prioxxx Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 αυτην κατεβαζω εγω τωρα η slim καλη χρυση αλλα σε μπαταρια ειναι ανωτερη η mahdi. ιδια χρηση με slim παω στις 5,5 με προσοχη στην χρηση.῎ Με mahdi ανετα 6+ ποσες ωρες οθονη σου εβγαζε; Stef08 ανετα κατεβασε την Mahdi...πολυ καλη και πιο πολλες επιλογες στην ρομ. Τώρα κατεβαίνει και σε μένα. Θα έβαζα Mahdi αλλά βλέπω δεν είναι ενημερωμένη. Βέβαια μπορώ να την βάλω το σκ να την δω μιας και δεν είμαι τόσο φαν της Cm.καλή χρυσή αλλά για λίγο καιρό. Την slim την έχω top. Εγώ βγάζω 6ωρο χωρίς να προσέχω πάντα με ίδια χρήση λέμε. Επίσης είναι απροβληματιστη. Αλλά μου λείπουν κάποια πράγματα που τα έχει η Mahdi. Θα πάρω ένα back up και μετά φλασαρισμα :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 δεν κάνετε τον κόπο να γράψετε το τι έχει η mandi που δεν έχει η slim ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ρε σεις τη mahdi τη παρατησε ο dev..Μαυρη πετρα εριξε!! Αλλιως και'γω εκει θα ημουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 δεν κάνετε τον κόπο να γράψετε το τι έχει η mandi που δεν έχει η slim ? Τα πάντα. Ότι έχουν όλες οι ρομ μαζί αυτή τα έχει μόνη της Για λίγο που την είδα δεν μου άρεσε πολύ κουλουβάχατα παιδάκι μου Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ρε σεις τη mahdi τη παρατησε ο dev..Μαυρη πετρα εριξε!! Αλλιως και'γω εκει θα ημουν. πριν 10 μερες εδωσε την τελικη 2.9 δεν ειναι ασχημη απλα εχει 2 bug 1.μου εβγαλε τον δαιμονα της καμερας... 2.και αυτη εμφανιζει λαθος το παραθυρο του chrome οταν ανοιγεις λινκ απο mail κλπ. γι αυτο την εβγαλα. Συνολικα μεχρι τωρα η ανωτερη που εχω βαλει ειναι η slim stable Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Με ανησυχεί το ότι γενικά έχουν αφήσει λίγο την υποστήριξη. Ο πιο ενεργός είναι η σλιμ. Ελπίζω να ασχολούνται με το 5.0 και να επιστρέψουν. Έβαλα τελικά την ρομ που έλεγα. Εντάξει καλή είναι κλπ αλλά όταν βλέπω σκαλοπατακια όταν κλείνεις το messenger με τρελαίνει. Οπότε γυρίζω στο μπακαπ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Πρώτα πρώτα για να κανεις οτιδήποτε πρέπει να ξεκλειδωσεις τον bootloader (προσοχή χανεις τα παντα) Μετά περνάς το recovery και μετα απο το recovery φλασαρεις το τελευταιο supersu. Απο'κει και μετα οταν αλλαζεις ρομς δεν θα χρειαζεται κατι απ'αυτα.Θα είναι ρουταρισμενες. Dante_Gr καθολου αναμονη εδω! Πυροβολαει (clean install) Να ρωτήσω κάτι. Πως ανοίγεις το κινητό? Με το Power button ή με double tap?? Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) Double tap,υπαρχει μια ελαχιστη καθυστέρηση η οποία υπήρχε παντα ομως,δεν αλλαξε κατι.Μηπως προσθεσες τιποτα widget κλπ; Kernel μου μυριζει..Της slim εχεις; Edited November 19, 2014 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Double tap,υπαρχει μια ελαχιστη καθυστέρηση η οποία υπήρχε παντα ομως,δεν αλλαξε κατι.Μηπως προσθεσες τιποτα widget κλπ; Kernel μου μυριζει..Της slim εχεις; Έβαλα τον τελευταίο Boeffla και εκεί είχε μεγάλη υστέρηση. Τώρα με τον ΑΚ 014 νομίζω ότι επανήλθε στην γνωστή μικρή υστέρηση που λες και συ! Όλα good λοιπόν! Thx φίλος! :) Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Δεν νομίζω να έχει τέτοια επιλογή φίλε μου! Μόνο Root access και μετά λέει για τα τελευταία updates που έχει κάνει νομίζω. Λοιπόν, μετά την ερώτηση για το root access, μου βγάζει και αυτή που έχω στο screenshot, και απαντάω ναι. Υπάρχουν όμως φορές που αυτή τη 2η ερώτηση δεν μου την βγάζει, και τότε οι εφαρμογές δεν γίνονται restore με τίποτα. Τότε πρέπει να κάνω απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση το TiBU για να παίξει, αφού πρέπει πρώτα να μου βγάλει τις 2 παραπάνω ερωτήσεις. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 ενα μικρο ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω στον φιλο tsiftsism για το invite! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Λοιπόν, μετά την ερώτηση για το root access, μου βγάζει και αυτή που έχω στο screenshot, και απαντάω ναι. Υπάρχουν όμως φορές που αυτή τη 2η ερώτηση δεν μου την βγάζει, και τότε οι εφαρμογές δεν γίνονται restore με τίποτα. Τότε πρέπει να κάνω απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση το TiBU για να παίξει, αφού πρέπει πρώτα να μου βγάλει τις 2 παραπάνω ερωτήσεις. Αυτό το μήνυμα έχει σχέση με το "Verify apps" στο Settings>Security. Αν το έχεις on τότε σου βγάζει αυτή την ερώτηση. Αν το έχεις off τότε δεν στην βγάζει. Αλλά σε μένα δεν έχει καμία σχέση με το αν μπορώ να κάνω restore στο TB. Εγώ πάντα off το έχω αυτό. Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Παιδιά για ποιον Slim launcher λέγατε ποιο πριν; επίσης σαν γνωστές τι να σταματήσω η να παγωσω για να μην έχω τέρμα πάνω σε κατανάλωση Android OS? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Παιδιά για ποιον Slim launcher λέγατε ποιο πριν; επίσης σαν γνωστές τι να σταματήσω η να παγωσω για να μην έχω τέρμα πάνω σε κατανάλωση Android OS? αν βάλεις slim αυτόν που έχει από την αρχή, εάν θες να το βάλεις αλλού παρτο απο ενα slim.zip βαλε wakelock detector και δες τι wakeclock εχεις Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 ενα μικρο ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω στον φιλο tsiftsism για το invite! :) Με το καλό να σου έρθει, να το χαρείς. Αυτό το μήνυμα έχει σχέση με το "Verify apps" στο Settings>Security. Αν το έχεις on τότε σου βγάζει αυτή την ερώτηση. Αν το έχεις off τότε δεν στην βγάζει. Αλλά σε μένα δεν έχει καμία σχέση με το αν μπορώ να κάνω restore στο TB. Εγώ πάντα off το έχω αυτό. Δεν την έχω πειράξει ποτέ αυτή τη ρύθμιση, είναι από μαμά ρυθμισμένο σε on στην KitKat, αλλά ποτέ δεν μου έχει βγάλει αυτή την ερώτηση. Τώρα στην Lollipop την είδα πρώτη φορά, οπότε υπέθεσα ότι κάτι παρόμοιο θα συμβαίνει και με εσένα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 υπαρχει η εντελως στοκ 44R σε .zip να μπορω να την φλασαρω με την recovery>? η rom του Calculin μου εφαγε σε ενα βραδυ 30%.... τελικα μονο η slim αξιζει μεχρι τωρα. Τουλαχιστον για μενα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 υπαρχει η εντελως στοκ 44R σε .zip να μπορω να την φλασαρω με την recovery>? η rom του Calculin μου εφαγε σε ενα βραδυ 30%.... τελικα μονο η slim αξιζει μεχρι τωρα. Τουλαχιστον για μενα. Ταπεινή μου άποψη. Το 30% σε ένα βράδυ μπορεί να είναι αποτέλεσμα 100 διαφορετικών πραγμάτων (πχ να έχει φάει κόλλημα μία εφαρμογή) και όχι θέμα rom ή Kernel κατά 99%. Με ένα απλό reboot μπορεί να φτιαχτεί. Δεν λέω ότι από ΡΟΜ σε ΡΟΜ δεν υπάρχουν διαφορές σε διάρκεια μπαταρίας αλλά συνήθως δεν είναι τόσο χτυπητες και σίγουρα όχι του επιπέδου 30% drain σε ένα βράδυ. Τουλάχιστον η εμπειρία μου έως τώρα αυτό μου έχει δείξει. Και πίστεψε με έχω φλασαρει άπειρες rom σε πολλά κινητά :) Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 30‰ δεν είναι από ρομ Κοιτά τα wakeclocks σου Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) θα την ξαναφλασαρω. :) το .zip απο εδω https://cyngn.com/products/oneplusone/ δεν μπορω να το βαλω με την recovery σωστα; Edited November 20, 2014 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 υπαρχει η εντελως στοκ 44R σε .zip να μπορω να την φλασαρω με την recovery>? η rom του Calculin μου εφαγε σε ενα βραδυ 30%.... τελικα μονο η slim αξιζει μεχρι τωρα. Τουλαχιστον για μενα. Επειδή την έβαλα και γω όπως είπα, το βράδυ που μας πέρασε ζήτημα να έχασα 2%. Ότι σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω δεν είναι θέμα Ρομ. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 θα την ξαναφλασαρω. :) το .zip απο εδω https://cyngn.com/products/oneplusone/ δεν μπορω να το βαλω με την recovery σωστα; Αν δεν λέω καμία μεγάλη πατάτα, όχι δεν μπορείς... Μπορείς να το ξεzipάρεις και να περάσεις τα περιεχόμενα του με fastboot (όπως περιγράφουν οδηγοί που θα βρεις στην πρώτη σελίδα). Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Επειδή την έβαλα και γω όπως είπα, το βράδυ που μας πέρασε ζήτημα να έχασα 2%. Ότι σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω δεν είναι θέμα Ρομ. Τελικά σε νορμάλ χρήση δεν έχει καλή μπαταρία. Έβαλα ΑΚ μπας και στρώσει αλλιώς γυρίζω σε slim. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Τσαμπα χανουμε το χρονο μας με αλλες ρομ.. Απιστευτη η slim και μαλιστα με το δικο της kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Τσαμπα χανουμε το χρονο μας με αλλες ρομ.. Απιστευτη η slim και μαλιστα με το δικο της kernel. Το θέμα είναι ότι κάποια πράγματα δεν δουλεύουν στην slim. Πχ εδώ έχω βάλει θεματακι lollipop . Έχω αλλά εικονίδια status bar και ακούω μέσα από chrome radio που με την slim είχα σχεδόν πάντα πρόβλημα. Θέλω να δοκιμάσω και Mahdi. Αν και φτιάχνουν κάτι πολύ καλό όπως λένε στο google+ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Για ποια λες οτι φτιάχνουν κατι πολυ καλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts