DanteGR Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Για το adaway που λέγαμε πιο πάνω. Ήταν τόσο απλό! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=56809253 /URL] Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Για το adaway που λέγαμε πιο πάνω. Ήταν τόσο απλό! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=56809253 /URL] Επιτέλους δούλεψε και μένα :cool: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Lol δεν ήξερα καν ότι έχει μενού το adaway Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 πολύ χρήσιμη πληροφορία, δούλεψε και σε εμένα !!!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Εμένα το adaway μην κόβει και λινκ από mail που λαμβάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Επιτέλους δούλεψε και μένα :cool: Lol δεν ήξερα καν ότι έχει μενού το adaway Επιτέλους σου μάθαμε και κάτι δάσκαλε! Όλο εσύ διδάσκεις! :p πολύ χρήσιμη πληροφορία, δούλεψε και σε εμένα !!!!! Χαίρομαι που βρήκαμε τελικά άκρη παλικάρια! Καλημέρα και καλή εβδομάδα :D Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Αυτή ειναι η χρήση του φόρουμ παιδιά! Να βοηθάμε, και το πετυχαίνουμε χωρίς προστριβές κλπ. Μακάρι να είχαμε χρόνο να ψαχνομασταν πιο πολύ όπως παλιά αλλά δεν.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Αυτή ειναι η χρήση του φόρουμ παιδιά! Να βοηθάμε, και το πετυχαίνουμε χωρίς προστριβές κλπ. Μακάρι να είχαμε χρόνο να ψαχνομασταν πιο πολύ όπως παλιά αλλά δεν.. Εεετσι ακριβώς! Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Επιτέλους σου μάθαμε και κάτι δάσκαλε! Όλο εσύ διδάσκεις! :p .... κοκκινίζω... http://wondersofdisney.webs.com/pals/goofy/goofyshy.gif χαίρομαι εάν έχω βοηθήσει, έχω πάρει και εγώ αρκετή βοήθεια από σας (έχουν γραφτεί καταπληκτικοι οδηγοι) ακόμα και για το feedback για ότι μοιράζομαι μαζί σας όσοι νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα είναι τουλάχιστον ημιμαθείς ;) thanks Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Αχρείαστο να 'ναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις... ;) https://forums.oneplus.net/threads/solution-recover-from-hard-bricked-oneplus-one.104943/ Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Οκ λοιπόν έτσι έχει η κατάσταση. Ήμουν σε ROM με ART. Πήρα Titanium Backup και έκανα clean flash το Slimsaber του FJ και προφανώς τώρα τρέχω Dalvik. Το θέμα είναι ότι κανένα app δεν κάνει restore με το TB.. Κολλάει στο "Restoring" και δεν κάνει τίποτα.. :( Και σκέφτομαι μήπως φταίει το γεγονός ότι το backup το πήρα όταν έτρεχα σε ART. Αν τώρα στο ROM που είμαι το γυρίσω σε ART μετά το TB θα μπορέσει να κάνει restore? Ιδέες? Thx :) Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Οκ λοιπόν έτσι έχει η κατάσταση. Ήμουν σε ROM με ART. Πήρα Titanium Backup και έκανα clean flash το Slimsaber του FJ και προφανώς τώρα τρέχω Dalvik. Το θέμα είναι ότι κανένα app δεν κάνει restore με το TB.. Κολλάει στο "Restoring" και δεν κάνει τίποτα.. :( Και σκέφτομαι μήπως φταίει το γεγονός ότι το backup το πήρα όταν έτρεχα σε ART. Αν τώρα στο ROM που είμαι το γυρίσω σε ART μετά το TB θα μπορέσει να κάνει restore? Ιδέες? Thx :) Δεν φταίει αυτό. Και γω τα έχω μπερδέψει χωρίς πρόβλημα. Νομίζω η ρομ φταίει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Κι εμένα μου το έχει κάνει κάποιες φορές μετά από αλλαγή rom. Την πρώτη φορά που τρέχεις το Titanium Backup σε ρωτάει αν του επιτρέπεις να έχει root access. Όταν τώρα, αρχίσεις να επαναφέρεις τις εφαρμογές σου, σε ρωτάει και κάτι άλλο (δεν θυμάμαι ακριβώς το μήνυμα) στο οποίο πρέπει να πατήσεις Accept. Αυτό το μήνυμα κάποιες φορές δεν μου το εμφανίζει και δεν κάνει με τίποτα restore, όσο και αν περιμένω. Χρειάζεται απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση για να δουλέψει. Θυμάσαι αν σου εμφανίζει αυτό το μήνυμα που έχει σαν επιλογές μόνο το Don't Accept και Accept; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Οκ λοιπόν έτσι έχει η κατάσταση. Ήμουν σε ROM με ART. Πήρα Titanium Backup και έκανα clean flash το Slimsaber του FJ και προφανώς τώρα τρέχω Dalvik. Το θέμα είναι ότι κανένα app δεν κάνει restore με το TB.. Κολλάει στο "Restoring" και δεν κάνει τίποτα.. :( Και σκέφτομαι μήπως φταίει το γεγονός ότι το backup το πήρα όταν έτρεχα σε ART. Αν τώρα στο ROM που είμαι το γυρίσω σε ART μετά το TB θα μπορέσει να κάνει restore? Ιδέες? Thx :) Προσπάθειες να κανείς restore apk+ data; Εάν Ναι μην το κάνεις, Κάνε μόνο τα data σου κατεβάζεις τα apk Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλησπερα παιδιά... Μια ερώτηση.... Εαν το έχω στο προφίλ επιδόσεων για καθημερινή χρηση θα έχω κάποιο πρόβλημα;μην μου κανει κανένα μπαμ καμια ωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Οκ λοιπόν έτσι έχει η κατάσταση. Ήμουν σε ROM με ART. Πήρα Titanium Backup και έκανα clean flash το Slimsaber του FJ και προφανώς τώρα τρέχω Dalvik. Το θέμα είναι ότι κανένα app δεν κάνει restore με το TB.. Κολλάει στο "Restoring" και δεν κάνει τίποτα.. :( Και σκέφτομαι μήπως φταίει το γεγονός ότι το backup το πήρα όταν έτρεχα σε ART. Αν τώρα στο ROM που είμαι το γυρίσω σε ART μετά το TB θα μπορέσει να κάνει restore? Ιδέες? Thx :) Δοκιμασε αγορινα.Μου χει τυχει και μενα αλλα δεν ειχα σκεφτει οτι μπορει να φταιει αυτο και δεν δοκιμασα.10 λεπτα απο το χρονο σου θα χασεις,αν και νομιζω οτι δεν φταιει αυτο. Θα ελεγα πριν δοκιμασεις να σβησεις το τιτανιουμ και τη cache του και να το ξαναβαλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Πας να επαναφέρει ς εφαρμογή συστήματος γι'αυτό σε κάνει νούμερα, εκτός εάν δεν είχες πάρει backup της εφαρμογής σε dalvik.Όταν σε κολλήσει πηγαίνεις εφαρμογές, στο tb αναγκαστική διακοπή και μετά ξανά δοκίμασε να την επανέφερε ις.και σε αυτήν που σε δείχνει ότι κολλάει μετά από επανεκκίνηση θα στην εμφανίσει καθώς και ποιες άλλες έχει επαναφέρει άσχετα με το τι γράφει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Δεν φταίει αυτό. Και γω τα έχω μπερδέψει χωρίς πρόβλημα. Νομίζω η ρομ φταίει Πάντως με το που το γύρισα σε ART έκανε κανονικά restore! Κι εμένα μου το έχει κάνει κάποιες φορές μετά από αλλαγή rom. Την πρώτη φορά που τρέχεις το Titanium Backup σε ρωτάει αν του επιτρέπεις να έχει root access. Όταν τώρα, αρχίσεις να επαναφέρεις τις εφαρμογές σου, σε ρωτάει και κάτι άλλο (δεν θυμάμαι ακριβώς το μήνυμα) στο οποίο πρέπει να πατήσεις Accept. Αυτό το μήνυμα κάποιες φορές δεν μου το εμφανίζει και δεν κάνει με τίποτα restore, όσο και αν περιμένω. Χρειάζεται απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση για να δουλέψει. Θυμάσαι αν σου εμφανίζει αυτό το μήνυμα που έχει σαν επιλογές μόνο το Don't Accept και Accept; Δεν νομίζω να έχει τέτοια επιλογή φίλε μου! Μόνο Root access και μετά λέει για τα τελευταία updates που έχει κάνει νομίζω. Προσπάθειες να κανείς restore apk+ data; Εάν Ναι μην το κάνεις, Κάνε μόνο τα data σου κατεβάζεις τα apk 100 apk?? Μπααα..!!! Τέλος καλό όλα καλά! Δοκιμασε αγορινα.Μου χει τυχει και μενα αλλα δεν ειχα σκεφτει οτι μπορει να φταιει αυτο και δεν δοκιμασα.10 λεπτα απο το χρονο σου θα χασεις,αν και νομιζω οτι δεν φταιει αυτο. Θα ελεγα πριν δοκιμασεις να σβησεις το τιτανιουμ και τη cache του και να το ξαναβαλεις. Κι όμως με το που το γύρισα σε ART όπως προείπα έστρωσε! Μπορεί και να ήταν τυχαίο όμως.. Πας να επαναφέρει ς εφαρμογή συστήματος γι'αυτό σε κάνει νούμερα, εκτός εάν δεν είχες πάρει backup της εφαρμογής σε dalvik.Όταν σε κολλήσει πηγαίνεις εφαρμογές, στο tb αναγκαστική διακοπή και μετά ξανά δοκίμασε να την επανέφερε ις.και σε αυτήν που σε δείχνει ότι κολλάει μετά από επανεκκίνηση θα στην εμφανίσει καθώς και ποιες άλλες έχει επαναφέρει άσχετα με το τι γράφει Όχι ποτέ εφαρμογή συστήματος! Μακρυά! Σας ευχαριστώ όλους :) Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 στην slim καλυτερα ART ή Dalvik? Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ελάχιστες διαφορές, 1 κλικ ίσως με art Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) στην slim καλυτερα ART ή Dalvik? Ελάχιστες διαφορές, 1 κλικ ίσως με art Dalvik. Η διαφορά είναι ελάχιστη όπως είπε και ο @taliban Dalvik λοιπόν περιμένοντας το επίσημο LP :) Edited November 18, 2014 by DanteGR Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Dalvik. Η διαφορά είναι ελάχιστη όπως είπε και ο @taliban Dalvik λοιπόν περιμένοντας το επίσημο LP :) Για stock Rom έχει διαφορά με ART ή να κάτσω ήσυχος :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Εγω με ολες τις ρομ το βλεπω γρηγοροτερο με Art.. Δοκιμαστε δεν χανετε κατι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ρε παιδιά γεμισαμε lolipop στο xda ποια να βάλουμε έχουν διορθωθεί καθόλου; Μπερδεύτηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ρε παιδιά γεμισαμε lolipop στο xda ποια να βάλουμε έχουν διορθωθεί καθόλου; Μπερδεύτηκα... είμαστε funboy της slim :) Aν δεν βγει slippop δεν κάνουμε βήμα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts