almantza Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 gkouvaki χίλια ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 μάγκες πόσο έχει ακριβώς με τα μεταφορικά το κινητό απ το site της 1+ , το 16άρι και πόσο το 64άρι? υπάρχουν προσκλήσεις για το 16άρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Έγινε σήμερα shipped από το Mailboxde.com με UPS Standard (η μοναδική επιλογή για UPS που σου δίνει). Εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης μου έχει τη 12η Σεπτεμβρίου. Θέλουν 1 εβδομάδα από τη Γερμανία στην Ελλάδα (Καλαμάτα); :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) μάγκες πόσο έχει ακριβώς με τα μεταφορικά το κινητό απ το site της 1+ , το 16άρι και πόσο το 64άρι? υπάρχουν προσκλήσεις για το 16άρι? 299 κινητό + 11 μεταφορικά από UK->DE +19,78 mailboxde DE->GR = 330€ :) Και όχι, ΔΕΝ υπάρχουν πλέον προσκλήσεις για το 16άρι :) Έγινε σήμερα shipped από το Mailboxde.com με UPS Standard (η μοναδική επιλογή για UPS που σου δίνει). Εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης μου έχει τη 12η Σεπτεμβρίου. Θέλουν 1 εβδομάδα από τη Γερμανία στην Ελλάδα (Καλαμάτα); :O Και τυχερός είσαι καθότι στο σαββατοκύριακο που μεσολαβεί εσένα θα ταξιδεύει ενώ εμένα έρχεται αύριο Ελλάδα και θα περιμένει μέχρι Δευτέρα :mad: Edited September 5, 2014 by Nikos Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Υπομονή Νίκο, πέρασε καλά το Σουκού για να ξεχαστείς. :P Επίσης, από 1η Σεπτέμβρη είναι 11€ τα μεταφορικά από UK -> DE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Υπομονή Νίκο, πέρασε καλά το Σουκού για να ξεχαστείς. :P Επίσης, από 1η Σεπτέμβρη είναι 11€ τα μεταφορικά από UK -> DE. Ωωπ, σωστός ο bill, διορθώθηκε :) Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braven Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 καλησπερα σε ολους,να ζητησω σαν παιδακι και εγω βρε παλικαρια μια προσκληση για το 64ρι να το παραγγειλω σημερα κιολας,εχω φαει μεγαλο κολλημα με αυτο το τηλεφωνο ειναι ερωτας με την πρωτη ματια:lol::lol::lol: Ευχαριστω προκαταβολικα και περιμενω με μεγαλη αγωνια! :O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 καλησπερα σε ολους,να ζητησω σαν παιδακι και εγω βρε παλικαρια μια προσκληση για το 64ρι να το παραγγειλω σημερα κιολας,εχω φαει μεγαλο κολλημα με αυτο το τηλεφωνο ειναι ερωτας με την πρωτη ματια:lol::lol::lol: Ευχαριστω προκαταβολικα και περιμενω με μεγαλη αγωνια! :O:O Καλώς ήρθες φιλαράκι, για πρόσκληση απλά παρακολούθα το thread αυτό και μόλις κάποιος την προσφέρει τσίμπα τη. Αν είσαι τυχερός μέσα σε λίγες μέρες θα την έχεις (εγώ σε 2 μέρες βρήκα). Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braven Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Σε ευχαριστω πολυ Νικολα,θα εχω το νου μου αλλα και με την δουλεια δεν θα ειμαι συνεχεια μεσα,Νικολα ποσο σου βγηκε τελικη τιμη μαζι με μεταφορικα κτλ και ποσες μερες εκανε να σου ερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Σε ευχαριστω πολυ Νικολα,θα εχω το νου μου αλλα και με την δουλεια δεν θα ειμαι συνεχεια μεσα,Νικολα ποσο σου βγηκε τελικη τιμη μαζι με μεταφορικα κτλ και ποσες μερες εκανε να σου ερθει? Οι μέρες που κάνει να έρθει το κινητό εξαρτώνται από το αν θα μεσολαβήσουν από την ημέρα της παραγγελίας 1 ή 2 Σ/Κ και αν μένεις Αθήνα η επαρχία (στην επαρχία βάζω και την Θεσσαλονίκη). Εγώ το παρήγγειλα Τετάρτη 27/8 και θα το έχω τη Δευτέρα. Αν έμενα στην Αθήνα θα το είχα σήμερα. Εμένα μού κόστισε € 323,77, αλλά από 1/9 η αποστολή από Αγγλία προς Γερμανία δεν κοστίζει € 4,99 που πλήρωσα εγώ, αλλά € 11,00, οπότε υπολόγισε τη διαφορά. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Έκανα την παραγγελία στις 3/9 και είναι ακόμα στο Pending Shipment.. Κάποιος άλλος από 3/9; Στα ίδια να φανταστώ; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) δηλαδή για να πάρουμε το 16άρι μόνο από κίνα τώρα ε? κανείς που πήρε το 16άρι από coolicool να πας αν ήρθε από ευρώπη ή κίνα και σε πόσες μέρες Edited September 5, 2014 by splanis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Hands-free μέχρι 20-25€ που να'ναι value for money τι έχετε να προτείνετε (εκτός από τα Xiaomi); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APNEA30 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 δηλαδή για να πάρουμε το 16άρι μόνο από κίνα τώρα ε? κανείς που πήρε το 16άρι από coolicool να πας αν ήρθε από ευρώπη ή κίνα και σε πόσες μέρες Εγώ το πήρα από Coolicool. Παραγγελία 7/8 παραλαβή 20/8 στην Πάτρα. Ήρθε από Κίνα χωρίς κάποιο πρόβλημα εκτός από το ότι δεν είχαν βάλει μέσα αντάπτορα για τον φορτιστή. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Hands-free μέχρι 20-25€ που να'ναι value for money τι έχετε να προτείνετε (εκτός από τα Xiaomi); Να ρωτήσω γιατί όχι τα Xiaomi; Είμαι έτοιμος να τα παραγγείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Έγινε σήμερα shipped από το Mailboxde.com με UPS Standard (η μοναδική επιλογή για UPS που σου δίνει). Εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης μου έχει τη 12η Σεπτεμβρίου. Θέλουν 1 εβδομάδα από τη Γερμανία στην Ελλάδα (Καλαμάτα); :O Γεια σου ρε Bill, σου γραφω γιατί αν και αθηναίος, το 64αρι το παρήγγειλα από δω την Καλαμάτα που βρίσκομαι, τελευταίες μερούλες διακοπών !!! Όλα εγιναν από ένα μικρό φορητό με 3G σήμα, άνοιξα λογαριασμό στο mailboxde.com και κατεύθυνα εκεί το opo μου, που τσίμπησα με πρόσκληση που έλαβα μέσα στον αύγουστο και - προφανώς - δεν μπορούσα να παραβλέψω, αν και ήμουν μακρυά από τη βάση μου στην Αθηνα.... Τη Δευτέρα, θα φτάσει σπίτι και γω δεν θα μαι να το υποδεχτώ.... :p Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braven Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Βοηθηστε βρε παλικαρια να βρεθει μια προσκληση σας παρακαλω γιατι μου εχει γινει εμμονη πια δεν παει αλλο ειμαι ολοι μερα στο pc σημερα!:lol::p:D:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Να ρωτήσω γιατί όχι τα Xiaomi; Είμαι έτοιμος να τα παραγγείλω. Δε τα γνωρίζω τα συγκεκριμένα hands-free απλά ήθελα κάτι πιο άμεσο, αυτός είναι ο λόγος. Μπορεί όντως τα Xiaomi να είναι πολύ καλά για τα λεφτά τους. Γεια σου ρε Bill, σου γραφω γιατί αν και αθηναίος, το 64αρι το παρήγγειλα από δω την Καλαμάτα που βρίσκομαι, τελευταίες μερούλες διακοπών !!! Όλα εγιναν από ένα μικρό φορητό με 3G σήμα, άνοιξα λογαριασμό στο mailboxde.com και κατεύθυνα εκεί το opo μου, που τσίμπησα με πρόσκληση που έλαβα μέσα στον αύγουστο και - προφανώς - δεν μπορούσα να παραβλέψω, αν και ήμουν μακρυά από τη βάση μου στην Αθηνα.... Τη Δευτέρα, θα φτάσει σπίτι και γω δεν θα μαι να το υποδεχτώ.... :p Όλα τέλεια δηλαδή, διακοπούλες σε μια όμορφη πόλη, μπάνια, και τσουπ να κι ένα 1+1. :) Απόλαυσε τις διακοπές σου και θα είναι εκεί καρτερικά να σε περιμένει η συσκευή όταν γυρίσεις. :) Βοηθηστε βρε παλικαρια να βρεθει μια προσκληση σας παρακαλω γιατι μου εχει γινει εμμονη πια δεν παει αλλο ειμαι ολοι μερα στο pc σημερα!:lol::p:D:rolleyes::rolleyes: Έψαχνα κανά μήνα μέσα στο καλοκαίρι, δε μπορούσα να προλάβω από το εδώ θέμα γιατί πρέπει να είσαι online σχεδόν συνέχεια. Έτσι, αγόρασα μία από το eBay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) Βοηθηστε βρε παλικαρια να βρεθει μια προσκληση σας παρακαλω γιατι μου εχει γινει εμμονη πια δεν παει αλλο ειμαι ολοι μερα στο pc σημερα!:lol::p:D:rolleyes::rolleyes: Μπορείς όντως να αγοράσεις μια από το ebay εαν βιάζεσαι τόσο, ή αλλιώς εαν δεν κάνω λάθος έχει στοκ και η ευρωπαική αποθήκη του coolicool. Διάβασε το thread λίγο πίσω, τα εξηγούμε όλα :) Επίσης ερώτηση για όσους το πήραν από UPS: Από τη ρημάδα τη Μπολόνια πόσο κάνει να έρθει; Με τα πόδια έρχεται;; Edited September 6, 2014 by Nikos Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braven Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Μπορείς όντως να αγοράσεις μια από το ebay εαν βιάζεσαι τόσο, ή αλλιώς εαν δεν κάνω λάθος έχει στοκ και η ευρωπαική αποθήκη του coolicool. Διάβασε το thread λίγο πίσω, τα εξηγούμε όλα :) Επίσης ερώτηση για όσους το πήραν από UPS: Από τη ρημάδα τη Μπολόνια πόσο κάνει να έρθει; Με τα πόδια έρχεται;; καλημερα Νικολα μολις κοιταξα στο coolicool και ειναι out of stock απο ευρωπη ****το! Κοιταξα και λιγο ebay αλλα και εκει ειναι περιεργα δινουν τις προσκλησεις 30-35 ευρω και οσες ειναι πιο φθηνες ειναι σε δημοπρασιες οπου πιστευω στο τελος θα φτασουν στο θεο η τιμες τους! :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 καλημερα Νικολα μολις κοιταξα στο coolicool και ειναι out of stock απο ευρωπη ****το! Κοιταξα και λιγο ebay αλλα και εκει ειναι περιεργα δινουν τις προσκλησεις 30-35 ευρω και οσες ειναι πιο φθηνες ειναι σε δημοπρασιες οπου πιστευω στο τελος θα φτασουν στο θεο η τιμες τους! :(:(:( Πουλάνε τις προσκλήσεις? Έλεος πια..... :( τι να πω ρε φίλε. Κάνε λίγο υπομονή να έρθει σε κανένα από τα παιδιά του myphone να στη δώσει.... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 ΜΟΝΟ ibuygou αδερφέ. Νικόλα τα Xiaomi Piston είναι δοκιμασμένα με το 1+1; Επίσης, ποια απ'όλες τις εκδόσεις http://www.ibuygou.com/catalog/xiaomi-earphone___loudspeaker_box-417-445.html Όσο κι αν έψαξα από Ελλάδα δε βρήκα κάτι το αξιόλογο στο εύρος 20-25€. Στο site του Public που έχει και reviews τίποτα το ιδιαίτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) Νικόλα τα Xiaomi Piston είναι δοκιμασμένα με το 1+1; Επίσης, ποια απ'όλες τις εκδόσεις http://www.ibuygou.com/catalog/xiaomi-earphone___loudspeaker_box-417-445.html Όσο κι αν έψαξα από Ελλάδα δε βρήκα κάτι το αξιόλογο στο εύρος 20-25€. Στο site του Public που έχει και reviews τίποτα το ιδιαίτερο. Ναι Βασίλη, τα είδα (και άκουσα) χθες Παρασκευή στη δουλειά με φίλο που έχει 1+1. Εξαιρετικά!. Τώρα απ'ότι βλέπω εξαφανίστηκαν, έχει μόνο τα καφέ. Θα τον ρωτήσω για ακριβές link. Επίσης λένε και για το Merimobiles. Δες και την παρουσίαση εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=393290 Edited September 6, 2014 by Nikos Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Ναι Βασίλη, τα είδα (και άκουσα) χθες Παρασκευή στη δουλειά με φίλο που έχει 1+1. Εξαιρετικά!. Τώρα απ'ότι βλέπω εξαφανίστηκαν, έχει μόνο τα καφέ. Θα τον ρωτήσω για ακριβές link. Επίσης λένε και για το Merimobiles. Δες και την παρουσίαση εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=393290 Μ'έχουν ψήσει τα Πιστόνια αλλά γ@μώτο δεν έχουν πλακέ καλώδιο για να μη μπερδεύονται, έχουν το κλασσικό στρογγυλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Τελικά δοκίμασα και άλλα ακουστικά τα οποία και δούλεψαν. Συνεχίζω να πιστεύω ότι το μικρόφωνο παραμόρφοποιει (ακούγομαι σαν τον Darth Vader σε ηχητικά μέσω whatsapp) και η απόκριση της οθόνης κάνει νερά. Οι παιδαραδες στο support ακόμα να απαντήσουν στο email που έστειλα από τις 26 Αυγούστου. Καλά για το rma του φορτιστή μου από τις 18 Αυγούστου - ακόμα περιμένω... Νομίζω ότι δεν θα συνεχίσω και θα χτυπήσω κανένα edge τον επόμενο μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telspan Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Καλησπερα, ελαβα μια προσκληση για το oneplus one και εκανα διευθυνση στο mailboxde.com. Αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως θα βαλω την διευθυνση πρεπει να βαλω και το mailboxde.com e.K .. Εχω αγχωθει και τρελα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts