prioxxx Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Εγώ σήμερα με το απόγευμα τράβηξα 3 φωτογραφίες με την Google Caners σε HDR, και δεν είχα αυτή τη γραμμή. Μπορεί να φταίει η Ρομ η νέα. Είχα πολύ καιρό να δω γραμμή στη μέση! Με την κάμερα της Google που χρησιμοποιώ κσι εγώ κανένα απόλυτος πρόβλημα ...άσχετο φιλέ prioxx βλέπω τα καυφουνια δίνουν και παίρνουν στο τραπέζι σου :) Είχαμε συνάντηση Myphone στη Πάτρα γιαυτό! Και λίγα είδες :D Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. (όλα stock). θυμήθηκα ότι έχει αναφερθεί ξανά, κόβει την εικόνα στη μέση, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί! Έλα ντε γιατί το κάνει;; μου φαίνεται θα φλασαρω και τπτ άλλο πάλι :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Έχει κανείς θέμα με την κάμερα στη νέα lollipop ; μου την εμφανίζει στη μέση τη φώτο. Κοιταχτε [ATTACH]54363[/ATTACH] Θέμα της εφαρμογής της κάμερας που χρησιμοποιείς είναι, το είχα και εγώ τον Αύγουστο, πιστεύω ότι αν βάλεις την τελευταία της cm , θα λυθεί Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Θέμα της εφαρμογής της κάμερας που χρησιμοποιείς είναι, το είχα και εγώ τον Αύγουστο, πιστεύω ότι αν βάλεις την τελευταία της cm , θα λυθεί Η πλάκα είναι τωρα που τραβάω σπίτι δεν βγάζει γραμμές χαχα Κάτι με το φωτισμό μήπως παίζει; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Η πλάκα είναι τωρα που τραβάω σπίτι δεν βγάζει γραμμές χαχα Κάτι με το φωτισμό μήπως παίζει; Με τίποτα, εμένα μου το είχε κάνει σε παραλία ντάλα μεσημέρι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Σου είπα βαλε slim 5.0.2 που είναι άψογη σε όλα, δεν ακούς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Με τίποτα, εμένα μου το είχε κάνει σε παραλία ντάλα μεσημέρι Περίεργο πάντως! Σου είπα βαλε slim 5.0.2 που είναι άψογη σε όλα, δεν ακούς.. Χαχα θα γίνει και αυτό αν δω ότι συνεχίζεται! Αλλιώς γυρνάμε 4.4.4 (εδώ γελάμε :D ) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 (edited) Μιας που λέτε για κάμερες, ποια είναι η καλύτερη κάμερα για αυτόματη λήψη σε rooted cm 44; Edited December 22, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Μιας που λέτε για κάμερες, ποια είναι η καλύτερη κάμερα για αυτόματη λήψη σε rooted cm 44; Αυτή που έχεις ήδη νομίζω είναι η καλύτερη Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Αυτή που έχεις ήδη νομίζω είναι η καλύτερη Θεωρείς δηλαδή ότι η στοκ εφαρμογή βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Εγω που διαβασα αντιστοιχο thread στο xda μιλανε για την stock (για πρωινες ληψεις) για την lenovo camera και αν θυμαμαι καλα camera fv. Εμενα παντως μου λειπει το red eye fix. εβγαλα κατι φωτο χτες και ναι μεν δεν ειχε κλασσικο red eye αλλα τα ματια ηταν να ειχαν δει φαντασματα :p Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Θεωρείς δηλαδή ότι η στοκ εφαρμογή βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; Κοίτα εγώ γενικά δεν βγάζω φώτο πολλές με το κινητό και δεν την ψάχνω ιδιαίτερα. Δηλαδή όταν χρειαστεί να τραβήξω την έχω στο αυτόματο. Δεν ασχολούμαι με ρυθμίσεις. Κάποιοι από εδώ που ασχολούνται με ρυθμίσεις ISO κλπ θα μας πουν καλύτερα. Απλά για το αυτόματο με την στοκ εφαρμογή πιστεύω ότι παίρνεις πολύ ικανοποιητικά αποτελεσματα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Κοίτα εγώ γενικά δεν βγάζω φώτο πολλές με το κινητό και δεν την ψάχνω ιδιαίτερα. Δηλαδή όταν χρειαστεί να τραβήξω την έχω στο αυτόματο. Δεν ασχολούμαι με ρυθμίσεις. Κάποιοι από εδώ που ασχολούνται με ρυθμίσεις ISO κλπ θα μας πουν καλύτερα. Απλά για το αυτόματο με την στοκ εφαρμογή πιστεύω ότι παίρνεις πολύ ικανοποιητικά αποτελεσματα. Έχω διαβάσει ότι πολλές λήψεις βγαίνουν καλύτερα σε λειτουργία "πάρτι" ή HDR, γι'αυτό και ρωτάω για το αυτόματο του OPO. Εκτός αν είναι καλύτερα να βάζεις πάντα λειτουργία πάρτι ξέρω γω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Σου είπα βαλε slim 5.0.2 που είναι άψογη σε όλα, δεν ακούς.. Επειδή δεν υπάρχει slim 5.0.2 απτο slimroms.net μήπως εννοείς slimsaber 5.0.2? Τι διαφορές έχει με την original slimLP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Έχω διαβάσει ότι πολλές λήψεις βγαίνουν καλύτερα σε λειτουργία "πάρτι" ή HDR, γι'αυτό και ρωτάω για το αυτόματο του OPO. Εκτός αν είναι καλύτερα να βάζεις πάντα λειτουργία πάρτι ξέρω γω... Είναι ανάλογα και με τι θα βγάλεις, που είσαι, το φως κλπ. Για παράδειγμα σε εσωτερικό χώρο με ότι φως και να έχω, παρατηρησα ότι η λειτουργία ομορφιάς και το καθαρή εικόνα έχουν σαφώς λιγότερο θόρυβο. Έξω, αν ειναι περίεργο το φώς, πχ λόγω σκιάς η είναι λιγοστό πχ είναι απόγευμα, τότε το hdr δουλεύει καλά. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Εχω ενα προβλημα..καθως ακουω μουσική, σταματαει να ακουγεται ηχος χωρις να σταματαει το τραγουδι. Εχω δοκιμασει σε διαφορα players κ το κανει παντου. Το εχει παθει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Επειδή δεν υπάρχει slim 5.0.2 απτο slimroms.net μήπως εννοείς slimsaber 5.0.2? Τι διαφορές έχει με την original slimLP? Τη φτιάχνει κάποιος απο την ομάδα της slim. Λογότυπα slim εχει παντου. Νομίζω η καλύτερη lollipop απ'οσες δοκιμασα. Προχώρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Τη φτιάχνει κάποιος απο την ομάδα της slim. Λογότυπα slim εχει παντου. Νομίζω η καλύτερη lollipop απ'οσες δοκιμασα. Προχώρα :) απο gapps ποια εβαλες φιλαρακο?? δωσε ενα λινκ ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Ε με την slim βάλε τα slimgapps Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 απο gapps ποια εβαλες φιλαρακο?? δωσε ενα λινκ ευχαριστω Τα μινι βαζω εγω απο'δω http://www.slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/1251-addons/downloads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Τα μινι βαζω εγω απο'δω http://www.slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/1251-addons/downloads καλησπερα φιλε μου αυτα βαζεις?? Slim_mini_gapps.BETA.5.0.x.build.0.x-434 αυτην την ρομ φορας ?? slimsaber 5.0.2 καλη ειναι?? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Ναι αυτά. Τα καλύτερα κατα τη γνώμη μου απο 5 ρομ που δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) Ναι αυτά. Τα καλύτερα κατα τη γνώμη μου απο 5 ρομ που δοκίμασα. Αχ τι μου κανεις... :) αυριο φλασαρισμα παλι... χαχαχαχαχα θα βαλω αυτην την ρομ slimsaber 5.0.2 και αυτα τα gapps Slim_mini_gapps.BETA.5.0.x.build.0.x-434 ευχαριστω edit: τι κερνελ εβαλες η αφησες το μανισιο?? το 3minit cm11 v3 δουλευει??? Edited December 22, 2014 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Βρε φιλέ επιμενεις με το 3minute μια εφαρμογή που ο ίδιος ο developer όταν του γράφουν για bugs η απάντηση του είναι οτι φταιτε εσείς που την χρησιμοποιείται με custom και unstable ROMs... Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 3minit δεν χρησιμοποιώ γενικότερα και προς το παρόν είμαι με το μαμά kernel. Σήμερα λεω να δοκιμάσω ΑΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Βρε φιλέ επιμενεις με το 3minute μια εφαρμογή που ο ίδιος ο developer όταν του γράφουν για bugs η απάντηση του είναι οτι φταιτε εσείς που την χρησιμοποιείται με custom και unstable ROMs... Καλημέρα Έχεις δίκιο φίλε μου αλλά μου αρέσει που αλλάζει τα εικονίδια της μπαταρίας και το έχω συνηθίσει γμτ.. Συγνώμη αν έγινα ενοχλητικός Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts