taliban Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Καταρχήν ο Franco 37 δεν παιζει σε κιτ κατ ,φλασαρεις τελευταία cm 12 nightly μπουταρεις και μετα ρικαβερι full wipe και περνάς την Ρομ τα gapps και τον su αν η Ρομ δεν είναι ηδη Ρουτ αν δεν φλασαρεις cm προερχόμενος από κιτ κατ για να περαστεί καινούργιο firmware και modem θα πέσεις σε αργό και βασανιστικο bootloop lol thanks !!!!! Εισαι και εσυ φαν της εν λόγω ρομ ? Μου την έχει σπάσει πολύ η slim που δεν έχει βγάλει ούτε beta ακόμα, ο΄ποτε μάλλον θα πάω σε validus Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Νομιζω οτι εγώ την ανακάλυψα πρώτος.... Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Νομιζω οτι εγώ την ανακάλυψα πρώτος.... :) πάντως στα details δεν αναφέρει φλασάρισμα su , οπότε είναι ρουτ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Η validus είναι ήδη Ρουτ απλα σου φλασαρει τον su 2.40 και επειδή μου αρέσει να ειμαι παντα up to date φλασσρω εγώ την τον 2.45 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Η validus είναι ήδη Ρουτ απλα σου φλασαρει τον su 2.40 και επειδή μου αρέσει να ειμαι παντα up to date φλασσρω εγώ την τον 2.45 ok, από εδώ λοιπόν κατεβάζω το τελευταίο αρχείο ? https://download.cyanogenmod.org/?device=bacon δεν χρειάζεται να φλασάρω gapps για την cm μιας και αναφέρεις ότι πρέπει να μπουτάρει το τηλ πριν πάω σε φλας της validus? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Ετσι ακριβως φιλέ μου καλό φλασαρισμα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Ετσι ακριβως φιλέ μου καλό φλασαρισμα ευχαριστώ !!!! Κάτι τελευταίο....αυτά τα gapps ? http://fitsnugly.euroskank.com/?rom=banks&device=gapps Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Οποια 5.0 σου αρεσουν Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Στεφανε ποιον κερνελ φοράς? Τον franco v37? Εκανες ρυθμίσεις για να εχεις αυτήν την απόδοση της μπαταρίας. Περασες και το synapse? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Τον 37 έχω και τον άφησα default έβαλα και synapse Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 (edited) Παιδια, με official εκδοση 4.4.4, στις ρυθμισεις, σας εχει την επιλογη "πατήστε και πληρώστε"? :worry: Ακυρο, ειχα την επιλογη NFC ανοιχτή και επειδη μολις το εκλεισα, εφυγε αυτη η επιλογη, μετα σκεφτηκα οτι ειχε να κανει με αυτο...γι'αυτο παραξενευτικα Edited January 31, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Τι προβλήματα σου έκανε η validus επειδή πραγματικά είσαι ο πρώτος που το ακούω Δεν ξέρω, δεν μου έκατσε καθόλου καλά, συμβαίνουν αυτά όμως, άρπαξα την ευκαιρία και βγήκα τυχερός με την andro+. Βασικά, κοίταγα στα σχόλια να δω μήπως και άλλοι είχαν προβλήματα αλλά και εγώ δεν είδα κάτι.Δεν πειράζει όμως, αρκετές υπάρχουν. Ακριβώς δεν θυμάμαι πια ήταν τα προβλήματα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 συνεχίζω περί validus...... έχει dt2w με τον κέρνελ της ? ποια εφαρμογή κάμερας έχει ? ή ότι έχουν τα gapps ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) Εχει dt2w με τον κερνελ της και εμένα η κάμερα μπαίνει με τα gapps (Google) αλλά και να μην υπήρχαν όλα αυτά με ενα κλικ τα βάζεις εσύ Καινούργια validus για οποίον ενδιαφέρεται 1/2/15 build Edited February 1, 2015 by Stef08 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) Καλημέρα και καλό μήνα. Έγινε η μετάβαση, όλα οκ, φαίνεται ενδιαφέρουσα και πολύ σταθερή ρομ. Edit Ένα θέμα που έχω είναι ότι ενώ λειτουργεί το SU μου ζητάει αναβάθμιση των binaries, την κάνω αλλά στο τέλος μου λέει ότι απέτυχε..... Edited February 1, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Βγάλε τον παλιό και ξανά κάνε φλασάρισμα, εάν έχει βγει καινούργιος, τον καινούργιο Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Οπως λέει και ο φίλος πιθανώς εχεις παλιό su κατέβασε τον τελευταίο και ξαναφλασαρε τον Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Βγάλε τον παλιό και ξανά κάνε φλασάρισμα, εάν έχει βγει καινούργιος, τον καινούργιο μάλιστα, οκ! Μία ακόμα ερωτηση....θέλω σε μία εφαρμογή να περάσω έναν ήχο που έχω κατεβασμένο, από τα option δεν μου δίνει επιλογή, παρά μόνο τους default,πως το ρυθμίζω να μπορώ να κάνω επιλογή μέσα από τους φακέλλους Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Μία ακόμα ερωτηση....θέλω σε μία εφαρμογή να περάσω έναν ήχο που έχω κατεβασμένο, από τα option δεν μου δίνει επιλογή, παρά μόνο τους default,πως το ρυθμίζω να μπορώ να κάνω επιλογή μέσα από τους φακέλλους Ίσως υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Εγώ αυτό που κάνω είναι ένας φάκελος με όνομα media μέσα στην εσωτερική μνήμη του κινητού και εκεί μέσα φάκελος με όνομα alarms (για ήχο που θέλω να έχω για ξυπνητήρι), notifiacations (για ήχο που θέλω να έχω για sms) και ringtones (για ήχο που θέλω να έχω για ήχο κλήσης). Όταν ρίχνω μέσα σ' έναν από αυτούς τους φάκελος το .mp3, τότε μέσα από τις ρυθμίσεις μού εμφανίζει και το εν λόγω αρχείο. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Ίσως υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Εγώ αυτό που κάνω είναι ένας φάκελος με όνομα media μέσα στην εσωτερική μνήμη του κινητού και εκεί μέσα φάκελος με όνομα alarms (για ήχο που θέλω να έχω για ξυπνητήρι), notifiacations (για ήχο που θέλω να έχω για sms) και ringtones (για ήχο που θέλω να έχω για ήχο κλήσης). Όταν ρίχνω μέσα σ' έναν από αυτούς τους φάκελος το .mp3, τότε μέσα από τις ρυθμίσεις μού εμφανίζει και το εν λόγω αρχείο. Ok, γνωστοί αυτοί οι τρόποι, με παραξενεύει το γεγονός ότι δεν μπορώ να τους δω μέσα από την διαδρομή κατά την επιλογή. Επόμενη ερώτηση.....προτεινόμενες ρυθμίσεις στο synapse για τον κερνελ; πιο πολύ για απόδοση μπαταρίας Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) Ένα απαραίτητο πρόγραμμα για μένα είναι το es file explorer.Όταν πατάς επιλογές για να επιλέξεις ήχο, σου βγάζει τις επιλογές συστήματος η μέσω του es file explorer.Τότε, έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις ότι θέλεις από το κινητό σου.Εγώ πατάω την επιλογή μια φορά, για να μην μου ανοίγει πάντα ένα πρόγραμμα αλλά να έχω πάντα την δυνατότητα να επιλέγω. Edit: If you want battery life: - intelliplug - conservative for governor - conservative for gpu performance: - mpd - slim for governor - msm-andreno for gpu Edited February 1, 2015 by sikuonas Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Ένα απαραίτητο πρόγραμμα για μένα είναι το es file explorer.Όταν πατάς επιλογές για να επιλέξεις ήχο, σου βγάζει τις επιλογές συστήματος η μέσω του es file explorer.Τότε, έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις ότι θέλεις από το κινητό σου.Εγώ πατάω την επιλογή μια φορά, για να μην μου ανοίγει πάντα ένα πρόγραμμα αλλά να έχω πάντα την δυνατότητα να επιλέγω. Edit: If you want battery life: - intelliplug - conservative for governor - conservative for gpu performance: - mpd - slim for governor - msm-andreno for gpu ''Ποταμέ΄΄ μέσω synapse τα παραπάνω ????? Ενα σπαστικό που βρήκα και από ότι διάβασα δεν υπάρχει λύση.....στην stock εφαρμογή του email δεν μπορείς να περάσεις hotmail λογαριασμό, πρέπει αναγκαστικά να πας στου gmail Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) Βάλε το umk που έχει στον σύνδεσμο παρακάτω,(επάνω στην σελίδα) και μετά σωστά, το synapse για να κάνεις τους συνδυασμούς. Εδώ ο σύνδεσμος:http://ak.hiddenbytes.org/OPO.php Τώρα για το mail, έχει για hotmail, τουλάχιστον στην δική μου ρομ αλλά δεν έχει τον 'push' συγχρονισμό. Τα στοιχεία του πυρήνα που σου έστειλα, είναι πιο παλιά, ψάξε λίγο στο ίντερνετ και θα βρεις περισσότερα. Edited February 1, 2015 by sikuonas Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Βάλε το umk που έχει στον σύνδεσμο παρακάτω,(επάνω στην σελίδα) και μετά σωστά, το synapse για να κάνεις τους συνδυασμούς. Εδώ ο σύνδεσμος:http://ak.hiddenbytes.org/OPO.php Τώρα για το mail, έχει για hotmail, τουλάχιστον στην δική μου ρομ αλλά δεν έχει τον 'push' συγχρονισμό. Τα στοιχεία του πυρήνα που σου έστειλα, είναι πιο παλιά αλλά μπορείς να κοιτάξεις το δημαρχείο ο κάθε 'κυβερνήτης'και να πράξεις ανάλογα. το έχω το synapse αλλά έχω τον default kernel της validus και λέω να μείνω μερικές μέρες μέχρι να δω πως παει....... Εdit.... από ότι βλέπω και εσυ με την ιδια ρομ είσαι......έχεις ρυθμίσει μέσω stock apk και αν ναι,πόσταρε αν θες τις ρυθμίσεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) Όχι ρε φίλε, δεν ανανέωσα το προφίλ μου, είμαι με andro+. Από την άλλη, δεν είμαι και τόσο πολυμαθής στους πυρήνες, ψάχνω τα φόρουμ, μάλλον έψαχνα με την 4.4 λίγο, αλλά μετά το έκοψα. Όλο και κάποιος θα υπάρχει με γνώσεις που να μπορεί να σε βοηθήσει. Edited February 1, 2015 by sikuonas Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts