Bazilepap Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Μόλις παρελήφθει και το δικό μου από την mailboxde.com , αλλά έχω ένα πρόβλημα , προσπαθώ να το στείλω με ups , αλλά μου ζητάει να συμπληρώσω κάτι στο Description of Goods . Τι βάζουμε εκεί ρε παιδιά ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Μόλις παρελήφθει και το δικό μου από την mailboxde.com , αλλά έχω ένα πρόβλημα , προσπαθώ να το στείλω με ups , αλλά μου ζητάει να συμπληρώσω κάτι στο Description of Goods . Τι βάζουμε εκεί ρε παιδιά ?? εγω ειχα βαλει ,το καναν και αλλοι που ειχα διαβασει επισης,απλα telephone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bazilepap Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 εγω ειχα βαλει ,το καναν και αλλοι που ειχα διαβασει επισης,απλα telephone Δηλαδή απλά το τηλέφωνό μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Γραψε mobile phone or telephone. Ειναι νομιζω υποχρεωτικο να αναγραφτει κατι.... Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igna200 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Μόλις παρελήφθει και το δικό μου από την mailboxde.com , αλλά έχω ένα πρόβλημα , προσπαθώ να το στείλω με ups , αλλά μου ζητάει να συμπληρώσω κάτι στο Description of Goods . Τι βάζουμε εκεί ρε παιδιά ?? Φίλε πότε έκανες την παραγγελία εσύ? Είχες βάλει standard ή express shipping? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 2.1 Amber δέχεται Ευχαριστω... εχω εναν τον οποιο χρησιμοποιουσα για το iphone 4S με διπλο usb... Δεν ξερω ποσα amps ειναι μιας και τον εχω για καμποσο χρονο (νομιζω οτι ειναι 2.1amps)...ξερεις πως μπορω να τον τεσταρω...??? τον βαζω στο κιν και ΑΝ φορτιζει οκ...αν οχι σημαινει οτι ειναι 1amp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Λογικα θα φορτιζει και με το 1amp απλα πολυ πιο αργα και ισως θα ξεφορτιζει αν κανεις κατι που κανει καταναλωση Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 μπορω να τεσταρω με κανα πολυμετρο θα βγαλω ακρη? Φοβαμαι μηπως χαλασει την μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Φορτιζεις κανονικα αγορινα.Υπολογισε οτι θα χρειαζεσαι το διπλο χρονο για φουλ φορτιση. Αντι για 2ω θα κανεις 4. Μονο καλο κανει στη μπαταρια το λιγοτερο ρευμα στη φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Φορτιζεις κανονικα αγορινα.Υπολογισε οτι θα χρειαζεσαι το διπλο χρονο για φουλ φορτιση. Αντι για 2ω θα κανεις 4. Μονο καλο κανει στη μπαταρια το λιγοτερο ρευμα στη φορτιση. Ευχαριστω...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsiout77 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 ...και δεν έχω βρει πως μπορώ να τερματίζω κλήση από το πλήκτρο των ακουστικών. Πατάς παρατεταμένα (2-3 δευτερόλεπτα) το κουμπί τερματισμού (μεσαίο κουμπί) και κλείνει η γραμμή. Αν το πατήσεις 1 σύντομη φορά σου κάνει mute. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniperbill Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 κανεις που να εχει παραγγειλει το κινητο στο black friday?ποσο του εφτασε τελικη τιμη??? 322,99euro για το 64άρι με express delivery, χωρις έξοδα mailboxde. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis8828 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Καλησπερα...Οποιος εχει κανα invite ασ μου στειλει το link με pm...Ευχαριστω Εχω προσπαθησει 3 φορες με τα preorders και Black Friday και παντα μου το απεριψε για διαφορετικους λογους,μεχρι και το paypal μου μπλοκαρε καποια στιγμη κατα την πληρωμη....Δεν με παει το android μαλλον,θελει να παραμεινω στα Windows phones....!!!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Καλησπερα θα ημουν υποχρεος αν υπαρχει μια προσκληση, καποιος φιλος να μου προσφερει μια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Καλησπερα...Οποιος εχει κανα invite ασ μου στειλει το link με pm...Ευχαριστω Εχω προσπαθησει 3 φορες με τα preorders και Black Friday και παντα μου το απεριψε για διαφορετικους λογους,μεχρι και το paypal μου μπλοκαρε καποια στιγμη κατα την πληρωμη....Δεν με παει το android μαλλον,θελει να παραμεινω στα Windows phones....!!!:lol::lol: Δαχτυλος της Microsoft.... Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Ο ταχυτερος τροπος αποστολης απο mailbox.de ποιος ειναι UPS ή DHL? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Ο ταχυτερος τροπος αποστολης απο mailbox.de ποιος ειναι UPS ή DHL? Σύμφωνα με τον οδηγό η UPS.Η DHL κάνει κανά δυο μέρες παραπάνω.Εξαρτάται όμως και που βρίσκεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Υπαρχει καποιος που το παραγγειλε 25-26/10 και εφυγε; Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Πάντως εμένα χθες μου έπεσε από την τσέπη ενώ έκανα ποδήλατο και δεν έπαθε τίποτα με την original flip case, ούτε το τηλέφωνο ούτε η θήκη. Από τα jbl δεν έχω μείνει ικανοποιημένος από ποιότητα ήχου. Βέβαια με έχουν κακομάθει τα Beyer Dynamic DT 770 pro μου σε αυτόν τον τομέα. Αλλά και σε χρήση σαν hands free δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τα κουμπιά των χειριστηρίων με την αφή και δεν έχω βρει πως μπορώ να τερματίζω κλήση από το πλήκτρο των ακουστικών. αν τελικα δε σε ικανοποιησουν στα αγοραζω γιατι δεν εχω ! Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Υπαρχει καποιος που το παραγγειλε 25-26/10 και εφυγε; Εγω παραγγειλα στης 26 και σημερα το πρωι πηρα το mail. Απο Αγγλια για mailbox.de σημερα στης 9 τοπικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 παιδια καλησπερα αυτες οι προσκλησεις που μας ερχονται?? στο mail η στο λογαριασμο μας στο oneplus.net??? επισης οταν ερχεται , ποσο καιρο μπορει να την εχεις χωρις να την χρησιμοποιησεις?? και επισης οταν την δεκτη καποιος σε ποσο καιρο πρεπει να την χρησιμοποιησει?? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igna200 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) Εγω παραγγειλα στης 26 και σημερα το πρωι πηρα το mail. Απο Αγγλια για mailbox.de σημερα στης 9 τοπικη Express shipping είχες βάλει? Έκανα την παραγγελία 20/11 με standard shipping και εδώ και 4 μέρες είναι στο processing τι γίνεται? Edited December 1, 2014 by igna200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Standar εβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 https://account.oneplus.net/invite/claim/GL13-TDYK-G2DG-TDCS https://account.oneplus.net/invite/claim/GLFO-4LGM-ESWJ-APHL https://account.oneplus.net/invite/claim/GLOL-XYYI-YAHM-8MHM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 https://account.oneplus.net/invite/claim/GLO5-YLQ7-VAD7-RF5Q https://account.oneplus.net/invite/claim/GLCO-1S6Z-BFMK-P4J0 https://account.oneplus.net/invite/claim/GLDA-OXMX-9MZ7-4WDF Αν και λήγουν σύντομα. Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts