terrah Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Για 10αρι το galaxy note 10.1 2014 και για 8αρι το samsung galaxy tab s 8.4. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkeletonWarrior Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Για 10αρι το galaxy note 10.1 2014 και για 8αρι το samsung galaxy tab s 8.4. thank you :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFKIMMI Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το iphone4 με μία από αυτές τις δύο συσκευές... Θα ήθελα λίγο βοήθεια! Κλίνω προς Α7 λόγω μεγέθους οθόνης αλλά μου αρέσει και το Μ8! Όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες, ακόμη και μιας άλλης πρότασης.... Σας ευχαριστώ όλους.... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Τσέκαρε αυτό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Κι εγώ αυτό θα σου έλεγα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowthodoris Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα τσεκάρω και τα δύο, με ψήνει και το Toshiba encore mini ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.skroutz.gr/s/5625018/Toshiba-Encore-Mini-WT7-C-100-7-16GB.html?keyphrase=toshiba+encore+mini+wt7-c-100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ευχαριστώ για το link. Σε γενικές γραμμές το s3 πρέπει να έχει καλύτερη οθόνη και κάμερα, αλλα το g3s είναι πιο φρέσκο. Απο επιδόσεις μάλλον είναι περίπου τα ίδια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Δεν θα σου πρότεινα το toshiba. Γενικά τα tablet με windows αυτή τη στιγμή είναι μόνο για power users. Το λέω αυτό γιατί έχω το dell venue 8 pro και αν και το έχω ευχαριστηθεί πολύ, μου έβγαλε διάφορα θέματα λόγω λειτουργικού, που επειδή έχω ιδέα από υπολογιστές τα έλυσα, διαφορετικά ... Νομίζω ότι οποιοδήποτε από τη σειρά memo pad της asus θα σε υπερκαλύψει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα τσεκάρω και τα δύο, με ψήνει και το Toshiba encore mini ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.skroutz.gr/s/5625018/Toshiba-Encore-Mini-WT7-C-100-7-16GB.html?keyphrase=toshiba+encore+mini+wt7-c-100 Πέφτεις στις 7" όμως. Γενικότερα είναι καλό να κοιτάς τις κριτικές και το συγκεκριμένο έχει κάποιες αρνητικές. Με βάση αυτό και αν ψάχνεις για τάμπλετ κάτω από 100€ τότε κοίτα το LG G Pad V400 που δείχνει ιδιαίτερα αξιόπιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Σε 5αρια οι μονες προτασεις ειναι το Cubot και το Landvo L500s που ενω κερδιζει σε τιμη,χανει ομως σε οθονη,καμερα,μπαταρια και ποιοτητα κατασκευης. Στις 4.7 υπαρχει το πολυ κομψο Doogee DG750. Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Γιατί να ψάχνεσαι στην Κίνα και δε χτυπάς ένα LG L90? Μπορεί να είναι 4,7" και να σου κοστίσει 10 - 15 ευρώ παραπάνω αλλά θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Ευχαριστώ για το link. Σε γενικές γραμμές το s3 πρέπει να έχει καλύτερη οθόνη και κάμερα, αλλα το g3s είναι πιο φρέσκο. Απο επιδόσεις μάλλον είναι περίπου τα ίδια. τα ιδια ειναι κ οθονες και καμερες με γυμνο ματι δεν καταλαβαινεις διαφορα το lg εχει και knock code και πιο καλη μπαταρια + παιζει να παρει και καμια αναβαθμιση αν δε πηρα ακομα την lollipop (απ οτι ειδα εχει βγει firmware D722v20a) ενω το s3 δε νομιζω Edited May 14, 2015 by ziaba Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Λοιπόν. Ψάχνω κινητό με καλό και ακριβές GPS, αξιοπρεπής κάμερα, μπαταρία που να βγάζεις μέρα ( με κανά 2ωρο ράδιο, πλοήγηση με MB που και που και όχι πάνω από 3ωρο στο σύνολο ) και τουλάχιστον 2 gb ram Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι το huawei honor 6 απλώς ψάχνω και άλλες εναλλακτικές σε οποιοδήποτε λειτουργικό. Το τωρινό κινητό είναι το jiayu g4s με μπαταρία 3000 επομένως δεν θέλω να φύγω πολύ μακριά από την καλή του αυτονομία. Το μπατζετ είναι μέχρι 250-280€ Ευχαριστώ παιδιά εκ των προτέρων :D Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Moto E 2nd gen στα 112 € κ ξεχνά τα αλλά 2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 λόγω δουλειάς πρέπει να πάω σε Dual Sim Active κινητό. Απαιτήσεις: android 2 giga ram καλύτερη κάμερα (αν και με κάλυπτε 85%) χαμηλό sar τιμή έως 300 ευρώ πχ μου άρεσε σε όλα το huawei p8 αλλά το sar (ok και η τιμή) μας τα χαλάνε.. ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geelpap Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Την βοήθειά σας σας παρακαλώ πιο από τα δύο. Μπορεί το SAMSUNG να είναι υποδεέστερο αλλά επειδή είχα πάλι SAMSUNG φαντάζομαι ότι θα με βολέψει. Ότι άλλη πρόταση δεκτή. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι γρήγορα email κ εύκολη χρήση. Ευχαριστώ Edited May 14, 2015 by geelpap λαθος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Φίλος μου ψάχνει τα εξής: Α)Κινητό με όσο το δυνατό μικρότερο μέγεθος Β) Καλή μπαταρία για κλήσεις Γ) Δυνατό σήμα Δ) Δυνατότητα συγχρονισμού επαφών μεσω Gmail Ας πούμε έως 100 ευρώ. Όποιος έχει άποψη ας πει γιατί εμένα οι γνώσεις μου αφορούν το άνω τμήμα της αγοράς :ninja: Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Σε 5αρια οι μονες προτασεις ειναι το Cubot και το Landvo L500s που ενω κερδιζει σε τιμη,χανει ομως σε οθονη,καμερα,μπαταρια και ποιοτητα κατασκευης. Στις 4.7 υπαρχει το πολυ κομψο Doogee DG750. Όμορφο, συμφωνώ αλλά δεν έχει ενοποιημένο αποθηκευτικό χώρο My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 To L90 είναι εξαιρετική επιλογή. Το έχει ένας φίλος και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Μάλιστα αναβαθμίστηκε και σε Lollipop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Χαιρετώ την παρέα ... Είμαι ένας κάτοχος LG 4x (p880) . Σκέφτομαι να αγοράσω μια νεα συσκευή πουλώντας το προσθέτοντας κάποια χρήματα απο την τσέπη μου... Ψαχνω κάτι με 5 ίντσες (μέχρι 5μιση :P ) Να μπορώ να κάνω βιντεόκληση μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας (ή μόνο τα Samsung μπορούν να κάνουν ; θυμάμαι στο galaxy S μπορούσα :O ) Να την παλεύει με παιχνίδια όχι βαριά (βασικά παίζω fruit ninja , subway surfers και κάποια απο την educat8s ) Να έχει 8 MP και πάνω κάμερα Ύπαρξή GPS Να έχει πάρει την kitkat [τουλαχιστον] επισήμως για να μην ξαναμπλέκω με κουστομιες πάλι :P ] Αγορά απο έμπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα (σκρουτζομάγαζο δηλαδη αν ειναι εφικτο) υπάρχει κάτι γύρω στα 150 ευρώ ; :( Edited May 14, 2015 by CHIEF :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Αδερφε απο οτι εχω διαβασει εδω το Meizu εχει πολυ καλυτερη καμερα απο τον μεσο ορο των κινεζικων Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Κοιτά και το Nubia z7 mini.. Το βρίσκεις στα 210-220 ευρώ.. Ας έχει 2300 mah .. Εγώ σχεδόν το φορτιζω μέρα παρά μέρα και μου βγάζει 4.30 ώρες ανοιχτή οθόνη χωρίς να το ξελιγωσω..15-20%.. Έχει πολύ καλή κάμερα ( τραβάει & 4Κ βίντεο), καλές διαστάσεις , άψογο GPS, δυνατά specs και είναι δυκαρτο.. Πάνω από όλα η τιμή του είναι πολύ καλή γι αυτά που σου προσφέρει.. Και το honor 6 είναι εξαιρετική επιλογή που κοιτάς.. Μετά καλό είναι και το xiaomi mi4 αλλά είναι μονοκαρτο και δεν πέρνει εξωτερική κάρτα.. Και τα τρία αυτά έχουν ιδανικές διαστάσεις και specs. Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 καπου μπερδευτηκες, δεν υπαρχει s5 9506, υπαρχει s4 9506 All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geelpap Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Το κατάλαβα αλλά δεν μπορούσα να αλλάξω τον τίτλο εκ των υστέρων Παρόλα αυτά καμία συμβουλή? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 θα σε κα;λυψει μια χαρα το s4 αλλα το G3 ειναι 3 κλασεις επανω. All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts