hayas88 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 καλησπέρα μπορώ να βάλω ak kernel στη slimkat rom που έχω και αν ναί ποιά έκδοση είναι συμβατή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 καλησπέρα μπορώ να βάλω ak kernel στη slimkat rom που έχω και αν ναί ποιά έκδοση είναι συμβατή ? μπορείς, την τελευταία που έβγαλε χτες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 μπορείς, την τελευταία που έβγαλε χτες βάζω δηλαδή αυτές που λέει για cm11? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 AK για στοκ ρομ υπάρχει; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 AK για στοκ ρομ υπάρχει; Φυσικά. Στο site του υπάρχουν όλα τα links. ;) http://ak.hiddenbytes.org/ Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 βάζω δηλαδή αυτές που λέει για cm11? πας εδώ http://ak.hiddenbytes.org/ και βάζεις την 021 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 πας εδώ http://ak.hiddenbytes.org/ και βάζεις την 021 Ποια 021; Λάθος. Η 021 είναι για τις Lollipop (γράφει CM12). Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ποια 021; Λάθος. Η 021 είναι για τις Lollipop (γράφει CM12). Δουλεύει μια χαρά και στις cm11 Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Πράγματι έβαλα για cm 12 και δεν έχει κάποιο θέμα το δουλεύω και σε art απλά δεν συχγρονηζει το ημερολόγιο αλλά ίσως δεν έχει σχέση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Εγώ παιδιά έβαλα αυτή εδώ και δεν παρατηρώ κάποιο bug..Παει καλά και νομίζω οτι δεν αργουμε πολύ. Dt2w δουλεύει,boot γρήγορο, όλα δείχνουν καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Φυσικά. Στο site του υπάρχουν όλα τα links. ;) http://ak.hiddenbytes.org/ AK.077.OPO.CM11.zip αυτόν εννοείς; Δεν βρίσκω να λέει cm11s ούτε στο xda. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Εγώ παιδιά έβαλα αυτή εδώ και δεν παρατηρώ κάποιο bug..Παει καλά και νομίζω οτι δεν αργουμε πολύ. Dt2w δουλεύει,boot γρήγορο, όλα δείχνουν καλα. Φίλε δεδομένα ασύρματο μπαταρία πως πάνε; Είναι πιο γρήγορο; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Data εξαιρετικά σε Lte που εχω δοκιμάσει καλα.,Wifi ως συνήθως δεν ειδα καποια διαφορα,οσο για τη μπαταρία αύριο.. Σημερα φλασαρα στο 67% με στήσιμο κλπ ειμαι στο 30% αυτη τη στιγμη με 2ω κ 13λ οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Γεια σας εχω την 44s στοκ μπορω να φλασαρω τον franko kernel αν ναι ποιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 παιδια καλησπερα θελω να κανω root το τηλεφωνο και τα υπολοιπα επειδη προερχομαι απο samsung note δεν θελω να κανω καμια πατατα.... αυτος ο οδηγος ειναι ενταξει?? αν θελετε απαντατε... ευχαριστω πολυ http://www.doctorandroid.gr/2014/07/bootloader-root-oneplus-one.html Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Μια χαρά οδηγός είναι, όπως και αυτοί που υπάρχουν στο εδώ νήμα, προχώρα άφοβα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Μια χαρά οδηγός είναι, όπως και αυτοί που υπάρχουν στο εδώ νήμα, προχώρα άφοβα σε ευχαριστω πολυ φιλε μου σημερα το παρελαβα και καταλαβαινεις πως νοιωθω... στο note μπορει να φλασαρα καποιες φορες και 2 - 3 ρομ την ημερα μεχρι να βρω ποια μου αρεσει και ειναι οκ.. το ιδιο και κερνελ... εδω επειδη ειναι η πρωτη φορα θελω να ειμαι βεβαιος.. και παλι σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου σημερα το παρελαβα και καταλαβαινεις πως νοιωθω... στο note μπορει να φλασαρα καποιες φορες και 2 - 3 ρομ την ημερα μεχρι να βρω ποια μου αρεσει και ειναι οκ.. το ιδιο και κερνελ... εδω επειδη ειναι η πρωτη φορα θελω να ειμαι βεβαιος.. και παλι σε ευχαριστω πολυ Και εδώ η πρώτη είναι κάπως δύσκολη, μέχρι να ξεκλειδώσει το τηλ, μετά φλασαρεις και ρίχνεις ταυτόχρονα και έναν υπνακο:D Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Και εδώ η πρώτη είναι κάπως δύσκολη, μέχρι να ξεκλειδώσει το τηλ, μετά φλασαρεις και ρίχνεις ταυτόχρονα και έναν υπνακο:D τωρα που διαβαζω και ξαναδιαβαζω τον οδηγο που σου εστειλα μου φαινεται ευκολος, 3 κλικ ειναι.. :) για το ασφαλες βασιζομαι σε σενα (πλακα κανω) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Περιμένουμε νέα σου και μακάρι να μην σου εκραγεί :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris7 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Μπορει καποιος που εχει slim και ak , να μου πει το προφιλ του στο synapse? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Έχουν γραφτεί κάποια πριν από μέρικες σελίδες..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Τα reboots συνεχίζονται ακαθεκτα. Με διαφορετικά roms, διαφορετικά kernels (stock, Ak, boeffla) stock governors και μη. Έχω την αίσθηση πλέον ότι μπορεί και να είναι hardware fault.. Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Τα reboots συνεχίζονται ακαθεκτα. Με διαφορετικά roms, διαφορετικά kernels (stock, Ak, boeffla) stock governors και μη. Έχω την αίσθηση πλέον ότι μπορεί και να είναι hardware fault.. Μήπως καμιά εφαρμογή σου κάνει την ζημιά? Πέρνα την στοκ ρομ (44s) και άστο μια δυο μέρες χωρίς εφαρμογές πέρα από τις βασικές για να δεις πως συμπεριφερεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts