npil Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 φιλε μου επιθυμω dual sim κινητο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 (edited) επειδη τα ειχα και τα δυο... ~αν θες να βαζεις roms και να εχεις επιλογες >1+1 ~αν θες κορυφαια καμερα Mx4-Pro ~αν θες μπαταρια ανωτερη >μαλλον 1+1 αλλα δεν ειναι πολυ μακρια το Pro ~αν θες ανωτερη οθονη meizu. ~αν θα κρατησεις την συσκευη πανω απο 6 μηνες τοτε χαλαρα 1+1. ~gps> Pro ~finger print >Προ :) εχουν και σχετικα μεγαλη διαφορα τιμης τωρα,μετα απο την Τριτη θα αλλαξει του 1+1 Edited March 21, 2015 by pik. Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayman13 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Καλημερα και καλο Σ/Κ, Σε ενα συναδελφο εδω στο γραφειο, του εσπασε οθονη απο το παλιο κινητο (Nexus 4) και ψαχνει να το αντικαταστησει. Χρειαζεται: 1. Εως 5 ιντσες οθονη, οχι παραπανω. 2. 2gb RAM για να μην κολλαει τοσο. 3. Γενικα να εχει ομαλη λειτουργια (εχει περιπου 40-45 εφαρμογες συνολικα κυριως email και internet based) 4. Να μην ειναι απο κινα, δηλαδη να μη χρειαζεται παραγγελια απο κινα αν και θα προτιμηθουν πιο γνωστες εταιρειες. 5. Ειδε το sony z3 mini (ελπιζω να θυμαμαι σωστα το ονομα του μοντελου) και δεν του αρεσε το UI (δεν ασχολειται με launchers κτλ) Σας ευχαριστω εκ των προταιρων για τις προτασεις σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 γιατι δε παιρνει το nexus 5? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayman13 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 αξιζει η αγορα του εναμιση χρονο αφου βγηκε στην αγορα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 γιατι να μην αξιζει; ;) το nexus5 τον καλυπτει και στα 5 κρητηρια που εχεις θεσει παραπανω. εχει και την προυπηρεσια απ τον προκατοχο του (nexus 4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Jiayu S3 http://www.vickmall.com/jiayu-s3-4g-fdd-lte-mtk6752-octa-core-1-7-ghz-android-4-4-smartphone-2gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-fhd-gorilla-glass-screen-black.html στα 176€. :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Α τοτε υποθετω το g3s mini δεν κανει, το sony e4 υπαρχει και σε dual εκδοση αν σου αρεσε http://www.skroutz.gr/s/6238243/Sony-Xperia-E4-Dual-8GB.html?from=recommendation . Το moto παντως εξακολουθει να ειναι η πιο καλη επιλογη κατα τη γνωμη μου :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wxkin Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Υπάρχει κάποιος που να έχει ασχοληθεί με το θέμα? αναζητώ ένα κινητό με καλό gps ,μπαταρία , 3.5MM headphone sock και μικρότερο 4" έτσι ώστε να είναι άνετο σε arm band. Δεν τα συμπαθώ τα sportwatches γιατί θέλω να έχω τη μουσική μου και apps τύπου Runkeeper/Runtastic. budget<150E εισαγόμενο ή όχι δεν έχει διαφορά. χρησιμοποιούσα ενα samsung galaxy ace ή ενα δικάταρτο lg αλλα πλέον δεν κλειδώνουν δορυφόρο ή θελουν 20λεπτα να κλειδώσουν ή μετρούν οτι να ναι (πχ ταχύτητα 1200km/h). (τα gps fix δεν έκαναν κατι) ευχαριστώ προκαταβολικά Edited March 22, 2015 by wxkin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 κάτω από 4?? και καλό gps? μάλλον μόνο στην ουτοπία... βασικά αν δώσεις λίγο παραπάνω μεταχυρισμενο iphone 4s... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Υπάρχει κάποιος που να έχει ασχοληθεί με το θέμα? αναζητώ ένα κινητό με καλό gps και μπαταρία και μικρότερο 4" έτσι ώστε να είναι άνετο σε arm band. Δεν τα συμπαθώ τα sportwatches γιατί θέλω να έχω τη μουσική μου και apps τύπου Runkeeper/RunStatic. budget<150E εισαγόμενο ή όχι δεν έχει διαφορά. χρησιμοποιούσα ενα samsung galaxy ace ή ενα δικάταρτο lg αλλα πλέον δεν κλειδώνουν δορυφόρο ή θελουν 20λεπτα να κλειδώσουν ή μετρούν οτι να ναι (πχ ταχύτητα 1200km/h). (τα gps fix δεν έκαναν κατι) ευχαριστώ προκαταβολικά Nokia 620, 3.8", εχει runtastic, adidas mi coach και πολλες αλλες εφαρμογες για sports. Aπο τα καλυτερα gps, κλειδωνει σε 3-4 δευτερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atoposs Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Θελω να βαλω σε μια καφετερια ασυρματη παραγγελιoληψια και θα χρειαστω 4 κινητα. Εχει κανεις καμια εμπειρια με το συγκεκριμενο εγχειρημα? Αρχικα σκεφτομαι 1)Χαμηλο Κοστος 2)Καλουτσικη μπαταρια 3)Καλουτσικο wifi 4)Σχετικα καλοφτιαγμενο 5)Τετραπυρηνο με 1gb 6)Μαλλων 4,5+ οθονη Τι λετε? Υ.Γ Απο εφαρμογες καποια ιδεα?Εχω παρει προσφορες απο τα 4 εταιριες αλλα το ψαχνω.. Edited March 22, 2015 by atoposs Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lurpack Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Είμαι σε μεγάλο δίλημμα ανάμεσα στα δύο αυτα κινητά. Και τα 2 βγαίνουν περίπου στα 300-310 ευρώ Αν αφήσουμε στην άκρη το μέγεθος οθόνης (μισή ίντσα διαφορα) και τη δυνατότητα του honor για 2 sim... Ποια από τα δύο θεωρείτε καλύτερο? Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω και το oneplus διαβαζω ότι θα ανέβει η τιμή του από Τρίτη οπότε πρέπει να βιαστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Είμαι σε μεγάλο δίλημμα ανάμεσα στα δύο αυτα κινητά. Και τα 2 βγαίνουν περίπου στα 300-310 ευρώ Αν αφήσουμε στην άκρη το μέγεθος οθόνης (μισή ίντσα διαφορα) και τη δυνατότητα του honor για 2 sim... Ποια από τα δύο θεωρείτε καλύτερο? Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω και το oneplus διαβαζω ότι θα ανέβει η τιμή του από Τρίτη οπότε πρέπει να βιαστω. το one,το 64αρι κάνει 299 +18 περίπου μεταφορικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Honor 6 λόγο εμφάνισης και ράδιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lurpack Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 το one,το 64αρι κάνει 299 +18 περίπου μεταφορικά Ωραία κάπου τόσο βγαίνει και το Honor 6 .Ποιο απο τα δυο να προτιμήσω ειναι το θέμα:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbara1980 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 (edited) Καλημέρα. :-) Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποιο Κινέζικο κινητό για δώρο, όμως με ενδιαφέρουν τα εξής χαρακτηριστικά: 1) 5ίντσο. 2) Android. 3) Dual Sim. 4) ΚΑΛΟ GPS. Είτε με DATA, είτε χωρίς. 5) Μεγάλη μπαταρία. 6) Να μην κολλάει πουθενά. 7) Αν γίνεται να έχει και αποθεματικό στην Ευρώπη με νορμάλ τιμή και όχι τεράστια διαφορά από αντίστοιχη Κινέζικη αποθήκη, ακόμα καλύτερα. Σκεφτόμουν για CUBOT S200, όμως διάβαζα το νήμα του και όλοι έχουν λίγο πολύ πρόβλημα με το GPS. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 100€. Λογικά, κάτι θα υπάρχει. ( Το ξέρω ότι δεν είναι πολλά, όμως για δεύτερο πιστεύω είναι αρκετά) Edited March 23, 2015 by Barbara1980 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Για δες εδω http://www.aliexpress.com/item/Original-Jiayu-G2F-WCDMA-G2FW-4-3-Inch-IPS-854-480-MT6582-Quad-Core-Android-4/2045613612.html με κατι λιγο παραπάνω σου καλυπτει τα παντα νομιζω, δε ζητας και λιγα αδερφακι μου για 100 ευρω και με τετοια ισοτιμία σήμερα :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Έχω το honor6 αλλά το βαρέθηκα οπότε λέω να πάρω κάτι άλλο. Θέλω να έχει μπαταρία μεγάλη. Καλή φωτογραφική. Καλή οθόνη. Δικαρτο. Άνω των 2Γ ραμ. Δλδ να είναι εφάμιλλο αν όχι καλύτερο του honor. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Ωραία κάπου τόσο βγαίνει και το Honor 6 .Ποιο απο τα δυο να προτιμήσω ειναι το θέμα:) για μένα σου είπα,το one Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 (edited) Για δες εδω http://www.aliexpress.com/item/Original-Jiayu-G2F-WCDMA-G2FW-4-3-Inch-IPS-854-480-MT6582-Quad-Core-Android-4/2045613612.html με κατι λιγο παραπάνω σου καλυπτει τα παντα νομιζω, δε ζητας και λιγα αδερφακι μου για 100 ευρω και με τετοια ισοτιμία σήμερα :p Συμφωνώ απόλυτα... Coolpad F1, υπερ-άριστο και εγγυημένο (και η Coolpad είναι πολύ σοβαρό brand και το συγκεκριμένο μοντέλο διαμάντι)... Αξίζει με χίλια τα 30 ευρώ επιπλέον από αυτά που λες ότι δίνεις... Επίσης σου προτείνω να το πάρεις από κάποιο κινεζομάγαζο και οχι από Ali, αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπικό... :) Edited March 23, 2015 by SpyrosR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 με 100 ευρώ κινέζικο θα είναι μιας χρήσης και αυτό δεν το θέλεις!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 συμφωνώ. spors tracker χρησιμοποιώ....;) SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 με 100 ευρώ κινέζικο θα είναι μιας χρήσης και αυτό δεν το θέλεις!! ;) Mιας χρήσης δεν ξέρω αν θα είναι, αλλά σίγουρα δε μπορεί να καλύπτει αυτά που ζητάει στο πρώτο ποστ (εκτός και μου διαφεύγει κάνα τελευταίο τρελό VFM)... Με 130 το F1, τα καλύπτει και με το παραπάνω... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbara1980 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Καλημέρα, θα δω για το F1. Εχω το s5 απλα χρειάζομαι και ενα δεύτερο, δεν ήθελα να δώσω όμως παλι πολλά λεφτά. Αν υπάρχει τίποτα άλλο, καλοδεχούμενο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts