hayas88 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 (edited) καλημέρα και καλή χρονιά . δοκίμασα την official nightly και την blissPop όμως και οι δύο μου παρουσιάζουν το εξής πρόβλημα: όταν κάνω κλήση μερικές φορές δεν με ακούνε άλλες φορές δεν τους ακούω και άλλες φορές απλά έχω drop call γενικά για να μπορέσω να μηλήσω πρέπει να πάρω 3-4 φορές έως ότου ακούω και ακούγομαι ... είναι συνήθες πρόβλημα στης 5 το έχει κανείς άλλος ? Edited January 8, 2015 by hayas88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 καλημέρα και καλή χρονιά . δοκίμασα την official nightly και την blissPop όμως και οι δύο μου παρουσιάζουν το εξής πρόβλημα: όταν κάνω κλήση μερικές φορές δεν με ακούνε άλλες φορές δεν τους ακούω και άλλες φορές απλά έχω drop call γενικά για να μπορέσω να μηλήσω πρέπει να πάρω 3-4 φορές έως ότου ακούω και ακούγομαι ... είναι συνήθες πρόβλημα στης 5 το έχει κανείς άλλος ? Φλασαρες το νεο μόντεμ; βασικά αν εβαλες cm official δεν έπρεπε να στο κανει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Δεν flashara κανένα modem... Ναι με την official το κάνει και σε χειρότερο βαθμό μπορώ να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Δεν flashara κανένα modem... Ναι με την official το κάνει και σε χειρότερο βαθμό μπορώ να πω Η official το έχει μέσα. Εκανες καθαρη εγκατάσταση; και πλεον οι πολλές καστομ το έχουν ή στο δίνουν να το φλασαρεις Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 ναι κανονικά καθαρή εγκατάσταση την official.. ολά τα άλλα μου δουλέυουν πλήν αυτού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Hayas το κανουν ολες οι lollipop.. Λέγαμε οτι θα εστρωσε με το νεο μόντεμ αλλα μαλλον δεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Hayas το κανουν ολες οι lollipop.. Λέγαμε οτι θα εστρωσε με το νεο μόντεμ αλλα μαλλον δεν.. είναι σοβαρό πρόβλημα αυτό μάλλον δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα της Lollipop θα γυρίσω σε κάτι stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Αυτό το πρόβλημα υπήρχε μόνο στην αρχή ρε παιδιά εγώ απο την ημέρα που βγήκε lolipop δεν ξανά γυρισα πίσω και αυτό το είχα μόνο στις πρώτες τώρα εδώ και αρκετό καιρό δεν μου το ξανά κανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 ναι κανονικά καθαρή εγκατάσταση την official.. ολά τα άλλα μου δουλέυουν πλήν αυτού Σήμερα που έβαλα το νεο build της cm μου το έκανε αμέσως! Ενω δεν είχα θέμα καιρο. Τυχαίο η όχι πάντως όντως δεν λύθηκε. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Πάντως καποιοι μιλάνε για μια επιλογή στις ρυθμίσεις touch sound που την τικαρεις και λύνει το πρόβλημα εγώ αν και δεν το έχω το πρόβλημα το εψαξα λίγο και δεν μπορω να το βρω Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Πέρασα χθες την τελευταία bliispop + το τελευταίο μόντεμ + ΑΚ 0.80 και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.Πάρα πολύ καλή κ κάθε μέρα γίνεται κ καλύτερη.Πλέον δεν υπάρχει λόγος να ξαναγυρίσω σε kitkat. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Πάντως καποιοι μιλάνε για μια επιλογή στις ρυθμίσεις touch sound που την τικαρεις και λύνει το πρόβλημα εγώ αν και δεν το έχω το πρόβλημα το εψαξα λίγο και δεν μπορω να το βρω Settings->Sound¬ification->Other Sounds Για blisspop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Settings->Sound¬ification->Other Sounds Για blisspop Και να σκεφτείς εκεί κοίταξα ....στραβομαρα.... Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Πάντως καποιοι μιλάνε για μια επιλογή στις ρυθμίσεις touch sound που την τικαρεις και λύνει το πρόβλημα εγώ αν και δεν το έχω το πρόβλημα το εψαξα λίγο και δεν μπορω να το βρω Τι επιλογη εχει εκει? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Τικαρεις λέει το touch sound ηχοι αφής κατα το ελληνικότερον :o Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 To τικαρα έκανα μια κλήση και δεν είχα πρόβλημα, μπορεί και να έτυχε όμως. Να ρωτήσω και κάτι άλλο τα update της official cm μπορώ να τα περνάω με dirty flash η θα έχει κανένα θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 To τικαρα έκανα μια κλήση και δεν είχα πρόβλημα, μπορεί και να έτυχε όμως. Να ρωτήσω και κάτι άλλο τα update της official cm μπορώ να τα περνάω με dirty flash η θα έχει κανένα θέμα? Από CM σε CM φυσικά και μπορείς να περάσεις άφοβα με dirty flash. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garat Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Μαλλον θες clean install. Στη πρώτη σελίδα του θέματος στον οδηγό του davout θα βρεις τα πάντα Πως θα το κάνω αυτό φιλέ....;μπορείς να με βοηθήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Σήμερα που έβαλα το νεο build της cm μου το έκανε αμέσως! Ενω δεν είχα θέμα καιρο. Τυχαίο η όχι πάντως όντως δεν λύθηκε. τώρα πέρασα το σημερινό build πήρα καμιά 10αριά τηλέφωνα και λειτουργεί κανονικά οπότε τουλάχιστον σε εμένα έφτιαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 τώρα πέρασα το σημερινό build πήρα καμιά 10αριά τηλέφωνα και λειτουργεί κανονικά οπότε τουλάχιστον σε εμένα έφτιαξε Κουφό μάγκες αλλά το είχα παντα κλειστό. Για μα δουμε! Ευχαριστώ :cool: Τικαρεις λέει το touch sound ηχοι αφής κατα το ελληνικότερον :o Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Σε αυτό το στάδιο μονο κουφά παιζουν Δημήτρη εγώ στα τελευταία builds της bliss είχα συνέχεια fc στο system ui και αυτό που το έφτιαξε ηταν το να απενεργοποίησω τις ειδοποιήσεις για ανοιχτά δίκτυα wifi:rolleyes: Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Σε αυτό το στάδιο μονο κουφά παιζουν Δημήτρη εγώ στα τελευταία builds της bliss είχα συνέχεια fc στο system ui και αυτό που το έφτιαξε ηταν το να απενεργοποίησω τις ειδοποιήσεις για ανοιχτά δίκτυα wifi:rolleyes: Χαχα όχι ρε δε γίνονται αυτά :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Το σύμβολο # που είναι στη status bar τι να σημαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Καλησπέρα... Πως μπορω να κάνω το τηλέφωνο να περνει back up ασφαλείας μονο όταν βρίσκεται σε wifi...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Το σύμβολο # που είναι στη status bar τι να σημαίνει; Ο su είναι ... Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts