taliban Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Φλασαρε πάλι την ρομ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 κάτι διάβασα ότι πρέπει να φλασάρεις το modem της cm11s(ή κάποιας άλλης δεν θυμάμαι ακριβώς) τώρα πως γίνεται αυτό δεν ξέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Μου ειπαν στο xda οτι η μονη λύση είναι να φλασαρω cm11 απο fastboot κατέβασα την cm 11 44s αλλά πως την κάνω εγκατάσταση απο fastboot δεν έχω κανει εγκατασταση Ρομ απο fastboot μονο Ρουτ και recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Μου ειπαν στο xda οτι η μονη λύση είναι να φλασαρω cm11 απο fastboot κατέβασα την cm 11 44s αλλά πως την κάνω εγκατάσταση απο fastboot δεν έχω κανει εγκατασταση Ρομ απο fastboot μονο Ρουτ και recovery https://forums.oneplus.net/threads/jumping-from-coloros-to-cm11s.36408/ http://www.androidheadlines.com/2014/07/android-flash-oneplus-one-stock-cyanogenmod-11s.html δες και αυτό νομίζω τα λέει πιο αναλυτικά! Καλή τύχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 https://forums.oneplus.net/threads/jumping-from-coloros-to-cm11s.36408/ http://www.androidheadlines.com/2014/07/android-flash-oneplus-one-stock-cyanogenmod-11s.html δες και αυτό νομίζω τα λέει πιο αναλυτικά! Καλή τύχη Ευχαριστώ πολύ!!! Αλλά υο καλή τύχη με φόβισε λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Σωπα ξεκινα, ολα καλα θα πανε. Οτι χρειαστεις πες μας. Εχει και εδω οδηγό για clean install στη 44s,τα ιδια είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ευχαριστώ πολύ!!! Αλλά υο καλή τύχη με φόβισε λίγο... χαχα όχι δεν το είπα για κακό.. δεν φαίνεται δύσκολη διαδικασία.. σου έχω άλλη μια πρόταση.. μπορείς να δόκιμασεις αυτό που τα κάνει αυτοματοποιημένα.. http://www.wugfresh.com/brt/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 χαχα όχι δεν το είπα για κακό.. δεν φαίνεται δύσκολη διαδικασία.. σου έχω άλλη μια πρόταση.. μπορείς να δόκιμασεις αυτό που τα κάνει αυτοματοποιημένα.. http://www.wugfresh.com/brt/ Αυτός συνήθως κάνει πολύ καλά toolkits. Το έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Εγω σε nexus και ηταν αψογο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Για nexus όντως είναι άψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 και εγώ από το nexus τον ξέρω.. λογικά και εδώ καλή δουλειά θα έκανε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Αυτός συνήθως κάνει πολύ καλά toolkits. Το έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο? Χίλια ευχαριστώ με εσωσες!! Απο το πρωί παλευω... Επαναφορά απο την αρχή όλα!!! Παιδιά μακρυά απο την lolipop της oneplus!! Αμα δεν βγάλει τίποτα αξιόλογο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Χίλια ευχαριστώ με εσωσες!! Απο το πρωί παλευω... Επαναφορά απο την αρχή όλα!!! Παιδιά μακρυά απο την lolipop της oneplus!! Αμα δεν βγάλει τίποτα αξιόλογο!!! Απλά να διαβάζεις και σχόλια να δεις τι γίνεται μιας και ήταν alpha ακόμα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Χίλια ευχαριστώ με εσωσες!! Απο το πρωί παλευω... Επαναφορά απο την αρχή όλα!!! Παιδιά μακρυά απο την lolipop της oneplus!! Αμα δεν βγάλει τίποτα αξιόλογο!!! Για το greenify υπάρχει λόγος που δουλεύει έτσι όπως δουλεύει. Έχει υπόθετο χιλιάδες φορές και εδώ και στο XDA. Όσο για το να μείνουμε εμείς μακριά από τις lollipop, δεν το σχολιαζω. Προφανώς εκανες πατάτα μιας και είσαι ο μοναδικός με αυτά τα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Για το greenify υπάρχει λόγος που δουλεύει έτσι όπως δουλεύει. Έχει υπόθετο χιλιάδες φορές και εδώ και στο XDA. Όσο για το να μείνουμε εμείς μακριά από τις lollipop, δεν το σχολιαζω. Προφανώς εκανες πατάτα μιας και είσαι ο μοναδικός με αυτά τα προβλήματα. What? Ο φίλος αν διάβασες την συζήτηση πέρασε την official lollipop που έβγαλε η oneplus στο site τους.. Όμως είναι σε alpha στάδιο ακόμα και δημιουργεί πολλά προβλήματα όπως το να σου διαγράφει την recovery.. Δεν μίλησε γενικά για τις lollipop που βασίζονται στην cm.. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε άσχημα ακόμα και πατάτα να έκανε.. Καλή χρονιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Για το greenify υπάρχει λόγος που δουλεύει έτσι όπως δουλεύει. Έχει υπόθετο χιλιάδες φορές και εδώ και στο XDA. Όσο για το να μείνουμε εμείς μακριά από τις lollipop, δεν το σχολιαζω. Προφανώς εκανες πατάτα μιας και είσαι ο μοναδικός με αυτά τα προβλήματα. Οκ μπορεί να χεις και δίκιο. Πες μου εσύ την πατάτα. Κάνω φουλ wipe factory reset και περναω rom lolipop oneplus βλέπω οτι δεν έχει ελληνικά και κάποια άλλα θέματα. Σβηνω ανοίγω και βλέπω οτι η recovery την έκανε και έχει μια παρόμοια όχι την εργοστασιακή μια αλλη περναω το zip της recovery κάνω φουλ wipe factory reset και ξανά περναω την lolipop που είχα. Και απο εκεί και μετα ξεκίνησαν τα προβλήματα. Πες μας λοιπόν εσύ sensai του android ποια είναι η πατάτα; Εμένα μια χαρά δουλεύει τώρα το greenify. Οπως και όλο το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Eγω επιμενω σε Euphoria παιδια, που ειναι βασισμενη σε στοκ. Πολυ γρηγορη και η μπαταρια κραταει ~2-3 μερες με ~4-5 ωρες οθονη Αυτη η blisspop που λετε, εχει κανα special feature ακομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Εχει περισότερα features φιλέ το θέμα δεν είναι αυτό.. Πρώτα από όλα θέλουμε μια Ρομ που να δουλεύει απροβληματιστα σε αυτό το στάδιο όλες λίγο πολύ το ίδιο είναι εκτός απο την alpha της one plus Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Παιδιά η bliss rom πετάει απλά... δοκιμασα όλες τις lolipop αλλά αυτή είναι το κάτι άλλο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villagkouras Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Ερώτηση ψιλοάσχετου και φοβισμένου μην πάθει τίποτα το κινητό και τρέχουμε: Lollipop από CM επίσημο για εμάς έχει βγει; Θα βγει και αν βγει θα πάρουμε αυτόματα το update; Δεν θέλω με τίποτα να αρχίσω να σκαλιζω το κινητό από μόνος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Δεν έχει βγει ακόμα φιλε μου. Μολις βγει θα σου ερθει το update οπως ολα. Μην το περιμένεις σύντομα ομως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Παιδιά η bliss rom πετάει απλά... δοκιμασα όλες τις lolipop αλλά αυτή είναι το κάτι άλλο!!! http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-bliss-stalk-team-bliss-bacon-10-28-t2921057?nocache=1 Αυτην λες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ναι φιλέ αυτή λεει Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-bliss-stalk-team-bliss-bacon-10-28-t2921057?nocache=1 Αυτην λες ? Ναι αυτή είναι top.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ποια έκδοση βάζουμε από όλες για πάνω από όλα σταθερή lollipop? Official η nightly? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts