kaeser Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλημέρα μια βοήθεια είμαι με cm 12 oficcial και συνεχιζω να έχω το πρόβλημα με το ακουστικό παίρνω κάποιον τηλέφωνο καλεί μόλις το σηκώσει δεν τον ακούω αν πατήσω ανοιχτή ακρόαση και την ξανά κλείσω τον ακούω. Δεν το κανει με ολους με κάποιους αν με πάρουν αυτοι τηλέφωνο τους ακούω πάντα.. Τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouvaki Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλημέρα μια βοήθεια είμαι με cm 12 oficcial και συνεχιζω να έχω το πρόβλημα με το ακουστικό παίρνω κάποιον τηλέφωνο καλεί μόλις το σηκώσει δεν τον ακούω αν πατήσω ανοιχτή ακρόαση και την ξανά κλείσω τον ακούω. Δεν το κανει με ολους με κάποιους αν με πάρουν αυτοι τηλέφωνο τους ακούω πάντα.. Τι να κάνω; settings-sound¬ifications-other sounds- touch sounds on Το είχε ξαναγράψει κάποιος εδώ, δούλεψε για εμένα και για άλλους που είχαν το ίδιο θέμα. Καλή τύχη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 settings-sound¬ifications-other sounds- touch sounds on Το είχε ξαναγράψει κάποιος εδώ, δούλεψε για εμένα και για άλλους που είχαν το ίδιο θέμα. Καλή τύχη :) Πήρα τους ίδιους τηλέφωνο που είχα το προβλημα και φαίνεται να διορθώθηκε ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Aφού δοκίμασα για 2 μέρες τον franco kernel και έγραψα πως είναι κατά πολύ καλύτερος όσον αφορά την κατανάλωση μπαταρίας από τον boeffla, είπα να δοκιμάσω και το AK, και για να βγάλω μόνος μου συμπεράσματα για το ποιος είναι ο καλύτερος, αλλά και γιατί απ' ότι φαίνεται ο Πορτογάλος έχει ρίξει την προσοχή του στον kernel για το Nexus 6 και στην εφαρμογή του και δεν βγάζει updates για το OPO όπως θα έπρεπε (έχουν βγει από τις 21/1 δύο Nightlies με καινούρια kernel commits και αυτός δεν έχει δώσει update σε αντίθεση με τον AK και τον boeffla που είναι συνεχώς up to date)!!! Επειδή απ' όσα διαβάζω σχεδόν όλοι έχετε τον AK και είστε ικανοποιημένοι, είμαι ο μόνος που όταν έχω εισερχόμενη κλήση η οθόνη είτε δεν ανοίγει καθόλου (πρέπει να πατήσω το Power button) ή χρειάζεται περισσότερα από 10'' για να ανοίξει; Ακόμη και να μου δώσει τρελά νούμερα SOT, είναι φυσικά αποτρεπτικό να τον κρατήσω με αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Σίγουρα δεν είναι πρόβλημα kernel αυτό που περιγραφείς αλλά κάτι άλλο επειδή ουτε εγώ ούτε έχω δει άλλους να αναφέρουν το συγκεκριμένο πρόβλημα να υποθέσω οτι εχεις απενεργοποιήσει το prevent accidental wake up Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Σίγουρα δεν είναι πρόβλημα kernel αυτό που περιγραφείς αλλά κάτι άλλο επειδή ουτε εγώ ούτε έχω δει άλλους να αναφέρουν το συγκεκριμένο πρόβλημα να υποθέσω οτι εχεις απενεργοποιήσει το prevent accidental wake up Εμένα πάλι μου κάνει για ξεκάθαρο θέμα kernel, από τη στιγμή που δεν παρουσίαζεται με τους άλλους 2. Απλά ήθελα την δική σας εμπειρία. Στο τέλος της ημέρας (εκτός και αν στις επόμενες ώρες δεχτώ τόσες κλήσεις, και δεν αντέξω) για να μου φύγει η όποια ελάχιστη αμφιβολία, θα ξαναβάλω την ίδια rom (όχι το καινούριο build που ίσως να έχει βγει έως τότε) και θα περάσω ξανά τον Franco ή ακόμη θα μείνω και με τον stock. