Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εβγαλε ο calkulin το zip για full 38R (450ΜΒ)

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-stock-rooted-4-4-4-xnph38r-t2898098

μπορείτε να την φλασάρετε μέσω custom recovery .

Παρότι πριν λίγες ημέρες έστησα την Vanir και έμεινα κατευχαριστημένος, δεν αντιστάθηκα χτες και δοκίμασα τη stock rooted του calkulin.

Μετά από μικρή δοκιμή αποφάσισα να την κρατήσω, γιατί η απόδοσή της είναι εντυπωσιακή. Εκτός του ότι είναι περισσότερο αποκρίσιμη σε σχέση με την 33, η ενεργειακή της απόδοση φαίνεται πολύ σοβαρή, ειδικά σε idle, όπου πλέον καταναλώνεται ελάχιστη μπαταρία.

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σας θεωρώ υπερβολικούς να περνάτε χειροκίνητα την ενημέρωση επειδή δεν μπορείτε να περιμένετε λίγο. Εγώ απλώς πατάω refresh στις ενημερώσεις κάθε τέταρτο... :lol:

Σας θεωρώ υπερβολικούς να περνάτε χειροκίνητα την ενημέρωση επειδή δεν μπορείτε να περιμένετε λίγο. Εγώ απλώς πατάω refresh στις ενημερώσεις κάθε τέταρτο... :lol:

Πολύ ωραίος ο τρόπος σου !!!!! Συμφωνώ απόλυτα !!!!! :p

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Υπερβολικό σε βρίσκω.. Εγώ είμαι 10 λεπτό :)

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Εγώ δεν άντεξα και την πέρασα χειροκίνητα. Σε πέντε λεπτάκια ήταν έτοιμο, χωρίς ροοτ, custom recoveries και τετοια σχετικά. Εγώ το μόνο πρόβλημα που είχα στην προηγούμενη έκδοση ήταν μόνο ότι όταν πάταγα το πρώτο κουμπάκι συνεχόμενα, ξέρετε για το multitask, η οθόνη γύριζε σε landscape και τώρα διορθώθηκε.

Έχει αλλη γλύκα το ΟΤΑ;Ποτε μου δεν το κατάλαβα γιατί περιμένει ο κόσμος ΟΤΑ

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Για πείτε και σε εμάς που περιμένουμε την ΤΝΤ να έρθει να το μαζέψει. (RMA rulzzzz)

Έφτιαξε το touchscreen sensitivity?

Τι πρόβλημα εχεις Γιωργο με το touch? Εχεις γυαλι? Γιατι εγω παρατηρησα ότι με το γυαλι (tempered glass) είναι χαλια η ευαισθησια, σε naked είναι πολύ καλο...

για όσους δεν δοκίμασαν ακόμα το raw στην camera οι φωτογραφίες είναι 16~22Mb, δεν θα έλεγα καλύτερης ποιότητας αλλά με lr/ps πλεον γίνονται σχεδόν άριστες, οπότε thanky CM :D (and google of course :p)

αργεί όμως πολύ να γράψει το raw στην μνήμη οπότε το shootpersec ξεχαστετα

Edited by martinoff
One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i

Εγώ δεν άντεξα και την πέρασα χειροκίνητα. Σε πέντε λεπτάκια ήταν έτοιμο, χωρίς ροοτ, custom recoveries και τετοια σχετικά. Εγώ το μόνο πρόβλημα που είχα στην προηγούμενη έκδοση ήταν μόνο ότι όταν πάταγα το πρώτο κουμπάκι συνεχόμενα, ξέρετε για το multitask, η οθόνη γύριζε σε landscape και τώρα διορθώθηκε.

ποια κατέβασες; πως την πέρασες ,λίγο απλά να δούμε κ μεις.

Αναφέρεται ότι δεν έχουν πλεόν τη ρύθμιση για τα χρώματα στην οθόνη και ότι βγαίνουν κάπως υποκορεσμένα, ισχύει;

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

ποια κατέβασες; πως την πέρασες ,λίγο απλά να δούμε κ μεις.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55882576&postcount=229

έτσι δεν θα χάσεις τα apps, αν θες να πάρεις OTA κάνεις clean install την 33R και θα σου έρθει σε δευτερόλεπτα

εγώ έκανα το δεύτερο γιατί ήμουν με slim

One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i

Τι πρόβλημα εχεις Γιωργο με το touch? Εχεις γυαλι? Γιατι εγω παρατηρησα ότι με το γυαλι (tempered glass) είναι χαλια η ευαισθησια, σε naked είναι πολύ καλο...

Ότι πιο χειρότερο έχω δει σε κινητό Βαγγέλη. Για αυτό και φεύγει με rma. Ελπίζω με την νέα έκδοση να το έφτιαξαν αυτό.

Θυμάμαι πληκτρολογουσα στο πληκτρολόγιο και παταγε ότι ναναι, πήδουσε γράμματα και βέβαια κολλούσε.

έτσι δεν θα χάσεις τα apps, αν θες να πάρεις OTA κάνεις clean install την 33R και θα σου έρθει σε δευτερόλεπτα

Εγώ είχα κάνει clean install στην 30, ποια ήταν μετά την 25; Μετά ήρθε η 33 ota, δε νομίζω να χάνεις εφαρμογές. Τώρα τι λέτε να κάνω;

Εγώ είχα κάνει clean install στην 30, ποια ήταν μετά την 25; Μετά ήρθε η 33 ota, δε νομίζω να χάνεις εφαρμογές. Τώρα τι λέτε να κάνω;

με τον τρόπο του xda για clean install τα χάνεις όλα, αφού έχει fastboot -w (όχι μόνο εφαρμογές αλλά τα πάντα, και φώτο,έγραφα,μουσική,κλήσεις κτλ)

αναφέρομαι σε αυτό εδώ

αυτός έχει βέβαια την 30R αλλά αντί 30R βάζεις το zip της 33R

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/guide-return-opo-to-100-stock-t2826541

Ότι πιο χειρότερο έχω δει σε κινητό Βαγγέλη. Για αυτό και φεύγει με rma. Ελπίζω με την νέα έκδοση να το έφτιαξαν αυτό.

Θυμάμαι πληκτρολογουσα στο πληκτρολόγιο και παταγε ότι ναναι, πήδουσε γράμματα και βέβαια κολλούσε.

Γιωργο, ηταν θεμα παρτιδων.

Κακιστο touch ειχε το πρωτο 16αρι one plus one που ειχα πριν μερικους μηνες.

Το φρεσκο 64αρι που εχω με την καινουρια 38R είναι αψογο στην αφη ακομα και με το γυαλι

Μπορεί Βαγγέλη. Όταν θα μου έρθει το νέο (replacement) θα αποφασίσω εάν θα το κρατήσω η θα το πουλήσω. Θα έχω είδη παραλάβει το ΝΟΤΕ 4 βέβαια και μάλλον την ξέρω την απόφαση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

όλα έχουν θέμα με το digitizer, και το δικό μου έχει, αλλά δεν έχει ghost typing

εάν βάλετε AOSP roms με το multitouch θα το δείτε, είναι κάτω από την μέση της οθόνης η ελαττωματικότατη περιοχή

manifactor date 13/9/2014

Για αυτους που έχουν βάλει δικο τους recovery κ θέλουν να κανουν update στην 38 χωρίς να "χάσουν" δεδομένα κ εφαρμογες υπάρχει zip? Κ αν ναι ποιο είναι? Ευχαριστω

Για αυτους που έχουν βάλει δικο τους recovery κ θέλουν να κανουν update στην 38 χωρίς να "χάσουν" δεδομένα κ εφαρμογες υπάρχει zip? Κ αν ναι ποιο είναι? Ευχαριστω

5 post πισω ειναι :p

όλα έχουν θέμα με το digitizer, και το δικό μου έχει, αλλά δεν έχει ghost typing

εάν βάλετε AOSP roms με το multitouch θα το δείτε, είναι κάτω από την μέση της οθόνης η ελαττωματικότατη περιοχή

manifactor date 13/9/2014

Δώσε αν θες τον τρόπο να τσεκάρουμε, Γιατί αυτό το όλοι που γράφεις μου κάνει κάπως

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.the511plus.MultiTouchTester

https://play.google.com/store/apps/details?id=multitouchpro.tests

βάλε μια aosp (γιατί η cm κάνει συνέχεια reset τον kernel και το βλέπεις πιο δύσκολα αλλά το βλέπεις)

βγάλε τα soft keys

ξεκίνα και βάλε τα δάχτυλα (όλα) και παίξε πάνω στην οθόνη

βάλε βγάλε,κούνα κτλ ;) από την μέση και κάτω φερε πολύ κοντά τα δάχτυλα και πες

εννοείτε ότι το δικό τηλ πάει για rma γιατί τους άνοιξα ticket πριν το στείλουν ότι δεν θα το δεχτώ εάν έχει το παραμικρό από αυτά

15 μου το έστειλαν 13 έχει μέρα παραγωγής

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.the511plus.MultiTouchTester

https://play.google.com/store/apps/details?id=multitouchpro.tests

βάλε μια aosp (γιατί η cm κάνει συνέχεια reset τον kernel και το βλέπεις πιο δύσκολα αλλά το βλέπεις)

βγάλε τα soft keys

ξεκίνα και βάλε τα δάχτυλα (όλα) και παίξε πάνω στην οθόνη

βάλε βγάλε,κούνα κτλ ;) από την μέση και κάτω φερε πολύ κοντά τα δάχτυλα και πες

εννοείτε ότι το δικό τηλ πάει για rma γιατί τους άνοιξα ticket πριν το στείλουν ότι δεν θα το δεχτώ εάν έχει το παραμικρό από αυτά

15 μου το έστειλαν 13 έχει μέρα παραγωγής

Άνοιξες παρτίδες μαζί τους για Rma?

Αντε καλά Χριστούγεννα Lol...

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks