maximos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Φυσικά και υπάρχει οδηγός στην πρώτη σελίδα για unlock bootloader και ρουτ όπως και για φλασαρισμα επίσης υπάρχουν αναλυτικά βίντεο στο YouTube Root το έκανα για να βρω την αιτία της κατανάλωσης. Βάζοντας την σλιμ ρομ μπορώ μετά αν θέλω οποία στιγμή θέλω να επιστρέψω στην οφισιαλ; Και μια χαζή ερώτηση. Ο κερνελ πάει πακέτο με την κάθε ρομ; (και την σλιμ και την οφισιαλ;) Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Root το έκανα για να βρω την αιτία της κατανάλωσης. Βάζοντας την σλιμ ρομ μπορώ μετά αν θέλω οποία στιγμή θέλω να επιστρέψω στην οφισιαλ; Και μια χαζή ερώτηση. Ο κερνελ πάει πακέτο με την κάθε ρομ; (και την σλιμ και την οφισιαλ;) μπορείς να επιστρέψεις αλλά μόνο με factory reset μέσα από recovery φλασάρεις, η κάθε ρομ έχει δικό της κέρνελ αλλά υπάρχουν και μεμονωμένοι κέρνελ που μπορείς να φλάσαρεις, πχ πολλοί από εμάς εδώ όπως θα έχεις δει έχουν slim με ΑΚ κέρνελ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Για αρχή θα δοκιμάσω την Slim. Ενώεις factory reset Πάλι μέσα από το recovery; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Για αρχή θα δοκιμάσω την Slim. Ενώεις factory reset Πάλι μέσα από το recovery; αν έχεις custom recovery κάνεις factory reset μέσα από recovery και μετά flash αρεις το zip της ρομ, εννοείτε πρώτα έχεις κάνει backup μέσω κάποια εφαρμογής ( titanium ή helium ) τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 To backup που έχει στην custom recovery παίρνει backup ολόκληρη την ρομ όπως ήταν; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 To backup που έχει στην custom recovery παίρνει backup ολόκληρη την ρομ όπως ήταν; Ναι την παίρνει όλη όπως την έχεις στημένη. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Αγόρασα από ένα παλικάρι στο forum ένα 64άρι και φοράει XNPH33R, μου βγάζει update XNPH38R αλλά δε μου το περνάει, μήπως το τηλ είναι rooted? Αν ναι, πως μπορώ να το επαναφέρω σε μαμά κατάσταση χωρίς να χάσω όλα αυτά που έχω περάσει απο εφαρμογές ρυθμίσεις κλπ; Ειδάλλως υπάρχει περίπτωση να περάσω κάποια διαφορετική XNPH38R; Σημειωτέον, έχω mac υπολογιστή...Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ας μου στείλει ένα pm Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Για οποίους έχουν θέμα με το κιτρίνισα της οθόνης στο κάτω μέρος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Παλιό...... Από την άλλη δεν υπάρχει κιτρινισμα, αστικός μύθος :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Αγόρασα από ένα παλικάρι στο forum ένα 64άρι και φοράει XNPH33R, μου βγάζει update XNPH38R αλλά δε μου το περνάει, μήπως το τηλ είναι rooted? Αν ναι, πως μπορώ να το επαναφέρω σε μαμά κατάσταση χωρίς να χάσω όλα αυτά που έχω περάσει απο εφαρμογές ρυθμίσεις κλπ; Ειδάλλως υπάρχει περίπτωση να περάσω κάποια διαφορετική XNPH38R; Σημειωτέον, έχω mac υπολογιστή...Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ας μου στείλει ένα pm Διαβασε τους οδηγους στην πρωτη σελιδα.Ειναι κατατοπιστικοτατοι! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Αγόρασα από ένα παλικάρι στο forum ένα 64άρι και φοράει XNPH33R, μου βγάζει update XNPH38R αλλά δε μου το περνάει, μήπως το τηλ είναι rooted? Αν ναι, πως μπορώ να το επαναφέρω σε μαμά κατάσταση χωρίς να χάσω όλα αυτά που έχω περάσει απο εφαρμογές ρυθμίσεις κλπ; Ειδάλλως υπάρχει περίπτωση να περάσω κάποια διαφορετική XNPH38R; Σημειωτέον, έχω mac υπολογιστή...Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ας μου στείλει ένα pm εδω εισαι https://forums.oneplus.net/threads/mac-os-x-mac-toolkit-for-unlocking-flashing-rooting.51601/ εγω αυτο χρησιμοποιω οταν θελω να το κανω στοκ. μετα παιρνει τις αναβαθμισεις καρφι. εννοειται για Mac και εχω Yosemite 10.10.1 Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Φίλε μου τι να πω, είμαι καταυποχρεωμένος !!! Και γλίτωσα 175 σελίδες διάβασμα, νάσαι πάντα καλά!!! Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Φίλε μου τι να πω, είμαι καταυποχρεωμένος !!! Και γλίτωσα 175 σελίδες διάβασμα, νάσαι πάντα καλά!!! Εντάξει τα κατάφερες; Όλα οκ; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 για το yellow tint ενας φιλος που του εστειλα invite ανεφερε οτι δεν εχει κιτρινισμα οσο και αν το εψαξε....οσοι εχουν θεμα δοκιμασαν UV? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Παιδιά μια ερώτηση ακόμα. Σκέφτομαι να δοκιμάσω να βάλω μόνο κερνελ,. Αλλάζοντας μόνο τον κερνελ και με στοκ ρομ θα περνώ οτα ενημερώσεις; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 (edited) Να ρωτήσω κάτι και εγώ μιας που με το GPS δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Βασικά ενώ τελευταία κλειδώνει καλύτερα στο Google Maps, σε κάτι άλλες εφαρμογές (μέσων συγκοινωνίας κλπ) δε βρίσκει με μεγάλη ακρίβεια το σήμα. Υπόψη χρησιμοποιώ high accuracy με 4G ενεργοποιημένο, ενώ έχω βάλει και για χώρα Γαλλία που βρίσκομαι στο fasterGPS. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν το χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο που βρίσκει εύκολα κατεύθυνση επειδή κινείται, αλλά ως πεζός για να βρω προς τα πού να πάω και επειδή με ενδιαφέρουν μικρές αποστάσεις και ο προσανατολισμός ενώ δεν κινούμαι καταλαβαίνω ότι ίσως είναι λογικό να έχει θέμα. Δύο ερωτήσεις λοιπόν: 1) Το χει δοκιμάσει κανείς σαν πεζός ή έχετε καμιά άλλη ιδέα πώς μπορώ να βελτιώσω την εμπειρία περιπάτου; :D 2) Αν θελήσω να κάνω clean install την τελευταία CM, έχοντας root και titanium backup, μπορώ να κάνω πιο εύκολη τη διαδικασία; Τι πρέπει να σώσω και τι όχι; Οι φωτογραφίες και τα λοιπά περιεχόμενα χάνονται; Edited November 22, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 (edited) Να ρωτήσω κάτι και εγώ μιας που με το GPS δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Βασικά ενώ τελευταία κλειδώνει καλύτερα στο Google Maps, σε κάτι άλλες εφαρμογές (μέσων συγκοινωνίας κλπ) δε βρίσκει με μεγάλη ακρίβεια το σήμα. Υπόψη χρησιμοποιώ high accuracy με 4G ενεργοποιημένο, ενώ έχω βάλει και για χώρα Γαλλία που βρίσκομαι στο fasterGPS. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν το χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο που βρίσκει εύκολα κατεύθυνση επειδή κινείται, αλλά ως πεζός για να βρω προς τα πού να πάω και επειδή με ενδιαφέρουν μικρές αποστάσεις και ο προσανατολισμός ενώ δεν κινούμαι καταλαβαίνω ότι ίσως είναι λογικό να έχει θέμα. Δύο ερωτήσεις λοιπόν: 1) Το χει δοκιμάσει κανείς σαν πεζός ή έχετε καμιά άλλη ιδέα πώς μπορώ να βελτιώσω την εμπειρία περιπάτου; :D 2) Αν θελήσω να κάνω clean install την τελευταία CM, έχοντας root και titanium backup, μπορώ να κάνω πιο εύκολη τη διαδικασία; Τι πρέπει να σώσω και τι όχι; Οι φωτογραφίες και τα λοιπά περιεχόμενα χάνονται; ανοιξε πρωτα την εφαρμογη GPS Status και βρες fix σε λιγα δευτερολεπτα και μετα ανοιξε οποια εφαρμογη θες... θα δεις ποσο γρηγορα θα σε βρει... Edited November 23, 2014 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Μετά και από την 3η φορά που έκανα επαναφορά με όλα τα απετουμενα wipes και αφού και αυτές τις 3φορες είχα πολύ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας ακόμα και χωρίς καμία εφαρμογή, τελικά εχθές αποφάσισα κι έβαλα τον κερνελ του Φρανκ με στοκ ρομ. Από εχθές το βράδυ λοιπόν και μέχρι τώρα όλα δείχνουν να πάνε καλά. Πως μπορεί ένας κερνελ να κάνει τέτοια διάφορα; και κάτι που ρώτησα και πριν, οτα αναβάθμιση θα μπορώ να πάρω η θα πρέπει να αλλάζω κερνελ; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 ανοιξε πρωτα την εφαρμογη GPS Status και βρες fix σε λιγα δευτερολεπτα και μετα ανοιξε οποια εφαρμογη θες... θα δεις ποσο γρηγορα θα σε βρει... Δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες, δηλαδή η εφαρμογή αυτή (την οποία έχω) χρησιμοποιεί άλλο τρόπο κλειδώματος από τις άλλες εφαρμογές; Εδώ πολλές φορές βρίσκει τη θέση μου στα google maps αλλά αφενός σε άλλες λιγότερο κοινές εφαρμογές δυσκολεύεται, αφετέρου σε πεζοπορία όπως είπα έχω θέμα με τον προσανατολισμό κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Έχει βγάλει ο Wugfresh για το OPO toolkit όπως και στα NEXUS. http://www.wugfresh.com/brt/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Έχει βγάλει ο Wugfresh για το OPO toolkit όπως και στα NEXUS. http://www.wugfresh.com/brt/ Ωπ τέλεια.. Το χρησιμοποιουσα συνέχεια με τα Nexus 7.. Ευχαριστούμε για την πληροφορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 (edited) Νομίζω οτι τα ακόλουθα πρέπει να υπάρχουν ως οδηγοί: Πλήρης αποσυναρμολόγηση Fixing the ghost touch/grounding issue (hardware, απαιτεί "λύσιμο") Το θέμα με το touch (σε ορισμένες συσκευές), οφείλεται σε κακή γείωση του flex καλωδίου digitizer - ενα κομμάτι μονωτικής ταινίας στο κατάλληλο σημείο, λύνει εφάπαξ το πρόβλημα.- Edited November 23, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παλικάρια να ρωτήσω κάτι. Είναι δυνατόν όλα τα random reboots που έχω εδώ και κάποιο καιρό να προέρχονται από το γεγονός ότι δεν έχω αλλάξει radio (modem) εδώ και πάρα πολύ καιρό? Σήμερα μόλις φλασαρα το radio από την 44s.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Παλικάρια να ρωτήσω κάτι. Είναι δυνατόν όλα τα random reboots που έχω εδώ και κάποιο καιρό να προέρχονται από το γεγονός ότι δεν έχω αλλάξει radio (modem) εδώ και πάρα πολύ καιρό? Σήμερα μόλις φλασαρα το radio από την 44s.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ποιον κερνελ έχεις? Εγώ όσο είχα τον Ak είχα reboots στο άσχετο.. Τώρα εδώ και 5 μέρες έχω τον στοκ της slim και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ποιον κερνελ έχεις? Εγώ όσο είχα τον Ak είχα reboots στο άσχετο.. Τώρα εδώ και 5 μέρες έχω τον στοκ της slim και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.. Με όλους είχα. ΑΚ, Stock slim, boeffla κτλ. Δεν είναι θέμα Kernel σίγουρα νομίζω πλέον. Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts