Jump to content

[OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

11 ευρώ κοστίζουν τα μεταφορικά αποστολής της Opo προς Γερμανία;

ΑΠό 1 Σεπτεμβριου, ναι...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά! Κάτοχος Nexus S από το 2010 ήρθε η ώρα να εξελιχθώ και εγώ και δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το OPO! Αν υπάρχει διαθέσιμη πρόσκληση θα ήμουν ευγνώμον! Edited by almantza

Παιδια εχω μια τελευταία πρόσκληση να δωσω οποιος πραγματικα ενδιαφέρεται ας στείλει edit :εφυγε! Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Τελικά όλα καλά και με το δικό μου αν και έλειπε το mailboxde απο την διεύθυνση πήγε μια χαρα..!!

Οπότε απο βδομάδα....ελπίζω να το έχω...!

φιλε μου ξανα ευχαριστω εκανα το claim του invite και μου λεει εισαι απο Ελλαδα και δεν γινεται να το στειλουμε εκει.Τελος παντων με tunnelbear μπηκα σε Γερμανικο proxy οπου με αφηνει να κανω παραγγελια.Εχω φιλο στη Γερμανια και θα το στειλω στη διευθυνση του.Καλυτερο δεν ειναι αυτο απο το να ασχοληθω με mailbox.de;μου βγαζει τελικη για Γερμανια 309,99.Δεν κανω κατι λαθος ετσι?και τελος υπαρχει περιπτωση τελωνειου για γερμανια;

νομιζω οτι αυτα τα ξερατε για ελλαδα.ελπιζω να πανε ολα καλα

Vamos Aris

Detailed progress of your shipment

Date/time City Status

Tue, 02.09.2014 14:18 h -- The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically

Tue, 02.09.2014 20:05 h Ottendorf-Okrilla, Germany The shipment has been processed in the parcel center of origin

Wed, 03.09.2014 05:43 h Feucht, Germany The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: )

Wed, 03.09.2014 05:43 h Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center

Το δικο μου εχει 2 ημερες που εχει κολλησει εδω! :rolleyes:

νομιζω οτι αυτα τα ξερατε για ελλαδα.ελπιζω να πανε ολα καλα

Ολα πηγαν καλα με την παραγγελια, ευχαριστω και παλι!

Wed, 03.09.2014 05:43 h Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center

Το δικο μου εχει 2 ημερες που εχει κολλησει εδω! :rolleyes:

Προφανώς διάλεξες DHL... ετσι θα εμφανίζει για 5-8 μέρες, μέχρι να "μπει" στην Ελλάδα

Patience, my friend...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Προφανώς διάλεξες DHL... ετσι θα εμφανίζει για 5-8 μέρες, μέχρι να "μπει" στην Ελλάδα

Patience, my friend...

Διαλεξα DHL γιατι ετσι γραφεις στον οδηγο σου για εμας απο επαρχια. Υπομονη λοιπον :happy:

Για την Αθήνα, ίσως η UPS (5-7 business days) να είναι η καλύτερη επιλογή, για επαρχία όμως υποψιάζομαι οτι το Deutsche Post Weltpaket - Priority (4 business days) θα είναι γρηγορότερο...
Edited by tiestointhemix

Διαλεξα DHL γιατι ετσι γραφεις στον οδηγο σου για εμας απο επαρχια. Υπομονη λοιπον :happy:

ΑΝ ξαναδεις το ποστ 644 (οδηγός) έκανα update στις 22/8...

update: Τελικά, η UPS από Γερμανία > Αθήνα χρειάζεται 3 εργάσιμες ενώ η DHL Premium WeltPaket τουλάχιστον 5 εργάσιμες, οπότε δεν βλέπω λόγο να μην επιλέξει κάποιος την UPS...

update: Τελικά, η UPS από Γερμανία > Αθήνα χρειάζεται 3 εργάσιμες ενώ η DHL Premium WeltPaket τουλάχιστον 5 εργάσιμες, οπότε δεν βλέπω λόγο να μην επιλέξει κάποιος την UPS...

Nαι το ειδα αλλα αφησες και αυτο που παρεθεσα πιο πανω. Οποτε καπως μπερδευεται ο κοσμος :rolleyes:

Κατα τ'αλλα ειναι εξαιρετικος ο οδηγος και εχει βοηθησει πολλους απο εμας να παραγγειλουμε σωστα το εργαλειο

Είχε περισσότερες από μία επιλογές για UPS;

Γιατί εμένα έφυγε από Γερμανία την Δευτέρα και έφτασε στην Αθήνα σήμερα, έφυγε για Θεσσαλονίκη και θα το έχω την Δευτέρα.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια με την παραγγελία για να μην κάνω καμία βλακεία.

Στο Billing Address βάζω τα στοιχεία του paypal.

Στο Shipping Address τώρα έχω από το Mailboxde.com μια διεύθυνση της μορφής:

Mailboxde.com e.K.

Ονοματεπώνυμο, ID χχχχχ

Äussere Weberstr. 57

02763 Zittau

Germany

Αυτά πως τα συμπληρώνω στο Shipping Address;

Contact Information

* First Name

* Last Name

Company

* Telephone

Fax

Address

* Street Address

* City

State/Province

* Zip/Postal Code

* Country

Παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια με την παραγγελία για να μην κάνω καμία βλακεία.

Στο Billing Address βάζω τα στοιχεία του paypal.

Στο Shipping Address τώρα έχω από το Mailboxde.com μια διεύθυνση της μορφής:

Mailboxde.com e.K.

Ονοματεπώνυμο, ID χχχχχ

Äussere Weberstr. 57

02763 Zittau

Germany

Αυτά πως τα συμπληρώνω στο Shipping Address;

Contact Information

* First Name

* Last Name

Company

* Telephone

Fax

Address

* Street Address

* City

State/Province

* Zip/Postal Code

* Country

Ότι βάλεις σαν first, last name φαίνεται στην πρώτη γραμμή π.χ.

Mailboxde.com e.K. Ονοματεπώνυμο, ID χχχχχ

Äussere Weberstr. 57

02763 Zittau

Germany

Εγώ και πολλοί άλλοι από εδώ έτσι είχαμε τη διεύθυνση και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Αν θες να είναι ακριβώς στο φορμάτ που ζητάνε, νομίζω πρέπει να βάλεις

first name Mailboxde.com

Last Name e.K.

Company Ονοματεπώνυμο, ID χχχχχ και τα υπόλοιπα κανονικά

Ready to send και το δικό μου από Mailbox.de. :) Με το καλό να το παραλάβουμε. :)

129026.png?1640591734

Ήρθε! :dance::dance:

:yahoo:

Ό,τι και να πω είναι λίγο!

Μια ερώτηση όμως, άσχετη με το τηλέφωνο: στην δική μου συσκευασία δεν υπήρχε κάποια απόδειξη από το site της 1+. Έτσι ήταν σε όλους; Την εκτυπώνουμε από το site μήπως; :ninja::what:

Ένα κι Ένα -->

• The title was changed to [OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