Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως καμιά εφαρμογή σου κάνει την ζημιά? Πέρνα την στοκ ρομ (44s) και άστο μια δυο μέρες χωρίς εφαρμογές πέρα από τις βασικές για να δεις πως συμπεριφερεται

Αναγκαστικά αυτή θα είναι η επόμενη μου κίνηση φίλε μου. Ευχαριστώ.

"It's nice to be important but it's more important to be nice"

Nexus 6P Graphite Black 64gb

HTC Nexus 9

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε και με CM11 ή ColorOS.

Μόνο έτσι θα καταλάβεις αν είναι hardware πρόβλημα.

Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512

σκέφτομαι να κάνω root και να αλλάξω rom... ποια προτείνετε?

αν μπορείτε ποστάρετε και έναν noob-friendly οδηγό γιατί είναι 1η φορά

υ.γ έχει βγει android L για το κινητό?

υ.γ2 χάνεται η εγγύηση με το root?

υ.γ3 μου εξηγεί κάποιος τι ακριβώς είναι το flash recovery?

Edited by splanis

Εγώ είμαι εδώ και λίγο καιρό με Mahdi και AK . Εντυπώσεις πολύ καλές! Βάζω πρώτη την Slim μιας και την θεωρώ ένα κλικ καλύτερη. Για παράδειγμα στο facebook messenger όταν τραβάς προς τα κάτω το εικονίδιο για να κλείσεις την συνομιλία, κάνει ένα μικρό σκαλοπατακι. Ενώ στην slim φεύγει βολίδα χωρίς το παραμικρό lag. Σε καμιά άλλη ρομ δεν το έχω δει αυτό. Δεύτερη βάζω την Mahdi μιας και είναι πιο πολύ παραμετροποιησιμη και χρειάζομαι αρκετά πράγματα. Μετά ακολουθούν όλες οι άλλες. Άποψη μου πάντα.
Δημήτρης

Καλησπερα,

μιας και το κιν ερχεται οπου να ναι...θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι...

Βαζουμε καρτα

ανοιγουμε κιν

και ξεκηναμε το set up του κινητου...τι πρεπει να προσεξουμε σαν εκκινηση...υπαρχει καποιος οδηγος?

καλημερα παιδια

να ρωτησω κατι??

χθες παρελαβα το κινητο, ολα τελεια.

το εβαλα να φορτισει αλλα παρολο που περασαν παρα πολλες ωρες δεν πηγαινε στο 100%, σταματησε στο 97% και εμεινε εκει.

ξερει κανεις κατι??

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Καλησπερα,

μιας και το κιν ερχεται οπου να ναι...θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι...

Βαζουμε καρτα

ανοιγουμε κιν

και ξεκηναμε το set up του κινητου...τι πρεπει να προσεξουμε σαν εκκινηση...υπαρχει καποιος οδηγος?

Λάθος

Κρατάς vol- & power για να μπει fastboot mode

Fastboot oem unlock

Clean install 44R

Αυτό για να είναι τα πράγματα πιο εύκολα στο μέλλον

One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i

καλημερα παιδια

να ρωτησω κατι??

χθες παρελαβα το κινητο, ολα τελεια.

το εβαλα να φορτισει αλλα παρολο που περασαν παρα πολλες ωρες δεν πηγαινε στο 100%, σταματησε στο 97% και εμεινε εκει.

ξερει κανεις κατι??

ευχαριστω

Μου το κανε στη 1η του φορτιση το καλοκαίρι.. Την επομένη το φορτισα κλειστο και το ανοιξα και ήταν στο 100..

Μου το κανε στη 1η του φορτιση το καλοκαίρι.. Την επομένη το φορτισα κλειστο και το ανοιξα και ήταν στο 100..

ευχαριστω πολυ

οταν λες κλειστο τι εννοεις??

τωρα πως το φορτιζεις?? παντα κλειστο?? η εστρωσε

και παλι ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

παιδια παω να ξεκλειδωσω τον Bootloader συμφωνα με τον οδηγο απο εδω http://www.doctorandroid.gr/2014/07/bootloader-root-oneplus-one.html

ανοιγει αλλα μενει εκει πολυ ωρα στο waiting fort device , ειναι λογικο??

παιδια παω να ξεκλειδωσω τον Bootloader συμφωνα με τον οδηγο απο εδω http://www.doctorandroid.gr/2014/07/bootloader-root-oneplus-one.html

Βλέπω μήνυμα "Device not found".

Μάλλον δεν έχεις εγκαταστήσει τους drivers στο pc ή δεν πέρασαν σωστά.

Ας πει και κάποιος άλλοτε όμως που έκανε τη διαδικασία τώρα πρόσφατα, εγώ έχει καιρό που την έκανα και ίσως να φταίει κάτι άλλο.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ας πει και κάποιος άλλοτε όμως που έκανε τη διαδικασία τώρα πρόσφατα, εγώ έχει καιρό που την έκανα και ίσως να φταίει κάτι άλλο.

ευχαριστω

επειδη μπαινω απο το pc της γυναικας μου μηπως εχεις καποιο λινκ για να κατεβασω τους drivers

εγκατεστησα αυτο " adb-setup-1.4.2 " δεν περναει και τους drivers??

ευχαριστω

επειδη μπαινω απο το pc της γυναικας μου μηπως εχεις καποιο λινκ για να κατεβασω τους drivers

εγκατεστησα αυτο " adb-setup-1.4.2 " δεν περναει και τους drivers??

Google usb driver

Με το τηλ σε fastboot mode σύνδεσε το usb

Με το device manager εγκατέστησε manual τους Google driver για την συσκευή

Τώρα με την εντολή fastboot devices θα πρέπει να δεις την συσκευή

One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i

Επειδή είχα πάθει το ίδιο με ένα ταμπλετ παρότι είχα βάλει όλους τους οδηγούς, δοκίμασε αυτό: Κατ'αρχάς άνοιξε το usb debugging. Μετά όταν συνδεθεί η συσκευή και σου λέει mtp device connected, άλλαξε τη ρύθμιση σε ptp (κάπως έτσι) device σαν να είναι κάμερα (check στο κάτω κουτάκι στις συνδέσεις usb). Εμένα έτσι μου το αναγνώρισε για να προχωρήσει αυτή η διαδικασία και μετά το γύρισα πάλι σε mtp.

Google usb driver

Με το τηλ σε fastboot mode σύνδεσε το usb

Με το device manager εγκατέστησε manual τους Google driver για την συσκευή

Τώρα με την εντολή fastboot devices θα πρέπει να δεις την συσκευή

ευχαριστω

πρεπει να ξεκλειδωσε

μπηκε μονο του σε fastboot δεν καταλαβα πως.

μου τα εσβησε ολα, ειναι φυσιολογικο??

πως μπαινεις σε fastboot ??

για να περασω το TWRP

ευχαριστω

πρεπει να ξεκλειδωσε

μπηκε μονο του σε fastboot δεν καταλαβα πως.

μου τα εσβησε ολα, ειναι φυσιολογικο??

πως μπαινεις σε fastboot ??

για να περασω το TWRP

Είναι όλα στην πρώτη σελίδα

Το ευχαριστώ σε όσους έγραψαν τους οδηγούς

Λάθος

Κρατάς vol- & power για να μπει fastboot mode

Fastboot oem unlock

Clean install 44R

Αυτό για να είναι τα πράγματα πιο εύκολα στο μέλλον

Αφου εχει μπει η καρτα ή πριν βαλουμε καρτα...??

Είναι 100% θέμα drivers. Δεν περαστηκαν σωστά. Εγώ πρόσφατα που ασχολήθηκα με ενός φίλου πέρασα στο pc του κάποιους drivers που λεγοντουσαν "adb universal drivers".

Κάνε ένα search στο Google ή στο xda για OnePlus One drivers και νομίζω θα τους βρεις.

"It's nice to be important but it's more important to be nice"

Nexus 6P Graphite Black 64gb

HTC Nexus 9

ευχαριστω πολυ τους φιλους

tsiftsism

martinoff

Davout

DanteGR

και ολους τους αλλους για την βοηθεια τους να ξεκλειδωσω , περασω TWRP και ρουταρω το κινητο.

χιλια ευχαριστω

Παιδιά τι γίνετε με το τηλέφωνο. Έχω φλασαρει άλλη ρομ (mahdi) με AK και πάλι βλέπω το Android OS no 1 κατανάλωση. Τι πρέπει να κάνω; στο νεξους δεν είχα τέτοιο θέμα. Android OS kai Android system ήταν χαμηλά. Εδώ κοντεύω να τρελαθώ. Η Slim σε ότι αφορά την κατανάλωση πως είναι;

Παιδιά τι γίνετε με το τηλέφωνο. Έχω φλασαρει άλλη ρομ (mahdi) με AK και πάλι βλέπω το Android OS no 1 κατανάλωση. Τι πρέπει να κάνω; στο νεξους δεν είχα τέτοιο θέμα. Android OS kai Android system ήταν χαμηλά. Εδώ κοντεύω να τρελαθώ. Η Slim σε ότι αφορά την κατανάλωση πως είναι;

Πόση ώρα οθόνης σου βγάζει?

Έχει να κάνει με την CM12 branch αλλά δεν βλέπω τον λόγο ανησυχίας σου, εγώ δεν έχω παράπονο

σκέφτομαι να κάνω root και να αλλάξω rom... ποια προτείνετε?

αν μπορείτε ποστάρετε και έναν noob-friendly οδηγό γιατί είναι 1η φορά

υ.γ έχει βγει android L για το κινητό?

υ.γ2 χάνεται η εγγύηση με το root?

υ.γ3 μου εξηγεί κάποιος τι ακριβώς είναι το flash recovery?

κανεις??????

Με 1 ώρα οθόνη κρατάει 2μερες εκεί που το Nexus 4 κρατούσε 4. Πάλι τα eventx-xxx δεν ξέρω τι άλλο να κάνω να δοκιμάσω άλλη ρομ;

κανεις??????

Εάν ρωτάς τι σε δυσκόλεψε η δεν έγινε κατανοητό από την πρώτη σελίδα κακώς δεν σου απαντάμε

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks