prioxxx Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Έχει να κάνει με την CM12 branch αλλά δεν βλέπω τον λόγο ανησυχίας σου, εγώ δεν έχω παράπονο 8.30 ώρες οθόνης;; τι συχνότητες δουλεύεις;; :p Πεστα όλα :) Ή είσαι μόνο ασύρματο; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 8.30 ώρες οθόνης;; τι συχνότητες δουλεύεις;; :p Πεστα όλα :) Ή είσαι μόνο ασύρματο; Μα όλα τα έχω πει...:p Σήμερα δεν χρειάστηκα data, με το ζόρι να ήταν μια ώρα ανοιχτό το 3G Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Παίδες τις τελευταίες μέρες και σχεδόν κάθε μέρα όταν πάω να ανοιξω την κάμερα μου πετά μήνυμα "Can't connect to the camera", μετά από reboot ανοίγει. Η συσκευή μου είναι full stock με 44S. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 ευχαριστω πρεπει να ξεκλειδωσε μπηκε μονο του σε fastboot δεν καταλαβα πως. μου τα εσβησε ολα, ειναι φυσιολογικο?? πως μπαινεις σε fastboot ?? για να περασω το TWRP φίλε τι ακριβώς έκανες για να σου εμφανίσει το κινητό το pc? γιατί και μένα not found λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 φίλε τι ακριβώς έκανες για να σου εμφανίσει το κινητό το pc? γιατί και μένα not found λέει τι ακριβως θελεις να κανεις?? εγω εγκατεστησα τo ADB και το Fastboot ενεργοποιησα τον εντοπισμό σφαλμάτων USB απενεργοποιησα το ενημερωση cm recovery και μετα ακολουθησα τις οδηγιες απο εδω http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/toolkit-oneplus-one-easy-toolkit-unlock-t2804322 και εδω http://www.doctorandroid.gr/2014/07/bootloader-root-oneplus-one.html ανοιξα το φακελλο OnePlusOne Easy Toolkit By Scumpi 64 GB Users και απο εκει μεσα τα εκανα κατεβασα και τους drivers απο το google, εγκατεστησα αρκετους γιαυτο δεν ξερω ποιοι δουλεψαν. με την βοηθεια και των παιδιων απο εδω εγιναν ολα Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 χωρις toolkit και περιττα, ο πιο εύκολος και αναλυτικός οδηγός με το που πάρετε το τηλ στα χέρια πριν καν κάνει boot http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2788632 Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Root και να αλλάξω ρομ θέλω αλλα μόλις παταω το unlock bootloader γράφει device not found Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Root και να αλλάξω ρομ θέλω αλλα μόλις παταω το unlock bootloader γράφει device not found ψαξε drivers και εγω το ιδιο εκανα Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Ολα τα δοκιμασα not found γράφει..εντωμεταξυ τη συσκευή την βλεπει κανονικά το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Root και να αλλάξω ρομ θέλω αλλα μόλις παταω το unlock bootloader γράφει device not found τι λειτουργικό έχεις; με ελληνικά η αγγλικά; να ανοίξεις device manager ξέρεις; βοηθά μας με αναλυτικές περιγραφές στο πρόβλημα που έχεις να σε βοηθήσουμε πολύ πιο γρήγορα και εύκολα, όταν δεν περιγράφεις το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν θέλουμε να βοηθήσουμε, είναι ότι δεν ξέρουμε πως Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Γιατί είναι τόσο μικρά τα γράμματα στην σλιμ; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Γιατί είναι τόσο μικρά τα γράμματα στην σλιμ; Αλλαξε το dpi αν δεν έχεις εφαρμογή βρες απο το playstore ενα καλό νούμερο είναι το 440 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Αλλαξε το dpi αν δεν έχεις εφαρμογή βρες απο το playstore ενα καλό νούμερο είναι το 440 380 είναι το καλύτερο πιστεύω! Πάντα εκεί παίζω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 370 δεν είναι default στην slim? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 370 δεν είναι default στην slim? Ναι,και'γω συνηθισα τόσο τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Παίδες τις τελευταίες μέρες και σχεδόν κάθε μέρα όταν πάω να ανοιξω την κάμερα μου πετά μήνυμα "Can't connect to the camera", μετά από reboot ανοίγει. Η συσκευή μου είναι full stock με 44S. Καμιά ιδέα; Μου έχει συμβεί 2-3 φορές όσο καιρό το εχω. Όντως στρώνει μόνο με επανεκκίνηση, αλλιώς ή κάμερα δεν ανοίγει με καμία εφαρμογή. Ευτυχώς όμως μετά αργεί πολύ να το ξανακάνει. Χρησιμοποιείς την μανισια εφαρμογή; Όποια κι αν χρησιμοποιείς κάνε της καμία εκκαθάριση :worry: Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 τι λειτουργικό έχεις; με ελληνικά η αγγλικά; να ανοίξεις device manager ξέρεις; βοηθά μας με αναλυτικές περιγραφές στο πρόβλημα που έχεις να σε βοηθήσουμε πολύ πιο γρήγορα και εύκολα, όταν δεν περιγράφεις το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν θέλουμε να βοηθήσουμε, είναι ότι δεν ξέρουμε πως πάω να εγκαταστήσω τον driver manual και βγάζει αυτό http://s11.postimg.org/ae5ktriur/image.png Hébergeur d'images Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 όχι έτσι, θα πεις από φάκελο/have disc πρώτα δοκίμασε αυτούς http://developer.android.com/sdk/win-usb.html#top το τηλ θα πρέπει να το συνδέσεις σε fastboot mode και στο device manager θα πρέπει να το δεις σαν adb bootloader interface εάν δεν δει το τηλ με αυτούς (που θα το δει) κάνεις αυτό http://www.howtogeek.com/167723/how-to-disable-driver-signature-verification-on-64-bit-windows-8.1-so-that-you-can-install-unsigned-drivers εγκαθιστάς τους driver profit :D Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) νομίζω το έκανα..πως τσεκάρω αν όντως πέτυχε το root? Edited November 25, 2014 by splanis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 πέρασες custom recovery (twrp η philz) ;;; εάν ναι απλά κατεβάζεις το zip, το έχεις στο τηλ, κάνεις boot σε recovery (vol+ & power) και install zip https://www.youtube.com/results?search_query=oneplus+flash+lollipop Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 τα έκανα όλα...λίγο περίεργη μου φαίνεται προς το παρόν η lolipop, ίσως θέλει λίγο να την συνηθίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Έχει να κάνει με την CM12 branch αλλά δεν βλέπω τον λόγο ανησυχίας σου, εγώ δεν έχω παράπονο Με το ζόρι αν χρησιμοποιήσεις το κινητό για πάνω από 3 ώρες. Τις υπόλοιπες 8 απλά το άφησες έτσι ανοιχτό. Με 1 ώρα οθόνη κρατάει 2μερες εκεί που το Nexus 4 κρατούσε 4. Πάλι τα eventx-xxx δεν ξέρω τι άλλο να κάνω να δοκιμάσω άλλη ρομ; Screenshots δεν ξέρεις να βγάζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Μου έχει συμβεί 2-3 φορές όσο καιρό το εχω. Όντως στρώνει μόνο με επανεκκίνηση, αλλιώς ή κάμερα δεν ανοίγει με καμία εφαρμογή. Ευτυχώς όμως μετά αργεί πολύ να το ξανακάνει. Χρησιμοποιείς την μανισια εφαρμογή; Όποια κι αν χρησιμοποιείς κάνε της καμία εκκαθάριση :worry: Ναι, τη μανίσια χρησιμοποιώ. Της έκανα μια εκκαθάριση και βλέπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Μάγκες δε μ αρέσει η lolipop...έχετε να προτεινετε καμια καλη Ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Η slim πολύ καλή και σταθερή όπως και η mahdi που είναι η αγαπημένη μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts