη εγώ δοκιμαζω διάφορες Ρομ αλλά παντα στο back up της validus επιστρέφω

H validus εχει dark ui με teal accent?

Μπορεις να δωσεις ενα screen απο τα settings?

Ορίστε το screenshot

Ευχαριστω.

Νομιζω στα αρχικα builds, ειχε το ασπρο για accent colour, και ηταν κακασχημο.

Πολυ μου αρεσει το dark ui, και δυστυχως δεν εχω βρει καποιο theme που να εχει αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ το setup, ουτε εχω καταφερει να το φτιαξω με το theme DIY. To ιδιο ειχε και η bliss και με χαλασε που το εκαναν στοκ.

Tην αλλη φορα που θα περασω ρομ, θα ειναι η validus.

Μολις εκανα clean install Euphoria + Boeffla και θα κανω δοκιμες 2-3 μερες.

Βλεπω οτι πλεον την ανεβαζουν και στο xda

Βασικά της bliss ηταν grey της validus είναι black η διαφορά φαίνεται στην κουρτίνα

Δουλεύει τέλεια Στεφανε, δεν ξέρω τελευταια η slim μου τα χάλασε. Ασε που μαρεσει το μαύρο!

Δημήτρης

Μήτσο δεν υπάρχουν bug σου τα έλεγα και πρίν οι άνθρωποι φαίνονται πολύ επαγγελματίες και τα update είναι συνήθως εβδομαδιαία

Καλησπέρα παίδες απο gapps ποιά προτείνετε για 5.02?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

μάγκες έχω blisspop rom και η μπαταρία είναι χάλια..μπορείτε να προτείνετε κάποιον συγκεκριμένο kernel να βάλω?

Καλησπέρα παίδες απο gapps ποιά προτείνετε για 5.02?

PA 5.0.1 mini χρησιμοποιώ εγώ και είναι μια χαρά

μάγκες έχω blisspop rom και η μπαταρία είναι χάλια..μπορείτε να προτείνετε κάποιον συγκεκριμένο kernel να βάλω?

Δοκίμασε ΑΚ και franco

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks