Stef08 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Καθόλου ενοχλητικός το ποστ μου δεν ηταν επικριτικό αλλά είναι μια χαζό εφαρμογή κατα την γνώμη μου μην ασχολησε Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) Ένα αναλυτικό preview θα δώσω σε screenshots. Με την τελευταία blisspop και τον δικό της κερνελ είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα! Μπαταρία τρομερή, σβέλτο παντού και χωρίς κανένα κόλλημα! Διαχείριση ραμ άριστη! Τρέχει από πίσω ότι μπορείτε να φανταστείτε! Τα έβγαλα και αυτά φώτο. Το κινητό είναι ξεφορτιστο από χτες το πρωί που βγήκε με 97% συνδεδεμένο να φορτίζει σε υπολογιστή! Συνέχεια.. Τέλος. Πολύ καλά πιστεύω. Χρήση έγινε 60-40 ασύρματο -δεδομένα. Edited December 23, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Βγήκε πριν από λίγο update για τον Dolphin browser, και έχουμε πλέον υποστήριξη flash σελίδων και στην Lollipop. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Οπως επίσης αναβαθμίστηκε η twrp σε 2.8.3 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Άλλος ένας νεος χρήστης του opo!!! με λιγες απορίες! Το έκανα ήδη root, υπάρχει κάποια lollipop rom που να έχει την cm camera? Επίσης αν μείνω σε stock rooted, θα έχω ota updates? Τέλος, πρώτη φορά έχω κινητό χωρίς sd card, και δεν ξέρω, όταν βάζω μια καινούρια rom που πρέπει να κανω wipe data, μου σβήνει και όλα τα δεδομένα μου ε?Πώς τα κρατάτε για πιο εύκολο restore?Η αντιγραφή στο pc παίρνει πολύ ώρα... Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Καλώς ήρθες φιλέ μου όλες οι cm12 builds έχουν την cm κάμερα ακόμα και οποίες lollipop δεν την έχουν είναι εύκολο να περάσεις το apk εξαρτάται βέβαια και απο τα gapps που θα περάσεις συνήθως τα full εγκαθιστούν την Google κάμερα ,με στοκ Ρουτ παίρνεις αναβάθμιση απλά θα χάνεις το Ρουτ ,όταν βάζεις καινούργια Ρομ έχει επιλογή στην trwp για wipe data Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Καταρχήν σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση! Ξέρω πώς κάνεις wipe data, απλά έλεγα μήπως υπήρχε τρόπος να μη σβήνονται κάθε φορά οι photos, τα documents,download,κλπ χρησιμα... και τί τρόπο χρησιμοποιείτε για backup αυτών κατα το πέρασμα μιας καινούριας ρομ Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Καταρχήν σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση! Ξέρω πώς κάνεις wipe data, απλά έλεγα μήπως υπήρχε τρόπος να μη σβήνονται κάθε φορά οι photos, τα documents,download,κλπ χρησιμα... και τί τρόπο χρησιμοποιείτε για backup αυτών κατα το πέρασμα μιας καινούριας ρομ και εγω στην αρχη αυτην την απορια ειχα αλλα τα παιδια μου την ελυσαν δεν σβηνεται τιποτα Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Καταρχήν σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση! Ξέρω πώς κάνεις wipe data, απλά έλεγα μήπως υπήρχε τρόπος να μη σβήνονται κάθε φορά οι photos, τα documents,download,κλπ χρησιμα... και τί τρόπο χρησιμοποιείτε για backup αυτών κατα το πέρασμα μιας καινούριας ρομ όταν περνάς μια καινούργια ρομ δεν θα κάνεις wipe το internal storage. που το έκανες αυτό? θα κάνεις wipe system, data, cache, dalvik cache και είσαι έτοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Οπως ειπαν και τα παιδιά δέν κανεις wipe την internal συν της άλλης δεν θα εβρισκες και την Ρομ για να φλασαρεις Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Καλησπέρα σε όλους,τα quick settings μπορούμε να τα προσαρμόσουμε οπως θέλουμε οπως πριν?,δεν εχω ψαξει ακομα τις L και ειναι κατι που με προβληματίζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Καλησπέρα σε όλους,τα quick settings μπορούμε να τα προσαρμόσουμε οπως θέλουμε οπως πριν?,δεν εχω ψαξει ακομα τις L και ειναι κατι που με προβληματίζει Στην Lollipop δεν μπορείς να τα πειράξεις (στην CM12 τουλάχιστον που χρησιμοποιώ εγώ, για άλλες δεν γνωρίζω). Αυτό που έχω διαβάσει είναι πως κάποιοι δεν είχαν χρησιμοποιήσει ποτέ τον Φακό και μετά από κάνα μήνα έφυγε από τα Quick Settings και τη θέση του πήρε άλλη εφαρμογή, που από κατάλαβα την χρησιμοποίησαν πιο συχνά. Από την εμπειρία μου πάντως, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τα Bluetooth, Auto Rotate και Cast Screen, αλλά παραμένουν στα Quick Settings. Δεν έχει πάρει κάποια άλλη εφαρμογή τη θέση τους. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Η τελευταια Euphoria, ειναι παρα πολυ καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Πολύ καλή βρε φιλέ αλλά το νήμα της στο xda έκλεισε και δεν μπορείς να παρακολουθείς την πορεία της υπάρχει βέβαια και G± αλλά δεν είναι τόσο λεπτομερείς οι αναφορές εκει Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Γενικα για σταθερη lollipop (μονο αυτο το βασικο κριτηριο) σε ποιες rom παμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Blisspop παιδιά. Και είπαν ότι κάτι θα μας δώσουν αυτές τις μέρες. Κάτι καλο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Εριξε και ενα screenshot o vortex δείχνοντας την pie είπε οτι αργότερα στην ημερα θα ανεβάσει καινούργιο build Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Εγώ παιδιά την εχω καταβρει με slimsaber, σταθεροτατη χωρις να εχω βρει καποιο bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Το καλό είναι ότι υπάρχουν επιλογές πολλές και καλές! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 υπάρχει τρόπος να βάλω της εφαρμογές στο drawer με την σειρά που θέλω εγώ? δοκίμασα με nova launcher κ δεν μπορεσα επίσης. είμαι stock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 καλησπερα παιδια υπαρχει κανενα προγραμμα που να κλεινει και να ανοιγει το airplane στο χρονο που θες?? αλλα να δουλευει στην 5 ευχαριστω και ευχομαι καλα Χριστουγεννα και καλες γιορτες σε ολους Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Χρόνια πολλά παιδιά! Ο ΑΚ Τώρα τελευταία τα έχει κάνει ψιλομπαχαλο, αισθητή διαφορά προς τα κάτω για την μπαταρία.... Και η slim Επίσης ακόμα να βγάλει lollipop ...... Περίεργα πράγματα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Χρόνια πολλά παιδιά! Ο ΑΚ Τώρα τελευταία τα έχει κάνει ψιλομπαχαλο, αισθητή διαφορά προς τα κάτω για την μπαταρία.... Και η slim Επίσης ακόμα να βγάλει lollipop ...... Περίεργα πράγματα Χρονια Πολλα!Θυμαμαι πριν κανα διμηνο που ειχε γινει ενας πανικος και βαλαμε ολοι ΑΚ!Εκειη την περιοδο οντως ηταν τρομερος και η μπαταρια βραχος!Βεβαια δεν θυμαμαι τι εκδοση ηταν τοτε..Απο τοτε μεχρι σημερα οντως δεν μας τα λεει καλα!Και δεν τον ξαναεβαλα φυσικα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Να σκεφτείς ότι Τώρα έχει μια επίσημη την 65 και άλλες δύο, τις 67 και 68 να περιφέρονται στο xda....χαμός με λίγα λόγια Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) Να σκεφτείς ότι Τώρα έχει μια επίσημη την 65 και άλλες δύο, τις 67 και 68 να περιφέρονται στο xda....χαμός με λίγα λόγια Μου φαίνεται ότι θα γυρίσω μετά από πολύ καιρό στον Πορτογάλο! Τι παίζει με αυτόν; έχει τπτ νέο; Edit το χει παρατήσει τελείως το κινητό η μου φαίνεται; :cool: Edited December 25, 2014 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts