Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δημήτρη μια χαρά είναι οι χρόνοι πιστεύω εφόσον σου βγάζει ημέρα

Nαι μια χαρα με βγαζει!Αυτο ελειπε!

Δημήτρης

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παλικαρια καλησπέρα και χρονια πολλα...

μόλις παρέλαβα το κινητό...επιτέλους...

Δεν το εχω ξεκινήσει ακομα γιατι εχω απορία...

Το ξεκινάω κανονικά δλδ ακολουθώ τα βήματα που μου λέει ή υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να δουλεύει καλύτερα...

Δεν είμαι χάκερας οπότε αν μπορω να κανω κατι απλό...

Λογικά εχει την 44s περασμένη ΑΝ και δεν μπορω να είμαι σίγουρος μιας και δεν το εχω ανοίξει..

Παλικαρια καλησπέρα και χρονια πολλα...

μόλις παρέλαβα το κινητό...επιτέλους...

Δεν το εχω ξεκινήσει ακομα γιατι εχω απορία...

Το ξεκινάω κανονικά δλδ ακολουθώ τα βήματα που μου λέει ή υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να δουλεύει καλύτερα...

Δεν είμαι χάκερας οπότε αν μπορω να κανω κατι απλό...

Λογικά εχει την 44s περασμένη ΑΝ και δεν μπορω να είμαι σίγουρος μιας και δεν το εχω ανοίξει..

Δεν χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο.

Το ανοίγεις, επιλέγεις γλώσσα κτλ και το δουλεύεις κανονικά.

Όσο για την έκδοση, λογικά θα έχεις μια παλιότερη, και θα πάρεις αναβάθμιση στην 44s.

Εμένα πήρε δύο αναβαθμίσεις τσακ μπαμ, ούτε που το κατάλαβα και τώρα είναι στη 44s.

Αυτά!

:)

Οκ αλλαξα γλώσσα απο τα σετ

Ευχαριστώ

Υγ. Του πάνω το τηλ έως τώρα...

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έκδοση 11 ...

Edited by navi55

Βγήκε νέο build της bliss. Ο τύπος γράφει για clean install καλύτερα λόγω ότι έφτιαξαν το ξυπνητήρι. Εγώ δοκίμασα μέσω τιτανιουμ να πάρω backup το ρολόι και μετά το απεγκατεστησα. Έπειτα πέρασα dirty το update και δεν έχω κανένα force close ή περίεργα μηνύματα.
Δημήτρης

Φιλέ evgenios12 για ερωτήσεις αρχαρίων καλύτερα είναι να γράψεις στο νήμα γενικά του one plus οι ίδιοι άνθρωποι θα σου απαντήσουν και εκεί απλά να μην γεμίζουμε αυτό το νήμα με ανούσια ποστ ...παρεμπιπτόντως καινούργια Bliss φτιάχνει το bug με το ρολόι και προσθέτει και μερικά ακόμα καλουδια ο dev λέει να περάσουμε την Ρομ με clean αλλιώς το ρολόι θα δώσει fc αλλά αν κάνετε εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογη του ρολογιου μετα το φλασαρισμα λειτουργεί άψογα

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φιλέ evgenios12 για ερωτήσεις αρχαρίων καλύτερα είναι να γράψεις στο νήμα γενικά του one plus οι ίδιοι άνθρωποι θα σου απαντήσουν και εκεί απλά να μην γεμίζουμε αυτό το νήμα με ανούσια ποστ ...παρεμπιπτόντως καινούργια Bliss φτιάχνει το bug με το ρολόι και προσθέτει και μερικά ακόμα καλουδια ο dev λέει να περάσουμε την Ρομ με clean αλλιώς το ρολόι θα δώσει fc αλλά αν κάνετε εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογη του ρολογιου μετα το φλασαρισμα λειτουργεί άψογα

Edit με πρόλαβε ο Δημήτρης

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Edit με πρόλαβε ο Δημήτρης

Γινόταν και με εκκαθάριση Ε; ευτυχώς τουλάχιστον γλυτώσαμε την clean install! :p

Δημήτρης

Το επιβεβαιώνω οτι δουλεύει Δημήτρη μόλις φλασαρισα με dirty και όλα καλά

Παιδιά πάρτε μέρος αν δεν το έχετε ήδη κάνει στο διαγωνισμό της oneplus.. Δίνει ωραίο δωράκι.. Καλή τύχη

https://forums.oneplus.net/threads/contest-7-days-of-giveaways.216123/

Βγήκε νέο build της bliss. Ο τύπος γράφει για clean install καλύτερα λόγω ότι έφτιαξαν το ξυπνητήρι. Εγώ δοκίμασα μέσω τιτανιουμ να πάρω backup το ρολόι και μετά το απεγκατεστησα. Έπειτα πέρασα dirty το update και δεν έχω κανένα force close ή περίεργα μηνύματα.

καλημερα

αντε παλι... :) παλι φλασαρισμα :)

απο οτι ειδα προτεινει και αλλα gapps??

εσυ φιλαρακο ποια περασες??

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

καλημερα

αντε παλι... :) παλι φλασαρισμα :)

απο οτι ειδα προτεινει και αλλα gapps??

εσυ φιλαρακο ποια περασες??

ευχαριστω

Δεν ειναι υποχρεωτικο να βαλεις αυτα που εδωσε τωρα.Βαλε αυτα που ειχες βαλει.

Δημήτρης

Πέρασα και το V4A μου φαίνεται καλύτερο από το audiofix

Καλησπέρα αδέρφια και καλά Χριστούγεννα! Από τότε που πήρα την κινητήρα είμαι στοκ με root και τίποτα άλλο και το κινητό τα σπάει από κάθε άποψη. Έχουν περάσει πολλά Android από τα χέρια μου και σε όλα ψάχνομαι για αλλαγή ρομ/κερνελ oc/uv cpu κτλ αλλά σε αυτό δεν χρειάζομαι πραγματικά τίποτα... Αυτή την στιγμή που γράφω η συσκευή έχει uptime 33μερες χωρίς reboot και δεν έχει το παραμικρό lag. Anyway, η ερώτηση μου είναι :Θα σταματήσει η συσκευή να έχει support από την CyanogenMod? Διάβασα προχθές ένα άρθρο στο Internet και με ανησύχησε... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

• Administrators
Μπορεί να σταματήσει η εμπορική τους συνεργασία, αυτό δεν σημαίνει ότι η συσκευή δεν θα παίρνει CM Roms.

Modpic.gif

καλησπερα

βγηκε νεα εκδοση της BlissPop v1.5

New Build Uploaded

BlissPop-v1.5-bacon-OFFICIAL-20141228

http://downloads.blissroms.com/BlissPop/Official/bacon/

Changelog

-Add Forward port power connect/disconnect

-Add expanding improvements

-Add Materialize volume panel in/ out animation

-Add WiFi forward port avoid poor connection setting

-Add CPU info overlay

-Add settings- WiFi notification: when WiFi connects

All CM updates and more.

Edited by GTHOM
Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Βγήκε αλλά εγώ δεν την περνάω! Αύριο θα βγάλει άλλη επειδή η Cm θα δώσει αύριο πολύ πράμα καινούριο!
Δημήτρης

Βγήκε αλλά εγώ δεν την περνάω! Αύριο θα βγάλει άλλη επειδή η Cm θα δώσει αύριο πολύ πράμα καινούριο!

και εγω την κατεβασα αλλα μετα διαβασα για την αυριανη και σταματησα

αναμονη λοιπον... :)

Ρε παιδιά καλή χρυσή η blissop αλλά αν δεν βάλεις custom kernel με tweaks η μπαταρία δεν λέει τίποτα. Οπως επίσης πρέπει να κάνεις και τα tweaks με τα keep awake. Και πάλι μετά από όλα η μπαταρία είναι μια απ΄τα ίδια με κιτκατ. Έχω 2 απορίες σε όσους την έχουν.

1. Quick settings με extra tiles δεν παίζουν? Να ανοιγοκλείνουμε data, nfc, location και sync?

2. Γιατί όταν τραβάω βίντεο σβήνει η οθόνη μετά από λίγο και βασικά γιατί υπακούει τυφλά στην ρύθμιση στα settings που λέει να σβήνει η οθόνη μετά από 15 δευτ.? Δεν υποτίθεται ότι η κάμερα έπρεπε να κρατάει την οθόνη ανοιχτή συνέχεια?

Ρε παιδιά καλή χρυσή η blissop αλλά αν δεν βάλεις custom kernel με tweaks η μπαταρία δεν λέει τίποτα. Οπως επίσης πρέπει να κάνεις και τα tweaks με τα keep awake. Και πάλι μετά από όλα η μπαταρία είναι μια απ΄τα ίδια με κιτκατ. Έχω 2 απορίες σε όσους την έχουν.

1. Quick settings με extra tiles δεν παίζουν? Να ανοιγοκλείνουμε data, nfc, location και sync?

2. Γιατί όταν τραβάω βίντεο σβήνει η οθόνη μετά από λίγο και βασικά γιατί υπακούει τυφλά στην ρύθμιση στα settings που λέει να σβήνει η οθόνη μετά από 15 δευτ.? Δεν υποτίθεται ότι η κάμερα έπρεπε να κρατάει την οθόνη ανοιχτή συνέχεια?

δεν ξερω αλλα με την μπαταρια του ειμαι πολυ ευχαριστημενος

για το Quick settings εχεις δικαιο πρεπει να μπεις ρυθμισεις για να ενεργοποιησεις καποια πραγματα

τωρα για την καμερα μολις τραβηξα βιντεο να δοκιμασω και δεν κλεινει η οθονη ποτε οσο τραβαει

δεν ξερω αλλα με την μπαταρια του ειμαι πολυ ευχαριστημενος

για το Quick settings εχεις δικαιο πρεπει να μπεις ρυθμισεις για να ενεργοποιησεις καποια πραγματα

τωρα για την καμερα μολις τραβηξα βιντεο να δοκιμασω και δεν κλεινει η οθονη ποτε οσο τραβαει

Οταν λες ευχαριστημένος τι εννοείς? Σου κρατάει 2 μέρες?

Interface->Quick Settings - δεν έχει ρυθμίσεις για custom tiles.

Όσο αφορά την κάμερα πες μου λίγο τι έχεις στο Display->Sleep

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks