mikkkg Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εβγαλε ο calkulin το zip για full 38R (450ΜΒ) http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-stock-rooted-4-4-4-xnph38r-t2898098 μπορείτε να την φλασάρετε μέσω custom recovery . Παρότι πριν λίγες ημέρες έστησα την Vanir και έμεινα κατευχαριστημένος, δεν αντιστάθηκα χτες και δοκίμασα τη stock rooted του calkulin. Μετά από μικρή δοκιμή αποφάσισα να την κρατήσω, γιατί η απόδοσή της είναι εντυπωσιακή. Εκτός του ότι είναι περισσότερο αποκρίσιμη σε σχέση με την 33, η ενεργειακή της απόδοση φαίνεται πολύ σοβαρή, ειδικά σε idle, όπου πλέον καταναλώνεται ελάχιστη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Σας θεωρώ υπερβολικούς να περνάτε χειροκίνητα την ενημέρωση επειδή δεν μπορείτε να περιμένετε λίγο. Εγώ απλώς πατάω refresh στις ενημερώσεις κάθε τέταρτο... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Σας θεωρώ υπερβολικούς να περνάτε χειροκίνητα την ενημέρωση επειδή δεν μπορείτε να περιμένετε λίγο. Εγώ απλώς πατάω refresh στις ενημερώσεις κάθε τέταρτο... :lol: Πολύ ωραίος ο τρόπος σου !!!!! Συμφωνώ απόλυτα !!!!! :p Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Σας θεωρώ υπερβολικούς να περνάτε χειροκίνητα την ενημέρωση επειδή δεν μπορείτε να περιμένετε λίγο. Εγώ απλώς πατάω refresh στις ενημερώσεις κάθε τέταρτο... :lol: Υπερβολικό σε βρίσκω.. Εγώ είμαι 10 λεπτό :) Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskatom Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εγώ δεν άντεξα και την πέρασα χειροκίνητα. Σε πέντε λεπτάκια ήταν έτοιμο, χωρίς ροοτ, custom recoveries και τετοια σχετικά. Εγώ το μόνο πρόβλημα που είχα στην προηγούμενη έκδοση ήταν μόνο ότι όταν πάταγα το πρώτο κουμπάκι συνεχόμενα, ξέρετε για το multitask, η οθόνη γύριζε σε landscape και τώρα διορθώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Έχει αλλη γλύκα το ΟΤΑ;Ποτε μου δεν το κατάλαβα γιατί περιμένει ο κόσμος ΟΤΑ Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Και'γω το ιδιο..Ασε που τις περισσοτερες φορες δεν γλυτωνεις την επαναφορά εργοστασιακων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Για πείτε και σε εμάς που περιμένουμε την ΤΝΤ να έρθει να το μαζέψει. (RMA rulzzzz) Έφτιαξε το touchscreen sensitivity? Τι πρόβλημα εχεις Γιωργο με το touch? Εχεις γυαλι? Γιατι εγω παρατηρησα ότι με το γυαλι (tempered glass) είναι χαλια η ευαισθησια, σε naked είναι πολύ καλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) για όσους δεν δοκίμασαν ακόμα το raw στην camera οι φωτογραφίες είναι 16~22Mb, δεν θα έλεγα καλύτερης ποιότητας αλλά με lr/ps πλεον γίνονται σχεδόν άριστες, οπότε thanky CM :D (and google of course :p) αργεί όμως πολύ να γράψει το raw στην μνήμη οπότε το shootpersec ξεχαστετα Edited October 8, 2014 by martinoff Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εγώ δεν άντεξα και την πέρασα χειροκίνητα. Σε πέντε λεπτάκια ήταν έτοιμο, χωρίς ροοτ, custom recoveries και τετοια σχετικά. Εγώ το μόνο πρόβλημα που είχα στην προηγούμενη έκδοση ήταν μόνο ότι όταν πάταγα το πρώτο κουμπάκι συνεχόμενα, ξέρετε για το multitask, η οθόνη γύριζε σε landscape και τώρα διορθώθηκε. ποια κατέβασες; πως την πέρασες ,λίγο απλά να δούμε κ μεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Αναφέρεται ότι δεν έχουν πλεόν τη ρύθμιση για τα χρώματα στην οθόνη και ότι βγαίνουν κάπως υποκορεσμένα, ισχύει; Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 ποια κατέβασες; πως την πέρασες ,λίγο απλά να δούμε κ μεις. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55882576&postcount=229 έτσι δεν θα χάσεις τα apps, αν θες να πάρεις OTA κάνεις clean install την 33R και θα σου έρθει σε δευτερόλεπτα εγώ έκανα το δεύτερο γιατί ήμουν με slim Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Τι πρόβλημα εχεις Γιωργο με το touch? Εχεις γυαλι? Γιατι εγω παρατηρησα ότι με το γυαλι (tempered glass) είναι χαλια η ευαισθησια, σε naked είναι πολύ καλο... Ότι πιο χειρότερο έχω δει σε κινητό Βαγγέλη. Για αυτό και φεύγει με rma. Ελπίζω με την νέα έκδοση να το έφτιαξαν αυτό. Θυμάμαι πληκτρολογουσα στο πληκτρολόγιο και παταγε ότι ναναι, πήδουσε γράμματα και βέβαια κολλούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55882576&postcount=229 έτσι δεν θα χάσεις τα apps, αν θες να πάρεις OTA κάνεις clean install την 33R και θα σου έρθει σε δευτερόλεπτα εγώ έκανα το δεύτερο γιατί ήμουν με slim Εγώ είχα κάνει clean install στην 30, ποια ήταν μετά την 25; Μετά ήρθε η 33 ota, δε νομίζω να χάνεις εφαρμογές. Τώρα τι λέτε να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εγώ είχα κάνει clean install στην 30, ποια ήταν μετά την 25; Μετά ήρθε η 33 ota, δε νομίζω να χάνεις εφαρμογές. Τώρα τι λέτε να κάνω; με τον τρόπο του xda για clean install τα χάνεις όλα, αφού έχει fastboot -w (όχι μόνο εφαρμογές αλλά τα πάντα, και φώτο,έγραφα,μουσική,κλήσεις κτλ) Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Δεν πρόκειται να ξανακάνω clean install έκτος αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Περιμένω λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 αναφέρομαι σε αυτό εδώ αυτός έχει βέβαια την 30R αλλά αντί 30R βάζεις το zip της 33R http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/guide-return-opo-to-100-stock-t2826541 Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ότι πιο χειρότερο έχω δει σε κινητό Βαγγέλη. Για αυτό και φεύγει με rma. Ελπίζω με την νέα έκδοση να το έφτιαξαν αυτό. Θυμάμαι πληκτρολογουσα στο πληκτρολόγιο και παταγε ότι ναναι, πήδουσε γράμματα και βέβαια κολλούσε. Γιωργο, ηταν θεμα παρτιδων. Κακιστο touch ειχε το πρωτο 16αρι one plus one που ειχα πριν μερικους μηνες. Το φρεσκο 64αρι που εχω με την καινουρια 38R είναι αψογο στην αφη ακομα και με το γυαλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Μπορεί Βαγγέλη. Όταν θα μου έρθει το νέο (replacement) θα αποφασίσω εάν θα το κρατήσω η θα το πουλήσω. Θα έχω είδη παραλάβει το ΝΟΤΕ 4 βέβαια και μάλλον την ξέρω την απόφαση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 όλα έχουν θέμα με το digitizer, και το δικό μου έχει, αλλά δεν έχει ghost typing εάν βάλετε AOSP roms με το multitouch θα το δείτε, είναι κάτω από την μέση της οθόνης η ελαττωματικότατη περιοχή manifactor date 13/9/2014 Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Για αυτους που έχουν βάλει δικο τους recovery κ θέλουν να κανουν update στην 38 χωρίς να "χάσουν" δεδομένα κ εφαρμογες υπάρχει zip? Κ αν ναι ποιο είναι? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55882576&postcount=229 έτσι δεν θα χάσεις τα apps, αν θες να πάρεις OTA κάνεις clean install την 33R και θα σου έρθει σε δευτερόλεπτα εγώ έκανα το δεύτερο γιατί ήμουν με slim Για αυτους που έχουν βάλει δικο τους recovery κ θέλουν να κανουν update στην 38 χωρίς να "χάσουν" δεδομένα κ εφαρμογες υπάρχει zip? Κ αν ναι ποιο είναι? Ευχαριστω 5 post πισω ειναι :p Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 όλα έχουν θέμα με το digitizer, και το δικό μου έχει, αλλά δεν έχει ghost typing εάν βάλετε AOSP roms με το multitouch θα το δείτε, είναι κάτω από την μέση της οθόνης η ελαττωματικότατη περιοχή manifactor date 13/9/2014 Δώσε αν θες τον τρόπο να τσεκάρουμε, Γιατί αυτό το όλοι που γράφεις μου κάνει κάπως Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.the511plus.MultiTouchTester https://play.google.com/store/apps/details?id=multitouchpro.tests βάλε μια aosp (γιατί η cm κάνει συνέχεια reset τον kernel και το βλέπεις πιο δύσκολα αλλά το βλέπεις) βγάλε τα soft keys ξεκίνα και βάλε τα δάχτυλα (όλα) και παίξε πάνω στην οθόνη βάλε βγάλε,κούνα κτλ ;) από την μέση και κάτω φερε πολύ κοντά τα δάχτυλα και πες εννοείτε ότι το δικό τηλ πάει για rma γιατί τους άνοιξα ticket πριν το στείλουν ότι δεν θα το δεχτώ εάν έχει το παραμικρό από αυτά 15 μου το έστειλαν 13 έχει μέρα παραγωγής Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.the511plus.MultiTouchTester https://play.google.com/store/apps/details?id=multitouchpro.tests βάλε μια aosp (γιατί η cm κάνει συνέχεια reset τον kernel και το βλέπεις πιο δύσκολα αλλά το βλέπεις) βγάλε τα soft keys ξεκίνα και βάλε τα δάχτυλα (όλα) και παίξε πάνω στην οθόνη βάλε βγάλε,κούνα κτλ ;) από την μέση και κάτω φερε πολύ κοντά τα δάχτυλα και πες εννοείτε ότι το δικό τηλ πάει για rma γιατί τους άνοιξα ticket πριν το στείλουν ότι δεν θα το δεχτώ εάν έχει το παραμικρό από αυτά 15 μου το έστειλαν 13 έχει μέρα παραγωγής Άνοιξες παρτίδες μαζί τους για Rma? Αντε καλά Χριστούγεννα Lol... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts