GTHOM Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Οταν λες ευχαριστημένος τι εννοείς? Σου κρατάει 2 μέρες? Interface->Quick Settings - δεν έχει ρυθμίσεις για custom tiles. Όσο αφορά την κάμερα πες μου λίγο τι έχεις στο Display->Sleep ναι με κραταει 2 μερες ανετα με 5 - 51/2 ωρες οθονη ναι δεν μπορεις να διαμορφωσεις τo quick settings τωρα για το τριτο αν καταλαβα καλα εχω να κλεινει η οθονη σε 15 δευτερα εσυ ποια εχεις?? πες να δοκιμασω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 ναι με κραταει 2 μερες ανετα με 5 - 51/2 ωρες οθονη ναι δεν μπορεις να διαμορφωσεις τo quick settings τωρα για το τριτο αν καταλαβα καλα εχω να κλεινει η οθονη σε 15 δευτερα εσυ ποια εχεις?? πες να δοκιμασω Άκυρο το βρήκα είχα κάνει disable το keep awake από Android System. Το έφτιαξα. Κιεγώ τα ίδια έχω απλά έχω κάνει deny το keep awake από ένα σωρο services μπας και φτιάξω τη μπαταρία αλλά τζίφος. Μου φαίνεται θα φλασάρω πάλι AK για να στρώσει η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Τι καθεστε και ασχολειστε με την μπαταρια δεν εχω καταλαβει. Σε μενα κραταει το τηλ 2 μερες σιγουρα, μπορει και 3 αναλογα τη χρηση. Με Euphoria. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Για οποίον δεν είναι ευχαριστημένος απο τους χρόνους της bliss ...με στοκ κερνελ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Τι καθεστε και ασχολειστε με την μπαταρια δεν εχω καταλαβει. Σε μενα κραταει το τηλ 2 μερες σιγουρα, μπορει και 3 αναλογα τη χρηση. Με Euphoria. πόση ώρα screen on? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Για οποίον δεν είναι ευχαριστημένος απο τους χρόνους της bliss ...με στοκ κερνελ εγω παντως ειμαι κατενθουσιασμενος ειναι τελεια 2 - 21/2 μερες και 5 51/2 ωρες οθονη Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Για οποίον δεν είναι ευχαριστημένος απο τους χρόνους της bliss ...με στοκ κερνελ Εκει παιζω και γω. Ποτε λιγο λιγοτερο ποτε λιγο παραπανω.Τωρα εκλεισα αρκετα wakelocks οπως εκανε ενας στο xda,και περιμενω να δω αν θα πετυχω τπτ καλυτερο,ετσι για να χουμε να λεμε :lol: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Για οποίον δεν είναι ευχαριστημένος απο τους χρόνους της bliss ...με στοκ κερνελ εγω παντως ειμαι κατενθουσιασμενος ειναι τελεια 2 - 21/2 μερες και 5 51/2 ωρες οθονη Εκει παιζω και γω. Ποτε λιγο λιγοτερο ποτε λιγο παραπανω.Τωρα εκλεισα αρκετα wakelocks οπως εκανε ενας στο xda,και περιμενω να δω αν θα πετυχω τπτ καλυτερο,ετσι για να χουμε να λεμε :lol: Με στόκ bliss? Αυτοί οι χρόνοι που λέτε περιλαμβάνουν Viber, Whatsapp, Wifi και 3G/LTE ανοιχτά συνέχεια? Με στοκ interactive? Και χωρίς disable τα wakelocks? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Με στόκ bliss? Αυτοί οι χρόνοι που λέτε περιλαμβάνουν Viber, Whatsapp, Wifi και 3G/LTE ανοιχτά συνέχεια? Με στοκ interactive? Και χωρίς disable τα wakelocks? Μικτή χρήση μιλάμε πάντα. Εμένα Viber facebook messenger instagram χτυπάνε συνέχεια! Ο μέσος όρος μου είναι στις 5.30 ώρες συνήθως. Εσύ πόσο βγάζεις; τα Wakelocks τα έκλεισα χτες αλλά δεν έχω πλήρη κύκλο για να δω διαφορές. Κατέβασα boefla με την εφαρμογή του. Μέσα στο σαιτ έχει τα πάντα όποιος έχει χρόνο και όρεξη να διαβάσει. Εξηγεί τι κάνει το κάθε τι. Έχω λίγο χρόνο αυτές τις μέρες και θα παίξω λίγο. Αν και με συνέχεια νέα builds δεν στρώνει το κινητό :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Εμένα οι χρόνοι που ποσταρα περιλαμβάνουν πολύ fb viber g+ tapatalk κτλπ WiFi data lte παντα ανοιχτα χωρίς disable τα wackelocks και τουλάχιστον ενα φλασαρισμα την ημερα με τον κερνελ της ρομ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καιρός είναι να αλλάξει το όνομα του thread και να γίνει: OnePlus One : Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks - Διάρκεια Μπαταρίας :p:p:p Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Αναφερόμαστε στην διάρκεια της μπαταρίας των διαφόρων custom ROMs αν είμαστε off topic καθοδήγησε μας που να ποσταρουμε αδερφέ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Δεν εχει και πολυ νοημα παντως να ποσταρει ο καθενας τα στατιστικα του. Εγω εχω δει απο 3 ωρες εως 7 ωρες οθονη. Παιζει πολυ το τι εκανες, ο αλλος μπορει να σερφαρε με data 2 ωρες, και ο αλλος να πειραζε τα settings οντας σε wifi. Αν πχ το βγαλω απο την μπριζα και παιζω ολη μερα μαζι του, μπορει να μου βγαλει και 10 ωρες οθονη, και τι εγινε; Ειδα ενα τετοιο screenshot στο google+ και τρελαθηκα, ο τυπος το ειχε 13 ωρες εκτος μπριζας και 10 οθονη, lmao Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Τα συζητάμε για να βλέπουμε ένα μεσο όρο διάρκειας της μπαταρίας. Σαφώς και ένας με δεδομένα αν σερφαρει και δεν πιάνει καλό σήμα να βγάλει ένα τρίωρο. Επίσης εδώ είναι το θέμα για αναβαθμίσεις και custom rom και πρέπει να συγκρίνουμε. Αλλιώς θα είχαμε μόνο τα γενικά. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Τα συζητάμε για να βλέπουμε ένα μεσο όρο διάρκειας της μπαταρίας. Σαφώς και ένας με δεδομένα αν σερφαρει και δεν πιάνει καλό σήμα να βγάλει ένα τρίωρο. Επίσης εδώ είναι το θέμα για αναβαθμίσεις και custom rom και πρέπει να συγκρίνουμε. Αλλιώς θα είχαμε μόνο τα γενικά. Aυτο λεω, τι να συγκρινεις απο μπαταρια; 5% διαφορα να εχει διαφορα απο τη μια ρομ στην αλλη. Ολες ιδιες ειναι σχεδον τωρα. Θα τα δουμε αυτα οταν εχει η καθε ρομ τα feature της, και με κανα custom kernel, οποιος βαζει και τετοιους. Τωρα απλα διυλιζουμε τον κωνωπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Aυτο λεω, τι να συγκρινεις απο μπαταρια; 5% διαφορα να εχει διαφορα απο τη μια ρομ στην αλλη. Ολες ιδιες ειναι σχεδον τωρα. Θα τα δουμε αυτα οταν εχει η καθε ρομ τα feature της, και με κανα custom kernel, οποιος βαζει και τετοιους. Τωρα απλα διυλιζουμε τον κωνωπα. Φίλε nikchris έχεις απόλυτο δίκιο. Όμως επειδή σε αυτό το νήμα αν έχω καταλάβει καλά συζητάμε τις ROM, πρέπει να αναφέρουμε και την διάρκεια της μπαταρίας σε κάθε μια. Τελικά όμως όπως λες κιεσύ δεν έχει νόημα γιατί οι παράμετροι είναι πολλές. Ακόμα και όλα ίδια να είναι σε 2 τηλέφωνα με ίδια ROM, με ίδια χρήση και εφαρμογές τελικά ένας που είναι Ομόνοια με COSMOTE και ένας άλλος με Wind σε Πεντέλη θα έχουν μεγάλη διαφορά στη μπαταρία λόγω περιοχής. Όμως κάτι άλλο είναι που έχω παρατηρήσει αλλάζοντας ROM συνεχώς. Σε όλες, είτε CM11S είτε Blisspop κλπ υπήρχαν θέματα με τα Google Services, με τα wakelocks, με εφαρμογές τύπου Viber που κράταγαν το τηλέφωνο συνεχώς ανοιχτό στο παρασκήνιο. Τελικά για να κρατήσω την μπαταρία (στο standby) σε σχεδόν μηδενικές απώλειες, όποιο ROM και να έβαζα έπρεπε να κάνω disable τα wakelocks απο Google Services ή όποιο άλλο περιέργο wakelock έβλεπα με το wakelock detector (must εφαρμογή). Το δεύτερο θέμα ήταν η απώλεια της μπαταρίας, και πάλι τονίζω σε οποιοδήποτε ROM και να έβαζα κατα τη διάρκεια χρήσης. Η μπαταρία έπεφτε 1% κάθε 2-3 λεπτά με απλό browsing ή βλέποντας email. Εκεί (αφού είχαν γίνει τα wakelocks disable) έπρεπε να μπει custom kernel (κυρίως AK+Synapse για εμένα είναι ο πιο πλήρης) για να εμποδίζει όλους τους πυρήνες να είναι ανοιχτοί, να περιορίζει την max frequency και εννίοτε undervoltage. Εκεί να δείτε μελέτη που έπεσε αλλάζοντας governors, hotplugs κλπ. Επίσης αν ήθελα να έχω ανοιχτά viber, whatsapp, hangouts κλπ έπρεπε να χρησιμοποιώ greenify+xposed (για GSM notifications) γιατί τραβάγανε μπαταρία συνεχώς (κακογραμμένες εφαρμογές). Μόνο με τους παραπάνω τρόπους είχα αξιοπρεπή μπαταρία. Προς το παρόν δοκιμάζω την καινούργια Slim stable που βγήκε εχτές. Δεν έχω κάνει τίποτα απ΄τα παραπάνω και βλέπω ότι είναι η μόνη που ελέγχει κάπως καλύτερα τα Google Services και τις κακογραμμένες εφαρμογές. Δεν βγάζω συμπεράσματα, πρέπει να δοκιμάσω ακόμη, αλλά νομίζω πως βρήκα επιτέλους μια άξια ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Μα δεν αντιλεγει κανείς ότι στις νέες ρομ 5 όλες είναι ίδιες πάνω κάτω. Σε αυτό συμφωνούμε. Τώρα όπως προειπε ο vprasinos συμφωνώ όσον αφορά την κατανάλωση. Σε κάποιες ρομ έτρεχε η μπαταρία χωρίς λόγο ακόμα και στην αναμονή. Βέβαια στην κιτκατ είχες όλες τις ρομ και τους κερνελ να έχουν ωριμάσει και είχες καλά αποτελέσματα. Τώρα απλά περιμένουμε πότε θα βγει η official μπας κι στρωθουν στη δουλειά οι Devs για να δούμε κάτι καλύτερο. Για μένα όποιος θέλει καλή μπαταρία και χωρίς bugs φυσικά πάει καρφωτος σε kit Kat με custom kernel με xposed κλπ. Βέβαια δεν θα δεις τρελή διαφορά στη μπαταρία. Αν πιάνω τώρα 6 ώρες, εκεί να έπιανα 6.30 7παρα. Αλλά το κινητό δεν τρέχει το ίδιο με όλα αυτά. Ούτε μ'αρέσει να ανοίγω κάθε φορά πρώτη φορά το facebook κ.α. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Εντάξει η όλη κουβέντα γίνετε για είκοσι το πολύ τριαντα λεπτα περισότερη οθόνη Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Δηλαδή αν απενεργοποιήσεις τα wakelocks από εφαρμογές messaging (whatsapp, viber, hangouts, Facebook) και e-mail, δε χάνεις το να παίρνεις άμεσα τα μηνύματα; Τι διαφορά έχουν τα wakelocks από τα push notifications επειδή δεν τα κατέχω και πρακτικά τι θα κερδίσω άμα τα κλείσω από τη στιγμή που χρησιμοποιώ πολύ τις προαναφερθείσες υπηρεσίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 στον ΄΄αερα΄΄ από το πρωί η stable 9 της slimkat, λογικά σε μία εβδομάδα θα έχουμε την 1η slimpop ! Επόμενο νέο....ο ΑΚ επανήλθε με την έκδοση 70 στις παλιές καλές από απόδοση μπαταρίας εποχές ( με δική μου χρήση γύρω στις 5,30 ώρες οθόνη, με τις προηγούμενες εκδόσεις έβγαζα 4,30 με το ζόρι ). Πριν από λίγο έβγαλε την ΄εκδοση 72 με πολύ θετικά σχόλια Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 στον ΄΄αερα΄΄ από το πρωί η stable 9 της slimkat, λογικά σε μία εβδομάδα θα έχουμε την 1η slimpop ! Επόμενο νέο....ο ΑΚ επανήλθε με την έκδοση 70 στις παλιές καλές από απόδοση μπαταρίας εποχές ( με δική μου χρήση γύρω στις 5,30 ώρες οθόνη, με τις προηγούμενες εκδόσεις έβγαζα 4,30 με το ζόρι ). Πριν από λίγο έβγαλε την ΄εκδοση 72 με πολύ θετικά σχόλια γεια σου φιλε χωρις καμια επιπλεον ρυθμιση ο ΑΚ 70 εχει τις επιδοσεις που λες??? ειναι καλυτερος απο το TyrV56? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 γεια σου φιλε χωρις καμια επιπλεον ρυθμιση ο ΑΚ 70 εχει τις επιδοσεις που λες??? ειναι καλυτερος απο το TyrV56? τον 2ο δεν τον έχω χρησιμοποιήσει , τον ΑK Ton εχω με ελάχιστες ρυθμίσεις,δηλαδή Govenor =interactive και i/o στα 2048 και fiops Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 (edited) τον 2ο δεν τον έχω χρησιμοποιήσει , τον ΑK Ton εχω με ελάχιστες ρυθμίσεις,δηλαδή Govenor =interactive και i/o στα 2048 και fiops Να τον βαλω τον 70 δηλαδη προτεινεις φιλαρακο. σε περναει και προγραμμα για να αλλαξεις αυτες τις ρυθμισεις που λες?? θελει τιποτε wipe πριν τον περασεις?? Edited December 30, 2014 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Να τον βαλω το 70 δηλαδη προτεινεις φιλαρακο. σε περναει και προγραμμα για να αλλαξεις αυτες τις ρυθμισεις που λες?? βάλε 72 με την μία, από εδώ http://ak.hiddenbytes.org/ περνάς ukm zip και κερνελ zip τα φλάσαρεις και μετά μέσω synapse κάνεις τις ρυθμίσεις edit στο δικό σου edit.... εγώ κάνω σχεδόν πάντα τα 2 wipe ( cashe + dalvik ) με ποια ρομ είσαι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 (edited) βάλε 72 με την μία, από εδώ http://ak.hiddenbytes.org/ περνάς ukm zip και κερνελ zip τα φλάσαρεις και μετά μέσω synapse κάνεις τις ρυθμίσεις edit στο δικό σου edit.... εγώ κάνω σχεδόν πάντα τα 2 wipe ( cashe + dalvik ) με ποια ρομ είσαι ? αυτα δηλαδη:?? με αυτην τη σειρα?? UKM_v3.6.1.1_Special_Ed.zip AK.072.OPO.SKULL.CM12.zip φοραω την blisspop v1.5 Edited December 30, 2014 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts