tsiftsism Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 ....στα δικά μας τώρα δοκιμαζω απο εχθες τον Franco με τη validus και δείχνει να τα πηγαινει πολύ καλά σε θέμα μπαταρίας αύριο θα έχω ολοκληρωμένη γνωμη Να έδινε ρε μαμώτο και πιο συχνά updates. :( Όσον αφορά προηγούμενο μου post σχετικά με την αυτονομία των kernel, ο τελευταίος boeffla έχει κάνει προόδους, πιάνει πλέον τα νούμερα SOT που είχα δει με τον franco (και σήμερα θα βγάλει update με kernel φτιαγμένο σε καινούρια έκδοση linux), ενώ και η οθόνη ανοίγει στιγμιαία όταν έχω εισερχόμενη κλήση, την ώρα που με τον AK καθυστερούσε πάρα πολύ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ο Franco έχει 3 4 συσκευές που βγάζει κερνελ φτιάχνει από το μηδέν και την εφαρμογή του και δεν δίνει και πολύ χρόνο για το opo σε κάθε περίπτωση αν δεν είμαστε ικανοποιημένοι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιές Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Εμένα τον boeffla δεν τον θέλει με τπτ το κινητό μου. Δεύτερη φορά που τον δοκίμασα δεν πάει καλά. Τώρα είμαι σε Φράνκο μετά από πολύ πολύ καιρό. Αν και βαρέθηκα με slim. Λέω να βάλω την validus Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ο Franco έχει 3 4 συσκευές που βγάζει κερνελ φτιάχνει από το μηδέν και την εφαρμογή του και δεν δίνει και πολύ χρόνο για το opo σε κάθε περίπτωση αν δεν είμαστε ικανοποιημένοι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιές Εγώ θα έλεγα 3-4 minimum. Έχω την εντύπωση ότι έχει (και υποστηρίζει) πολύ περισσότερες. Όσον αφορά το OPO μια χαρά ασχολούνταν, απλά έχω την εντύπωση ότι δεν θέλει να ασχολείται όσο δεν υπάρχει CM12S. Σε σχετική μου ερώτηση στο G+ όταν είχαν βγει οι official CM12 Nightlies για το αν βγάλει kernel, μου είχε γράψει πως θα το σκεφτεί, αν και δεν" πολύ-καίγεται" για κάτι τέτοιο. Τελικά έβγαλε μία και μοναδική έκδοσή. Τώρα σχετικά μ' αυτό που έγραψες ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, ναι, δεν αντιλέγω, αλλά όταν έχεις αγοράσει μία εφαρμογή από το Play θέλεις να υπάρχει και η ανάλογη υποστήριξη (δεν αναφέρομαι μόνο για μένα, εγώ την έχω αγορασμένη από όταν πρωτο-αγόρασα το Nexus 4). Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 είμαι με 12 nightly και δεν μου αναγνωρίζει εξωτερικό φλασακι είναι θέμα τις ρομ η να ανησυχήσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Εμένα τον boeffla δεν τον θέλει με τπτ το κινητό μου. Δεύτερη φορά που τον δοκίμασα δεν πάει καλά. Τώρα είμαι σε Φράνκο μετά από πολύ πολύ καιρό. Αν και βαρέθηκα με slim. Λέω να βάλω την validus Αντε ρε Δημήτρη βάλε τον Βέλγο σου είπα θα σου αρέσει η validus Εγώ θα έλεγα 3-4 minimum. Έχω την εντύπωση ότι έχει (και υποστηρίζει) πολύ περισσότερες. Όσον αφορά το OPO μια χαρά ασχολούνταν, απλά έχω την εντύπωση ότι δεν θέλει να ασχολείται όσο δεν υπάρχει CM12S. Σε σχετική μου ερώτηση στο G+ όταν είχαν βγει οι official CM12 Nightlies για το αν βγάλει kernel, μου είχε γράψει πως θα το σκεφτεί, αν και δεν" πολύ-καίγεται" για κάτι τέτοιο. Τελικά έβγαλε μία και μοναδική έκδοσή. Τώρα σχετικά μ' αυτό που έγραψες ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, ναι, δεν αντιλέγω, αλλά όταν έχεις αγοράσει μία εφαρμογή από το Play θέλεις να υπάρχει και η ανάλογη υποστήριξη (δεν αναφέρομαι μόνο για μένα, εγώ την έχω αγορασμένη από όταν πρωτο-αγόρασα το Nexus 4). Ναι εχεις δίκιο αυτό που λέω ότι η συσκευή μου δεν εξαρτάται από τον κερνελ του αν δεν ασχολείται κακό δικο του απο τη στιγμη που έχει και paid app στο store Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Και η νέα Ρομ μας επίσημα λέγεται oxygen;;https://forums.oneplus.net/threads/meet-the-oneplus-rom-oxygenos.256294/ Να δούμε στις 12 φλεβαρη που θα ερθει Edited January 30, 2015 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Και η νέα Ρομ μας επίσημα λέγεται oxygen;;https://forums.oneplus.net/threads/meet-the-oneplus-rom-oxygenos.256294/ Να δούμε στις 12 φλεβαρη που θα ερθει Lollipop δηλαδη οχι? Δεν το επιασα αυτο με την νεα ρομ να πω την αληθεια. Η μηπως θα ειναι λολλιποπ αλλα οχι cyanogen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Lollipop δηλαδη οχι? Δεν το επιασα αυτο με την νεα ρομ να πω την αληθεια. Η μηπως θα ειναι λολλιποπ αλλα οχι cyanogen? Lollipop θα είναι αλλά όχι cyanogen Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Μόνο να μην είναι σαν την alpha που είχαν βγάλει :) Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Έχω την εντύπωση ότι με την νέα validus το κινητο είναι πιο γρήγορο. Να δούμε και την μπαταρία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Και με την παλιά γρήγορο ήταν επι τη ευκαιρία δεύτερη φόρτιση με Franco στη validus και πήραμε αυτό sot ηταν γύρω στα 25 λεπτα καθόλου άσχημα κατα την γνώμη μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Εβαλα και γω επιτέλους validus. Πολύ γρήγορη ,μου αρεσει αρκετα! Ακόμα δεν έβαλα κερνελ μιας και θελγ να την δω ετσι για αρχή! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Δημήτρη εγώ δοκιμαζω διάφορες Ρομ αλλά παντα στο back up της validus επιστρέφω Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Δημήτρη εγώ δοκιμαζω διάφορες Ρομ αλλά παντα στο back up της validus επιστρέφω H validus εχει dark ui με teal accent? Μπορεις να δωσεις ενα screen απο τα settings? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ορίστε το screenshot Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ορίστε το screenshot Ευχαριστω. Νομιζω στα αρχικα builds, ειχε το ασπρο για accent colour, και ηταν κακασχημο. Πολυ μου αρεσει το dark ui, και δυστυχως δεν εχω βρει καποιο theme που να εχει αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ το setup, ουτε εχω καταφερει να το φτιαξω με το theme DIY. To ιδιο ειχε και η bliss και με χαλασε που το εκαναν στοκ. Tην αλλη φορα που θα περασω ρομ, θα ειναι η validus. Μολις εκανα clean install Euphoria + Boeffla και θα κανω δοκιμες 2-3 μερες. YΓ Βλεπω οτι πλεον την ανεβαζουν και στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Βασικά της bliss ηταν grey της validus είναι black η διαφορά φαίνεται στην κουρτίνα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Με χαλασες τωρα λιγο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Δημήτρη εγώ δοκιμαζω διάφορες Ρομ αλλά παντα στο back up της validus επιστρέφω Δουλεύει τέλεια Στεφανε, δεν ξέρω τελευταια η slim μου τα χάλασε. Ασε που μαρεσει το μαύρο! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Μήτσο δεν υπάρχουν bug σου τα έλεγα και πρίν οι άνθρωποι φαίνονται πολύ επαγγελματίες και τα update είναι συνήθως εβδομαδιαία Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Καλησπέρα παίδες απο gapps ποιά προτείνετε για 5.02? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Lollipop θα είναι αλλά όχι cyanogen Κριμα. Ποιος ξερει πως θα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 μάγκες έχω blisspop rom και η μπαταρία είναι χάλια..μπορείτε να προτείνετε κάποιον συγκεκριμένο kernel να βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Καλησπέρα παίδες απο gapps ποιά προτείνετε για 5.02? PA 5.0.1 mini χρησιμοποιώ εγώ και είναι μια χαρά μάγκες έχω blisspop rom και η μπαταρία είναι χάλια..μπορείτε να προτείνετε κάποιον συγκεκριμένο kernel να βάλω? Δοκίμασε ΑΚ και franco Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts