Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί να δει και κάποιο της Lenovo που είναι πολύ καλή εταιρεία και έχει πολύ καλά κινητά -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5592785#post5592785

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα συμφωνήσω και εγώ με το XIAOMI HONGMI REDMI 1S MSM8228 1.6GHz 4.7 Inch HD Screen MIUI V5 στα 113€ τελική. Μετά μπορείς να δεις και Lenovo. Έχει μερικά στην κατηγορία των 4 ιντσών και 4.5 ίντσες.

Για ρίξε μια ματιά και σε αυτή την λίστα μπας και βρεις και κάτι άλλο που σου αρέσει και σου κάνει οικονομικώς...

http://www.coolicool.com/android-phone-c703.html/view_type/w_pro_gitte?order=1&price_min=74.6&price_max=149.19

Nexus 5 είναι εξαιρετικό, θα το συνηθίσει σε μια βδομαδουλα... Μια χαρά θα του είναι.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Καλησπέρα σας. Σκέφτομαι να αγοράσω το Samsung Galaxy S5 και με μια πρόχειρη ματιά που έριξα είδα οτι στην vodafone - Γερμανός κτλπ κοστίζει γύρω στα 700 ευρώ. Ενώ στα μαγαζάκια του skroutz υπάρχει στην τιμή των 450 ευρώ. Τι διαφορά υπάρχει στα κινητά αυτά ? Είναι κάτι που πρέπει να με απασχολεί ? Από την επόμενη βδομάδα θα το πάρω και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο κόλπο η παγίδα. Ευχαριστώ

Δεν υπάρχει κάποια παγίδα, είναι σαν να τα αγόρασες από την Vodafone πχ.

Γεια και χαρά σε όλους!

Είμαι στην αναζήτηση ενός tablet κατά πάσα πιθανότητα γύρω στις 8".

Νομίζω πως έχω καταλήξει ανάμεσα σε 2

LG G Pad 8.3 - 226€ VS Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 - 230€

Και ενώ το Samsung φαίνεται να νικάει στα σημεία, κάπου παίρνει το μάτι μου ότι είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει το νέο εργαλείο της Google, το Nexus 8!

Οπότε έχω δύο ερωτήματα:

1. Εσείς μεταηύ του LG και του Samsung ποιο θα διαλέγατε; Έχετε να προτείνετε κάτι που θεωρείτε καλύτερο;

2. Πιστεύετε πως αξίζει να περιμένω να βγει το νέο Nexus 8; Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει; Πιστεύετε θα κάνει πάνω από 300 ευρώ; (διότι αν κάνει πάνω από 300€, δεν πρόκειται να τα δώσω τα λεφτά και προτιμώ ένα από τα δύο παραπάνω...)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

το γεγονος οτι δεν εχει card slot δεν πρεπει λετε να με απασχολει ?

Εξαρτάται από την χρήση που κάνεις...

το γεγονος οτι δεν εχει card slot δεν πρεπει λετε να με απασχολει ?

το ποιο τηλ.να παρεις ειναι καθαρα θεμα του τι ζητας απο αυτο πχ τα δικα μου κριτηρια ειναι αφαιρουμενη μπαταρια,ραδιοφωνο,καρτα μνημης,οθονη,και κατοπιν τα συνηθη χαρακτηριστικα(επεξεργαστης κλπ).

:ninja:

Το έχω πάρει εδώ και 3 μήνες και μέχρι τώρα όλα καλά. Δεν έχω και ιδιαίτερες απαιτήσεις ως χρήστης αλλά νομίζω ότι για τα λεφτά του είναι μια χαρά, εφόσον δεν προσανατολίζεσαι προς κίνα μεριά.

Για φθηνό κινητό είναι μια χαρά λύση. Δεν παρουσιάζει κολλήματα και επίσης με την λειτουργία stamina κάνει μεγάλη εξοικονόμηση στην μπαταρία.

Απορώ πώς το Samsung έπεσε η τιμή του τόσο πολύ, έχοντας ως δεδομένο ότι το LG είναι και κάτι μήνες πιο παλιό!

Αυτή η πτώση τιμής μου θυμίζει περισσότερο LG κι όχι Samsung!

Εγώ που το είδα στο public δεν μου άρεσε καθόλου, 120 ευρώ + για ένα κινητό με 4 inches μόνο οθόνη, οχι καλή ανάλυση και από camera άστο.. ? καλύτερα να πάρεις ένα samsung με 20 ευρώ με double sim

Τα φτηνα σαμσουνγκ κολλανε ασχημα,επαιζα με ενα galaxy ace και κολλαγε απο τη βιτρινα ακομη,εξαλλου δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις,αξιοπρεπη skype ειναι η κυριοτερη απαιτηση και οκ να μην σερνεται να ανοιξει ενα σαιτ,αλλα δεν περιμενω να ανοιξει σφαιρα κιολας,στα 130 απο σκρουτζ και σε ΜΙΚΡΕΣ διαστασεις που το θελω εγω, δεν βλεπω κατι αλλο,ή υπαρχει?

EDIT: Το μονο που εχω ακουσει περα απο τη μικρη χωρητικοτητα που δε με νοιαζει,ειναι οτι με τη τελευταια αναβαθμιση ζεσταινεται αρκετα στο σημειο της καμερας και ειδικα με τη χρηση 3g δικτυου φτανει 43-45 βαθμους γρηγορα,αν και συμφωνα με τη δικια μου εμπειρια ολα τα τηλεφωνα ζεσταινονται αν το 3g (σαν της wind πχ) ειναι αδυναμο

Edited by konit

Γειά σας ρε παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αγοράσω το iphone 6 plus ή κάποιο άλλο smartphone από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (UAE) από το Dubai και το φέρω κύπρο θα είναι συμβατό με τα κυπριακά, ελληνικά και γενικά ευρωπαικά δίκτυα για GSM και 3g χρήση;

Υ.Γ

Έκανα λάθος και το ανήρτησα σε άλλη κατηγορία προηγουμένος, ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστές

Φίλε teotsi τα κινητά από Ελλάδα δουλεύουν μια χαρα με τους πάροχους.

Ας μας απαντήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα

Επειδή είχε ξαναγίνει ερώτηση για παρόμοια αγορά, στην Ελλάδα δουλεύουν σίγουρα. Άρα και σε όλη την Ευρώπη. Δεν ξέρω όμως τι δέκτες χρησιμοποιεί η Κύπρος.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...