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Αυτό που σου είπε ο Στέφανος το απενεργοποιησες; εγώ έχω τον ακ τώρα και δεν έχω πρόβλημα με το άναμμα της οθόνης. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Και παλι γνωρίζεις πολύ καλά οτι αν ηταν θέμα kernel θα εμφανιζόταν το πρόβλημα και σε άλλους Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Αυτό που σου είπε ο Στέφανος το απενεργοποιησες; εγώ έχω τον ακ τώρα και δεν έχω πρόβλημα με το άναμμα της οθόνης. Ναι, απλά ξέχασα να το αναφέρω. Την επιλογή την έχω απενεργοποιημένη από τον Νοέμβριο που είμαι με Lollipop. Και παλι γνωρίζεις πολύ καλά οτι αν ηταν θέμα kernel θα εμφανιζόταν το πρόβλημα και σε άλλους Δεν ισχύει 100% αυτό γιατί είναι αρκετά αυτά που αντιμετωπίζουν κάποιοι χρήστες, την ώρα που άλλοι δεν τα έχουν συναντήσει ποτέ (πχ. εγώ το touch sounds μέσα στο Sound & Notifications -> Other Sounds το έχω Off και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τους συνομιλητές μου. Με ακούν και τους ακούω μια χαρά.) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Κι εγώ boeffla έχω εδώ και καιρό. Ο Franco έχει ξηλωθεί νωρίς γιατί δε δίνει αναβαθμίσεις, όσο για τον ΑΚ μου έτρωγε σκαλωματα συνεχώς το κινητό. Όσο για το screen time αυτή τη στιγμή έχω 3 ώρες και 10 λεπτά στο 50%. Είδα διάφορα όταν πέταξα τον dolphin για τον chrome. Είμαι με 44s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Παιδες καλησπερα, μετα απο αρκετη γυρα σε διαφορες custom ρομ λολιποπ γυρισα σε slimkat λογω μεγαλης καταναλωσης σε μπαταρια,αλλα εχω ενα θεματακι,δεν μου εμφανιζει ολοκληρη την φωτογραφια του καλουντος μεχρι να το σηκωσω(μου δειχνει μιση την φωτογραφια και απο κατω σε μαυρο φοντο τις επιλογες για την κληση).Ξερει κανεις κατι γι αυτο; ευχαριστω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Είναι παρα πολλοί οι συνδυασμοί που μπορούν να προκαλέσουν ενα bug και αρκετές φορές πολύ απλή η αντιμετώπισή τους μπορεί κάτι που εχεις βάλει να μην είναι συμβατό η η Ρομ σου σε κάθε περίπτωση αφού ο ΑΚ δεν σε παει γυρνά σε κάποιον άλλο μην το παιδευεις Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Παιδες καλησπερα, μετα απο αρκετη γυρα σε διαφορες custom ρομ λολιποπ γυρισα σε slimkat λογω μεγαλης καταναλωσης σε μπαταρια,αλλα εχω ενα θεματακι,δεν μου εμφανιζει ολοκληρη την φωτογραφια του καλουντος μεχρι να το σηκωσω(μου δειχνει μιση την φωτογραφια και απο κατω σε μαυρο φοντο τις επιλογες για την κληση).Ξερει κανεις κατι γι αυτο; ευχαριστω :D Πατας να ανοίξει η εφαρμογή dialer->Settings->Glowpad transparency->tick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Είναι παρα πολλοί οι συνδυασμοί που μπορούν να προκαλέσουν ενα bug και αρκετές φορές πολύ απλή η αντιμετώπισή τους μπορεί κάτι που εχεις βάλει να μην είναι συμβατό η η Ρομ σου σε κάθε περίπτωση αφού ο ΑΚ δεν σε παει γυρνά σε κάποιον άλλο μην το παιδευεις Έχει κάνει ήδη post ο Lord Boeffla ότι αργά σήμερα θα βγάλει νέο release με τα τελευταία commits, κι επειδή ο franco δεν παίζει με την τελευταία Nightly, θα πάω ξανά στον Γερμανό. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 (edited) Πατας να ανοίξει η εφαρμογή dialer->Settings->Glowpad transparency->tick Ευχαριστω πολυ φιλε μου :D ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει κάνει ήδη post ο Lord Boeffla ότι αργά σήμερα θα βγάλει νέο release με τα τελευταία commits, κι επειδή ο franco δεν παίζει με την τελευταία Nightly, θα πάω ξανά στον Γερμανό. απο θεμα μπαταριας πως τα πας με ΑΚ και cm12? Edited January 27, 2015 by gorksubaru Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 απο θεμα μπαταριας πως τα πας με ΑΚ και cm12? Δεν μπορώ να πω κάτι, πρέπει να τον κρατήσω περισσότερο πράγμα που δεν θα κάνω. Ενώ έχω μιλήσει αρκετά στο τηλέφωνο, έχω κάνει και 2-3 reboot, αλλά έχει ακόμη πολύ για να πέσει τελείως και να μπορώ να συγκρίνω με τους άλλους δύο. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Έχει δοκιμάσει κανεις την εφαρμογή ampere για να δεί φόρτιση; Εμένα μέχρι 1120map φτάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Έχει δοκιμάσει κανεις την εφαρμογή ampere για να δεί φόρτιση; Εμένα μέχρι 1120map φτάνει Ποση ωρα κανει να φορτίσει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Ποση ωρα κανει να φορτίσει;; Δεν το έχω προσέξει ποτέ αλλά κάνα 2ωρο σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Αν φορτιζει σε 2ωρο δεν δείχνει σωστά η εφαρμογή. Αν εδειχνε σωστά θα χρειαζοσουν 3ω περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 (edited) Αν φορτιζει σε 2ωρο δεν δείχνει σωστά η εφαρμογή. Αν εδειχνε σωστά θα χρειαζοσουν 3ω περίπου. Δεν θα έπρεπε να δείχνει 2000ma; Edited January 27, 2015 by kaeser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Αυτο λεω, δείχνει λαθος.. Η μπαταρία σου εσενα ειναι 3100mah. Ο φορτιστής δινει 2000mah / hour. Οπότε σε μιάμιση ώρα θεωρητικά είσαι γεματος. Αν βάλεις και τις απωλειες του κυκλώματος + την ενέργεια που χαλάει το τηλ σου αυτο το 2ωρο που είναι ανοιχτο καταλαβαίνεις οτι σωστα πλησιαζεις το 2ωρο φορτιζοντας και ο φορτιστής δουλεύει τελεια. Αν φορτιζε οντως με 1100mah/hour θα ηθελες 3ω γεματες.. Το τσεκάρω εδω και λιγη ωρα και μου λεει οτι φορτιζω με 500mah αλλα ηδη σε μια ωρα φόρτιση εχω παει 50%. Άκυρο τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Αυτο λεω, δείχνει λαθος.. Η μπαταρία σου εσενα ειναι 3100mah. Ο φορτιστής δινει 2000mah / hour. Οπότε σε μιάμιση ώρα θεωρητικά είσαι γεματος. Αν βάλεις και τις απωλειες του κυκλώματος + την ενέργεια που χαλάει το τηλ σου αυτο το 2ωρο που είναι ανοιχτο καταλαβαίνεις οτι σωστα πλησιαζεις το 2ωρο φορτιζοντας και ο φορτιστής δουλεύει τελεια. Αν φορτιζε οντως με 1100mah/hour θα ηθελες 3ω γεματες.. Το τσεκάρω εδω και λιγη ωρα και μου λεει οτι φορτιζω με 500mah αλλα ηδη σε μια ωρα φόρτιση εχω παει 50%. Άκυρο τελείως. Χαχαχαχα έχεις δίκιο δεν το σκέφτηκα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VentriC Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Καλημερα σε ολους!Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...Εδω και 2-3 μερες τρεχω την CM12 Nightly και ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιος τροπος να βρω καπως και να περασω τα εικονιδια της Official CM11S.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Ερωτηση για οσους χρησιμοποιουν τις τελευταιες nightly της CM12. Τι CM11 features λειπουν; Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts