FoT1s Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Problem solved, δοκίμασα στο modem του bar. Στα ξενοδοχεια, ειναι γνωστο φαινομενο αυτο με τα modem. Εδω και στου σπιτιου μου το κανει μια φορα τον μηνα περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Με την σειρα μου κι εγω, περασα χειροκινητα την ενημερωση. Ενα τακ παραπανω καλυτερο touch εχει και εγιναν και πιο εντονα τα χρωματα της οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Μπορουμε το update να το περασουμε με TWRP ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFOS Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) το πέρασα και γω το update μέσω recovery. όντως αισθητά καλύτερη απόκριση στο touch και συμφωνώ με τα πιο έντονα χρώματα, ακόμα και σε χαμηλή φωτεινότητα. αλλά με 100% μπαταρία, 18 ώρες αναμονή και 25 λεπτά οθόνη(μονάχα browsing) έχει φτάσει 86%. ο ένοχος φαίνεται να είναι το σύστημα android. Edited June 19, 2015 by AFOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Μπορουμε το update να το περασουμε με TWRP ? ναι μπορείς περασε ολόκληρο το zip 500mb Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Εμενα παντως, μετα την ενημερωση, πιο πολυ μου αρεσει η οθονη/χρωματα τωρα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Δεν περνιεται με τίποτα η ρουφιανα μεσω twrp. Ας μείνω όπως είμαι... Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Δεν περνιεται με τίποτα η ρουφιανα μεσω twrp. Ας μείνω όπως είμαι... οχι περνιέται για πλάκα... βαλε ολο το zip φιλε μου 500mb Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Με όλο το zip θα πρέπει να ξαναστήσω όλο το τηλέφωνο; εφαρμογές, θέματα κλπ; Αυτό θέλω να αποφύγω. γι'αυτό πάλευα μόνο με το incremental μέχρι τώρα. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Με όλο το zip θα πρέπει να ξαναστήσω όλο το τηλέφωνο; εφαρμογές, θέματα κλπ; Αυτό θέλω να αποφύγω. γι'αυτό πάλευα μόνο με το incremental μέχρι τώρα. οχι wipe cache κ dalvik κανε κ ολα καλα :) Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Και μετά απ' όλα αυτά, περιμένουμε και την 5.1.1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Και μετά απ' όλα αυτά, περιμένουμε και την 5.1.1 :) εδω και καιρό τι περιμένουμε Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 resurrection remix=ταχύτητα, τερας..... τσεκαρω τωρα κ μπαταρία.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 resurrection remix=ταχύτητα, τερας..... τσεκαρω τωρα κ μπαταρία.... Πολύ καλή Ρομ. Και με ΑΚ κέρνελ μέχρι στιγμής ρολάρει μια χαρά. Από μπαταρία μια χαρά τα πάει με πολύ λιώσιμο από φλασαρίσματα, επανεκκινήσεις και στήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο sound mod από εδώ δηλαδή ή το Triple Mono ή το True Stereo; Επίσης, το Sound Explosion; Σκέφτομαι να περάσω το Triple Mono εγώ. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Εγώ το έκανα hard brick. Πήγα να βάλω 5.1 και ενώ έβαλα τα αρχεία που είχε ο οδηγός στο xda δεν ξανα άνοιξε.. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Εγώ το έκανα hard brick. Πήγα να βάλω 5.1 και ενώ έβαλα τα αρχεία που είχε ο οδηγός στο xda δεν ξανα άνοιξε.. :O Ποια 5.1 πήγες να βάλεις; Δεν μπαίνει bootloader δηλαδή; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Εγώ το έκανα hard brick. Πήγα να βάλω 5.1 και ενώ έβαλα τα αρχεία που είχε ο οδηγός στο xda δεν ξανα άνοιξε.. :O Πριν φλασάρεις οποιαδήποτε custom 5.1 πρέπει πρώτα να περάσεις την τελευταία CM nightly. Μπες recovery κάνε factory reset και επανέλαβε τη διαδικασία φλασάροντας αρχικά τη cm nightly. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Ποια 5.1 πήγες να βάλεις; Δεν μπαίνει bootloader δηλαδή; Δεν ανοίγει καθόλου. Σε mac και Linux δεν αναγνωριζεται καν usb device, τώρα θα δοκιμάσω σε windows με τα εργαλεία που έχουν στο xda. Σχετικά με το ποιά πήγα να βάλω, έχει περάσει καιρός, μια που είχα δει online πάντως ήταν. Νομίζω πήγα να βάλω τα αρχεία της 5.0 για να είναι ομαλή η μετάβαση! Τελικά δεν ήταν τόσο ομαλή:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Το coming soon της 5.1.1, coming one month κοντευει να γινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 (edited) Το coming soon της 5.1.1, coming one month κοντευει να γινει... http://www.cmxlog.com/12.1/bacon/ κατσε ακομα διορθώνουν.....αυτός ο κερνελ τους ώσπου να φτάσει στο τελικο σταδιο τον εχουν παραμορφωσει.. :p Edited June 24, 2015 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Αφου βγηκε ΟΤΑ σε 5.02, λογικα πηγε πισω η 5.1.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Το coming soon της 5.1.1, coming one month κοντευει να γινει... Γιατί βιάζεσαι; Έχεις κανένα πρόβλημα που περιμένεις να διορθωθεί; Μετά την 5.1 θα ανυπομονείς για την 5.2... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Το coming soon της 5.1.1, coming one month κοντευει να γινει... Πόσες συσκευές του 2014 πλην των nexus έχουν πάρει την 5.1.1; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Εμένα μου φαίνεται ή μετά το τελευταίο update για το touch έχει μειωθεί η απόδοση της μπαταρίας κι άλλο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts