mike_k Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Και σε μένα. Βάλε Google camera! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καλησπέρα παιδια! Εχει κανεις θεμα με το πανοραμα στην εφαρμογη καμερας της cyanogen;Ειμαι σε cm12 nightly 1/3. Μια είναι η λύση http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/app-cameranext-modded-t2999275 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Έχεις αυτή τη next CM12, και σου δουλεύει το πανοραμα? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Έχεις αυτή τη next CM12, και σου δουλεύει το πανοραμα? Ναι μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ναι μια χαρά Θα τη ξανά φλασαρω, γιατί σε μένα δε δουλεύει :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Θα τη ξανά φλασαρω, γιατί σε μένα δε δουλεύει :) V11 έχω η 16 μου είχε κάτι θέματα με το αργό κλείστρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Τι να φλασαρω ρε παιδιά σήμερα;; Βαρεθηκα την CyanideL.. Πείτε καμία ιδέα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 " back to stock" έτσι για αλλαγή :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Θα δω μια nightly cm12 λοιπόν. Η λες cm11 44s; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Θα δω μια nightly cm12 λοιπόν. Η λες cm11 44s; Nightly.... Έχει και κάθε μέρα αναβάθμιση (φλασαρισμα);) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καλη ιδέα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Αυτό κάνω τώρα.... :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Δοκίμασα liquid,crash,cdroid,dirty un..,cyanhacker,paranoid για αλλαγή.πάνω κάτω οι διαφορές τους μικρές,η liquid μου έκανε ενα δυο κλικ ποιο smooth αλλα θέλει ακόμα δουλεια,πχ q.settings tabs δεν μπορεις να επέμβεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliassgr Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Δοκίμασα liquid,crash,cdroid,dirty un..,cyanhacker,paranoid για αλλαγή.πάνω κάτω οι διαφορές τους μικρές,η liquid μου έκανε ενα δυο κλικ ποιο smooth αλλα θέλει ακόμα δουλεια,πχ q.settings tabs δεν μπορεις να επέμβεις Θα συμφωνήσω πως η Liquid είναι σαφώς smoother, εγώ την προτίμησα...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Βάλτε και validus... Γενικά δεν υπάρχουν διαφορές ομως Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ετσι ειναι διαφορες μονο οπτικες και κάποιες ρυθμίσεις +/- αυτοι που ψαχνουν και καλά την καλύτερη ψαχνουν ψύλλους στα άχυρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 εγώ με cm12 είμαι εδώ και καιρό και αλλάζω συχνά kernel...συνήθως η μπαταρία κρατάει 18-20 ώρες περίπου, η οθόνη που κοίταξα χθες έλεγε 5 ώρες και 55 λεπτά...καλά είναι? εσάς πόσο κρατάει? το facebook απ ότι βλέπω συνήθως έχει το μεγαλύτερο ποσοστό κατανάλωσης ακόμα και απ την οθόνη πολλές φορές είναι λογικό αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 εγώ με cm12 είμαι εδώ και καιρό και αλλάζω συχνά kernel...συνήθως η μπαταρία κρατάει 18-20 ώρες περίπου, η οθόνη που κοίταξα χθες έλεγε 5 ώρες και 55 λεπτά...καλά είναι? εσάς πόσο κρατάει? το facebook απ ότι βλέπω συνήθως έχει το μεγαλύτερο ποσοστό κατανάλωσης ακόμα και απ την οθόνη πολλές φορές είναι λογικό αυτό? Από όσα λένε κατά καιρούς,η εφαρμογή του μουτροβιβλίου, είναι κακογραμμένη και η πιο ενεργοβόρα εφαρμογή. http://www.iefimerida.gr/news/193533/ta-apps-poy-exantloyn-kathe-smartphone-poies-efarmoges-mas-royfane-oli-tin-mpataria Από την άλλη, έβγαλαν μια καινούργια πιο'ελαφριά'εφαρμογή αλλά επειδή δεν έχω δεν μπορώ να σε βοηθήσω, πρέπει να την βρεις μόνος σου ή να σε βοηθήσει κάποιος εδώ που ξέρει Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Από όσα λένε κατά καιρούς,η εφαρμογή του μουτροβιβλίου, είναι κακογραμμένη και η πιο ενεργοβόρα εφαρμογή. http://www.iefimerida.gr/news/193533/ta-apps-poy-exantloyn-kathe-smartphone-poies-efarmoges-mas-royfane-oli-tin-mpataria Από την άλλη, έβγαλαν μια καινούργια πιο'ελαφριά'εφαρμογή αλλά επειδή δεν έχω δεν μπορώ να σε βοηθήσω, πρέπει να την βρεις μόνος σου ή να σε βοηθήσει κάποιος εδώ που ξέρει Facebook lite λέγεται, είναι γύρω στα 130 kb και όποιος από τους γνωστούς μου την έχει εγκαταστήσει είναι ευχαριστημένος Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 την βρήκα αλλά για κάποιο λόγο δεν γίνεται να την κατεβάσω εσείς μπορείτε? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.lite edit: λέει δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση στην χώρα που βρίσκομαι :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 την βρήκα αλλά για κάποιο λόγο δεν γίνεται να την κατεβάσω εσείς μπορείτε? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.lite edit: λέει δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση στην χώρα που βρίσκομαι :/ Μην την ψάχνεις στο play store, κατέβασε την από το appmirror Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 την βρήκα αλλά για κάποιο λόγο δεν γίνεται να την κατεβάσω εσείς μπορείτε? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.lite edit: λέει δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση στην χώρα που βρίσκομαι :/ Εγώ μπορώ να την κατεβάσω. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 εντάξει φειλ είναι τελικά σα να μπαίνεις φβ από chrome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Καλησπερα. Μια ερώτηση και απο εμενα... Με των τροπο του clean install χειροκίνητα μέσω cmd... αν πριν ειχα περασμένη πανω Color Os (η οποια απ οτι διαβασα καπου οταν την περνάς δημιουργεί καποια εξτρα partion στο κινητο) ....διαγράφονται και αυτα... η θελει καποιον αλλο συγκεκριμένο τροπο για να διαγραφουν?? Το ρωτάω γιατι θελω να κάνω μια τελείως clean εγκατάσταση και να γυρίσω το κινητο σε κατάσταση εργοστασιακή. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Καλησπερα. Μια ερώτηση και απο εμενα... Με των τροπο του clean install χειροκίνητα μέσω cmd... αν πριν ειχα περασμένη πανω Color Os (η οποια απ οτι διαβασα καπου οταν την περνάς δημιουργεί καποια εξτρα partion στο κινητο) ....διαγράφονται και αυτα... η θελει καποιον αλλο συγκεκριμένο τροπο για να διαγραφουν?? Το ρωτάω γιατι θελω να κάνω μια τελείως clean εγκατάσταση και να γυρίσω το κινητο σε κατάσταση εργοστασιακή. μέσω fastboot-cmd διαγράφονται τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts