vasilis997 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 η αλήθεια είναι πως σε mtk δεν έχω όντως ούτε στο να το κάνω το κινητό κομμάτια. Τα κινητα που εχουν περάσει απο τα χέρια μου και στα οποία έκανα root ξεκλείδωμα bootloader, cwm και custom rom είναι το huawei ascend g300 u8815 με armv7 και το zte geek v975 με intel z2580 και έχω μάθει απο αυτά να ακολουθώ άλλη διαδικασία αλλά δεν πειράζει μάλλον θα το πάρω επειδή είναι το κάλύτερο στην τιμή του και όχι μόνο συνδυάζει 8 πυρήνες με 2 ραμ αλλά και 4g και dual sim. Λογικά δεν θα το πειράξω με το που το πάρω θα αφήσω να περάσει λίγος καιρός και θα ρωτήσω και ένα γνωστό μου που έχςι παλέψει με μτκ. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kristi30837 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Παιδιά καλησπέρα... Θα ήθελα τη γνώμη σας γι αυτό το tablet http://http://www.sellphone.gr/shop/lenovo/lenovo-a10-70-a7600-wifi-3g-16gb-black-eu/?ref=bestprice.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Καλησπερα κατοχος xiaomi redmi note Ηρθε η ωρα να παρει μελος της οικογενειας κινητο στα 100ευρω Σαν χρηστης ζηταει λιγα πραγματα,αλλα θα προτιμουσαμε να παρουμε οτι καλυτεορ μπορουμε Εχω στο μυαλο μου για xiaomi 1s ειτε zte redbull ,....Εχουμε αλλες επιλογες?Για σιγουρα 1gb ram και πανω 4πυρινο++ και καμερα απο 8αρα++ ΠΡοτιμω να εχει δεουλεψει το κινητο για να μην τυχει να μπλεξω σε προβληματα..Και γενικα να ψυλουπαρχει υποστηριξη στο φορουμ πανω στο μοντελο βλ xiaomi redminote,1s κλπ Υ.γ οσο πιο κατω και το 100αρικο καλυτερα,αλλα και 5-10 πανω δεν παιζει θεμα για κατι καλυτερο! wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 ψαχνω κατι για τη γυναικα μου δωρο.διαθετω μεγιστα 180 ευρω ,ειμαι αναμεσα σε moto g 2nd gen και lumia 735 και γερνω προς 735.τι αλλο μου προτεινετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 LG G3S https://www.skroutz.gr/s/5467135/LG-G3-s-mini-8GB.html από 177€ Huawei Ascend G620S https://www.skroutz.gr/s/5838452/Huawei-Ascend-G620s-8GB.html στα 159€ από τον Γερμανό όπου είναι σαφώς καλύτερο σε επιδόσεις από το LG G3S. Το Motorola έχει εγγυημένη αναβάθμιση σε Android 5 Lollipop αλλά για το Lumia δεν έχω άποψη. Από Κίνα θα αγόραζες; :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 οχι κινα και θελω κατι καλο ποιοτικα,νοκια εχω και γιαυτο ειναι πρωτη μου επιλογη,μπορει να ειναι πισω σαν λειτουργικο αλλ ειναι ποιοτικο,και αναβαθμιση ερχεται με ελπιδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 (edited) οχι κινα και θελω κατι καλο ποιοτικα,νοκια εχω και γιαυτο ειναι πρωτη μου επιλογη,μπορει να ειναι πισω σαν λειτουργικο αλλ ειναι ποιοτικο,και αναβαθμιση ερχεται με ελπιδες Καθόλου πίσω δεν είναι σα λειτουργικό, απλά είναι κάτι διαφορετικό από το Android... Εγώ προσωπικά για τον εαυτό μου θεωρώ δεδομένη τη μετάβαση σε Windows Mobile στο προσεχές μέλλον και τουλάχιστον μέχρι το Android να ξεπεράσει τις παιδικές του ασθένειες (κοινώς με φτηνή συσκευή να έχεις αξιοπρεπή εμπειρία χρήσης - γιατί προσωπικά και πάλι πάνω από 200 ευρώ για κινητό δεν έχω δώσει και δε θα δώσω ποτέ)... Στο δια ταύτα ποιοτικό το G3 S που ανέφερε ο φίλος από πάνω, όπως και το Moto G, όπως και το Lumia αλλά και το Huawei... To Moto G έχει τα καλά που έχουν ειπωθεί πολλές φορές (pure Android, άριστες κριτικές, καλή ποιότητα κλπ), το G3 S επίσης καλές κριτικές, όμορφο... Το Huawei μία από τα ίδια με τα προαναφερθέντα... Αν κλείνεις προς το Lumia, μια χαρά επιλογή είναι με smooth λειτουργικό χωρίς lag και δεδομένες αναβαθμίσεις σε βάθος χρόνου... Απλά αν θες μπορείς μερικές μέρες να περιμένεις και το υποσχόμενο 640, το οποίο αναμένεται πολύ σύντομα και θα είναι στην τιμή ακριβώς που θες (179 το έχει προπαραγγελία το Γαλλικό Άμαζον)... Edited April 2, 2015 by SpyrosR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 (edited) γυρω στα 200ευρω quadcore και τουλάχιστον 1γιγα ραμ Android ip67? Edited April 2, 2015 by lambros69 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Καλησπερα κατοχος xiaomi redmi note Ηρθε η ωρα να παρει μελος της οικογενειας κινητο στα 100ευρω Σαν χρηστης ζηταει λιγα πραγματα,αλλα θα προτιμουσαμε να παρουμε οτι καλυτεορ μπορουμε Εχω στο μυαλο μου για xiaomi 1s ειτε zte redbull ,....Εχουμε αλλες επιλογες?Για σιγουρα 1gb ram και πανω 4πυρινο++ και καμερα απο 8αρα++ ΠΡοτιμω να εχει δεουλεψει το κινητο για να μην τυχει να μπλεξω σε προβληματα..Και γενικα να ψυλουπαρχει υποστηριξη στο φορουμ πανω στο μοντελο βλ xiaomi redminote,1s κλπ Υ.γ οσο πιο κατω και το 100αρικο καλυτερα,αλλα και 5-10 πανω δεν παιζει θεμα για κατι καλυτερο! Για δες αν θέλεις και τα Ulefone Βe Pure και Be X... To πρώτο είναι σαφώς ανώτερο και από το thread του εδώ είδα το εξής: "[Pre-Sale] Ulefone Be Pure now on pre-sale for $115.98, with Xiaomi 10400mAh Power Bank (Free Gifts) Pre-Order URL: http://www.gearbest.com/ce...pp_164669.html Coupon code: BEPURE Couponprice: $115.98 " Αν ισχύει η τιμή, νομίζω αξίζει... Το δεύτερο είναι φτηνότερο κάπου στα 85 ευρώ νομίζω, αλλά σαφώς κατώτερο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis9 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 φιλε εφοσον δεν πολυασχολεισαι και σου αρεσε το meizu και διαθετεις τα χρηματα, παρε το. θα εχει καλο support κτλ. Ξερεις εαν υποατηριζει αρχεια της μορφης apk?...και επισης αν υπαρχει καποιο προβλημα με το playstore γενικα στα κινεζικα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ξερεις εαν υποατηριζει αρχεια της μορφης apk?...και επισης αν υπαρχει καποιο προβλημα με το playstore γενικα στα κινεζικα? Δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζει .apk και Playstore το Meizu... Eδώ μια χαρά υποστηρίζουν εδώ και χρόνια άλλα και άλλα Κινέζικα, το Meizu δε θα υποστηρίζει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 G3 S να παρει,επισης το s3 neo ειναι αρκετα καλο,οπως και το s4 mini.Για το s3 neo,εχω να πω οτι το Touchwiz ειναι βαρυ.Βεβαια με μερικα Disable στην σαβουρα θα ειναι οκ.επισης εχει καλες καμερες και 16GB εσωτερικη,που θα φτασει για μεγαλα παιχνιδια. Αμα παρει καποιο τηλ, προτεινω να απενεργοποιησετε το Google +,μουσικη,παιχνιδια,περιπτερο και ταινιες play. Επισης και οτι lg-samsung app εχει και δεν το θελει αμα παρει lg-samsung.Θα κερδισει καλυτερη αποκριση και λιγη παραπανω ταχυτητα στη συσκευη.Δεν χρειαζονται προγραμμα τυπου clean master κλπ...δεν κανουν τιποτα. My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis9 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Και μηπως ξερει κανεις σας τι παιζει με το sar του κινητου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Το Z2 έχει χαμηλό sar αν δεν κάνω λάθος :/ Ρωτάω επειδή και εμένα με ενδιαφέρει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Ξερεις εαν υποατηριζει αρχεια της μορφης apk?...και επισης αν υπαρχει καποιο προβλημα με το playstore γενικα στα κινεζικα? υποστηρίζει apk και δεν έχει πρόβλημα με playstore Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Ριξε και μια ματια στο Lg Spirit. Ειναι ολοκαινουριο και με εκδοση 5.0 Android, το πηρα και οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap96 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 καλησπερα στο φορουμ! σαν κατοχος του xperia sp μπορω να πω οτι δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος τα 2 αυτα χρονια κυριως επειδη η σονυ το παραταει στην μοιρα του απο θεμα της εκδοσης android.. θα ηθελα καποια βοηθεια στην επιλογη κινητου αρχικα να θεσω ενα ταβανι στα 250-260 αντε 300 αν αξιζει πολυ μεχρι στιγμης ψαχνω για κατι σε FHD οθονη 4.8 inch το λιγοτερο με 5.5 max σιγουρα να ειναι 4πυρινο με 2GB ραμ, 4g, καλη καμερα δεν με ενδιαφερει απο που θα γινει η αγορα (εδω η απο εξω) αρχικα κοιτουσα το oneplus αλλα με την τιμη που πηγε στα 300(χωρις μεταφορικα και ιστοριες) ξενερωσα λιγο..δεν λεω κινηταρα ειναι επισης εχω βρει το zte nubia z7 mini στα 260(με μεταφορικα)..απο τα χαρακτηριστικα που τσεκαρα για τα λεφτα του το θεωρω κατι παραπανω απο τοπ.. ακουω τις προτασεις σας :) (να πω οτι και τα κινεζικα δεν με χαλανε..αρκει να εχουν υποστηριξη απο xda :P ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 lg g3 στα 280 ευρώ στο γερμανο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Ριξε και μια ματια στο Lg Spirit. Ειναι ολοκαινουριο και με εκδοση 5.0 Android, το πηρα και οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες. το είδα κι εγώ στο φυλλάδιο του Γερμανού.. led notification έχει; Αν θες άνοιξε νεο thread στην ενότητα της lg να μας πεις τις εντυπώσεις σου πιο αναλυτικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasch2 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Xiaomi redmi 2 Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 honor 6 ... ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 αν θελεις xda μονόδρομος g 2 αλλιος εχει και αλλα honor 6 ... xda support ζήτησε...... εκεί μόνο qualcomm cpu παίζει μπάλα............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgatos1990 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Για σας παιδιά θέλω να μάθω τι προτείνετε εσείς ανάμεσα στα 2 τηλέφωνα...μου αρέσουν πολύ και τα δύο αλλά δεν τα έχω δει από κοντά και θα ήθελα κάποια γνώμη εάν έχει κάποιος δοκιμάσει τα τηλέφωνα...το kolina μου αρέσει εξωτερικά πάρα πολύ αλλά το jiayu είναι πιο καλό σε θέμα επεξεργαστή...κάποια γνώμη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Για σας παιδιά θέλω να μάθω τι προτείνετε εσείς ανάμεσα στα 2 τηλέφωνα...μου αρέσουν πολύ και τα δύο αλλά δεν τα έχω δει από κοντά και θα ήθελα κάποια γνώμη εάν έχει κάποιος δοκιμάσει τα τηλέφωνα...το kolina μου αρέσει εξωτερικά πάρα πολύ αλλά το jiayu είναι πιο καλό σε θέμα επεξεργαστή...κάποια γνώμη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...! Για να πω την αλήθεια εγώ ήξερα έναν διαιτητή Κολίνα. Για smartphone πρώτη φορά ακούω... Οπότε μεταξύ των δύο θα πω το Jiayu s3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 To είχα δει και εγώ το Κ100 στο Vickmall πριν αρκετο καιρό... Όντως είναι όμορφο τηλέφωνο, αλλά σε μένα τουλάχιστον το brand παντελώς άγνωστο... Επίσης οκ η τιμή καλή είναι, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές σε αυτά τα χρήματα εξίσου καλές και περισσότερο εγγυημένες... Το Jiayu είναι πολύ δυνατό αλλά και ακριβότερο... Από ποιότητα κλπ δεν ξέρω... Για το k100 μπορείς να ρίξεις και μια ματιά εδώ, εφόσον σε ενδιαφέρει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=404818 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts