Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οτι ειπαν κ τα παιδια πιο πανω. αλλη τιμη, αλλο target group.

εφοσον διαθετεις τα € τοτε 1+1 ή δες και honor 6.

και πάλι +1 στον κύριο tilefoneri

καμια σχέση ενα με το αλλο ειναι σαν να συγρινεις mersedes(one plus one) με το zastava (lenov a806(

E όχι και Zastava.......Βάλε κανα τζαπόνι τουλάχιστον!

Τουλάχιστον, στον τίτλο έπεσες μέσα!! :lol: :lol:

Το ένα 6 και το άλλο 4.7 ίντσες.

Το 6 είναι μεγάλο -γκουμούτσα- το άλλο είναι (πλέον) μικρό.

Ένα 5.2-5.5" με μαζεμένες διαστάσεις είναι ιδανική κατάσταση.

Ενδεικτικά αναφέρω HTC M8 και Sony Xperia Z3 στα 400-500 ευρώ....;)

παρε το alpha, η μοναδικη συσκευη value for money στα ματια μου απο τη samy!

πανεμορφο, φτηνο για αυτα που προσφερει,αξιοπρεπεστατο και σχετικα καινουριο μοντελο. Ποιοτικοτατο,γρηγορο και και και... με το θεμα μπαταρια παιρνεις ενα μικρο powerbank τσεπης ΑΝ δεις οτι χρειαζεται, με το 6ιντσο αν δεις πως δεν τη παλευεις τι θα κανεις? θα το κοψεις στη μεση? :p

Edited by sam28

E όχι και Zastava.......Βάλε κανα τζαπόνι τουλάχιστον!

ανάμεσα σε αυτά τα δυο ναι ετσι είναι δυστυχώς.... μόνο απο cpu την παλεύει κάπως.. αλλά μέχρι εκεί

Για μένα μόνο στο σέρβις υστερεί το 1+1, γενικά μου άρεσε και δούλευε πολύ καλύτερα από το Ζ2. Και φωτογραφίες ακόμη, καλύτερο αποτέλεσμα έπαιρνα με το 1+1.

Μπαταρία στα ίδια ήταν και τα δύο. Πολύ καλή αυτονομία,, με γρηγορότερη φόρτιση το 1+1.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

"Πάτησα το κουμπί" για Alpha Silver. Ευχαριστώ τους δύο σας για την απάντηση και όσους μπήκαν στον κόπο να με διαβάσουν.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

"Πάτησα το κουμπί" για Alpha Silver. Ευχαριστώ τους δύο σας για την απάντηση και όσους μπήκαν στον κόπο να με διαβάσουν.

Καλοριζικο! Να μας πεις εντυπώσεις αν και ειμαι σιγουρος πως θα το λατρέψεις, εγω που το επιασα μερικές φορες ξετρελάθηκα. Διαβαζα και το νημα του πριν λιγες μερες και ολοι ειναι χαρούμενοι.

Ψάχνομαι τώρα τελευταία για αγορά δίκαρτου κινητού από την εγχώρια αγορά και έχω ξεχωρίσει αυτά τα 2.

Το λειτουργικό δεν με ενδιαφέρει μιας και είμαι ικανοποιημένος και από τα 2.

Τα χρήματα που διαθέτω είναι 120-130 ευρώ.

Βασικά μου κριτήρια είναι η ταχύτητα του κινητού και οι επιδόσεις του γενικότερα, η ποιότητα κατασκευής, η ποιότητα κάμερας και οι υπηρεσίες gps.

Εσείς ποιο από τα 2 πιστεύετε ότι είναι καλύτερη επιλογή?

Έτσι είναι. Το alpha είναι ένα ποιοτικότατο ολοκληρωμένο κινητό που δεν πρόκειται να δυσαρεστήσει καθόλου τον κάτοχο του.

Μια χαρά επιλογή, πες μας τις εντυπώσεις σου μετά από 1-2 εβδομάδες χρήση, να δεις πως πάει :)

Ψάχνομαι τώρα τελευταία για αγορά δίκαρτου κινητού από την εγχώρια αγορά και έχω ξεχωρίσει αυτά τα 2.

Το λειτουργικό δεν με ενδιαφέρει μιας και είμαι ικανοποιημένος και από τα 2.

Τα χρήματα που διαθέτω είναι 120-130 ευρώ.

Βασικά μου κριτήρια είναι η ταχύτητα του κινητού και οι επιδόσεις του γενικότερα, η ποιότητα κατασκευής, η ποιότητα κάμερας και οι υπηρεσίες gps.

Εσείς ποιο από τα 2 πιστεύετε ότι είναι καλύτερη επιλογή?

Sony καλύτερο αν παίζεις με Android και θες να παραμετροποιείς. Αν είσαι πιο κλασσικος όμως, και σου αρέσουν τα WP τότε το 535.

Aν πρόσεξες, Κινέζικο έγραψα και όχι Κινεζιά...διαβάζεις αλλά δεν προσέχεις τι διαβάζεις....

Εσύ φιλικά γράφεις, αλλά φιλικά δεν εννοείς......

Νομίζω ότι είναι ανούσιο και άστοχο το σχόλιο γιατί εγώ σχολιάζω (φιλικά και με χιούμορ πάντα) το 600 και εσύ μου την λες ότι δεν ξέρω να ξεχωρίσω την βούρτσα από τον Ούτσα (παίχτης της Ομόνοιας είναι για όσους δε γνωρίζουν, μη μου την πέσει κάνας μεγάλος για βωμολοχία....:lol: :lol:).

Μπορεί και να (μην) κάνω λάθος!

καλά στο γράφει ο φίλος. Σταματήστε αυτο με το κινέζικο. έλεος. αν δεν έχετε ιδέα απο την ποιότητα του κάθε κινητού αφήστε το.

Apple :rocket:

Γεια χαρα σας...

Θελω να κανω δωρο ενα iphone στη γυναικα μου...η χρηση του θα ειναι ως τηλεφωνο...φωτογραφίες...αντε και κανενα παιχνιδι...

ΤΙ να επιλεξω στην ιδια τιμη?

Καινουργιο 5c στα 8 gb ή μεταχειρισμενο 5 στα 16 gb?

Edited by kalafan

Γεια χαρα σας...

Θελω να κανω δωρο ενα iphone σε τη γυναικα μου...η χρηση του θα ειναι ως τηλεφωνο...φωτογραφίες...αντα και κανενα παιχνιδι...

ΤΙ να επιλεξω στην ιδια τιμη?

Καινουργιο 5c στα 8 gb ή μεταχειρισμενο 5 στα 16 gb?

Εγώ λέω αν είναι σε καλή κατάσταση να προτιμήσεις το 5.

Καλησπέρα! Είχα ένα samsung i5800 ως που έβαλα nano sim με αντάπτορα και χάλασαν οι επαφές... Πήρα ένα nokia 1616-2 :cool: το βασάνισα για ένα χρόνο και χθές βαρέθηκα τη σαπίλα του άρα ψάχνω κινητό. Όπως καταλαβαίνεται οτιδήποτε είναι καλύτερο από το κινητό που έχω τώρα!

Με ενδιαφέρει να έχει: καλό gps και wifi, αξιοπρεπή οθόνη και καλό επεξεργαστή/ραμ (για τα λεφτά που δίνω πάντα, δε περιμένω να κάνει παπάδες...)

Δε με ενδιαφέρει η εμφάνιση, η κάμερα/κάμερες, το λειτουργικό εφόσον είναι Android/WP, το μέγεθος της οθόνης.

Είδα τα microsoft lumia 535 και gigabyte gsmart roma 2 plus που μου φάνηκαν vfm. Τελευταία φορά που έψαξα για κινητό ήταν πριν 3 χρόνια και τα κινέζικα δεν ήταν τόσο δυναμικά στην αγορά όσο τώρα. Αν πάρω κινέζικο θα αντέξει πάνω από ένα χρόνο; Τι προτείνετε;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

---------------------------------------------------------------------------------

{Sony Ericsson T105} -> {Motorola SLVR L9} -> {LG KM500} -> {Samsung I5800 Galaxy 3} -> {Nokia 1616+Nokia 2600} -> {Coolpad F1}

Σε αυτά τα λεφτά το G2 παιζει μπάλα μονο του! Νομίζω απο Ελλάδα είναι οτι καλυτερο μπορείς να πάρεις.αν και είναι παλιό κινητό πλεον τα χαρακτηριστικά του είναι τρομερά!

Παιδια καλησπερα! εχω το εξης διλημμα iphone 5 (μεταχειρισμενο) ή android εως 200Ε; να πω πως προκειται για κοπελα με iphone4. η χρηση ειναι social, browsing κ καμια φωτογραφια!Εγω ειμαι φιλος του android αλλα δεν ξερω αν με αυτα τα λεθτα θα εχει το καλη εμειρια χρησης! απο τν αλλη θα παρει καινουργιο κιν με 2 χρονια εγγυηση κτλπ! απο την αλλη το iphone ειναι μοντελο του 2013 κ δν ξερω τι διαρκεια θα εχει στο μελλον. :confused:

Τελος αγορα απο Ελλαδα μονο!

Παιδια καλησπερα! εχω το εξης διλημμα iphone 5 (μεταχειρισμενο) ή android εως 200Ε; να πω πως προκειται για κοπελα με iphone4. η χρηση ειναι social, browsing κ καμια φωτογραφια!Εγω ειμαι φιλος του android αλλα δεν ξερω αν με αυτα τα λεθτα θα εχει το καλη εμειρια χρησης! απο τν αλλη θα παρει καινουργιο κιν με 2 χρονια εγγυηση κτλπ! απο την αλλη το iphone ειναι μοντελο του 2013 κ δν ξερω τι διαρκεια θα εχει στο μελλον. :confused:

Τελος αγορα απο Ελλαδα μονο!

Εγώ προτείνω να βάλει λίγα ακόμα και να πάρει το g2 ή να βγάλει λίγα και να πάρει το Moto g.

ΥΓ.το 5αρι είναι μοντέλο του 12(εκτός αν εννοείς ότι αγοράστηκε το 13 οπότε οκ πάω πάσο)

Εχεις δικιο το 12 λαθος δικο μ για το g2 συμφωνω με κλειστα ματια!! Αλλα μου λεει μεχρι 200 γιατι τοσο βρισκει το iphone. Τεσπα σε ευχαριστω πολύ παντως!

Mε ποιο τηλ ομως θα εχει καλυτερη εμπειρια χρησης για τα επομενα 2 χρονια? μετο ΜΟΤΟ g ή me to iphone 5?

Εχεις δικιο το 12 λαθος δικο μ για το g2 συμφωνω με κλειστα ματια!! Αλλα μου λεει μεχρι 200 γιατι τοσο βρισκει το iphone. Τεσπα σε ευχαριστω πολύ παντως!

Mε ποιο τηλ ομως θα εχει καλυτερη εμπειρια χρησης για τα επομενα 2 χρονια? μετο ΜΟΤΟ g ή me to iphone 5?

Για τώρα μια χαρά είναι και τα 2,τα επόμενα 2 χρόνια δεν ξέρω πως θα συμπεριφέρονται(πχ κάποτε το σ3 πυροβολούσε και τώρα με τις αναβαθμίσεις λογισμικου και το ότι βάρυναν οι εφαρμογές λαγκάρει αισθητά).Πάντως αν το 5αρι που θέλει να πάρει έχει κανά 1,5-2 χρονάκια στην πλάτη του,στο μέλλον προβλέπω φόρτιση 2 φορές τη μέρα.

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...