asot Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 11 ευρώ κοστίζουν τα μεταφορικά αποστολής της Opo προς Γερμανία; ΑΠό 1 Σεπτεμβριου, ναι... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Bought! Εξαιρετικός ο οδηγός αγοράς, μπράβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almantza Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Κάτοχος Nexus S από το 2010 ήρθε η ώρα να εξελιχθώ και εγώ και δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το OPO! Αν υπάρχει διαθέσιμη πρόσκληση θα ήμουν ευγνώμον! Edited September 5, 2014 by almantza Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) Παιδια εχω μια τελευταία πρόσκληση να δωσω οποιος πραγματικα ενδιαφέρεται ας στείλει edit :εφυγε! Edited September 5, 2014 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almantza Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Χίλια ευχαριστώ alex_n80!!! Παραγγέλνω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ghost_ Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Τελικά όλα καλά και με το δικό μου αν και έλειπε το mailboxde απο την διεύθυνση πήγε μια χαρα..!! Οπότε απο βδομάδα....ελπίζω να το έχω...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Χαζοερώτηση: το CM υποστηρίζει ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 φιλε μου ξανα ευχαριστω εκανα το claim του invite και μου λεει εισαι απο Ελλαδα και δεν γινεται να το στειλουμε εκει.Τελος παντων με tunnelbear μπηκα σε Γερμανικο proxy οπου με αφηνει να κανω παραγγελια.Εχω φιλο στη Γερμανια και θα το στειλω στη διευθυνση του.Καλυτερο δεν ειναι αυτο απο το να ασχοληθω με mailbox.de;μου βγαζει τελικη για Γερμανια 309,99.Δεν κανω κατι λαθος ετσι?και τελος υπαρχει περιπτωση τελωνειου για γερμανια; νομιζω οτι αυτα τα ξερατε για ελλαδα.ελπιζω να πανε ολα καλα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Detailed progress of your shipment Date/time City Status Tue, 02.09.2014 14:18 h -- The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically Tue, 02.09.2014 20:05 h Ottendorf-Okrilla, Germany The shipment has been processed in the parcel center of origin Wed, 03.09.2014 05:43 h Feucht, Germany The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: ) Wed, 03.09.2014 05:43 h Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center Το δικο μου εχει 2 ημερες που εχει κολλησει εδω! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 νομιζω οτι αυτα τα ξερατε για ελλαδα.ελπιζω να πανε ολα καλα Ολα πηγαν καλα με την παραγγελια, ευχαριστω και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Wed, 03.09.2014 05:43 h Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center Το δικο μου εχει 2 ημερες που εχει κολλησει εδω! :rolleyes: Προφανώς διάλεξες DHL... ετσι θα εμφανίζει για 5-8 μέρες, μέχρι να "μπει" στην Ελλάδα Patience, my friend... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucky13 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 παιδιά καλησπέρα πιο είναι κατά την γνώμη σας το καλύτερο site για αγορά από κίνα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) Προφανώς διάλεξες DHL... ετσι θα εμφανίζει για 5-8 μέρες, μέχρι να "μπει" στην Ελλάδα Patience, my friend... Διαλεξα DHL γιατι ετσι γραφεις στον οδηγο σου για εμας απο επαρχια. Υπομονη λοιπον :happy: Για την Αθήνα, ίσως η UPS (5-7 business days) να είναι η καλύτερη επιλογή, για επαρχία όμως υποψιάζομαι οτι το Deutsche Post Weltpaket - Priority (4 business days) θα είναι γρηγορότερο... Edited September 5, 2014 by tiestointhemix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Διαλεξα DHL γιατι ετσι γραφεις στον οδηγο σου για εμας απο επαρχια. Υπομονη λοιπον :happy: ΑΝ ξαναδεις το ποστ 644 (οδηγός) έκανα update στις 22/8... update: Τελικά, η UPS από Γερμανία > Αθήνα χρειάζεται 3 εργάσιμες ενώ η DHL Premium WeltPaket τουλάχιστον 5 εργάσιμες, οπότε δεν βλέπω λόγο να μην επιλέξει κάποιος την UPS... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouvaki Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 8 με 9 μέρες με DHL για επαρχία.. Κέρκυρα τουλάχιστον τόσο έκανε.. Υπομονή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 ΑΝ ξαναδεις το ποστ 644 (οδηγός) έκανα update στις 22/8... update: Τελικά, η UPS από Γερμανία > Αθήνα χρειάζεται 3 εργάσιμες ενώ η DHL Premium WeltPaket τουλάχιστον 5 εργάσιμες, οπότε δεν βλέπω λόγο να μην επιλέξει κάποιος την UPS... Nαι το ειδα αλλα αφησες και αυτο που παρεθεσα πιο πανω. Οποτε καπως μπερδευεται ο κοσμος :rolleyes: Κατα τ'αλλα ειναι εξαιρετικος ο οδηγος και εχει βοηθησει πολλους απο εμας να παραγγειλουμε σωστα το εργαλειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 ΑΝ ξαναδεις το ποστ 644 (οδηγός) έκανα update στις 22/8... update: Τελικά, η UPS από Γερμανία > Αθήνα χρειάζεται 3 εργάσιμες ενώ η DHL Premium WeltPaket τουλάχιστον 5 εργάσιμες, οπότε δεν βλέπω λόγο να μην επιλέξει κάποιος την UPS... Είχε περισσότερες από μία επιλογές για UPS; Γιατί εμένα έφυγε από Γερμανία την Δευτέρα και έφτασε στην Αθήνα σήμερα, έφυγε για Θεσσαλονίκη και θα το έχω την Δευτέρα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almantza Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια με την παραγγελία για να μην κάνω καμία βλακεία. Στο Billing Address βάζω τα στοιχεία του paypal. Στο Shipping Address τώρα έχω από το Mailboxde.com μια διεύθυνση της μορφής: Mailboxde.com e.K. Ονοματεπώνυμο, ID χχχχχ Äussere Weberstr. 57 02763 Zittau Germany Αυτά πως τα συμπληρώνω στο Shipping Address; Contact Information * First Name * Last Name Company * Telephone Fax Address * Street Address * City State/Province * Zip/Postal Code * Country Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Εαν υπάρχει καμία πρόσκληση για το 64αρι καλοδεχούμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouvaki Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια με την παραγγελία για να μην κάνω καμία βλακεία. Στο Billing Address βάζω τα στοιχεία του paypal. Στο Shipping Address τώρα έχω από το Mailboxde.com μια διεύθυνση της μορφής: Mailboxde.com e.K. Ονοματεπώνυμο, ID χχχχχ Äussere Weberstr. 57 02763 Zittau Germany Αυτά πως τα συμπληρώνω στο Shipping Address; Contact Information * First Name * Last Name Company * Telephone Fax Address * Street Address * City State/Province * Zip/Postal Code * Country Ότι βάλεις σαν first, last name φαίνεται στην πρώτη γραμμή π.χ. Mailboxde.com e.K. Ονοματεπώνυμο, ID χχχχχ Äussere Weberstr. 57 02763 Zittau Germany Εγώ και πολλοί άλλοι από εδώ έτσι είχαμε τη διεύθυνση και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Αν θες να είναι ακριβώς στο φορμάτ που ζητάνε, νομίζω πρέπει να βάλεις first name Mailboxde.com Last Name e.K. Company Ονοματεπώνυμο, ID χχχχχ και τα υπόλοιπα κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ready to send και το δικό μου από Mailbox.de. :) Με το καλό να το παραλάβουμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Πφφφφ έχω παραγγείλει εδώ και 2 μέρες και ακόμα Pending Shipment είμαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magradoth Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 παιδία αν υπάρχει κανένα invite ,θα ήμουν υπόχρεος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highfidelity Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ήρθε! :dance::dance: :yahoo: Ό,τι και να πω είναι λίγο! Μια ερώτηση όμως, άσχετη με το τηλέφωνο: στην δική μου συσκευασία δεν υπήρχε κάποια απόδειξη από το site της 1+. Έτσι ήταν σε όλους; Την εκτυπώνουμε από το site μήπως; :ninja::what: Παράθεση Ένα κι Ένα --> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Δεν έχει καμιά απόδειξη. Ναι, το email είναι η απόδειξη αγοράς. Μεγείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts