FoT1s Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ειναι μεχρι να καψει φλατζα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Και το δικο μου μετα απο ώρες χρήσης google maps, έκανε τα δικά του για πρωτη φορά. Απο κει κ έπειτα ξεκίνησε το πανηγύρι με τις αναλαμπές. Και τώρα που γράφω απο το OPO αισθάνομαι ενα λαγκαρισμα στην πληκτρολόγηση με μαμά πληκτρολογιο της cm11. Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Και το δικο μου μετα απο ώρες χρήσης google maps, έκανε τα δικά του για πρωτη φορά. Απο κει κ έπειτα ξεκίνησε το πανηγύρι με τις αναλαμπές. Και τώρα που γράφω απο το OPO αισθάνομαι ενα λαγκαρισμα στην πληκτρολόγηση με μαμά πληκτρολογιο της cm11. Αρα οπως φαινεται, με καιρο χρησης, θα την κανει η πατατα του. Παλι καλα ειναι να βγει φιξ. Αρχιζω να φοβαμαι και για την δικια μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Τι αγχωνεστε, αναλωσιμα ειναι. Και αμα βγαλει το στελνουμε πισω ή παιρνουμε μια καινουρια με πλαισιο καινουριο με 38 ευρω και τελος. 9 βιδες, κλαιν μαιν :D Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Η το πουλας και παιρνεις καινουργια φουρνια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Η το πουλας και παιρνεις καινουργια φουρνια! και αυτο ειναι μια λυση, θα χασεις λεφτα ομως αρκετα. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ρε παιδιά άλλο το λίγο λαγκάρισμα στην πληκτρολόγηση λόγω υπερθέρμανσης και άλλο να πατάς το "δ" και να πατιέται από μόνη της κι όλη η περιοχή μεταξύ "δ" και "κ" ξέρω γω που είναι θέμα touchscreen. Εσείς ποιο από τα δύο προβλήματα έχετε; υπερθέρμανση ή ghost touches; Και αν είναι θέμα software η υπερθέρμανση θα το είχαν διορθώσει ήδη. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ρε παιδιά άλλο το λίγο λαγκάρισμα στην πληκτρολόγηση λόγω υπερθέρμανσης και άλλο να πατάς το "δ" και να πατιέται από μόνη της κι όλη η περιοχή μεταξύ "δ" και "κ" ξέρω γω που είναι θέμα touchscreen. Εσείς ποιο από τα δύο προβλήματα έχετε; υπερθέρμανση ή ghost touches; Και αν είναι θέμα software η υπερθέρμανση θα το είχαν διορθώσει ήδη. Σε πολλα ατομα συμβαινει να πατας πχ "α" και "λ" συνεχεια και να πατιεται απο μονο του τα διπλα γραμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 προσωπικη μου αποψη: δεν το πουλας για να παρεις απο την καινουρια φουρνια, ουτε αγοραζεις καινουρια οθονη με 38ε. Απαιτεις αντικατασταση οσο πιο αμεσα γινεται. και αν αρχισουν τις κονξες τραβας ενα dispute στο paypal για ελλατωματικο ηλεκτρονικο προϊον (...και ο θεος βοηθος). προσωπικα εχω ενα υπολοιπο απο τις 180 μερες απο τοτε που εγινε η αγορα, οποτε αν δω τα σκουρα θα το κυνηγήσω μεσω paypal. και για τα πρακτικα, λεω να περασω την CM12S που μου βγηκε για ΟΤΑ ενημερωση για να σιγουρευτω οτι το προβλημα ειναι hardware. οσο περιμενω να δω αν και οποτε βγαλει προβλημα η συσκευη, χανω πολυτιμο χρονο απο το ενδεχομενο dispute. Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 έβαλα touchpalx και παει πολυ καλύτερα με το πληκτρολόγιο να ακουει μια χαρα χωρις λάθοι....οτι να ναι η κατάσταση...... 5.1.1 εδω κ τωρα με καινουργιο kernel κ touch fix....δεν παει αλλο.....αλλιως ας ασχοληθουν οι ίδιοι με oxygen να βγαλουν 5.1.1....δεν μπορουμε να περιμενουμε σαν μ........ την cyanogen...ο κωδικας εχει βγει εδω κ ποσο καιρό Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Όσοι έχετε καινούρια παρτίδα και πιστεύετε ότι δεν έχετε το θέμα με την touchscreen, μπορείτε να μου κάνετε μια χάρη; Να κατεβάσετε την εφαρμογή Test Your Android, να πάτε στο Touch Screen και να δοκιμάσετε πατώντας συνέχεια με δύο χέρια σαν να πληκτρολογείτε για να δείτε αν θα γίνονται swipes ανάμεσα όπως συμβαίνει όλη την ώρα σε . Εγώ το δοκίμασα μόλις στο N5 μου και δεν υπάρχει κανένα θέμα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Όσοι έχετε καινούρια παρτίδα και πιστεύετε ότι δεν έχετε το θέμα με την touchscreen, μπορείτε να μου κάνετε μια χάρη; Να κατεβάσετε την εφαρμογή Test Your Android, να πάτε στο Touch Screen και να δοκιμάσετε πατώντας συνέχεια με δύο χέρια σαν να πληκτρολογείτε για να δείτε αν θα γίνονται swipes ανάμεσα όπως συμβαίνει όλη την ώρα σε . Εγώ το δοκίμασα μόλις στο N5 μου και δεν υπάρχει κανένα θέμα. μολις το δοκιμασα κ το κάνει....ακυρα swipes συνέχεια... στις αρχές που το αγορασα ειχα ξαναδοκιμασει κ δεν το έκανε Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 και σε μενα κανει ακυρα swipes στην εφαρμογη Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g8777 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Εχετε δοκιμασει να απενεργοποιησετε το flow στο swiftkey; Ειχα φτασει σε απελπιστικο σημειο κατα την πληκτρολογηση και ουτε η διαγραφη προσωρινης μνημης του swiftkey δεν βοηθησε. Απενεργοποιησα το flow και μπορω να γραψω σαν ανθρωπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Εχετε δοκιμασει να απενεργοποιησετε το flow στο swiftkey; Ειχα φτασει σε απελπιστικο σημειο κατα την πληκτρολογηση και ουτε η διαγραφη προσωρινης μνημης του swiftkey δεν βοηθησε. Απενεργοποιησα το flow και μπορω να γραψω σαν ανθρωπος. δεν δικιολογουντε τα swips στην εφαρμογή.....εμενα υποψιν δεν το εκανε στην αρχη που ειχα παρει την συσκευή.....ειναι κ απριλιου φρεσκο Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 στο μαμα πληκτρολογιο AOSP της CM12S εχω απενεργοποιημενη την "πληκτρολογηση με κινηση", οποτε και σε μενα δεν δικαιολογειται τετοια συμπεριφορα. Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1807 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Όσοι έχετε καινούρια παρτίδα και πιστεύετε ότι δεν έχετε το θέμα με την touchscreen, μπορείτε να μου κάνετε μια χάρη; Να κατεβάσετε την εφαρμογή Test Your Android, να πάτε στο Touch Screen και να δοκιμάσετε πατώντας συνέχεια με δύο χέρια σαν να πληκτρολογείτε για να δείτε αν θα γίνονται swipes ανάμεσα όπως συμβαίνει όλη την ώρα σε . Εγώ το δοκίμασα μόλις στο N5 μου και δεν υπάρχει κανένα θέμα. Εγώ έχω παρτίδα 28/2/15. Το δοκίμασα και κανένα πρόβλημα. Μια χαρά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Εγώ έχω παρτίδα 28/2/15. Το δοκίμασα και κανένα πρόβλημα. Μια χαρά :D γραφεις ανετα κ γρήγορα χωρις να κολλάει με cm12S? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Και εγώ εάν γράψω κάτι πολύ γρήγορα θα γράψει ο,τι να ναι..Αλλά χρησιμοποιώ το Swype, γράφω με swiping και δεν έχω θέμα με την πληκτρολόγηση..εμένα μου τη δίνει που μερικές φορές το scrolling κολλάει..είτε στο browsing είτε στο facebook και σε άλλες εφαρμογές και αντί να κάνω μια κίνηση του δαχτύλου για να φτάσω στο τέλος της σελίδας, χρειάζεται 3-4 scrolls..το έχει άλλος αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Και εγώ εάν γράψω κάτι πολύ γρήγορα θα γράψει ο,τι να ναι..Αλλά χρησιμοποιώ το Swype, γράφω με swiping και δεν έχω θέμα με την πληκτρολόγηση..εμένα μου τη δίνει που μερικές φορές το scrolling κολλάει..είτε στο browsing είτε στο facebook και σε άλλες εφαρμογές και αντί να κάνω μια κίνηση του δαχτύλου για να φτάσω στο τέλος της σελίδας, χρειάζεται 3-4 scrolls..το έχει άλλος αυτό το πρόβλημα? οχι εγω δεν το εχω παρατηρήσει αυτο μονο πληκτρολογηση εχω χοντρό θεμα.... ας βγαλουν μια επισημη απαντηση με το τι φταίει!!!!!!! αν ειναι να μας αλλαξουν συσκευες!!!ειναι ξεφτίλα 1,5 μηνα συσκευή!!!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Παιδιά, τα προβλήματα που αναφέρετε όλοι οφείλονται σε προβληματικό touch. Ακόμα και το scrolling. Απλά δεν το είχατε πάρει χαμπάρι ως τώρα. Ευτυχώς, λύσεις υπάρχουν ακόμα και αν δεν θέλει κάποιος να μπλεξει με τις nightlies που έχουν το fix.Custom kernels για όσους έχουν CM12. Για την oxygen έβγαλε νέα εκδόση η ίδια η oneplus από ότι είδα στο forum της. Βάλτε καποιο fix να χαρείτε το κινητό σας σαν άνθρωποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Παιδιά, τα προβλήματα που αναφέρετε όλοι οφείλονται σε προβληματικό touch. Ακόμα και το scrolling. Απλά δεν το είχατε πάρει χαμπάρι ως τώρα. Ευτυχώς, λύσεις υπάρχουν ακόμα και αν δεν θέλει κάποιος να μπλεξει με τις nightlies που έχουν το fix.Custom kernels για όσους έχουν CM12. Για την oxygen έβγαλε νέα εκδόση η ίδια η oneplus από ότι είδα στο forum της. Βάλτε καποιο fix να χαρείτε το κινητό σας σαν άνθρωποι. μιλησε μας, τυπε.... Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 μιλησε μας, τυπε.... Το είχα γράψει δύο σελίδες πίσω, αλλά το ξαναβάζω και εδώ μιας και είδα πως είσαι με CM12. Βάλε αυτόν τον kernel (τον V3) και λογικά θα είσαι ΟΚ: http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/kernel-t3110660 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Το είχα γράψει δύο σελίδες πίσω, αλλά το ξαναβάζω και εδώ μιας και είδα πως είσαι με CM12. Βάλε αυτόν τον kernel (τον V3) και λογικά θα είσαι ΟΚ: http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/kernel-t3110660 Το φλασαρεις απο μαμα ρεκοβερι? Επισης, φιλος που εχει το ιδιο κοντα 1 χρονο, μεχρι κ σημερα του ειναι οκ με μαμα 12s χωρις κανενα απολυτος προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Βασικά χρησιμοποιώ το wugfresh toolkit για αυτές τις δουλειές. Δεν ξέρω να σου πω σίγουρα άμα μπορείς να το περάσεις από μαμά recovery, αλλά νομίζω πως όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts