Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ σήμερα με το απόγευμα τράβηξα 3 φωτογραφίες με την Google Caners σε HDR, και δεν είχα αυτή τη γραμμή.

Μπορεί να φταίει η Ρομ η νέα. Είχα πολύ καιρό να δω γραμμή στη μέση!

Με την κάμερα της Google που χρησιμοποιώ κσι εγώ κανένα απόλυτος πρόβλημα ...άσχετο φιλέ prioxx βλέπω τα καυφουνια δίνουν και παίρνουν στο τραπέζι σου :)

Είχαμε συνάντηση Myphone στη Πάτρα γιαυτό! Και λίγα είδες :D

Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. (όλα stock).

θυμήθηκα ότι έχει αναφερθεί ξανά, κόβει την εικόνα στη μέση, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί!

Έλα ντε γιατί το κάνει;; μου φαίνεται θα φλασαρω και τπτ άλλο πάλι :p

Δημήτρης

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχει κανείς θέμα με την κάμερα στη νέα lollipop ; μου την εμφανίζει στη μέση τη φώτο. Κοιταχτε [ATTACH]54363[/ATTACH]

Θέμα της εφαρμογής της κάμερας που χρησιμοποιείς είναι, το είχα και εγώ τον Αύγουστο, πιστεύω ότι αν βάλεις την τελευταία της cm , θα λυθεί

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θέμα της εφαρμογής της κάμερας που χρησιμοποιείς είναι, το είχα και εγώ τον Αύγουστο, πιστεύω ότι αν βάλεις την τελευταία της cm , θα λυθεί

Η πλάκα είναι τωρα που τραβάω σπίτι δεν βγάζει γραμμές χαχα

Κάτι με το φωτισμό μήπως παίζει;

Δημήτρης

Η πλάκα είναι τωρα που τραβάω σπίτι δεν βγάζει γραμμές χαχα

Κάτι με το φωτισμό μήπως παίζει;

Με τίποτα, εμένα μου το είχε κάνει σε παραλία ντάλα μεσημέρι

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Με τίποτα, εμένα μου το είχε κάνει σε παραλία ντάλα μεσημέρι

Περίεργο πάντως!

Σου είπα βαλε slim 5.0.2 που είναι άψογη σε όλα, δεν ακούς..

Χαχα θα γίνει και αυτό αν δω ότι συνεχίζεται! Αλλιώς γυρνάμε 4.4.4 (εδώ γελάμε :D )

Δημήτρης

Μιας που λέτε για κάμερες, ποια είναι η καλύτερη κάμερα για αυτόματη λήψη σε rooted cm 44; Edited by Davout

Μιας που λέτε για κάμερες, ποια είναι η καλύτερη κάμερα για αυτόματη λήψη σε rooted cm 44;

Αυτή που έχεις ήδη νομίζω είναι η καλύτερη

Δημήτρης

Αυτή που έχεις ήδη νομίζω είναι η καλύτερη

Θεωρείς δηλαδή ότι η στοκ εφαρμογή βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες;

Εγω που διαβασα αντιστοιχο thread στο xda μιλανε για την stock (για πρωινες ληψεις) για την lenovo camera και αν θυμαμαι καλα camera fv. Εμενα παντως μου λειπει το red eye fix. εβγαλα κατι φωτο χτες και ναι μεν δεν ειχε κλασσικο red eye αλλα τα ματια ηταν να ειχαν δει φαντασματα :p

Host

Θεωρείς δηλαδή ότι η στοκ εφαρμογή βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες;

Κοίτα εγώ γενικά δεν βγάζω φώτο πολλές με το κινητό και δεν την ψάχνω ιδιαίτερα. Δηλαδή όταν χρειαστεί να τραβήξω την έχω στο αυτόματο. Δεν ασχολούμαι με ρυθμίσεις. Κάποιοι από εδώ που ασχολούνται με ρυθμίσεις ISO κλπ θα μας πουν καλύτερα. Απλά για το αυτόματο με την στοκ εφαρμογή πιστεύω ότι παίρνεις πολύ ικανοποιητικά αποτελεσματα.

Δημήτρης

Κοίτα εγώ γενικά δεν βγάζω φώτο πολλές με το κινητό και δεν την ψάχνω ιδιαίτερα. Δηλαδή όταν χρειαστεί να τραβήξω την έχω στο αυτόματο. Δεν ασχολούμαι με ρυθμίσεις. Κάποιοι από εδώ που ασχολούνται με ρυθμίσεις ISO κλπ θα μας πουν καλύτερα. Απλά για το αυτόματο με την στοκ εφαρμογή πιστεύω ότι παίρνεις πολύ ικανοποιητικά αποτελεσματα.

Έχω διαβάσει ότι πολλές λήψεις βγαίνουν καλύτερα σε λειτουργία "πάρτι" ή HDR, γι'αυτό και ρωτάω για το αυτόματο του OPO. Εκτός αν είναι καλύτερα να βάζεις πάντα λειτουργία πάρτι ξέρω γω...

Σου είπα βαλε slim 5.0.2 που είναι άψογη σε όλα, δεν ακούς..

Επειδή δεν υπάρχει slim 5.0.2 απτο slimroms.net μήπως εννοείς slimsaber 5.0.2?

Τι διαφορές έχει με την original slimLP?

Έχω διαβάσει ότι πολλές λήψεις βγαίνουν καλύτερα σε λειτουργία "πάρτι" ή HDR, γι'αυτό και ρωτάω για το αυτόματο του OPO. Εκτός αν είναι καλύτερα να βάζεις πάντα λειτουργία πάρτι ξέρω γω...

Είναι ανάλογα και με τι θα βγάλεις, που είσαι, το φως κλπ. Για παράδειγμα σε εσωτερικό χώρο με ότι φως και να έχω, παρατηρησα ότι η λειτουργία ομορφιάς και το καθαρή εικόνα έχουν σαφώς λιγότερο θόρυβο. Έξω, αν ειναι περίεργο το φώς, πχ λόγω σκιάς η είναι λιγοστό πχ είναι απόγευμα, τότε το hdr δουλεύει καλά.

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Εχω ενα προβλημα..καθως ακουω μουσική, σταματαει να ακουγεται ηχος χωρις να σταματαει το τραγουδι. Εχω δοκιμασει σε διαφορα players κ το κανει παντου. Το εχει παθει κανεις;

Επειδή δεν υπάρχει slim 5.0.2 απτο slimroms.net μήπως εννοείς slimsaber 5.0.2?

Τι διαφορές έχει με την original slimLP?

Τη φτιάχνει κάποιος απο την ομάδα της slim. Λογότυπα slim εχει παντου.

Νομίζω η καλύτερη lollipop απ'οσες δοκιμασα.

Προχώρα :)

Τη φτιάχνει κάποιος απο την ομάδα της slim. Λογότυπα slim εχει παντου.

Νομίζω η καλύτερη lollipop απ'οσες δοκιμασα.

Προχώρα :)

απο gapps ποια εβαλες φιλαρακο??

δωσε ενα λινκ

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

απο gapps ποια εβαλες φιλαρακο??

δωσε ενα λινκ

ευχαριστω

Τα μινι βαζω εγω απο'δω http://www.slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/1251-addons/downloads

καλησπερα φιλε μου

αυτα βαζεις?? Slim_mini_gapps.BETA.5.0.x.build.0.x-434

αυτην την ρομ φορας ?? slimsaber 5.0.2

καλη ειναι??

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Ναι αυτά. Τα καλύτερα κατα τη γνώμη μου απο 5 ρομ που δοκίμασα.

Αχ τι μου κανεις... :)

αυριο φλασαρισμα παλι... χαχαχαχαχα

θα βαλω αυτην την ρομ slimsaber 5.0.2

και αυτα τα gapps Slim_mini_gapps.BETA.5.0.x.build.0.x-434

ευχαριστω

edit: τι κερνελ εβαλες η αφησες το μανισιο??

το 3minit cm11 v3 δουλευει???

Edited by GTHOM

Βρε φιλέ επιμενεις με το 3minute μια εφαρμογή που ο ίδιος ο developer όταν του γράφουν για bugs η απάντηση του είναι οτι φταιτε εσείς που την χρησιμοποιείται με custom και unstable ROMs...
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Βρε φιλέ επιμενεις με το 3minute μια εφαρμογή που ο ίδιος ο developer όταν του γράφουν για bugs η απάντηση του είναι οτι φταιτε εσείς που την χρησιμοποιείται με custom και unstable ROMs...

Καλημέρα

Έχεις δίκιο φίλε μου αλλά μου αρέσει που αλλάζει τα εικονίδια της μπαταρίας και το έχω συνηθίσει γμτ..

Συγνώμη αν έγινα ενοχλητικός

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks