alexd11 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 σε σχεση παντα με την τιμη ποιο ειναι ποιο value? samsung tab 3 8.0 -->125 samsung tab 3 10.0 -->195 samsung tab pro 8.4 --> 195 samsung note 8.4 --> 235 asus vivotab note 8 --> 199 γενικα επειδη θα το χρειαστω κυριως για σημειωσεις ,ιντερνετ αντε και κανα παιχνιδακι θα ταν καλο να παιρνει stylus (τα 2 note εχουν με το που αγοραζεις και νομιζω και ειδικες εφαρμογες?) δε γνωριζω πολυ απ αυτα γι αυτο ρωταω το χρειαζομαι κυριως πχ να μου δινουν 1 pdf αρχειο και να γραφω μερικες σημειωσεις απανω τους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καλησπερα σας Τι γνωμη λετε για ταβλετ τουλαχιστον 10αρι για ανθρωπους ηλικιασ 60και ανω. Το θελουν για ebanking περισσοτερο και να τυπωνουν τιποτα συνταγες κτλ κτλ. Αρα δεν θελουμε android Το λαπτοπ δεν ειναι τοσο ευχρηστο στον καναπε. Σκεφτομαι για win8 tablet + wifi printer. βγαινει πανω απο 10ιντζες? Τι προτεινεται η απο Ελλαδα η απο Κινα? το ελαχιστο ειναι 200€ και μαξ μεχρι 350€( τιμη asus t100) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 μικρη μπαταρια 1900mah ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaifas Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 samsung tab 3 8.0 καθαρά λόγω τιμής αφού για tablet όσο λιγότερα δίνεις τόσο το καλύτερο . εκτός και αν το θες και για άλλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaifas Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 xiaomi mi4 που έχει κάμερα 13 και είναι απροβλημάτιστο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Τι δουλειά είναι αυτή ρε φίλος που ακούς και 1.30 ώρα ράδιο; Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 ομως το 16αρι εχει 2Gb ram. could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volaras Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Μια που καταστάλαξα για το δικό μου τηλέφωνο (ευχαριστώ τους συμφορουμίτες που με βοήθησαν), κοιτάζω τώρα ένα από τα τηλέφωνα του τίτλου για τη σύζυγο. Έχω διαβάσει τα νήματα στο forum και δεν βλέπω να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι στιγμής. Για το doogee βέβαια δεν βλέπω να υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Από εμφάνιση της αρέσουν το thl και περισσότερο τα elephone και doogee. Οι ίντσες δεν την ενοχλούν (αν είναι 5 ή 4,3). Μας ενδιαφέρει η ομαλή λειτουργία για απλή χρήση (άντε και κάνα παιχνιδάκι καμιά φορά). Αν υπάρχει και καμιά άλλη πρόταση στην τιμή που κινούνται τα προαναφερόμενα καλοδεχούμενη. http://www.to2c.com/jiayu-g2f-basic.html http://www.to2c.com/thl-t6s-basic-5-0-5-inch-jdi-screen-mtk6582-quad-core-android-4-4-2-3g-phone-8mp-cam-1gb-ram-8gb-rom-wcdma-ultrathin.html http://www.to2c.com/elephone-p10-basic.html http://www.to2c.com/doogee-turbo-dg2014-5-0-inch-ogs-ips-mtk6582-1-3ghz-quad-core-android-4-2-9-1g-8g-13-0mp-camera.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Jiayu G2F ή THL T6s αναλογα με το μεγεθος οθονης που προτιμα.Τα αλλα δυο ξεχνα τα.Μονο design εχουν,τιποτα αλλο. Επισης τσεκαρε το οικονομικοτατο Cubot S168 στα 78.89$ στο gearbest.com με κουπονι S168HF. Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volaras Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Jiayu G2F ή THL T6s αναλογα με το μεγεθος οθονης που προτιμα.Τα αλλα δυο ξεχνα τα.Μονο design εχουν,τιποτα αλλο. Επισης τσεκαρε το οικονομικοτατο Cubot S168 στα 78.89$ στο gearbest.com με κουπονι S168HF. Πολύ καλή τιμή όντως. Θα το βάλω στα υπ' όψιν, ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Τώρα πια σκέφτομαι μεταξύ Samsung Express, Galaxy Note 1, Galaxy Note 2 με fake τζαμάκι, S 3 και S 4 mini. Είχε κανείς πραγματική επαφή με τη σειρά Note για να μου πει κατά πόσον αξίζει το πρώτο ή αν πρόκειται για κάτι σαν δοκιμαστική έκδοση του handwriting με τα αναμενόμενα bugs (αυτή η εντύπωση μου έχει δωθεί από το ψάξιμο στο ίντερνετ, αλλά στην πραγματικότητα πιθανόν να είναι διαφορετικά); Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaryHimura Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Γεια σας παιδια. Τα 512 ram στο σολακι μου δεν τραβανε αλλο και ειπα να παω σε αλλαγη , αλλα λογω του οτι δεν εχω και μεγαλη οικονομικη ανεση κοιταω σε τιμες γυρω στα 150 ευρω και κατα προτιμηση dual sim κινητα. Εχω βαλει στο ματι μου τα εξης: http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/143310-lenovo-a328-dark-blue?cmicc=skroutz#prettyPhoto http://tokinito.gr/page/default.asp?id=64&la=1&prID=920 το δευτερο με μικρη υπερβαση. Εχετε κατι αλλο να μου προτεινετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Note 2 και ότι βγει. Κλασεις ανώτερο του express και του πρώτου Note. could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Αλλαγή σχεδίων!!! Κρατάω το HOX! Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Αφου εσκασε μυτη και το nexus 6,ηρθε η στιγμη να επιλεξω συσκευη,Τι ζηταω???Οθονη 5++,απειρη υποστηριξη απο xda και απο ολες τις γνωστες ρομ pa,cm,pacman κτλππππ,καλη μπαταρία και εγγυηση Ελλαδα. Εκτος απο nexus 6 παιζει κατι αλλο??Σκεφτομουν και oneplus one αλλα το θεμα ειναι η εγγυηση.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Nexus 6, ή nexus 5. Αλλιώς και το moto X 2014 που είναι ουσιαστικά το Nexus 6 σε μικρότερη έκδοση. could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Nexus 6, ή nexus 5. Αλλιώς και το moto X 2014 που είναι ουσιαστικά το Nexus 6 σε μικρότερη έκδοση. Nexus 5 και Moto X τρωνε ακυρο λογω μπαταριας,αλλιως δεν υπηρχε σκεψη.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arispower Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Γειας σας, σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο να αγορασω κινητο απο κινα και θελω την γνωμη σας μιας και δεν εχω την απαραιτητη εμπειρια! Θελω να δωσω μεχρι 200 ευρω για ενα "καλο" κινητο (καμερα, επεξεργαστες, μπαταρια κλπ). προτεινετε κατι? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Μάλιστα. Ίσως είναι καλύτερα, τότε, να μην πάρω τίποτα και να περιμένω. Ήδη είδα, σε αγγελία, ένα Note II στα 160€ (δε με απασχολούν τα ξεφτίσματα στο πλαστικό και γενικά η εμφάνηση). Κατά τα Χριστούγεννα, πιθανόν να πετύχω ένα, λιγάκι ακόμη πιο κάτω και να το πάρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 (edited) lenovo a806 €139 (5", 16rom+slot, 2500mah, 4g) xiaomi redmi note 4g €152 (5.5", 8rom+slot, 3100mah, 4g) κατα την παραγγελια διαλεξε να γινει root vickmall.com , to2c.com , minideal.net πληρωμη paypal , αποστολη με singpost παραλαβη σε 15-20 μερες Edited October 17, 2014 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agios001 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Καλημέρα παιδιά ενδιαφέρονται να αγοράσω νέα συσκευή κ είμαι για lenovo A8.είναι καλη επιλογή;εχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο;μπορω να διαθεσω μέχρι 140 ευρώ. Αν μπορείτε να μου δωσετε κάποιο λινκ απο οπου μπορω να βρω το κινητό;να λειτουργει Έλλαδα και αν γίνεται να έχει και ελληνικά. Ενδιαφερομαι για αγορά μονο απο εξωτερικο... Ευχαριστώ.. *A G I O S* www.epiplak.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studio24 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου . δεν είναι θέμα χρημάτων άπλα με διάφορα που διάβασα με προβληματίσαν πως είναι δυνατόν ένα νέο κινητό να κάνει επανεκκίνησης και η εταιρεία ν μένει έτσι χωρίς να διορθώνει το πρόβλημα και να δημιουργούνται διάφορα θέματα με επιστροφές συσκευών και παρεξηγήσεων ακόμη απορώ πως κάποιος βρίσκει την οποιαδήποτε συσκευή σκάρτη και κάποιος πολύ καλή .. είναι θέμα αναγκών του καθενός η απλά πώρωση? άσε που διάβασα και αυτό με τις παρτίδες (407 408 409 ) είναι δυνατόν? να πληρώνεις ένα ποσό όποιο και να είναι αυτό για άλλους υψηλό για άλλους μηδαμινό (άσχετο) και να αφήνεσαι στην τύχη τις παρτίδας του κάθε μικρο-μεγαλο-μαγαζου? παρόλα αυτά κλείνω κατά 90% προς αγορά του lg g3 16 gb και από εβδομάδα μάλλον θα το παραγγείλω από κάποιο σκρουτζαδικο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Σε περίπτωση βλάβης η οτιδήποτε άλλο τι ισχύει; Μήπως ξέρετε; Σκέφτομαι να παραγγειλω και εγω και με προβληματίζει λιγο αυτο το θέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Καλησπερα σας, Δεν ξερω αν ποσταρω σωστα, Εχει γνωστος μου που ειχε αγορασει απο aliexpress( καλα να παθει) κινεζικο htc one. Του εσπασε το touch, Ο πωλητης του λεει να η εταιρεια ρωτα τους εγω πουλαω μονο. Η εταιρεια δεν απανταει. Πως μπορουμε να βρουμε το ανταλακτικο ebay aliexpress ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Καλημέρα παιδιά ενδιαφέρονται να αγοράσω νέα συσκευή κ είμαι για lenovo A8.είναι καλη επιλογή;εχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο;μπορω να διαθεσω μέχρι 140 ευρώ. Αν μπορείτε να μου δωσετε κάποιο λινκ απο οπου μπορω να βρω το κινητό;να λειτουργει Έλλαδα και αν γίνεται να έχει και ελληνικά. Ενδιαφερομαι για αγορά μονο απο εξωτερικο... Ευχαριστώ.. Διαβασε εδώ , μπορείς να το πάρεις από Vickmall 180 $ , to2c 178 $ , CooliCool 187 $ γενικά πρέπει να αναζητάς το Α8 Α806 που είναι για Ελλάδα , το Α808Τ είναι για Κίνα LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts