Davout Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Σε πετάει μπροστά για τις δοκιμές αν κατάλαβες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Βασικά τον πέρασα μόλις δεν άντεξα :p Αλλά διαφορές μετά :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Βασικά τον πέρασα μόλις δεν άντεξα :p Αλλά διαφορές μετά :D έχεις διορία μέχρι την 12η βραδυνή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 http://kernels.franco-lnx.net/OnePlusOne/4.4/zips/ Αυτο το λινκ Είναι και για στοκ και για nightly; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ok. φλασαρα και γω τον franco r21. Όταν έκανα boot εβγαλε μνμ ότι η εφαρμογή gmail διακόπηκε. Σας βγαζει ενίοτε τετοια μνματα?? Και αλλη φορά μου εβγαλε για το γοογλε play. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 έχεις διορία μέχρι την 12η βραδυνή Χαχα Λίγο που παίζω βλέπω μια διαφορά στην αφη, είναι λίγο καλύτερη. Τώρα για το ultra battery save mode θα το δούμε κατά τη διάρκεια. Αν δω τπτ άλλο θα το γράψω Ok. φλασαρα και γω τον franco r21. Όταν έκανα boot εβγαλε μνμ ότι η εφαρμογή gmail διακόπηκε. Σας βγαζει ενίοτε τετοια μνματα?? Και αλλη φορά μου εβγαλε για το γοογλε play. Κανένα πρόβλημα εδώ. Φοράω liquid rom Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Αυτο το λινκ Είναι και για στοκ και για nightly; Stock δεν ζητησες? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Με rom CM11s και Franco r21 δεν έχει παρουσιάσει τέτοια θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 H nightly μετραει για cyanogen 11s ετσι; Οχι για aosp; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Επειδή θα δωθεί σε φιλο μάλλον η συσκευή που δεν θέλει να ασχολείται με κερνελς και ρομς, τι πρεπει να κάνω για να μπορεί να παιρνει κανονικά ΟΤΑ;; τώρα είμαι με στοκ Ρομ και Φράνκο κερνελ και Ρουτ και unlock bootloader. Ευχαριστώ. Επίσης ενα θεματακι που προσεξα απο την αρχή είναι με τον προσανατολισμό.Πείτε μου αν ενω το έχετε οριζόντια ή κάθετα και το γυρίσετε αργά.σιγά σιγά θα γυρίσει ;; εμένα ποτέ!! Μονο αν το κάνω γρηγορα Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) H nightly μετραει για cyanogen 11s ετσι; Οχι για aosp; Έχει άλλη έκδοση για cm11s κι άλλη για aosp. @geornirv Αν δεν θέλει καστομιες πέρασε επάνω την 33 μαζί με την μανισια ρεκαβερυ, κάνε κι ένα factory reset και έτοιμος. Edited September 27, 2014 by Stavros8691 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Έχει άλλη έκδοση για cm11s κι άλλη για aosp. @geornirv Αν δεν θέλει καστομιες πέρασε επάνω την 33 μαζί με την μανισια ρεκαβερυ, κάνε κι ένα factory reset και έτοιμος. Το ξερω γι'αυτο ρωταω ποια να βάλω εγω που ειμαι με nightly.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Το ξερω γι'αυτο ρωταω ποια να βάλω εγω που ειμαι με nightly.. Η nightly είναι aosp.Γιατί μπερδευεστε; http://kernels.franco-lnx.net/OnePlusOne/4.4/aosp/ Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ο κερνελ και το Ρουτ όταν περάσω την καθαρη 33 θα σβηστουν;;δηλ θα περάσει αυτόματα ο στοκ κερνελ και θα γίνει unroot;; Ο Φράνκο κερνελ 21 δεν δούλεψε σε μένα.είχα θεματακια Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Η nightly είναι aosp.Γιατί μπερδευεστε; http://kernels.franco-lnx.net/OnePlusOne/4.4/aosp/ Γι'αυτο μπερδευτηκα Αργύρη. [ATTACH]50355[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macaronas Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Φλασαρα τον r21 αλλα έχω την εντύπωση οτι μου τρώει πιο πολυ μπαταρία... Ειμαι στην 1 μερα και 14 ωρες και έχω ακομα 32% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Εγώ έχω θέμα με την πληκτρολόγηση με τον νεο Φράνκο. Είναι υπερβολικά ευαίσθητο και γράφω οοοτι να ναι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Λοιπόν εδώ είναι το xml με όλες τις τροποποιήσεις,δηλαδή : Αύξηση ήχου στο εσωτερικό ακουστικό. Αύξηση ήχου στα εξωτερικά ηχεία αλλά και στα συνδεόμενα ακουστικά και τέλος Αύξηση της ευαισθησίας του μικροφώνου για τις φωνητικές εντολές π.χ. Ok,Google κ.τλ. Η διαδρομή του αρχείου είναι :/system/etc . Προσωπικά χρησιμοποιήσα τον Root Εxplorer για την τροποποίηση/αντικατάσταση. Και φυσικά ΠΑΝΤΑ πάρτε ένα backup για κάθε ενδεχόμενο.:) Γιατί δεν μπορώ να το κάνω ?? Θα σκάσω .Εχει μιση ωρα που προσπαθώ. Δεν μου το αντικαθιστα με τιποτα όλο operation failed μου βγαζει. Μπορεί να βοηθησει καποιος?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Γιατί δεν μπορώ να το κάνω ?? Θα σκάσω .Εχει μιση ωρα που προσπαθώ. Δεν μου το αντικαθιστα με τιποτα όλο operation failed μου βγαζει. Μπορεί να βοηθησει καποιος?? Έκανες το system r/w? Δοκίμασε με root Explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Έκανες το system r/w? Δοκίμασε με root Explorer Οταν λες r/w?? Πως το κανω αυτο;; το ρουτ explorer εχωκατεβασει καιπροσπαθω αλλα ματαια. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Οταν λες r/w?? Πως το κανω αυτο;; το ρουτ explorer εχωκατεβασει καιπροσπαθω αλλα ματαια. Είσαι root?Σίγουρα? Πώς τσέκαρες αν είσαι root? Φαίνεται ότι δεν είσαι root Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Είσαι root?Σίγουρα? Πώς τσέκαρες αν είσαι root? Φαίνεται ότι δεν είσαι root Με το ρουτ checker και ειμαι ρουτ. Τεσπα. Έβαλα το ROM toolbox kai τα καταφερα μου εκανε αντιγραφη του αρχείου (όχι αυτό πυ ειχατε στο 1ο ποστ, αλλα το αρχείο απο δω http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/mod-volume-increase-mod-oneplus-one-t2835010) αλλά εχω προβλημα μετα απο επανεκινηση μου γραφει οτι η εφαρμογή AUDIO Fx δεν λειτουργει και δεν με αφηνει να κανω το οτιδηποτε γιατι συνεχως εμφανιζεται το μνμ αυτο και πρεπει α παταω οκ συνεχεια. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ??? Βοήθεια Παρακαλώ.!!!! Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macaronas Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Εχει κάποιος feedback απο Franco r21 όσον αφορά την μπαταρία? Ειναι τραγικός σε σχέση με τον r20... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Μπορει καποιος να μου απαντησει αν μπορω νακανω downgrade στην 25? Θελω να την δοκιμασω για να δω αν ειναι καλυτερη απο την 33, επειδη διαβαζω διαφορα. Επισης μπορει καποιος να δοκιμασει τα gestures του? Ενω μου δουλευαν εβαλα το stock theme pack το μπλε, και δεν λειτουργουν τωρ!α σωστα.δοκιμαστε να ανοιξετε κλεισετε τον φακο με το V συνεχομενα.Την πρωτη φορα μου το κανει μετα δεν το ξανακανει.οπως και το music player gesture δουλεευι μονο την πρωτη φορα. Δοκιμαστε να μου πειτε.και δεν διορθωνεται αν ξανααλλαξω το θεμα. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Μπορει καποιος να μου απαντησει αν μπορω νακανω downgrade στην 25? Θελω να την δοκιμασω για να δω αν ειναι καλυτερη απο την 33, επειδη διαβαζω διαφορα. Επισης μπορει καποιος να δοκιμασει τα gestures του? Ενω μου δουλευαν εβαλα το stock theme pack το μπλε, και δεν λειτουργουν τωρ!α σωστα.δοκιμαστε να ανοιξετε κλεισετε τον φακο με το V συνεχομενα.Την πρωτη φορα μου το κανει μετα δεν το ξανακανει.οπως και το music player gesture δουλεευι μονο την πρωτη φορα. Δοκιμαστε να μου πειτε.και δεν διορθωνεται αν ξανααλλαξω το θεμα. Σε μένα, και με την 25, και την 30 και την 33, δούλεψε μόνο το double tap. Τα υπόλοιπα όπως το λες και συ, μόνο την πρώτη φορά :) Τώρα, μεταξύ 25 και 33, η δεύτερη έχει λίγο χειρότερη μπαταρία, άλλη αξιομνημόνευτη διαφορά δεν είδα. Και πάλι όμως, η μπαταρία είναι τόσο καλή, που δεν εχω θεμα :happy: Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts