Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει να κάνει με την CM12 branch αλλά δεν βλέπω τον λόγο ανησυχίας σου, εγώ δεν έχω παράπονο

8.30 ώρες οθόνης;; τι συχνότητες δουλεύεις;; :p

Πεστα όλα :)

Ή είσαι μόνο ασύρματο;

Δημήτρης

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

8.30 ώρες οθόνης;; τι συχνότητες δουλεύεις;; :p

Πεστα όλα :)

Ή είσαι μόνο ασύρματο;

Μα όλα τα έχω πει...:p

Σήμερα δεν χρειάστηκα data, με το ζόρι να ήταν μια ώρα ανοιχτό το 3G

One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i

Παίδες τις τελευταίες μέρες και σχεδόν κάθε μέρα όταν πάω να ανοιξω την κάμερα μου πετά μήνυμα "Can't connect to the camera", μετά από reboot ανοίγει.

Η συσκευή μου είναι full stock με 44S.

Καμιά ιδέα;

129026.png?1640591734

ευχαριστω

πρεπει να ξεκλειδωσε

μπηκε μονο του σε fastboot δεν καταλαβα πως.

μου τα εσβησε ολα, ειναι φυσιολογικο??

πως μπαινεις σε fastboot ??

για να περασω το TWRP

φίλε τι ακριβώς έκανες για να σου εμφανίσει το κινητό το pc? γιατί και μένα not found λέει

φίλε τι ακριβώς έκανες για να σου εμφανίσει το κινητό το pc? γιατί και μένα not found λέει

τι ακριβως θελεις να κανεις??

εγω εγκατεστησα τo

ADB και το Fastboot

ενεργοποιησα τον εντοπισμό σφαλμάτων USB

απενεργοποιησα το ενημερωση cm recovery

και μετα ακολουθησα τις οδηγιες απο εδω

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/toolkit-oneplus-one-easy-toolkit-unlock-t2804322 και εδω

http://www.doctorandroid.gr/2014/07/bootloader-root-oneplus-one.html

ανοιξα το φακελλο OnePlusOne Easy Toolkit By Scumpi 64 GB Users και απο εκει μεσα τα εκανα

κατεβασα και τους drivers απο το google, εγκατεστησα αρκετους γιαυτο δεν ξερω ποιοι δουλεψαν.

με την βοηθεια και των παιδιων απο εδω εγιναν ολα

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

χωρις toolkit και περιττα, ο πιο εύκολος και αναλυτικός οδηγός με το που πάρετε το τηλ στα χέρια πριν καν κάνει boot

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2788632

One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i

Root και να αλλάξω ρομ θέλω αλλα μόλις παταω το unlock bootloader γράφει device not found

ψαξε drivers και εγω το ιδιο εκανα

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Root και να αλλάξω ρομ θέλω αλλα μόλις παταω το unlock bootloader γράφει device not found

τι λειτουργικό έχεις;

με ελληνικά η αγγλικά;

να ανοίξεις device manager ξέρεις;

βοηθά μας με αναλυτικές περιγραφές στο πρόβλημα που έχεις να σε βοηθήσουμε πολύ πιο γρήγορα και εύκολα, όταν δεν περιγράφεις το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν θέλουμε να βοηθήσουμε, είναι ότι δεν ξέρουμε πως

Γιατί είναι τόσο μικρά τα γράμματα στην σλιμ;

Αλλαξε το dpi αν δεν έχεις εφαρμογή βρες απο το playstore ενα καλό νούμερο είναι το 440

Αλλαξε το dpi αν δεν έχεις εφαρμογή βρες απο το playstore ενα καλό νούμερο είναι το 440

380 είναι το καλύτερο πιστεύω! Πάντα εκεί παίζω

Δημήτρης

370 δεν είναι default στην slim?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παίδες τις τελευταίες μέρες και σχεδόν κάθε μέρα όταν πάω να ανοιξω την κάμερα μου πετά μήνυμα "Can't connect to the camera", μετά από reboot ανοίγει.

Η συσκευή μου είναι full stock με 44S.

Καμιά ιδέα;

Μου έχει συμβεί 2-3 φορές όσο καιρό το εχω. Όντως στρώνει μόνο με επανεκκίνηση, αλλιώς ή κάμερα δεν ανοίγει με καμία εφαρμογή. Ευτυχώς όμως μετά αργεί πολύ να το ξανακάνει. Χρησιμοποιείς την μανισια εφαρμογή; Όποια κι αν χρησιμοποιείς κάνε της καμία εκκαθάριση :worry:

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν...

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

τι λειτουργικό έχεις;

με ελληνικά η αγγλικά;

να ανοίξεις device manager ξέρεις;

βοηθά μας με αναλυτικές περιγραφές στο πρόβλημα που έχεις να σε βοηθήσουμε πολύ πιο γρήγορα και εύκολα, όταν δεν περιγράφεις το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν θέλουμε να βοηθήσουμε, είναι ότι δεν ξέρουμε πως

πάω να εγκαταστήσω τον driver manual και βγάζει αυτό

http://s11.postimg.org/ae5ktriur/image.png

Hébergeur d'images

όχι έτσι, θα πεις από φάκελο/have disc

πρώτα δοκίμασε αυτούς

http://developer.android.com/sdk/win-usb.html#top

το τηλ θα πρέπει να το συνδέσεις σε fastboot mode και στο device manager θα πρέπει να το δεις σαν adb bootloader interface

εάν δεν δει το τηλ με αυτούς (που θα το δει) κάνεις αυτό

http://www.howtogeek.com/167723/how-to-disable-driver-signature-verification-on-64-bit-windows-8.1-so-that-you-can-install-unsigned-drivers

εγκαθιστάς τους driver

profit :D

πέρασες custom recovery (twrp η philz) ;;;

εάν ναι απλά κατεβάζεις το zip, το έχεις στο τηλ, κάνεις boot σε recovery (vol+ & power) και install zip

https://www.youtube.com/results?search_query=oneplus+flash+lollipop

τα έκανα όλα...λίγο περίεργη μου φαίνεται προς το παρόν η lolipop, ίσως θέλει λίγο να την συνηθίσεις

Έχει να κάνει με την CM12 branch αλλά δεν βλέπω τον λόγο ανησυχίας σου, εγώ δεν έχω παράπονο

Με το ζόρι αν χρησιμοποιήσεις το κινητό για πάνω από 3 ώρες. Τις υπόλοιπες 8 απλά το άφησες έτσι ανοιχτό.

Με 1 ώρα οθόνη κρατάει 2μερες εκεί που το Nexus 4 κρατούσε 4. Πάλι τα eventx-xxx δεν ξέρω τι άλλο να κάνω να δοκιμάσω άλλη ρομ;

Screenshots δεν ξέρεις να βγάζεις?

Μου έχει συμβεί 2-3 φορές όσο καιρό το εχω. Όντως στρώνει μόνο με επανεκκίνηση, αλλιώς ή κάμερα δεν ανοίγει με καμία εφαρμογή. Ευτυχώς όμως μετά αργεί πολύ να το ξανακάνει. Χρησιμοποιείς την μανισια εφαρμογή; Όποια κι αν χρησιμοποιείς κάνε της καμία εκκαθάριση :worry:

Ναι, τη μανίσια χρησιμοποιώ. Της έκανα μια εκκαθάριση και βλέπουμε..

129026.png?1640591734

Η slim πολύ καλή και σταθερή όπως και η mahdi που είναι η αγαπημένη μου
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks